-
[quote=Hit Man;1021184]מה? מה קשור? אני טוען שאתם עוקפים את החוקים ומחפשים דרכים להצדיק את זה כדי להמשיך במדיניות הזו.
וכשזה מגיע לגולשים אז זה כבר מחלקה אחרת של טיפול ושם מותר לתת באן לגולשים מבלי אפילו ללכת לפי סדר של אזהרה בע"פ, אזהרה ואז באן.[/quote]
אנחנו פועלים לפי החוקים. במקרה שיש מקרה שאין אליו התייחסות בחוקים אנחנו פועלים לפי ראות עינינו ומוסיפים אותו כחוק. אני בטוח שגם אתה נתקלת בסוגיות מסוג זה כשהיית פקח ומשגיח.
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1021190]אנחנו פועלים לפי החוקים. במקרה שיש מקרה שאין אליו התייחסות בחוקים אנחנו פועלים לפי ראות עינינו ומוסיפים אותו כחוק. אני בטוח שגם אתה נתקלת בסוגיות מסוג זה כשהיית פקח ומשגיח.[/quote]
המנהלים הגבוהים פועלים איך שהם רוצים
-
[quote=KillerBee;1021193]המנהלים הגבוהים פועלים איך שהם רוצים[/quote]
לא, במקרה שקיים חוק למקרה מסוים הם פועלים ע"פ החוק. במקרה שלא קיים חוק הם מסתכלים על המקרה ופועלים בהתאם, בדר"כ רותם מגיע ומחמיר בעונש...
-
פשוט תנו לכולם הרחקה לצמיתות מהפורום וגמרנו הרי זה המסר של כל זה
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1021195]לא, במקרה שקיים חוק למקרה מסוים הם פועלים ע"פ החוק. במקרה שלא קיים חוק הם מסתכלים על המקרה ופועלים בהתאם, בדר"כ רותם מגיע ומחמיר בעונש...[/quote]
בסדר...
לא שאני אומר שאסור אבל אני מאמין שרותם ופמלייתו עושים מה שבא להם אם עומר יהיה גזען ואם אני יהיה גזען לכל אחד יהיו השפעות אחרות לדוגמה עכשיו
-
רותם, ההבדל הוא שכשאני אומר למשתמש שהוא לא בנאדם, אני מקבל באן
כשאלכס אומר, הוא לא מקבל שום דבר.
כשהערתי לו בה"פ הוא אמר לי דברים בסגנון
"זה לא מעניין אותי"
"אם אתה מצדיק אותם גם אתה לא בנאדם"
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1021190]אנחנו פועלים לפי החוקים. במקרה שיש מקרה שאין אליו התייחסות בחוקים אנחנו פועלים לפי ראות עינינו ומוסיפים אותו כחוק. אני בטוח שגם אתה נתקלת בסוגיות מסוג זה כשהיית פקח ומשגיח.[/quote]
סלח לי שאני מוצא את עצמי משועשע מההודעה שלך.
אתם צריכים לעשות שיעורי בית וללמוד מהתקופה שאני הייתי פקח.
אני בחיים לא פניתי למדיניות של באנים כדי להשתיק אנשים.
אני באתי לאנשים והתנצלתי אם נעשתה טעות כלשהי.
אני דיברתי איתם וניסיתי לפתור את זה מול הגולש ולא מול החוקים.
אתם שוכחים שביום הראשון באתי ואמרתי - שמעו, אני הולך לעשות טעויות.
אחרי חודש באתי ופירטתי את כל הדברים שעשיתי, למען יראו ויראו.
נתתי אולי 6 באנים בכל 3.5 החודשים שהייתי הניהול וכל המורחקים הביעו הבנה בנוגע לזה.
מצד שני, יש את המצב כיום.
בשורה התחתונה, אם תגיד לי שאתה נהנית מהאווירה שהייתה פה השבוע, אבין שאין עם מי לדבר ואחכה לרותם.
-
[quote=Hit Man;1021208]סלח לי שאני מוצא את עצמי משועשע מההודעה שלך.
נתתי אולי 6 באנים בכל 3.5 החודשים שהייתי הניהול וכל המורחקים הביעו הבנה בנוגע לזה.
בשורה התחתונה, אם תגיד לי שאתה נהנית מהאווירה שהייתה פה השבוע, אבין שאין עם מי לדבר ואחכה לרותם.[/quote]
כי בתקופה שלך המשתמשים לא התנקלו להנהלה.
אני לא נהניתי מהמצב שהיה בשבוע האחרון אבל המשתמשים הביאו זאת על עצמם...
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1021213]כי בתקופה שלך המשתמשים לא התנקלו להנהלה.
אני לא נהניתי מהמצב שהיה בשבוע האחרון אבל המשתמשים הביאו זאת על עצמם...[/quote]
מעניין למה אנחנו "מתנקלים להנהלה"
אני מציע:
להעיף את כל המשתמשים הרגילים לאלתר ולהשאיר רק את הדרגות הגבוהות, ככה יהיה רק טוב בפורום
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1021213]ן אבל המשתמשים הביאו זאת על עצמם...[/quote]
תודה. מבחינתי הבנתי את הכל. סיימתי את הדיון.
רק חבל שיצרתם פה מחנות בין ההנהלה לבין הגולשים.
רק חבל שבכל תקרית יש את הגולשים שאפשר להאשים.
רק חבל שאתם לא זוכרים שזה מוצר והלקוח תמיד צודק.
אני אחכה למוצ"ש ואראה מה רותם יחליט בנוגע לתלונה שלי.
סוף שבוע נעים.
-
תעזבו את אלכס.
הוא מנהל ראשי תותח.
בהצלחה אלכס.
-
[quote=Hit Man;1021208]סלח לי שאני מוצא את עצמי משועשע מההודעה שלך.
בשורה התחתונה, אם תגיד לי שאתה נהנית מהאווירה שהייתה פה השבוע, אבין שאין עם מי לדבר ואחכה לרותם.[/quote]
מה עם הבאן לנדב?
האזהרה לTheChosenOne על "אווירה מכוערת בפורום" שד"א הייתה על תלונות חוזרות נגד המתיחה שאתה תיכננת בנו"ד.
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=32493[/URL]
אתה אומר לי שאני מזלזל במשתמשים,ולעומת זאת לא רק שאתה זילזלת בהם,אתה גם אמרת להם:"אני מזלזל בך","אתה תפוח רקוב"...
חוץ מזה שאני עדיין לא מבין מאיפה באה השטות הזאת של "עומר מקלל חצי פורום בפורום מנהלים".
או בכלל מקלל משתמש...
-
[quote=SexStyle;1021395]מה עם הבאן לנדב?
האזהרה לTheChosenOne על "אווירה מכוערת בפורום" שד"א הייתה על תלונות חוזרות נגד המתיחה שאתה תיכננת בנו"ד.
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=32493[/URL]
אתה אומר לי שאני מזלזל במשתמשים,ולעומת זאת לא רק שאתה זילזלת בהם,אתה גם אמרת להם:"אני מזלזל בך","אתה תפוח רקוב"...
חוץ מזה שאני עדיין לא מבין מאיפה באה השטות הזאת של "עומר מקלל חצי פורום בפורום מנהלים".
או בכלל מקלל משתמש...[/quote]
קודם כל הייתי תמיד במדיניות של אלכס ואני חושב שזה הדבר הנכון שעשה רותם שהחזיר אותו.
דבר שני לגבי התלונה של היטמן זה לא המקום גם אם זה נכון, אלה צריך היה להגיד זאת בה"פ לרותם או בנושא ניפרד
לגבי ההודעה שאני מצטט התלונה של היטמן היא לא רק שאתה (עומר) מזלזל באנשים אלה שאתה עושה זאת מאחורי הגב. בניגוד להיטמן שאמר לTheChosenOne את מה שהוא חושב בפנים .
-
[quote=Golden Boy;1021436]קודם כל הייתי תמיד במדיניות של אלכס ואני חושב שזה הדבר הנכון שעשה רותם שהחזיר אותו.
דבר שני לגבי התלונה של היטמן זה לא המקום גם אם זה נכון, אלה צריך היה להגיד זאת בה"פ לרותם או בנושא ניפרד
לגבי ההודעה שאני מצטט התלונה של היטמן היא לא רק שאתה (עומר) מזלזל באנשים אלה שאתה עושה זאת מאחורי הגב. בניגוד להיטמן שאמר לTheChosenOne את מה שהוא חושב בפנים .[/quote]
זהו,ש[B][SIZE=3]לא[/SIZE][/B] עשיתי את זה.
לא קיללתי אנשים בפורום מנהלים.
-
[B][SIZE=3][COLOR=magenta][I]היט מן[/I][/COLOR][/SIZE], [/B]
[B][COLOR=black]אני מצטער מאוד אבל אני זוכר שגם בתקופה שאתה היית פקח, חליקת באנים,אזהרות, נעלת נושאים וחילקת אזהרות בע"פ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]גם נגדך יצאו משתמשים לפי מיטב זכרוניו ואני בטוח שאיננו מטעני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]תיזכר לשניה בבדיחה שלך...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אולי אתה לא שמת לב אבל תנסה להיזכר ברגעים שלך כפקח , כשעוד היית רק עם החוקים ושום דבר אחר לא עניין אותך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אולי לפעמים מצאת דרכים להיראות שונה בעייני אנשים כמו עם הבדיחה שלא הצחיקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]נכון, תרמת הרבה לפורום אבל זה שפרשת ועכשיו אתה יוצא נגד ההנהלה זה לא חכם במיוחד בתור מישהו שמכבד את עצמו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אני מקוווה שתיקח את זה לתשומת ליבך.[/COLOR][/B]