[QUOTE=EM Moderator;1019309]"מי אתה?"אשאל את האיש ואז אוסיף:"אתה מהמשטרה?או מהf.b.i?!?!"[/QUOTE]
"לך תדע" אומר לו "בכל מקרה אני רואה שאתה חזק במיוחד ויש לך פוטנציאל, תבטיח לי שתפסיק להיות מרושע ואקח אותך תחת חסותי!"
Printable View
[QUOTE=EM Moderator;1019309]"מי אתה?"אשאל את האיש ואז אוסיף:"אתה מהמשטרה?או מהf.b.i?!?!"[/QUOTE]
"לך תדע" אומר לו "בכל מקרה אני רואה שאתה חזק במיוחד ויש לך פוטנציאל, תבטיח לי שתפסיק להיות מרושע ואקח אותך תחת חסותי!"
[QUOTE=KillerBee;1019311]"לך תדע" אומר לו "בכל מקרה אני רואה שאתה חזק במיוחד ויש לך פוטנציאל, תבטיח לי שתפסיק להיות מרושע ואקח אותך תחת חסותי!"[/QUOTE]
[B]נחמד (=
תמשיכו[/B]
[QUOTE=KillerBee;1019311]"לך תדע" אומר לו "בכל מקרה אני רואה שאתה חזק במיוחד ויש לך פוטנציאל, תבטיח לי שתפסיק להיות מרושע ואקח אותך תחת חסותי!"[/QUOTE]
"טוב אני אפסיק להיות מרושע..."אומר בראש למטה ואז אוסיף:"אני יכול לאכול קודם את האוכל?"
[QUOTE=EM Moderator;1019318]"טוב אני אפסיק להיות מרושע..."אומר בראש למטה ואז אוסיף:"אני יכול לאכול קודם את האוכל?"[/QUOTE]
"טוב תאכל..." אומר לו ואז אתחיל לעוף לכיוון הבית שלי שנית לאט כדי שהוא יסיג אותי ושהוא יבוא לידי אני אעוף הכי מהר שאני יכול (כמו בבודוקאי שאתה מחפש אזורים אז אתה עף עם הילת האנרגיה סביבך
[QUOTE=KillerBee;1019322]"טוב תאכל..." אומר לו ואז אתחיל לעוף לכיוון הבית שלי שנית לאט כדי שהוא יסיג אותי ושהוא יבוא לידי אני אעוף הכי מהר שאני יכול (כמו בבודוקאי שאתה מחפש אזורים אז אתה עף עם הילת האנרגיה סביבך[/QUOTE]
"תודה רבה!"אצעק לעברו,אוכל את האוכל ואבוא איתו לביתו.
[b][u]לוקאס+אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתם מגיעים לבייתו של לוקאס ובשנייה שלוקאס פותח את הדלת הכלב שלו קופץ עליו ומתחיל ללקק אותו,
אנדרואיד 27 , אתה מטייל קצת בבית ופתאום אתם שומעים פיצוץ חזק מחוץ לבית,
מה תעשו?[/b]
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019335][b][u]לוקאס+אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתם מגיעים לבייתו של לוקאס ובשנייה שלוקאס פותח את הדלת הכלב שלו קופץ עליו ומתחיל ללקק אותו,
מה תעשו?[/b][/QUOTE]
"היי אחי תשמור על ריינו (כלבי האהוב)" אומר לו "אני אלך לבדוק מה קורה" אומר ואלך לבדוק מה קורה
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019335][b][u]לוקאס+אנדרואיד 27[/u][/b]
מה תעשו?[/b][/QUOTE]
"מעניין מה זה היה..."אמלמל לעצמי ואשמור על ריינו כדי שלוקאס יבדוק מה קרה.
[b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]אתה יוצא החוצה ורואה שלושה אנשים די מוזרים עומדים ומפוצצים איזה אדם במכות,האדם צועק לעזרה ואף אחד לא בא לעזור לו.
פתאום אחד האנשים קולט אותו ואומר לך : "ילד! כדאי לך לעוף מפה לפני שנהרוג אותך!" אומר לך אותו איש בקול עצבני.
מה תעשה?[/b]
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019343][b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]אתה יוצא החוצה ורואה שלושה אנשים די מוזרים עומדים ומפוצצים איזה אדם במכות,האם צועק לעזרה ואף אחד לא בא לעזור לו.
פתאום אחד האנשים קולט אותו ואומר לך : "ילד! כאדי לך לעוף מפה לפני שנהרוג אותך!" אומר לך אותו איש בקול עצבני.
מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"אל תגעו בו מפגרים!" אומר להם ואבעט לאחד בראש ואז אתפוס את השני בפנים "תמות!" אומר ואפוצץ לא את הראש עם כדור אנרגיה "הרוצח רוצח פטור" אומר לאיש השלישי שעדיין במצב טוב ואומר לו לברוח ואז אקח את האיש שבעטתי בו ואעיף אותו לעזאזל...
"אחי אתה בסדר" אומר לאיש הפגוע
[b][u][size="3"]לוקאס[/size][/u][/b]
[b]אתה מנסה לבעוט לאחד בראש אבל הוא נעלם ובא מאחוריך, הוא מעיף לך בעיטה חזקה בגב ואתה עף על הריצפה, אתה די חסר אונים ושני האחרם מסתכלים עליך " תברח! תציל את עצמך" אתה שומע את האיש אומר, ובאותו זמן מקבל בעיטה לפנים ועף איזה חמש מטר ממך.
"עכשיו בקשר אליך, איך אתה מעז בכלל להתעסק איתנו" אומר לך אחד האנשים בפרצוץ עצבני.
אתה מבין שהם די חזקים ואתה לא יודע מה לעשות[/b]
[b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]אתה משחק בבית אם הכלב ופתאום אתה שומע צעקות מבחוץ, אתה יודע שלוקאס נמצא שם מה תעשה?[/b]
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019359][b][u][size="3"][b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]אתה משחק בבית אם הכלב ופתאום אתה שומע צעקות מבחוץ, אתה יודע שלוקאס נמצא שם מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"ריינו תישאר כאן אני הולך לעזור ללוקאס!"אומר לריינו,אלתף את ראשו ואז אצא החוצה ואלך בשקט כדי לראות באנשים שמאיימים בלוקאס בכדורי אנרגיה.
[quote]לוקאס
אתה מנסה לבעוט לאחד בראש אבל הוא נעלם ובא מאחוריך, הוא מעיף לך בעיטה חזקה בגב ואתה עף על הריצפה, אתה די חסר אונים ושני האחרם מסתכלים עליך " תברח! תציל את עצמך" אתה שומע את האיש אומר, ובאותו זמן מקבל בעיטה לפנים ועף איזה חמש מטר ממך.
"עכשיו בקשר אליך, איך אתה מעז בכלל להתעסק איתנו" אומר לך אחד האנשים בפרצוץ עצבני.
אתה מבין שהם די חזקים ואתה לא יודע מה לעשות[/quote]
"אני לא בורח!" אני אומר לאיש ואעלם מאחורי האיש שבעט בו ואז אתן לו אגרוף בפרצוף
"מי אתם? מה אתם עושים פה?"
[b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]אתה יוצא החוצה ורואה שלוקאס מנסה להילחם בשלושה אנשים שדי מפוצצים אותו.
מה תעשה?[/b]
[b][u][size="3"]לוקאס[/size][/u][/b]
[b]אתה מנסה להגיע אל מאחורי האיש ולעבוט לו בגב אבל כשאתה מופיע מאחוריו החבר שלו יורה עליך כדור אנרגייה חזק ואתה עף אל הריצפה.
" אתה ממש חלש " אומר לך בגיחוח זה שניסית לבעוט בו וכולם צוחקים עליך.
מה תעשה?[/b]
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019775][b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]אתה יוצא החוצה ורואה שלוקאס מנסה להילחם בשלושה אנשים שדי מפוצצים אותו.
מה תעשה?[/b]
[/b][/QUOTE]
אני אלך בשקט ושקט וארה על כולם מחוץ לוקאס בכדורי אנרגיה.