-
[COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]אתה מתחיל ללכת בין החנויות ורואה אחת, אומללה למראה ומחליט להיכנס אליך.
בשנייה שאתה נכנס מלצרית נואשת וזקנה למראה רצה אליך בהיתלהבות
"בוא ילד שב שב!" היא אומרת ואוחזת בידך ומובילה אותך לשלוחן מאובק במקצת.
"מה תרצע להזמין? יש לנו היום מבצע מיוחד של דג מטוגן שבא ביחד עם צ'יפס מעולה!" היא אומרת בחיוך מעט צבוע
מה תעשה?
~~~~~~
אתה יודע גם שיש לך אין סוף אוכל נכון? XD
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030850][COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]אתה מתחיל ללכת בין החנויות ורואה אחת, אומללה למראה ומחליט להיכנס אליך.
בשנייה שאתה נכנס מלצרית נואשת וזקנה למראה רצה אליך בהיתלהבות
"בוא ילד שב שב!" היא אומרת ואוחזת בידך ומובילה אותך לשלוחן מאובק במקצת.
"מה תרצע להזמין? יש לנו היום מבצע מיוחד של דג מטוגן שבא ביחד עם צ'יפס מעולה!" היא אומרת בחיוך מעט צבוע
מה תעשה?
~~~~~~
אתה יודע גם שיש לך אין סוף אוכל נכון? XD
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"נשמע מצוין"אומר למלצרית בנימוס ואחכה למנה שלי בכבוד ובשקט.
--------
עכשיו אני יודע חח
ויש לך מסן?
אם כן אפשר אותו?
-
[quote=Ritsuka Kun;1030848]תומר רשום תגיב להתחלה (:
[COLOR=darkred][SIZE=1][COLOR=darkred][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkred]
[SIZE=1][COLOR=darkred][COLOR=black]יצירתי משהו?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkred]
[SIZE=1][COLOR=darkred]~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkred]אלקיד מנסה להישתמש במתקפה מהירה, אבל זה לא עוזר והוא מתחיל לשקוע מתחת למים. לפתע בפרץ פתאומי של אור הוא קופץ מהמים ויחד איתו טנט[B]קול[/B] גדול במיוחד [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0c/Spr_5b_072.png[/IMG]. טנטקול אשר נורא מופתע שהוצא מאזור מחיתו שולח בכוח לעבר אלקיד עוקץ רעיל ענקי במיוחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
מסן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה אלקיד, התחמק מעוקץ הרעל עם מתקפה מהירה ועבור למכת ברק!" אני מצווה עליו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030848]
[SIZE=1][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אתה ומצ'וק בכוחות משותפים מושכים בכל הכוח בחכה ולפתע מתוך המים נמשה פוקימון ורוד ושמן המסתכל עליכם במבט חלול. אתה ומצ'וק מסתכלים אחד על השני בפליאה ואתה מוציא את הפוקידע שלך ומזהה שזה סלופוק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1f/Spr_5b_079.png[/IMG]) הפוקימון המטופש.
מה תעשה?[COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
אסתכל על הפוקימון בסקרנות ואקשיב לדבריי הפוקידע, אחשוב לעצמי 'זאת יכולה ליהיות הזדמנות מצויינת לעבוד על התפקוד המשותף שלי ושל מצ'וק...'
לאחר מכן אומר לו "אוקיי מצ'וק בוא נתאגר אותו לקרב!"
חיוך להוט ונלהב התנוסס על פניי, מיד אפקוד על מצ'וק בבטחון "אוקיי מצ'וק, צא ותקוף בבעיטה נמוכה!"
ואחכה לראות מה יקרה..
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030789]
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]"בשמחה!" אומר לך הגזבר ומגיש לך כרטיס ולוקח את כספך ומניחו בקופה. "הספינה תצא עוד עשרים דקות. את מוזמנת לעלות" הוא אומר בחיוך ולוקח את כספו של נערה בערך בת גילך העומדת מאחוריך.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני עולה אל הספינה ושם מניחה את פוליוואג על הקרקע, "בוא נראה מה יש לעשות כאן." אני מהרהרת ומביטה סביב, בודקת איזה אטרקציות יש על הסיפון.
-
[COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]omeriko_ritsuka@hotmail.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יושב במסעדה וכעבור כמה דקות המצלרית מגישה לך את המנה המיוחדת ונראית גאה בעצמה.
"בתאבון" היא אומרת בחיוך אימהי ומתיישבת כמה שולחנות ממך ומתחילה לדבר בפלאפון.
אתה מסיים במהירות את המנה- שבאופן ממפתיע טעימה במיוחד ומבקש מהמלצרית חשבון.
"זה יעלה לך 15$" היא אומרת ואתה מגיש לה את הכסף.
היא מחייכת אליך "תודה שבאת!" היא אומרת בחיוך רחב
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]אלקיד משתמש במתקפה מהירה ומתחמק בקלות מהעוקץ רעל ויורה מבין האנטנות שעל ראשות מכת ברק ענקית המחשמלת את טנטקול. טנטקול מתעשת במהירות מהמתקפה ומשתמש בסופרסוניק ומצליח לגרום לאלקיד להיסתחרר. טנטקול לא מוותר לרגע ומתחיל להתקרב במהירות לאלקיד ומצליח ללכוד אותו בין זרועותיו ומישתמש בהגבלה ומתחיל לחנוק את אלקיד.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ מהנהן בהסכמה ותוקף את סלופוק בבעיטה נמוכה ומעיף אותו הצידה. סלופוק לא נראה שהזיז לו במיוחד המתקפה ושולח פיהוק כלפי מאצ'ופ ומסתכל על מאצ'ופ שלא נראה הושפע מהמתקפה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrchid]שיר
[COLOR=Black]את מתחילה לסרוק את הספינה ומבחינה בקולות המון מהסיפון העליון. את עולה במהירות לראות מה קרה ורואה שם עשרות אנשים מתאגדים ביחד.
את מפלחת את דרכך ביניהם ורואה קרב בין שני מאמנים. נער צעיר והבחורה שחיכתה מאחורייך בטור.
הבחורה מישתמשת בג'יאדוד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/90/Spr_5b_074.png[/IMG]) ואילו הנער משתמש בסלוגמה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_218.png[/IMG]) הקרב לא נמשך הרבה זמן ובמהרה את רואה את ג'יאדוד קובר לחלוטין את סלוגמה בסלעים ומביס לחלוטין את סלוגמה.
"עכשיו, מישהו פה רוצה לנסות להביס אותי?" הבחורה שואלת בקול צורמני.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]omeriko_ritsuka@hotmail.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יושב במסעדה וכעבור כמה דקות המצלרית מגישה לך את המנה המיוחדת ונראית גאה בעצמה.
"בתאבון" היא אומרת בחיוך אימהי ומתיישבת כמה שולחנות ממך ומתחילה לדבר בפלאפון.
אתה מסיים במהירות את המנה- שבאופן ממפתיע טעימה במיוחד ומבקש מהמלצרית חשבון.
"זה יעלה לך 15$" היא אומרת ואתה מגיש לה את הכסף.
היא מחייכת אליך "תודה שבאת!" היא אומרת בחיוך רחב
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה!"אומר למלצרית,אנופף לה לשלום ואז אלך בשמחה לספינה שצריכה לקחת אותי לאי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=DimGray][SIZE=1][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ מהנהן בהסכמה ותוקף את סלופוק בבעיטה נמוכה ומעיף אותו הצידה. סלופוק לא נראה שהזיז לו במיוחד המתקפה ושולח פיהוק כלפי מאצ'ופ ומסתכל על מאצ'ופ שלא נראה הושפע מהמתקפה.
מה תעשה?[COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
שיט לעזזל אני מכיר את זה, המתקפה משפיעה בהפתעה :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
"יופי מצ'וק זה היה מעולה!" אעודד אותו ואוסיף לבטחונו.
לאחר מכן אמהר לפקוד עליו "עכשיו תמהר, נתר למעלה ותנחיט על ראשו של מצ'וק מכת קארטה!"
אנגב את הזיעה ממצחי באנחה קלה, אחשוב לעצמי בחיוך זעיר 'וואוו זה הקרב הראשון שלנו ונראה שהולך לנו לא רע..'
-
[SIZE=1][COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה ניפרד מהמלצצרית ועד מהרה אתה מוצא את עצמך שוב במנמל ושם עשרות ספינות המפליגות כמעט לכל רחבי האיים.
לאן תרצה לשוט?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'וק מהנהן ואז מפהק קלות ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סלופוק המסתכל באטימות לעבר מאצ'ופ ושנייה לפני שהוא פוגע בו עם מכת קראטה סלופוק שולח אקדח מים ענקי מפיו ומעיף את מאצ'וף אל החוף. אאתה מסתכל על מאצ'ופ ודאבונך הוא ישן בנעימים.
בינתיים סלופוק מתקרב באיטיות לעברו ומצליב את ידיו ושולח איקס ענקי על מאצ'ופ.
אתה מנסה להבין במה שהוא הישתמש ומבין שזה בחסימה (block( מתקפה אשר מונעת ממכם לעזוב את הקרב.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=dimgray]
[SIZE=1][COLOR=dimgray][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=dimgray]
[SIZE=1][COLOR=dimgray][COLOR=black]אלקיד משתמש במתקפה מהירה ומתחמק בקלות מהעוקץ רעל ויורה מבין האנטנות שעל ראשות מכת ברק ענקית המחשמלת את טנטקול. טנטקול מתעשת במהירות מהמתקפה ומשתמש בסופרסוניק ומצליח לגרום לאלקיד להיסתחרר. טנטקול לא מוותר לרגע ומתחיל להתקרב במהירות לאלקיד ומצליח ללכוד אותו בין זרועותיו ומישתמש בהגבלה ומתחיל לחנוק את אלקיד.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=dimgray]
[SIZE=1][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"קדימה אלקיד, השתמש שוב במכת ברק כדי שהוא ישחרר אותך! לאחר מכן, בעיטה נמוכה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030886][SIZE=1][COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה ניפרד מהמלצצרית ועד מהרה אתה מוצא את עצמך שוב במנמל ושם עשרות ספינות המפליגות כמעט לכל רחבי האיים.
לאן תרצה לשוט?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'אני אבחר בהאי מנדרינה, צפון'אומר לעצמי ואז אלך לסיפון של האי מנדרינה, צפון
-
[quote=Ritsuka Kun;1030886][SIZE=1][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'וק מהנהן ואז מפהק קלות ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סלופוק המסתכל באטימות לעבר מאצ'ופ ושנייה לפני שהוא פוגע בו עם מכת קראטה סלופוק שולח אקדח מים ענקי מפיו ומעיף את מאצ'וף אל החוף. אאתה מסתכל על מאצ'ופ ודאבונך הוא ישן בנעימים.
בינתיים סלופוק מתקרב באיטיות לעברו ומצליב את ידיו ושולח איקס ענקי על מאצ'ופ.
אתה מנסה להבין במה שהוא הישתמש ומבין שזה בחסימה (block( מתקפה אשר מונעת ממכם לעזוב את הקרב.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
מותר לי להתערב ממש פיזית בקרב?!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
"שיט לעזזל!" אמלמל לעצמי במרמור...
אחשוב מה לעשות ואיך לפעול ומיד יעלה במוחי רעיון, אתחיל לרוץ ברחבי החוף, בעיקר קרוב למים והאסוף צדפים ואבנים קטנות.
לאחר שהאסוף כמות נכבדת אתחיל לזרוק אותם בזה אחר זה על סלופוק ואתחיל למשוך את צומת ליבו.. בנתיים אצעק למצ'וק במלוא גרוני בכדי שיקום ואתעורר!
'מקווה שהסלופוק הזה יהיה מספיק רגוע כדי לא להכאיב לי יותר מידי' אחשוב בהומור מתוך לחץ.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030837][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green][COLOR=royalblue]טל-[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green][COLOR=black]"אהה זה נהדר אני שט לכייון" האיש אומר בחיוך "אני מקווה רק שאתה לא עצלן- אני עולה לא גובה כסף אבל תיהיה צריך לעבוד" הוא אומר ברצינות ומויבל אותך לסירתו, המילה סירה לא בדיוק מתארת את הדבר הזה.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]הסירה של האדון נראית יותר כמו אוסף גורטאות החוברו ביחד בערת מלחם.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]"אהה לוסי שלי ראתה כבר ימים טובים יותר" הוא אומר ומלטף את דופן הסירה ואז קופץ פנימה "אז אתה בא?" הוא שואל בחיוך ידידותי.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]"בטח!, ותודה!" אני אומר לאיש בזמן שאני חושב למה הכנסתי את עצמי,[/B]
[B]" אני מוכן לעזור בכל מטלה שתרצה " אגיד לאיש ואקפוץ על הסירה[/B]
-
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]תומאס-
[COLOR=Black]אלקיד שולח מכת ברק אימתנית ומחשמל את טנקול. טנקול בתגובה מעיף לתוך החול את אלקיד.
אלקיד שעדיין מסוחרר מנסה להישתמש בבעיטה נמוכה אבל פוגע בעצמו ונופל אחורנית.
טנקול מהצד השני שולח אקדח מים רציני לעבר אלקיד.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מחפש בין האוניות אחר סירה לאי מנדרינה ומוצא ספינה ענקית ומפוארת המובילה לאי ואליה תור ארוך של אנשים.
אתה נעמד בתור וכעבור זמן מה אתה מגיע לפקידה היושבת שם ונראית מושעממת מהים.
"המחיר הוא 700$" היא אומרת בקול משועמם ובעזרת פצירה מתחילה לשייף את ציפורניה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]רצוי שלא אבל שיהיה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחרפן ומתחיל להרים צדפות ואבנים ומשליך אותם לעבר סלופוק אשר מבחין בך ומישתמש בהגנה protect והאבנים פשוט נהדפות אחורה.
אתה עוזב את שאר האבנים הקטנות מידיך וצורח את נשמתך החוה- מה שמעיר את מאצ'ופ בסופו של דבר.
סלופוק מיסתובב לעברו ושולח שוב אקדח מים.
מה תעשה?
[COLOR=RoyalBlue]טל-
[COLOR=Black]"ככה צריך נערי!" הוא אומר בתחושת סיפוק "הרם את המפרס אנחנו יוצאים לדרך!" הוא קורא בקול ומתניע את הסירה. אתם יוצאים מהנמל ועד מהרה אתם בים הפתוח.
"אז ספר לי ילד מה שמך? ובשביל מה אתה רוצה להגיע לאי הזה?" החור שואל אותך "אני דרך אגב הוא ג'ון" הוא אומר בחיוך לבבי.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030843][SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי מסתכל עליך מופתע ובקום זה הוא שולח מסך עשן ענקי כנגד הבועות והעשן הסמיך מפוצץ את הבועות אבל גורם לו להפוך לשכבת בוץ דביקה על הריצפה ולכסות את קרבי לחלוטין בבוץ סמיך וכבד.
מגבי לא מחכה לתגובתך ושולח גחלת על הבוץ ומיבש אותו לחלוטין עד שהבוץ נהפך לאבן קשה, הכוברת בפנים את קרבי.
מגבי מיסתכל עליך במבט מעט מזלזל.
מה תעשה?
][/QUOTE]
אני אומר למגב"גדול כמעט הבסת את קרבי לגמרי לבדך.עכשיו גמור את קרבי בעזרת גחלת אדירה"