-
~רון סינה~
אתה מסתובב לאחור אך החללית פוגעת בעוד אסטרואיד וזה מרעיד את כל הספינה. אתה יורה ברובה הלייזר ומנפץ כמה אסטרואידים אתה שומע צעקה מהחדר של תום "מה קורה שם,אני צריך לקום לעזור?"
~אלמוג~
הטופס בסדר אך אני רוצה שתרחיב מעט יותר את הרקע אם אתה צריך נקודות להרחבה תיפנה אליי.
-
[QUOTE=scizor-x;992133]~רון סינה~
אתה מסתובב לאחור אך החללית פוגעת בעוד אסטרואיד וזה מרעיד את כל הספינה. אתה יורה ברובה הלייזר ומנפץ כמה אסטרואידים אתה שומע צעקה מהחדר של תום "מה קורה שם,אני צריך לקום לעזור?"[/QUOTE]
"תום אתה לא צריך לעזור פשוט תנוח!"אומר לתום ואז ארה על עוד אסטרוידים בעזרת הרובה לייזר.
אני אומר למיקי ולאליסה:"תשמרו על תום שלא יקום"
-
~רון סינה~
מיקי ואליסה מהנהנות קלות ורוצות לחדר של תום. אתה מוחה את הזיעה מפניך ומנסה לסובב את החללית אתה מנפץ אסטרואידים ברובה הלייזר שלך ולבסוף יוצא משדה האסטרואידים אבל משהו מוזר קורה אתה טס 5 דקות ופתאום נתקל במשהו בילתי נראה,שלא היה שם קודם. הדבר עצום בגודלו ובהחלט זו לא חללית אתה מקיף את הדבר אם חלליתך ומגלה שזה לוקח לך בערך 15 שעה כדי להגיע למקום שניתן להמשיך ממנו ישר. "מה זה?" אתה שואל לאוויר ומגרד בראשך.
-
[quote=scizor-x;992128]
~סוגו~
כלורק מתכווץ מפחד ואז מתיישר ועולה על החללית. אתה עולה אחריו וסורק במבטך את כלורק ואז נופל לך האסימון אתה שם לב שעל פניו של קלורק אין את הפסים שבהם מאופיינים בני גזעך.
*אני כל-כך מצטער על התגובה הזאת שהיא לא מושקעת פשוט אין לי מה לכתוב. תקרא את איזור ההודעות הזה והקודם
[/quote]
לא הבנתי כל כך מה ששאלת ב"איזור ההודעות".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'למה אין עליו את הפסים שלנו?, כדאי שאני ישים עליו עין, אולי הוא מרגל?' אני בוחן אותו היטב כדי לזהות בוודאות בלי כל ספק האם הוא באמת מרוסאטם.
"איפה קצין הקשר שלי?" אני שואל בספינה, "אנחנו צריכים לקבל את המשימה הראשונה שלנו!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
איך אני אמור להמשיך?
אתה אמור לתת לי משימה?
-
[QUOTE=scizor-x;992139]~רון סינה~
מיקי ואליסה מהנהנות קלות ורוצות לחדר של תום. אתה מוחה את הזיעה מפניך ומנסה לסובב את החללית אתה מנפץ אסטרואידים ברובה הלייזר שלך ולבסוף יוצא משדה האסטרואידים אבל משהו מוזר קורה אתה טס 5 דקות ופתאום נתקל במשהו בילתי נראה,שלא היה שם קודם. הדבר עצום בגודלו ובהחלט זו לא חללית אתה מקיף את הדבר אם חלליתך ומגלה שזה לוקח לך בערך 15 שעה כדי להגיע למקום שניתן להמשיך ממנו ישר. "מה זה?" אתה שואל לאוויר ומגרד בראשך.[/QUOTE]
אני אשים בגדים של אסטרוניט ואגיד לאליסה בסוד:"אני יוצא לבדוק משהו,אל תגלי לתום"ואז אני אצא החוצה כדי לבדוק מה זה הדבר העצום הבלתי נראה.
-
ניסתי להאריך את זה טיפה יותר,מקווה שזה טוב,אם אל תגיד לי מהוא עוד אפשר להכניס.
[COLOR=black][FONT=Arial]טופס הרשמה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כינוי:הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial] שם:אלמוג[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שם דמות:ג'רמי מוזקין[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיאור מראה:ג'רמי היינו בחור שחור שער וכחול עיניים וכחול גוף,הוא רזה וגובהו ממוצע.בגדיו כההים ועומדים על סגנון האופנה של היום. עיש לו הרבה ידיים אך שניהם מהם חלשות מין הרגיל.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רקע:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ג'רמי נולד לשבט הקלקונים,אביו היה קפיטן נועז אשר היה אחראי על ספינת קלקונים חזקה,מטרת אביו הייתה להלחם נגד "הבוגדים" ולנסות להפנות את "כוכבי הנקמה" נגד "הבוגדים".אביו של ג'רמי הדריך אותו איך הספינה פעולת וסיפר לו את כל דרכיה אך ביום מין הימים הוא מת באופן פתאומי,איש לא ידע מדוע הוא למה. ג'רמי קיבל את התפקיד הנועז להיות הקפיטן בירושה מאביו, ג'רמי בהתחלה פחד מין המתרחש כי הוא לא רצה להיות חלק מין הארגון שבעצם היי רע,הוא רצה להוכיח שאפשר לעשות את זה גם בשלום אך הוא ידע שאי אפשר אבל בכל זאת הוא ידע שהגיע הרגע הגדול שלו,להשתלט על החללית ולצאת למסע הגדול כדי לנצח![/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]גיל:20[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מין:זכר[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כוכב:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הקלקונים.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צי:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כסף:100 שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הערות\הארות:להרשם![/FONT][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
-
~רון סינה~
אתה לובש חליפה לבנה,קסדה ובלון אוויר אתה פותח את דלת הספינה ויוצא החוצה. אתה מרחף כמה דקות ופתאום מתנגש בדבר הענקי. אתה מרגיש שזו מעין מתכת אך אתה מרגיש בה מעט לחות גם. אתה ממשש את המתכת ופתאום לוחץ בטעות על כפתור מוסתר ונגלה לפניך כוכב שלם,מצופה מתכת. אתה מסת כל על חלליתך ורואה את מיקי ואליסה,מופתעות כמוך.
~סוגו~
אין קצין קשר אך אתה יכול ליצור קשר אם המטה הבין כוכבי שייתן לך משימה או סתם לסייר בחלל או לפתוח בשיחה אם הצוות שלך. אין סוף לדברים שניתן לעשות. והשאלה הייתה אם אתה רוצה אתר באינטרנט שיהיה מאורגן יותר ויירכז את הכל.
~~~~~~~~~~~~~~~
אז מה אתה עושה?
-
[QUOTE=scizor-x;992150]~רון סינה~
אתה לובש חליפה לבנה,קסדה ובלון אוויר אתה פותח את דלת הספינה ויוצא החוצה. אתה מרחף כמה דקות ופתאום מתנגש בדבר הענקי. אתה מרגיש שזו מעין מתכת אך אתה מרגיש בה מעט לחות גם. אתה ממשש את המתכת ופתאום לוחץ בטעות על כפתור מוסתר ונגלה לפניך כוכב שלם,מצופה מתכת. אתה מסת כל על חלליתך ורואה את מיקי ואליסה,מופתעות כמוך.
[/QUOTE]
אני בחללית עכשיו?
אם לא אז הינה התגובה:
----
אני אחזור אל החללית ואז אדבר על המכשיר קשר ואגיד:"שלום באנו לשלום,איך קוראים לכם?"
-
[quote=scizor-x;992150]
~סוגו~
אין קצין קשר אך אתה יכול ליצור קשר אם המטה הבין כוכבי שייתן לך משימה או סתם לסייר בחלל או לפתוח בשיחה אם הצוות שלך. אין סוף לדברים שניתן לעשות. והשאלה הייתה אם אתה רוצה אתר באינטרנט שיהיה מאורגן יותר ויירכז את הכל.
[/quote]
אני הולך בצעדים מהירים למחשב, ומפעיל שיחה עם המטה הבין כוכבי.
"שלום מדבר סוגו מפקד ספינת החלל האוריון, הייתי רוצה לקבל משימה שתתחיל את פיקודי בספינה" אני אומר בהתרגשות 'לא יאומן! שאני יהיה מפקד ספינה לא חשבתי מעולם!'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אני המצאתי את השם טוב?
-
~סוגו~
כן
------------------------------
אתה שומע קול אשר אומר "כן" ואז בהבזק מופיע על המסך שלך תמונה של אדם גבוה "משימתכם היא להציל את נסיכת ארקיליון אשר נחטפה על ידי רוקור,מובן?" האיש שואל אותך במבט רציני ובוחן.
~רון סינה~
"אין לנו שם,אין לנו תרבות,אין לנו מולדת אנחנו כוכב שמופיע ונעלם אשר עוזר לעוברים והשבים,מה רצונכם?"אתה שומע קול ואדם רגיל,בעל עור ורדרד עומד מולך ומדבר. אתה מופתע למראו כי בחיים לא ראית אחד כזה.
-
[QUOTE=scizor-x;992179]
~רון סינה~
"אין לנו שם,אין לנו תרבות,אין לנו מולדת אנחנו כוכב שמופיע ונעלם אשר עוזר לעוברים והשבים,מה רצונכם?"אתה שומע קול ואדם רגיל,בעל עור ורדרד עומד מולך ומדבר. אתה מופתע למראו כי בחיים לא ראית אחד כזה.[/QUOTE]
"אפשר לדעת אם יש לכם תרופות או מרפאה?"אני אשאל בתמימות ואז אוסיף:"אני צריך בגלל שחברי הטוב תום נפצע...אז תוכל לעזור לנו?"
-
[QUOTE=scizor-x;992041][size="4"]~רון סינה~[/size]
[size="4"]~זאק פאיר~[/size]
האיש הקטן מתחמק מאגרופיך ואומר בכל צוחק ובטוח "אני מהארגון שרצח אותה,ארגון ישיר של "כוכבי הנקמה" אז כדאי לך ללכת אחורה שלושה צעדים כי אנחנו לא סולחים לכם על שום דבר. האיש מצחקק קלות ואז שולף בקבוקון קטן "זה בקבוק הרעל שהמאסטר שלי השתמש בו כדי להרעיל את איילין אך לרע מזלך אתה לא תצליח למצוא אותו כי אתה הולך למות במקום כמו אהובתך,אם אותו רעל"
[/QUOTE]
"או כן?!" אני מנסה לקפוץ עליו ולהרביץ לו עם הזנב שלי מרוב הכעס, ומנסה להוציא את הרובה שלי כדי להרוג אותו
-
[quote]יוהן~
אתה יורה ללא על גבול והצופים בקרב נסים על נפשותיהים היריות מעיפות לאחור את האיש אך הוא מגן בעזרת הצד הרחב של להב חרבו מכמה יריות ואז לוקח את חרבו וחובט בשאר היריות כמו בבייסבול,הלייזרים מזנקים לעברך אך אתה חוסם אותן אם החרב "עכשיו אתה תירעד מפחד,אהה!!!!!!" האיש מסתער עליך בחרב ובאקדח ופתאום אתה מבין את תוכניתו של האיש. הוא מתכוון להסתער עליך כשאתה מגן על היריות בחרבך אך ידך השנייה מחזיקה באקדח הלייזר אבל האקדח מוחזק ביד החלשה אז אתה לא תוכל גם לירות וגם להגן על החרב בלי אימון ואת האימון הזה אתה לא קיבלת בחוג שלך. [/quote]
אני צוחק ממה שאיש מתכוון לעשות מאז אני מתגלגל לצד ויורה עליו באקדח הליזר.
-
[quote]~לוקאס~
אתה נאנח כשאתה מביט על החללית של אביך,זה לא יהיה אותו הדבר.
פתיחת דף חדש בחיים הוא לא חלק פשוט ואתה דיין שומע בראשך את קולות הייסורים של האיש שדקרת. אתה חושב על כל הדברים שהולכים לקרות לך אבל אז אתה נזכר במשהו שאביך פעם אמר לך "אל תחשוב על העבר או על העתיד,תחשוב על ההווה" אתה חושב מעט ואז עולה לחללית מכניס את המפתחות לחריץ,מסובב ומתניע ובו בזמן מתניע את העט והדיו אשר יכתבו על הצד השני של דף חייך,לפחות כך אתה מדמה זאת.
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 אתה סופר והחללית ממריאה אתה מגיע לחלל החיצון ומתחיל לחשוב לאיזה כיוון ללכת עד שפתאום אתה שומע קול בראשך "לא רק לא זה לא" הקול כל-כך חזק ואמיתי שאתה מסתובב אבל לא רואה אף אחד. אתה מזיע ומתנשף ולאחר כמה דקות מתעשת וחוזר להטיס את החללית אך לפתע אתה שומע את הקול שוב בראשך "הצילו,לא,רק לא זה!" ואז פתאום הידיים שלך ללא רצון מתחילות להטיס את החללית לכיוון כוכב והכוכב הזה הוא רוקור.[/quote]
אני אתחיל להשתגע ממה שקורה ואסובב את ההגה מהר לכיוון כוכב ראפאר שם יש בני ברית "אני לא רוצה למות כל כך מהר" אחשוב לעצמי ואעביר את החללית למצב "טייס אוטומטי" ואלך לבדוק מה יש בחללית ובו בזמן אנסה לסלק את הקולות מהראש שלי...
-
[quote=scizor-x;992179]~סוגו~
כן
------------------------------
אתה שומע קול אשר אומר "כן" ואז בהבזק מופיע על המסך שלך תמונה של אדם גבוה "משימתכם היא להציל את נסיכת ארקיליון אשר נחטפה על ידי רוקור,מובן?" האיש שואל אותך במבט רציני ובוחן.
.[/quote]
"כן המפקד מובן!" אני אומר בהתרגשות, "זה הזמן לצאת למשימה הראשונה שלנו!" אני צועק לצוות "קדימה לרוקור".
'הם לא אמורים לתקוף אותנו כאשר נתקרב, לא בהתאם לפיליסופיה שלהם' אני חושב בלעצמי.
"אני רוצה שנתקרב לרוקור לא מוכנים לקרב, שהם יחשבו שאנחנו באים לשלום טוב?" אני אומר לכרולק "נשכח את מה שקרה?".