-
[QUOTE=The Pearl;1055475][B][COLOR=#ff00ff][U]
[COLOR=#ff00ff][B][U][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה אומנר לזרקום שאתה תנצח את צוות קון ותעזור לצוות הלוחמים לשמור עליו ועל הפוקימונים האחרים. הוא מתעופף במהירות ולאחר כמה דקות הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך בדרך ואתה רואה הרבה פוקימונים שאתה רוצה ללכוד. אתה עוצר בדלת של המעבדה ופותח אותה. אתה רואה את פרופסור סינתיה אומרת לך: "בוא לי, אתה רוצה את הפוקימון שלך?".[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסינטיה"כן ברור שאני רוצה את הפוקימון התחלתי שבחרתי.טוב אני חושב שאת לא יודעת באיזה התחלתי אני רוצה.אני רוצה את צ'ימצ'אר שהיה התחלתי שלי למסע שלי.אז אפשר אותו בקשה?". אני נכנס תוך כדי שיחה עם סינטיה למעבדה שלה
-
[QUOTE=The Pearl;1055475][B][U][COLOR=#00ffff]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#00ffff]*פעם הבאה שיהיה מצוטט.[/COLOR][/B]
[COLOR=cyan][B]אתה אומנר לזרקום שאתה תנצח את צוות קון ותעזור לצוות הלוחמים לשמור עליו ועל הפוקימונים האחרים. הוא מתעופף במהירות ולאחר כמה דקות הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך בדרך ואתה רואה הרבה פוקימונים שאתה רוצה ללכוד. אתה הולך מהר אל המעבדה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך. אתה רואה את פרופסור סינתיה מדברת עם סמואל אוק ואז אומרת לך: "בוא לפה רון, אני יביא לך את הפוקימון התחלתי שאתה רוצה, רק תגיד לי מי הוא?" מה תעשה?.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב רגע תני לי שנייה לחשוב על זה..."אגיד לסינתיה תוך כדי שאני שם את ידי על הסנטר שלי
ואז מוסיף אחרי חשיבה רבה:"סתם באתי לכאן לקבל את פיפלאפ כהתחלתי שלי, בגלל שלאבי היה פיפלאפ והוא התפתח ואז חטפו אותו.אני רוצה להציל אותו בעזרת הפיפלאפ שתתני לי בבקשה!"
-
[B][U][COLOR=red]סטיבן[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה נותן קצת אוכל לפוקימונים לאודיש, אודיש אוכלת את האוכל השנתת לה ושמחה מאוד, אתה שואל את אודיש: "אודיש, האם תרצי להמשיך איתי ולעזור לי לנצח את כל הרעים", אודיש מסתכלת עלייך והולכת אחורה, כאילו היא רוצה להגיד לך: "אני ישמח אבל אני ירצה להלחם לפני , כדי שתזכה בי ותוכיח שאתה רטוי להיות מאמן הפוקימונים שלי", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff00ff][B][U][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]פרופסור סינתיה אומר לך: "צ'ימצ'אר אתה רוצה?, אתה תקבל אותו עכשיו", אתם נכנסים למעבדה והיא אומרת לעוזר שלה: "סמואל תוכל להביא ללי את צ'ימצ'אר שלו?", הוא עונה לה שכן והולך להביא לך את הפוקימון התחלתי שלך. פרופסור סינתיה אומרת לך: "בינתיים אני יביא לך את שאר החפצים שאתה צריך בהמשך, הנה 5 פוכדורים כדי ללכוד פוקימוניפ, פוקידע כדי שתוכל לדעת על הפוקימונים שאתה פוגש ועכשיו תחכה לסמואל" אתה מחכה שסמואל יחזור. לאחר כמה דקות הוא חוזר ונותן לך את הפוכדור של צ'ימצ'אר. פרופסור סינתיה אומרת לך: "בהצלחה בהמשך, תוכל עכשיו ללכת לדרך 1". מה תעשה עכשיו?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#00ffff]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#00ffff]פרופסור סינתיה אומרת לך: "פיפלאפ הוא פוקימון נהדר ומצוין לכל אוהבי המים, אני הכרתי את אבא שלך, היה לוחם גדול, בהצלחה לך בלהגשים את החלום, כי זה חלום מאוד חשוב ותוכל להגשים אותו", וממשיכה להגיד לך: "הנה הפוכדור של פיפלאפ, הנה 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע כדי לקבל מידע על כל פוקימון ופוקימו, בהצלחה לך ועכשיו תוכל להמשיך לדרך 1" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote=The Pearl;1055490][B][U][COLOR=red]סטיבן[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה נותן קצת אוכל לפוקימונים לאודיש, אודיש אוכלת את האוכל השנתת לה ושמחה מאוד, אתה שואל את אודיש: "אודיש, האם תרצי להמשיך איתי ולעזור לי לנצח את כל הרעים", אודיש מסתכלת עלייך והולכת אחורה, כאילו היא רוצה להגיד לך: "אני ישמח אבל אני ירצה להלחם לפני , כדי שתזכה בי ותוכיח שאתה רטוי להיות מאמן הפוקימונים שלי", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקיי אני מבין אודיש!"אגיד לאודיש "אושוויט צא ותשתמש בדחיפה!"אגיד לאושוויט בזמן שחיוך עולה על פניי
'סוף סוף קרב פוקימונים ראשון שלי!'אחשוב בליבי
-
[QUOTE=The Pearl;1055490][B][U][COLOR=red]
[B][COLOR=#ff8c00]פרופסור סינתיה אומר לך: "צ'ימצ'אר אתה רוצה?, אתה תקבל אותו עכשיו", אתם נכנסים למעבדה והיא אומרת לעוזר שלה: "סמואל תוכל להביא ללי את צ'ימצ'אר שלו?", הוא עונה לה שכן והולך להביא לך את הפוקימון התחלתי שלך. פרופסור סינתיה אומרת לך: "בינתיים אני יביא לך את שאר החפצים שאתה צריך בהמשך, הנה 5 פוכדורים כדי ללכוד פוקימוניפ, פוקידע כדי שתוכל לדעת על הפוקימונים שאתה פוגש ועכשיו תחכה לסמואל" אתה מחכה שסמואל יחזור. לאחר כמה דקות הוא חוזר ונותן לך את הפוכדור של צ'ימצ'אר. פרופסור סינתיה אומרת לך: "בהצלחה בהמשך, תוכל עכשיו ללכת לדרך 1". מה תעשה עכשיו?.[/COLOR][/B]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסינטיה וסמואל"תודה על צ'ימצ'אר להתראות נשמור על קשר.טוב ביי לכם". אני יוצא מהמעבדה עם החפצייים שקיבלתי.אני מוציא את צ'ימצ'אר החוצה ואומר לו"שלום צ'ימצ'אר אני המאמן של לי.טוב בוא נחפש לך אימון".אני מטטיל בדרך 1עם צ'ימצ'אר ומחפש לו אימון
-
[QUOTE=The Pearl;1055490][B][U][COLOR=#00ffff]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#00ffff]פרופסור סינתיה אומרת לך: "פיפלאפ הוא פוקימון נהדר ומצוין לכל אוהבי המים, אני הכרתי את אבא שלך, היה לוחם גדול, בהצלחה לך בלהגשים את החלום, כי זה חלום מאוד חשוב ותוכל להגשים אותו", וממשיכה להגיד לך: "הנה הפוכדור של פיפלאפ, הנה 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע כדי לקבל מידע על כל פוקימון ופוקימו, בהצלחה לך ועכשיו תוכל להמשיך לדרך 1" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה סינתיה, אני אתקשר אליך מתי שאני אמצא את צוות קון."אגיד לסינתיה בשמחה
ואז שאצא מהמעבדה אוציא את פיפלאפ תוך כדי שאני ממשיך בדרך 1 ואומר לו:"פיפלאפ אני המאמן שלך, אנחנו נהיה החברים הכי טובים!"
-
[quote]מקס:
אתה מוציא את צ'ארמנדר כדי להכיר אותו, הוא שמח להכיר אותך והוא רוצה לעזור לצוות הלוחמים לנצח את צוות קון. הוא מתחיל לפגוע בפיג'י בעזרחת גחלת. פיג'י לא מתחמק ונפגע קשה מאוד. אחר כך צ'ארמנדר משתמש בשריטה על הכנף השנייה. פיג'י לא מתחמק ונפגע קשה. פיג'י משתמש במכת כנף הכי חזקה שלו ואז בניקור הכי חזק שלו כדי לנצח אותך. מה תעשה?.
[/quote]
"תשתמש בגחלת על הכנף כדי שהיהי לו רותח מדי בכדי לתקוף ותפנה את הלהבה של הזנב שלך לניקור כדי שהוא יקבל כוויה במקור! תשתמש שוב בגחלת ובשריטה!"
-
[QUOTE=The Pearl;1055475][B][COLOR=#ff00ff][U]
[B][U][COLOR=orange]עידן[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=orange][B]פרופסור סינתיה אומרת לך: "בסדר, אבל תנוח פה כדי שלא יהיה לך יותר מיידי סחרחורת כי זה ממש מסוכן", אתה מחכה כמה דקה שהיא תביא לך את הפוקימון שלך. לאחר כמה דקות היא באה ואומרת לך: "אתה בסדר עכשיו?, הנה הפוכדור של טאפיג, זה פוקימון שאני הכי ממליצה למתחילים שאוהבים את סוג האש, כך גם 5 פוכדורים להמשך הדרך וגם פוקידע שאתה תצטרך כדי לדעת מידע".[/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''תודה רבה סינתיה באמת אני מודה לך עכשיו טפיג צא!'',אומר ואזרוק את הפוכדורשל טפיג באוויר,
אני ארד על ברכיי מול טפיג מחייך,''שלום טפיג שמי עידן(מלטף את הראש שלו)אני אהיה המאמן שלך,אני בטוח שנהיה חברים טובים'',אומר לטפיג מחייך מהתרגשות.
-
[B][U][COLOR=red]סטיבן[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה מוציא את הקרב שלך מול אודיש מיד, אתה אומר לאושוויט לתקוף את אודיש בעזרת מתקפת דחיפה בחיוך בגלל שזה הקרב הראשון שלך. הוא מבצע בדיוק מה שאמרת לו עכשיו, הוא משתמש בדחיפה על אודיש, אודיש לא מתחמקת ונפגעת קצת. היא משתמש במתקפת עלי תער ואז ברעל על אושוויט. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מוציא את צ'ימצ'אר כדי להכיר אותו, אתה יורד למטה כדי ללטף אותו, מיד אחר שאתה מכיר אותו גם צ'ימצ'אר שמח מאוד להתחיל להיות איתך. אתה מכניס אותו חזרה אל הפוכדור וממשיך בדרך 1. אתה רואה פתאום [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/45.png[/IMG] את קון מחזיק ביד שלו [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/25.png[/IMG]מפוחד מאוד, הוא אמר לך: "אתה חדש בצוות הלוחמים נכון?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkorchid]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkorchid]אתה הולך לדרך 1, זמן שאתה הולך אתה החלטת להוציא את פיפלאפ לשיחה ראשונית, אתה אמרת לו שאתם תהיו החברים הכי טובים ופיפלאפ מאוד שמח. אתה מכניס חזרה את פיפלאפ לפוכדור וןאתה ממשיך בדרך 1. באמצע הדרך אתה פתאום אתה פוגש [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/396.png[/IMG] סטראלי שאוכל קצת פירורי לחם שנשארו ברצפה. מה אתה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta]מקס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת כדי למנוע את מכת הכנף של פיג'י, אבל הוא לא מצליח למנוע ולמרות שהוא פגע קצת בפיג'י, הוא לא הצליח להתחמק והוא נפגע. צ'ארמנדר ממשיך להיות מותקף בניקור של פיג'י וגם בו הוא נפגע. צ'ארמנדר משתמש בגחלת שוב על פיג'י ופוגע בו קשה, אחר כך הוא עובר למתקפת שריטה אבל פיג'י מתחמק. פיג'י משתמש במכת נף שוב. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=orange][U]עידן[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ffa500]אתה מוציא את טאפיג שלך ואז אתה יורד אליו כדי ללטף אותו, לאחר שאתה קום טאפיג שמח מאוד לראות אותך עד שקפץ אל הראש שלך ואתה נפלת. לאחר שקמת שוב אתה הכנסת את טאפיג והמשכת בדרך 1. אתה הולך בדרך 1 ואתה רואה פתאום [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/63.png[/IMG]אברה שיושב על הספסל ומחכה לקרב טוב מול יריב. מה תעשה עכשיו?.[/COLOR][/B]
-
[quote=The Pearl;1055505][B][U][COLOR=red]סטיבן[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה מוציא את הקרב שלך מול אודיש מיד, אתה אומר לאושוויט לתקוף את אודיש בעזרת מתקפת דחיפה בחיוך בגלל שזה הקרב הראשון שלך. הוא מבצע בדיוק מה שאמרת לו עכשיו, הוא משתמש בדחיפה על אודיש, אודיש לא מתחמקת ונפגעת קצת. היא משתמש במתקפת עלי תער ואז ברעל על אושוויט. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/quote]
"אושוויט תתחמק מהר ואז תשמש באקדח מים על אודיש!"אגיד לאושוויט 'אני מקווה שהוא לא יפגע' אחשוב בלב בזמן שהחיוך שהיה קודם על פניי נמחק והפך לבט לחוץ
-
[quote]מקס
אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת כדי למנוע את מכת הכנף של פיג'י, אבל הוא לא מצליח למנוע ולמרות שהוא פגע קצת בפיג'י, הוא לא הצליח להתחמק והוא נפגע. צ'ארמנדר ממשיך להיות מותקף בניקור של פיג'י וגם בו הוא נפגע. צ'ארמנדר משתמש בגחלת שוב על פיג'י ופוגע בו קשה, אחר כך הוא עובר למתקפת שריטה אבל פיג'י מתחמק. פיג'י משתמש במכת נף שוב. מה תעשה?.[/quote]
""תקפוץ אחורנית כדי להתחמק ממתקפת הכנף,0תחזור אליו ותשתמש בשריטות חזקות על שני כנפיו בו זמנית תירה גחלת לפניו ולמקורו"
-
[QUOTE=The Pearl;1055505][B][U][COLOR=red]
[B][COLOR=orange][U]עידן[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ffa500]אתה מוציא את טאפיג שלך ואז אתה יורד אליו כדי ללטף אותו, לאחר שאתה קום טאפיג שמח מאוד לראות אותך עד שקפץ אל הראש שלך ואתה נפלת. לאחר שקמת שוב אתה הכנסת את טאפיג והמשכת בדרך 1. אתה הולך בדרך 1 ואתה רואה פתאום [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/63.png[/IMG]אברה שיושב על הספסל ומחכה לקרב טוב מול יריב. מה תעשה עכשיו?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
*אפשר שטפיג כאילו תמיד יהיה מחוץ לפוכדור?
---------------------------
אני אוציא את טפיג ואומר לו,''אוקיי טפיג אני צריך את עזרתך,אתה רואה את אברה שם?,
יופי עכשיו אני רוצה לתפוס אותו אבל קודם נבדוק את המתקפות שלך''.
אומר לטפיג.
-
[QUOTE=The Pearl;1055505][B][U][COLOR=red]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מוציא את צ'ימצ'אר כדי להכיר אותו, אתה יורד למטה כדי ללטף אותו, מיד אחר שאתה מכיר אותו גם צ'ימצ'אר שמח מאוד להתחיל להיות איתך. אתה מכניס אותו חזרה אל הפוכדור וממשיך בדרך 1. אתה רואה פתאום [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/45.png[/IMG] את קון מחזיק ביד שלו [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/25.png[/IMG]מפוחד מאוד, הוא אמר לך: "אתה חדש בצוות הלוחמים נכון?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לקון"כן אני חדש בצוות הלוחמים .אתה הולך להיפגע אם לא תשחחר את הפיקאצ'ו הזה מהאחיזה שלך.". אני אומר לצ'ימצ'אר"תששתמש מיד בשריטות על היד שבה קון מחזיק את פיקאצ'ו.אנחנו צריכיעם הציל את הפיקאצ'ו המסכן הזה"
-
[quote=The Pearl;1055375]
[CENTER][COLOR=blue][U][B][SIZE=5][COLOR=red]ההתחלה של המשחק:[/COLOR][/SIZE][/B][/U][/COLOR][COLOR=blue]
[COLOR=black]הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה, [/COLOR]
[COLOR=black]השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,[/COLOR]
[COLOR=black]קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך [/COLOR]
[COLOR=black]השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.[/COLOR]
[COLOR=black]בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.[/COLOR]
[COLOR=black]אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה, [/COLOR]
[COLOR=black]באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשו?.[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue]
[/COLOR][/quote]
תודה שקיבלת אותי, שם אותי בבקשה בדף הרשומים.. הטופס שלי בעמוד הקודם, מקווה מאוד למשחק ארוף ומעניין!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אסתכל עליו במבט מלא להט ונחישות ואצעק "אל תדאג אני מבטיח, מבטיח שהאעזור ויחד נביס את צוות קון!"
לאחר המפגש המוזר והמדהים הזה אתחיל להתמלא מוטיבציה ואגביר את קצב ההליכה לעבר המעבדה.
אמלמל לעצמי 'קדימה עכשיו זה הזמן לשנות..' ולאחר שאגיע לפתח המעבדה העצור.
אתבונן בא בהתרגשות, אביט במבט חודר על דלתותיה ואנשום נשימה עמוקה ליפני הכניסה.. ואז אדפוק בעדינות ואחכה לראות מה יקרה!
-
[QUOTE=The Pearl;1055505][B][U][COLOR=darkorchid]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkorchid]אתה הולך לדרך 1, זמן שאתה הולך אתה החלטת להוציא את פיפלאפ לשיחה ראשונית, אתה אמרת לו שאתם תהיו החברים הכי טובים ופיפלאפ מאוד שמח. אתה מכניס חזרה את פיפלאפ לפוכדור וןאתה ממשיך בדרך 1. באמצע הדרך אתה פתאום אתה פוגש [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/396.png[/IMG] סטראלי שאוכל קצת פירורי לחם שנשארו ברצפה. מה אתה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי פיפלאפ תיצא מהפוקדור ותשתמש בניקור לעבר סטארלי!"אגיד בשמחה תוך כדי שאני זורק את הפוקדור של פיפלאפ החוצה וצופה במעשיו.