-
[QUOTE=EDGE;1025805]TheMasterBar -
[B]ליאור~[/B]
פושידה מהנהן ותוקף בעוקץ רעל נוסף אולם שינקס משתמש בניצוץ שמפוצץ את ההתקפה בדרך, אולם הוא לא מספיק להתחמק מהגילגול ונפגע. שינקס נפצע מעט קשה אך הוא עדיין עומד על רגליו. הוא משתמש בניצוץ נוסף אבל לא מצליח לתקוף. פושידה מנצל זאת ושולח עוקץ רעל נוסף שפוגע ישירות בשינקס ומעלף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לפושידה"גדול ניצחת בקרב הפוקימונים ה1 שלך.אתה חזק מאוד.עכשיו תנוח בפוכדור שלך".אני מחזיר את פושידה לפוכדור שלו ואז מוציא פוכדור וזורק אותו בהתרגשות על שינקס המעוללף.אני מקווה שינקס יתפס
-
[quote=EDGE;1025805]
[B]שיר~[/B]
אתם יוצאים אל עבר דרך 29. הדרך הופכת לדרך בעלת עצים רבים ומדשאות. אתם מטיילים, כשלפתע את מבחינה ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/285.png[/IMG]ליד אחד העצים.
[/quote]
"אוקי, זה יהיה קל." אני אומרת ומפנה את מבטי אל האנדוור, "אתה מוכן?" אני שואלת ומורה לו להתקדם אל מול הפוקמון המכוער החד-גבה. "תקוף אותו בגחלת לפני שיבחין בך."
-
[quote=edge;1025805][b]תומר~[/b]
ראלטס משתגר במהירות מאחורי באדו המופתע, מופיע מאחוריו ופוגע בו ישירות עם בילבול. באדו מועף קדימה ונופל על הקרקע, מעולף.
אתה מוציא פוכדור ומשליך אותו על באדו המעולף. באדו נשאב פנימה אל תוך הפוכדור
נדנוד 1...
נדנוד 2...
נדנוד 3...
באדו נלכד!
[/quote]
"יפה מאוד רלטס בוא נכיר עכשיו את באדו!"אומר לרלטס ואז אוציא את באדו מהפוקדור שלו כדי להכיר אותו.
-
[quote=EDGE;1025805]TheMasterBar - אין מקום.
[B]מור~[/B]
"אין ספק שהיא הגיעה לשיאים חדשים..." אומרת האחות גו'י בשקט "טוב, אני חושבת שצריך לבדוק את הפוקימונים שלך בכל זאת" היא אומרת "נעביר אותך גם לחדר חדש" היא מוסיפה ומושיטה לך מפתח לחדר מס' 9.
[/quote]
'תודה לאל' אחשוב לעצמי מותש מאוד.
"תודה רבה לך, אבל הפוקימונים שלי בסדר גמור באמת!" אומר ואלך אל חדר תשע, מיד לאחר שאגיע אלך לישון בציפיה רבה למחר.
-
[quote][b]עמית~[/b]
סטארלי מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונוחת לידך על הקרקע. הוא מביט בך בחיוך ושמח שאתה המאמן שלו. לפתע, הוא שומע איזה משהו ומתחיל לעוף לעבר דרך 29.[/quote]
"סטארלי-חכה!" אומר וארוץ אחרי סטארלי.
-
[quote]ניר~
גאסטלי מצחקק ושולח היפנוזה לעברו של מאנקי שנפגע במפתיע מההתקפה, והוא מתחיל להיות מנומנם. הוא מנסה לתקוף עם שריטה אך לא מצליח ונופל על הקרקע ישנוני. גאסטלי מנצל זאת ותוקף אותו עם ליקוק שלא משפיע על מאנקי בגלל השינה.[/quote]
אני אומר לגסלי: "פרצוף מפחיד, ואז טינה!"
-
[QUOTE=EDGE;1025805]TheMasterBar - אין מקום.
[B]עומר~[/B]
"מהר דלקטי, השתמשי בסנוור!" קוראת וויטני. דלקטי משתמשת בסנוור שגורמת לפלייגון לטשטוש ראייה, הוא שולח סופת חול לקצה הזירה שלא פוגעת בכלום "עכשיו, קרן קרח!" קוראת וויטני ודלקטי שולחת קרן קרח שפוגעת ישירות בפלייגון. פלייגון צונח על הקרקע, מעולף "פלייגון לא יכול להמשיך להילחם! דלקטי מנצחת!" קורא השופט.[/QUOTE]
"אוקי לא טוב" אומר לעצמי בשקט ואחזיר את פליגון לפוקדור "צאי נידוקווין!" אקרא ואשחרר את נידוקווין החוצה.
"וויטני אני רוצה שאת תכירי את הנשק הסודי האישי שלי" אומר בחיוך ואלטף את גבה של נידוקווין ואחייך בשחצנות ועוד לפני שהיא תספיק לקלוט משהו אשלח את נידוקווין עם בעיטה כפולה ומיד אח"כ ניב רעל על דלקטי שלה.
-
[b]ליאור~[/b]
אתה משליך פוכדור ריק על שינקס, והוא נשאב פנימה.
נדנוד 1...
נדנוד 2...
נדנוד 3...
נתפס!
[b]שיר~[/b]
הנדוואר מהנהן, ומפתיע את שרומיש עם גחלת שפוגעת בו ישירות. שרומיש לא יודע מאיפה זה בא לו.
הוא מתעשת מייד ומגיב עם ספיגה שלא משפיע על הנדוואר.
[b]תומר~[/b]
אתה מוציא החוצה את באדו והוא מסתכל עליהם ומחייך, אולם כעבור כמה שניות הוא מתעלף. אתה מבין שהוא די חלש מהקרב ושהוא חייב מנוחה כדי להתאושש.
[b]מור~[/b]
אתה עובר לחדר השני והולך לישון, לא לפני שאתה מוודא שכל הפוכדורים שלך אצלך. אתה מצליח להירדם ומתעורר למחרת ב10 בבוקר, בטנך כואבת מרעב.
[b]עומר~[/b]
נידוקווין מזנקת קדימה עם בעיטה כפולה, אבל דלקטי מוכנה ומתחמקת מיד מההתקפה. נידוקווין תוקפת עם ניב רעל ודלקטי עם רעל. שני הפוקימונים סופגים פגיעה ישירה ונהדפים אחורה. נראה כי דלקטי הורעלה מההתקפה "אל תוותרי, כדור צל!" קוראת וויטני, ודלקטי מייצרת 3 כדורי צל אחד אחרי השני ויורה אותם לעבר נידוקווין
[b]ניר~[/b]
גאסטלי תוקף עם פרצוף מפחיד וטינה אך ההתקפות לא מזיזה לו בגלל שהוא ישן. כעבור כמה שניות, מאנקי מתעורר ולא מבין מה קרה.
[b]עמית~[/b]
אתה מתחיל לרוץ אחרי סטארלי בטירוף. הוא עף לעבר דרך 29. אתה נכנס אחריו בריצה ואתה רואה אותו עוצר על אחד העצים ומתחיל לאכול כמה פירות. לפתע, ספירו תוקף אותו ומפיל אותו על הקרקע.
-
[quote=EDGE;1025876][B]ליאור~[/B]
[B]מור~[/B]
אתה עובר לחדר השני והולך לישון, לא לפני שאתה מוודא שכל הפוכדורים שלך אצלך. אתה מצליח להירדם ומתעורר למחרת ב10 בבוקר, בטנך כואבת מרעב.
[/quote]
'לעזאזל, אני מת לאכול, אבל קרב המכון הרבה יותר חשוב' אחשוב לעצמי בקוצר רוח בעודי לוקח את הפוכדורים שלי ורץ אל עבר מכון ויולט בעודי קורא בבטחון רב:"מיהו מנהיג המכון, אני מוכן להשיג את התג הראשון שלי!".
-
[b]מור~[/b]
אתה רץ למכון ונכנס פנימה. אתה לא רואה שם כלום, כלפתע נדלק אור ואתה מבחין במעלית "אם אתה רוצה לפגוש את מנהיג המכון, כנס פנימה" אתה שומע קול.
-
[quote=EDGE;1025880][B]מור~[/B]
אתה רץ למכון ונכנס פנימה. אתה לא רואה שם כלום, כלפתע נדלק אור ואתה מבחין במעלית "אם אתה רוצה לפגוש את מנהיג המכון, כנס פנימה" אתה שומע קול.[/quote]
"בשמחה" אומר כשכולי נחוש ומתרגש ואכנס אל המעלית.
בדרך למעלה אחשוב מעט על מה שהולך להיות בקרב ועל כך שכדי לי מאוד לשמור את לרביטר מכיוון שהוא חזק על סוגי מעופף
-
[quote]ניר~
גאסטלי תוקף עם פרצוף מפחיד וטינה אך ההתקפות לא מזיזה לו בגלל שהוא ישן. כעבור כמה שניות, מאנקי מתעורר ולא מבין מה קרה.[/quote]
אני אומר לגטלי: "עכשיו תפעיל ליקוק!" אחכה שזה יקרה ואתעצבן על המנוקי שלא נפגע.
-
[QUOTE=EDGE;1025876][b]
[b]עומר~[/b]
נידוקווין מזנקת קדימה עם בעיטה כפולה, אבל דלקטי מוכנה ומתחמקת מיד מההתקפה. נידוקווין תוקפת עם ניב רעל ודלקטי עם רעל. שני הפוקימונים סופגים פגיעה ישירה ונהדפים אחורה. נראה כי דלקטי הורעלה מההתקפה "אל תוותרי, כדור צל!" קוראת וויטני, ודלקטי מייצרת 3 כדורי צל אחד אחרי השני ויורה אותם לעבר נידוקווין
.[/QUOTE]
"ניידוקוון שלחי עוקץ רעל כנגד הכדורי צל ואז תקפצי גבוהה באוויר והשתמשי בחבטת גוף על האדמה כדי ליצור רעידת אדמה!" אקרא בקול "אחרי זה שוב בעיטה כפולה!"
-
[b]ניר~[/b]
גאסטלי שולח ליקוק על מאנקי ומעיף אותו אחורה, מאנקי קם לאט לאט ותוקף בשריטה שעוברת דרך גאסטלי ולא קורה לו כלום. מאנקי מנסה שוב אבל לא קורה כלום לגאסטלי שמתגלגל מצחוק.
[b]מור~[/b]
אתה נכנס למעלית והיא מתחילה לעלות. כעבור דקה היא נעצרת והדלתות נפתחות. אתה נהיה מסנוור לרגע ולא מצליח לראות כלום. כעבור כמה שניות הראייה חוזרת לעיניך ואתה מבחין בזירה גדולה על הגג. שמיים צלולים מעל ובקצה הזירה עומד לו מנהיג המכון "אני פלקנר, מנהיג מכון העיר ויולט" הוא אומר לך בחיוך "הקרב יהיה 2-2 רגיל. רק לך מותר להחליף פוקימונים" הוא אומר, ובלי מקדמה שולח לזירה פ'ידגיאוטו
[b]עומר~[/b]
נידוקווין קופצת ומשתמשת בעוקצי רעל שמפוצצים את כדורי הצל, אולם דלקטי מפתיע אותה עם סטירה כפולה ופוגעת בה. נידוקווין נהדפת לאחור ומשתמשת במכת גוף על הקרקע שרועדת מעוצמת הנפילה של נידוקווין, ודלקטי מתחילה לאבד שיווי משקל. נראה שנידוקווין פצועה והיא מתרוממת באיטיות מהקרקע. אתה מבחין שגם דלקטי נחלשה, שתיהן כנראה בגלל ההרעלה "הקרב לא ימשך עוד הרבה..." אומרת וויטני "בוא נגמור אותו מהר יותר. רעם!" קוראת וויטני
-
[quote=EDGE;1025886]
[B]מור~[/B]
אתה נכנס למעלית והיא מתחילה לעלות. כעבור דקה היא נעצרת והדלתות נפתחות. אתה נהיה מסנוור לרגע ולא מצליח לראות כלום. כעבור כמה שניות הראייה חוזרת לעיניך ואתה מבחין בזירה גדולה על הגג. שמיים צלולים מעל ובקצה הזירה עומד לו מנהיג המכון "אני פלקנר, מנהיג מכון העיר ויולט" הוא אומר לך בחיוך "הקרב יהיה 2-2 רגיל. רק לך מותר להחליף פוקימונים" הוא אומר, ובלי מקדמה שולח לזירה פ'ידגיאוטו
[/quote]
"צא לרביטר!" אקרא ואוציא את לרביטר.
"מהר לרביטר השתמש בסופת חול כדי לערפל את ראייתו של פידג'יאוטו ולפגוע בו ומיד לאחר מכן תפתיע אותו עם נשיכה באחת מכנפיו!" אצווה על לרביטר