אהבתי את הפרק!
מתי תמשיך את הפרק הבא ?
ואני יכול להצטרף לסיפור ?
בתור כזה יריב של עידן וגם עוזר שלו כשהוא נתקל בבעיה עם הפוקימונים מרשטומפ וסקיפלום
אני יכול?
Printable View
אהבתי את הפרק!
מתי תמשיך את הפרק הבא ?
ואני יכול להצטרף לסיפור ?
בתור כזה יריב של עידן וגם עוזר שלו כשהוא נתקל בבעיה עם הפוקימונים מרשטומפ וסקיפלום
אני יכול?
כבר ביקשת להצטרף תראה בעמוד הקודם אל תדאג אתה תצטרף ובנוגע לפרק הבא אני יכתוב אותו שיהיה לי זמן פשוט יש לי לוח מבחנים עמוס ואין לי זמן
בעקבות זה שזה הפרק הרביעי שלי החלטתי לתת לקוראים להחליט מה יקרה בפרק הבא ולפרוטקול מי שירצה להשתתף ולקבל מידע על הדמויות שאמורות להיות בפרק הבא שישלח לי ה''פ
הפרס הוא קרדיט והשתתפות בסיפור או בפרק מה שהזוכה ירצה
אני יכול להשתתף בסיפור?
קוראים לי יוסי ואני רוצה להיות הבן של חבר של אבא של עידן שמתמחה בפוקימוני דרקון(עם אפשר אז מנהיג מכון הדרקון)
פרקים מעולים!
אני רוצה גם להשתתף:
שם: לי.
מנהיגת מכון אש.
פוקימונים(למכון): ראפידש, אינפרנייפ, צ'ריזרד.
פוקימונים(לאימונים סתמיים): דרגונייט, ג'יראפריג' ופיג'יוט.
תכניס אותי?
בשמחה אבל אמרתי מלכתחילה בלי אגדיים כי ככה זה יסתור את המשך העלילה שיש בה אגדיים גם אז תבחרי אחד אחר
ערכתי זה בסדר?
חשבתי על זה ושכחתי שאמרת בלי אגדיים.
תגיד,אתה יודע שאת הפרק הבא אתה שולח אליי לפני שאתה מפרס,כן?
ואחריי הפרק הראשון שאני עורך אני רוצה קרדיט בהודעה הראשית.
סבבה מובן מראש וברור שתקבל קרדיט ואני אביא לך אותו בכלל לא ערוך אז בהצלחה ואל תדאג חוץ מקרדיט זה גם ישתלם לך בהמשך!
[QUOTE=pokefan;984120]סבבה מובן מראש וברור שתקבל קרדיט ואני אביא לך אותו בכלל לא ערוך אז בהצלחה ואל תדאג חוץ מקרדיט זה גם ישתלם לך בהמשך![/QUOTE]
מתי אתה שולח אותו?
[QUOTE=scizor-x;984135]מתי אתה שולח אותו?[/QUOTE]
בהזדמנות שיהיה לי זמן לכתוב אותו נראה לי אני מתחיל היום תתן לי שעות שבהם תוכל לקבל את הפרק ואני אנסה להתאים את עצמי לזה
[QUOTE=pokefan;984149]בהזדמנות שיהיה לי זמן לכתוב אותו נראה לי אני מתחיל היום תתן לי שעות שבהם תוכל לקבל את הפרק ואני אנסה להתאים את עצמי לזה[/QUOTE]
מעכשיו עד 7 בערך. אבל תשלח,מקסימום אני אערוך היום יותר מאוחר או מחר. שם דבר לא בוער.
מתי הפרק הבא ?
הפרק הבא רוב הסיכויים מחר סורי שאני מושך את זה הרבה זמן פשוט הוא עוד לא ערוך ואני עסוק
לכל אלה שמחכים לפרק אני מאוד מצטער שהוא לא יצא פשוט אי לי זמן לערוך אותו (לוח מבחנים עמוס) וביקשתי ממישהו שיערוך לו אבל זה לוקח לו זמן