[B][COLOR="Navy"]כולם
אתם נוסעים במכונית ואחרי שעת נסיעה אתם מגיעים למחנה ואתם נכנסים
מה כל אחד מכם ירצה לעשות[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Navy"]כולם
מה כל אחד מכם ירצה לעשות[/COLOR][/B]
[QUOTE=KillerBee;1033982][B][COLOR="Navy"]כולם
מה כל אחד מכם ירצה לעשות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אחפש באיזור את החדר שלי. 'מעניין איזה הרפתקאות הולכות להיות לי.. !' אחשוב לעצמי בשמחה כשאני מחפש את החדר. 'מעניין אם יהיו לי שותפים בחדר.. או יותר טוב.. שותפות' אחייך לעצמי..
כינוי בפורום:
שם במשחק: הרקולס "הארי" ליאופורד
אופי: לא לעשות אופי קיצוני מדי
פירוט מראה: גובה בינוני,עם חולצת T אדומה עם סמל של קנדה וסווצ'ר אדום.מרכיב משקפיים ולובש מכנסי ג'ינס.בעל שיער חום מפוזר.
רקע: הארי נולד למוצא יווני, והיה חשוף למיתולוגיה, אבל לא התיחחס אליהן ברצינות, אלא כאל "אגדות ילדים לפני השינה".שמו של הארי האמיתי הוא "הרקולס" לאחר שמו של סביו, שמת בתאונת דרכים והגיבור הנועז.בערך בגיל 5, הארי פיתח חוש לצורה ואהב ליצור מכל חומר אפשרי.כשהגיע לגיל 13,החל ליצור במתכות והוריו לא הבינו מה קורה.יום אחד,פיטר הלך לקחת את הדואר, כשיגרת יומו, וראה את המכתב שואמר:
"אתם,הגיבורים הנבחרים קיבלתם לאחר זמן מה מכתב,מכתב ששינה את חייכם.
תאריך:09.09.2000
שלום לך גיבור היקר.
אנחנו מעוניים לספר לך דבר מה, אתה בנו של אל כלשהו.
בתאריך 10.9.2000 תאסף מביתך ותילקח לזמן לא מוגבל,
אמך קיבלה הסבר, וכך גם בית ספרך. לא צריך להביא ציוד, כל צרכייך יענו במחנה.
בתודה, הרמס, אל המשלוחים."
ואז, המסע התחיל.
הורה אל: הפייטוס.
הערות, בקשות, סגידות לשה"ם: שיהיה משחק מהנה :-)
עמית
מצטער לא רשום יש כבר בן הפייסטוס
[COLOR="Indigo"][B]ליאו
אץה מסתובב לך במחנה ובדרך רואה כמה ילדים מתאמנים בקשת, משחקים כדורסל ובכל דבר הם קולעים והם ממש מתלהבים מעצמם 'שחצנים' אתה חושב אתה ממשיך לתהות בדברים שהולכים לקרוא לך ולפתע אתה נתקל במישהו או יותר נכון מישהי ונופל לאדמה "אתה החדש?" היא שואלת בטון תוקפני[/B][/COLOR]
[quote=KillerBee;1033771]כאילו דווקא? אל תגיבו בינתיים אומר לכם משהו?
הקטור טוני ואודי אתם ממשיכים לנסוע במכונית תדברו אחד עם השני...
[B][COLOR=indigo]..[/COLOR][/B][/quote]
[B]אני יורד במחנה ומתחיל להסתובב ולחפש חברים חדשים,אני מחפש בנות בעיקר.[/B]
[QUOTE=KillerBee;1034100]
[COLOR="Indigo"][B]ליאו
אץה מסתובב לך במחנה ובדרך רואה כמה ילדים מתאמנים בקשת, משחקים כדורסל ובכל דבר הם קולעים והם ממש מתלהבים מעצמם 'שחצנים' אתה חושב אתה ממשיך לתהות בדברים שהולכים לקרוא לך ולפתע אתה נתקל במישהו או יותר נכון מישהי ונופל לאדמה "אתה החדש?" היא שואלת בטון תוקפני[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כן אני החדש,טימולאון פטרופולוס... את יכולה לקרוא לי יאסון. ומי את?" אציג את עצמי ואשאל בחשדנות ואסתכל עליה.
[QUOTE=KillerBee;1033982][B][COLOR="Navy"]כולם
מה כל אחד מכם ירצה לעשות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יחפש קודם כל מדריך שיוכל לעזור לי להתמצא פה... חושב לעצמי
מחפש מדריך ומסתכל על האזור תוך כדיי
עמית בלי ספאם! שאלות כאלה לפרטי!
[B][COLOR="DarkGreen"]טוני
אתה מחפש חברים אבל אתה קולט שכולם מתרחקים ממך 'מוזר' אתה חושב וממשיך להסתכל אתה רואה מצדך כמה בנות שמתאפרות באיפור מכושף אתה הולך אליהן אבל הן בורחות ממך, לפתע משום מקום אתה מבחין בנער שלא בורח ממך "אז אתה כמוני אה?" אתה ממש לא מבין למה הוא מתכוון[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]ליאו
"אני שואלת את השאלות כאן!" היא אומרת ודוחפת אותך בחזרה לרצפה "אתה כבר יודע איך להילחם כמו חצוי?" אתה מתעצבן אבל לא מבין מה זה חצוי ולמה היא מתכוונת, אתה קם והיא מנסה לדחוף אותה שוב אבל הפעם אתה מוכן, אתה תופס לה את היד ומנחית אותה על הרצפה "תעזוב אותייי!!!"[/COLOR]
[COLOR="Blue"]הקטור
אתה מחש מישהו שיעזור לך ואתה רואה כמה נערים שמשחקים בקליעה למטרה ובכדורסל, משום מה אתה מרגיש שייך לשם ואתה שואל "מישהו יכול לעזור לי פה? אני חדש..." במבוכה "בטח" אומר אחד מהם "בו נתחיל, כבר מצאו את ההורה שלך?" הוא אומר ואתם מתקדמים לביתן מוזר בקצה המחנה[/COLOR][/B]
[QUOTE=KillerBee;1034298]עמית בלי ספאם! שאלות כאלה לפרטי!
"אני שואלת את השאלות כאן!" היא אומרת ודוחפת אותך בחזרה לרצפה "אתה כבר יודע איך להילחם כמו חצוי?" אתה מתעצבן אבל לא מבין מה זה חצוי ולמה היא מתכוונת, אתה קם והיא מנסה לדחוף אותה שוב אבל הפעם אתה מוכן, אתה תופס לה את היד ומנחית אותה על הרצפה "תעזוב אותייי!!!"[/COLOR][/QUOTE]
"ומי את בדיוק שאת שואלת את השאלות?" אשאל אותה ואדאג שהיא נשארת על הרצפה,לא אשאיר לה סיכוי לקום.
[QUOTE=KillerBee;1034298]עמית בלי ספאם! שאלות כאלה לפרטי!
[B][COLOR="DarkGreen"]טוני
אתה מחפש חברים אבל אתה קולט שכולם מתרחקים ממך 'מוזר' אתה חושב וממשיך להסתכל אתה רואה מצדך כמה בנות שמתאפרות באיפור מכושף אתה הולך אליהן אבל הן בורחות ממך, לפתע משום מקום אתה מבחין בנער שלא בורח ממך "אז אתה כמוני אה?" אתה ממש לא מבין למה הוא מתכוון[/COLOR]
"אני שואלת את השאלות כאן!" היא אומרת ודוחפת אותך בחזרה לרצפה "אתה כבר יודע איך להילחם כמו חצוי?" אתה מתעצבן אבל לא מבין מה זה חצוי ולמה היא מתכוונת, אתה קם והיא מנסה לדחוף אותה שוב אבל הפעם אתה מוכן, אתה תופס לה את היד ומנחית אותה על הרצפה "תעזוב אותייי!!!"[/COLOR]
[COLOR="Blue"]הקטור
אתה מחש מישהו שיעזור לך ואתה רואה כמה נערים שמשחקים בקליעה למטרה ובכדורסל, משום מה אתה מרגיש שייך לשם ואתה שואל "מישהו יכול לעזור לי פה? אני חדש..." במבוכה "בטח" אומר אחד מהם "בו נתחיל, כבר מצאו את ההורה שלך?" הוא אומר ואתם מתקדמים לביתן מוזר בקצה המחנה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ..."
"בינתיים לא..." אומר במבוכה
"אבל משום מה אני דיי מרגיש שהשמש לפעמים מחזקת אותי" אומר בפזיזות
"זה יעזור המידע הזה?"
[quote=KillerBee;1034298][B][COLOR=darkgreen]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מחפש חברים אבל אתה קולט שכולם מתרחקים ממך 'מוזר' אתה חושב וממשיך להסתכל אתה רואה מצדך כמה בנות שמתאפרות באיפור מכושף אתה הולך אליהן אבל הן בורחות ממך, לפתע משום מקום אתה מבחין בנער שלא בורח ממך "אז אתה כמוני אה?" אתה ממש לא מבין למה הוא מתכוון[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"כמוך למה?" אשאל את הילד בתמימות,[/B]
[B]" מי אתה? במה אנחנו דומים? ולמה כולם מתרחקים מאיתנו?"[/B]
[B][COLOR="Indigo"]ליאו
אתה טופס אותה במצב שבילתי אפשרי שהיא תזוז כל תנועה יכולה לשבור לה את היד, אתה מסתכל לה בעיניים ושואל אותה מיה היא "חחח... זו הייתה טעות גדולה טירון!" היא אומרת ומעיפה אותך, אתה נתקע בעץ ואתה רואה שיוצאת ממנו פיה עצבנית שעפה משם, הנערה מתקרבת אלייך ובועטת אותך לקיר "אתה התעסקת עם המדריכה הראשית של ביתן ארס!"משום מה השם הזה נראה לך מוכר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]הקטור
"כן כנראה אבל לא נדע בוודאות עד שנראה זאת במדורה שיכירו בך" הוא אומר ואתה הולך אחריו לפתח המבנה המוזר, המבנה הוא דו קומתי ומה שמפריד בינו לבין מה שמעל זה מדרגות 'מוזר' אתה חושב והמדריך שלך צועק "כירון!!" לפתע מגיע מישהו על כיסא גלגלים "הינה אחד חדש שהגיע" ואז הוא לוחש לו כמה מילים שאתה לא מבין כלום חוץ מהאחרונה, "...אפולו" כיירון מהנהן ואומר לך "בוא למעלה נדבר קצת!"[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]טוני
"אתה הבן של המוות!" הוא אומר לך "אני ניקו וכדי שלא ייתרחקו ממך אתה צריך ללמוד איך להפסיק את צחנת המוות שנודפת מהגוף שלך! אפילו אצלי זה לא היה בכזאת רמה...." הוא מתעצבן ונעלם אתה ממישך להסתובב וחושב 'בן של המוות? צחנת מוות? מי זה הניקו הזה לעזאזל' אחרי כמה זמן אתה רואה ביתן שרושפת ממנו אש שחורה מוזרה, אתה נעמד מולו מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE=KillerBee;1034453][B][COLOR="Indigo"]
[COLOR="Blue"][B]טוני
"אתה הבן של המוות!" הוא אומר לך "אני ניקו וכדי שלא ייתרחקו ממך אתה צריך ללמוד איך להפסיק את צחנת המוות שנודפת מהגוף שלך! אפילו אצלי זה לא היה בכזאת רמה...." הוא מתעצבן ונעלם אתה ממישך להסתובב וחושב 'בן של המוות? צחנת מוות? מי זה הניקו הזה לעזאזל' אחרי כמה זמן אתה רואה ביתן שרושפת ממנו אש שחורה מוזרה, אתה נעמד מולו מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]' מעניין מה יש בבית הזה ' אני חושב לעצמי והולך לכיוונו,
' אני חייב למצוא חנות בשמים, אני לא יכול להישאר עם הריח המגעיל הזה ' אני חושב תוך כדי הליכה לבית.[/B]
[QUOTE=KillerBee;1034453][B][COLOR="Indigo"]ליאו
אתה טופס אותה במצב שבילתי אפשרי שהיא תזוז כל תנועה יכולה לשבור לה את היד, אתה מסתכל לה בעיניים ושואל אותה מיה היא "חחח... זו הייתה טעות גדולה טירון!" היא אומרת ומעיפה אותך, אתה נתקע בעץ ואתה רואה שיוצאת ממנו פיה עצבנית שעפה משם, הנערה מתקרבת אלייך ובועטת אותך לקיר "אתה התעסקת עם המדריכה הראשית של ביתן ארס!"משום מה השם הזה נראה לך מוכר[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אחח... בנות, שמעי ילדה,בכיף הייתי שמח להמשיך להלחם איתך אבל אם את מדריכה אז אני מניח שאסור לחניך כאן להרביץ למדריכים.." אגיד באזכבה מהקרב שהסתיים עוד לפני שהתחיל.
[QUOTE=KillerBee;1034453][B][COLOR="Indigo"]ליאו
[B][COLOR="Purple"]הקטור
"כן כנראה אבל לא נדע בוודאות עד שנראה זאת במדורה שיכירו בך" הוא אומר ואתה הולך אחריו לפתח המבנה המוזר, המבנה הוא דו קומתי ומה שמפריד בינו לבין מה שמעל זה מדרגות 'מוזר' אתה חושב והמדריך שלך צועק "כירון!!" לפתע מגיע מישהו על כיסא גלגלים "הינה אחד חדש שהגיע" ואז הוא לוחש לו כמה מילים שאתה לא מבין כלום חוץ מהאחרונה, "...אפולו" כיירון מהנהן ואומר לך "בוא למעלה נדבר קצת!"[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]טוני
"אתה הבן של המוות!" הוא אומר לך "אני ניקו וכדי שלא ייתרחקו ממך אתה צריך ללמוד איך להפסיק את צחנת המוות שנודפת מהגוף שלך! אפילו אצלי זה לא היה בכזאת רמה...." הוא מתעצבן ונעלם אתה ממישך להסתובב וחושב 'בן של המוות? צחנת מוות? מי זה הניקו הזה לעזאזל' אחרי כמה זמן אתה רואה ביתן שרושפת ממנו אש שחורה מוזרה, אתה נעמד מולו מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי..." אומר בפחד
הוא נראה קצת מפחיד... חושב לעצמי