-
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062892][b][u]תומר[/u][/b]
[b]ראלטס מקשיב לך, הוא פוגע בסקורפי די קשה, סקורפי עף על העץ ומאבד הכרה, אתה מנצ לאת הזמן הזה ושולח פוקדור, הפוקדור פוגע בסקורפי, נוצר אור אדום וסקורפי נכנס לתוך הפוקדור,[/b]
[b]1...[/b]
[b]2...[/b]
[b]3...[/b]
[b]ברכותי! תפסת סקורפי.[/b]
[b]מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"היה קרב מדהים ראלטס! בוא נמשיך במסע שלנו!" אגיד לרלאטס תוך כדי שאני מרים את הפוקדור של סקורפי וממשיך במסעי.
-
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062892]
[b][u]כריס[/u][/b]
[b]אתה מאושר מהקרב המרגש והמאתגר, אתה גורם לדיינו לעשות מהלך די מסוכן והוא מקשיב לך,[/b]
[b]הלהביור מתקרב במהירות עצומה אל עבר דיינו, אבל הוא בשלו עומד ומחכה, הלהביור נמצא כמטר מדיינו והוא קוףץ מעליו, הוא רץ לעבר אלטריה ומשתמש בני קרח, אלטרי נפגעת קשה, הוא שלוח גם זעם דרקון לכיוונה אבל היא כבר קלטה את הרעיון ומתחמקת בקלות, היא מסתובבת לכיוון דיינו ושולחת קרן קרח, הקרן עפה לכיוון דיינו שלך.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[/QUOTE]
" כל הכבוד דיינו ! " אעודד אותו .
" אוקיי תשתמש בניב קרח על הקרן , ותקפיא אותה .
לאחר מכן כשהקרן תהיה קפואה רוץ עליה ודחוף את אלטריה ואז תשתמש בזעם הדרקון ! " אומר מלא נחישות ושמחה .
-
[b][u]תומר[/u][/b]
[b]תנסה לכוון אותי יותר לכיוון שלך פעם הבאה.../=[/b]
[b]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/b]
[b]אתה מתקדם די מאושר עם הפוקדור של סקורפי ביד, ראלטס הולך לידך ולאחר כמה רגעים אתם םמגיעים לעיר תמוז,[/b]
[b]אתה רואה עיר יפה, עם הרבה פוקימוני עשב מסתובבים, משמאלך בקצה העיר אתה רואה מקדש עתיק, מולך ישנו מרכז פוקימונים ובצידך הימני נמצא מכון העיר תמוז.[/b]
[b]מה תרצה לעשות?[/b]
-
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062895][b][u]תומר[/u][/b]
[b]תנסה לכוון אותי יותר לכיוון שלך פעם הבאה.../=[/b]
[b]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/b]
[b]אתה מתקדם די מאושר עם הפוקדור של סקורפי ביד, ראלטס הולך לידך ולאחר כמה רגעים אתם םמגיעים לעיר תמוז,[/b]
[b]אתה רואה עיר יפה, עם הרבה פוקימוני עשב מסתובבים, משמאלך בקצה העיר אתה רואה מקדש עתיק, מולך ישנו מרכז פוקימונים ובצידך הימני נמצא מכון העיר תמוז.[/b]
[b]מה תרצה לעשות?[/b][/QUOTE]
"ראלטס בוא נמשיך למקדש העתיק, אוקיי? אולי נמצא שם פוקימון נוסף למסע!" אגיד לראלטס בשמחה ואז אמשיך איתו לעבר המקדש העתיק.
-
[b][u]תומר[/u][/b]
[b]אתה הולך לכיוון המקדש העתיק, אתה הולך כמה דקות ומגיע אל המקדש, בכניסה עומד אדם שאומר לך,
"הלו ילד! תעוף מפה מהר!" בעצבים, ראלטס נראה די מפוחד והולך אחורה,
מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062897][b][u]תומר[/u][/b]
[b]אתה הולך לכיוון המקדש העתיק, אתה הולך כמה דקות ומגיע אל המקדש, בכניסה עומד אדם שאומר לך,
"הלו ילד! תעוף מפה מהר!" בעצבים, ראלטס נראה די מפוחד והולך אחורה,
מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"מי אתה בכלל?! קישטה איש! אני רוצה להיכנס ואם אתה לא מסכים לי, בוא קרב 2 על 2 לוזר שכמותך!" אגיד לאיש בגיחוח כדי להעצבן אותו ואז אחכה לתגובתו.
-
[B][U]תומר[/U][/B]
[B]"ר... חופצן קטן! אני ייראה לך מאיפה הדג משתין!" אומר בעצבים האיש המוזר וזורק שני פוקדורים לאוויר,מפוקדור אחד יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/332.png[/IMG]ומהפוקדור השני יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/623.png[/IMG] ענקי,[/B]
[B]"עכשיו בוא נראה אותך!!!" אומר בעצבים האיש מהמקדש ומחכה לתגובה שלך.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062900][B][U]תומר[/U][/B]
[B]"ר... חופצן קטן! אני ייראה לך מאיפה הדג משתין!" אומר בעצבים האיש המוזר וזורק שני פוקדורים לאוויר,מפוקדור אחד יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/332.png[/IMG]ומהפוקדור השני יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/623.png[/IMG] ענקי,[/B]
[B]"עכשיו בוא נראה אותך!!!" אומר בעצבים האיש מהמקדש ומחכה לתגובה שלך.[/B]
[B]מה תעשה?[/B][/QUOTE]
"חחחחחחח!!!! הצחקת אותי! זה הפוקימונים שלך?! שלי מנצחים ועד תראה!" אגיד בגיחוח תוך כדי שאני בודק על הפוקימונים פרטים
ואז אגיד בשמחה:"ראלטס תשתמש בעלים קסומים על הפוקימון הגדול הזה וסקורפי תתקוף בניב אש על הפוקימון שבצבע ירוק עם עוקץ רעל בכול הכוח!"
-
[b][u]תומר[/u][/b]
[b]שני הפוקימונים בכלל לא נפגעים מהמתקפות שלך,
"עכשיו גרוג! תשתמש בקרן על ואתה יירקרק תתקוף בשוט גפן! קדימה חסלו אותם!!" צועק האיש עצבני,
שני הפוקימונים שלך עפם על הריצפה בחוזקה, סקורפי שעוד ממש חלש מהקרב איתך מאבד הכרה, ראלטס עוד איכשהו פותח עייניים.
"ועכשיו מה תעשה פירחח קטן?!?!" שואל אותך בעצבים האיש.[/b]
-
טוב סליחה...
הלכתי לפינת יער קסומה ויפהפיה עם נחל חמוד וקטן לידה.
"המקום הזה כל כך רגוע מה כבר אמור להיות כאן שצריך להזמין את כל האליט פורים???" חשבתי לעצמי...
"כנראה שישנם הרבה הפתעות בחיים" המשכתי לחשוב "בכל זאת המכתב הזה לא היה נשלח סתם..."
לפתע שמעתי רחש הסתכלתי סביבי ולא מצאתי אותו. שמעתי אותו עוד הפעם ושוב חיפשתי את מקור הרחש "מה זה יכול להיות" שאלתי?
-
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062903][b][u]תומר[/u][/b]
[b]שני הפוקימונים בכלל לא נפגעים מהמתקפות שלך,
"עכשיו גרוג! תשתמש בקרן על ואתה יירקרק תתקוף בשוט גפן! קדימה חסלו אותם!!" צועק האיש עצבני,
שני הפוקימונים שלך עפם על הריצפה בחוזקה, סקורפי שעוד ממש חלש מהקרב איתך מאבד הכרה, ראלטס עוד איכשהו פותח עייניים.
"ועכשיו מה תעשה פירחח קטן?!?!" שואל אותך בעצבים האיש.[/b][/QUOTE]
"אוקיי סליחה אדוני." אגיד בהתאכזבות תוך כדי שאני מחזיר את סקורפי ואת ראלטס לפוקדורים שלהם
ואז אוסיף: "מצטער איש שאני לא מכיר, אז ביי ואני הגיע בקרוב כדי לחסל אותך!" תוך כדי בריחה משם למרכז הפוקימונים.
-
[U][B]תומר[/B][/U]
[B]אתה בורח למרכז הפוקימונים אחרי שאתה צועק קצת על האיש, אתה מגיע למרכז הפוקימונים, נכנס בדלת,[/B]
[B]"שלום לך!" אומרת עם חיוך האחות ג'ני ומסתכלת עליך, "תרצה לרפא את הפוקימונים שלך?" שואלת ג'ני ומחכה לתשובה...[/B]
[U][B]אונו[/B][/U]
[U][B]מה לא הבנת? אתה לא יכול לשמוע רעשים אתה מקסימום יכול לחשוב ששמעת רעש וללכת לחפש בשיחים...[/B][/U]
[B]אתה חושב ששמעת משהו, אתה מתחיל לחפש בשיחים ופתאום יוצא מהשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/15.png[/IMG] (בידריל) ענק, הוא שולח עליך עוקץ רעל ואת נפגע מזה, "אח..!!" אתה צועק אבל אף אחד לא שומע.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=~♣Gaara Sannin♣~;1062907][U][B]תומר[/B][/U]
[B]אתה בורח למרכז הפוקימונים אחרי שאתה צועק קצת על האיש, אתה מגיע למרכז הפוקימונים, נכנס בדלת,[/B]
[B]"שלום לך!" אומרת עם חיוך האחות ג'ני ומסתכלת עליך, "תרצה לרפא את הפוקימונים שלך?" שואלת ג'ני ומחכה לתשובה...[/B]
[/QUOTE]
"ברור שאני רוצה!" אגיד לאחות ג'ני ואז אגיש לה את הפוקדורים בשמחה, אחכה עד שהפוקימונים יתרפאו ואז אלך לחפש לי פוקימון לתפיסה מחוץ לעיר.
-
[quote=~♣Gaara Sannin♣~;1062907]
[U][B]אונו[/B][/U]
[U][B]מה לא הבנת? אתה לא יכול לשמוע רעשים אתה מקסימום יכול לחשוב ששמעת רעש וללכת לחפש בשיחים...[/B][/U]
[B]אתה חושב ששמעת משהו, אתה מתחיל לחפש בשיחים ופתאום יוצא מהשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/15.png[/IMG] (בידריל) ענק, הוא שולח עליך עוקץ רעל ואת נפגע מזה, "אח..!!" אתה צועק אבל אף אחד לא שומע.[/B]
[B]מה תעשה?[/B][/quote]
הפעם זה כבר נשמע מוגזם אבל אני אכבד את הבקשה שלך אתה השה"מ ואני השחקן...
***************************************************************************************************
"מה זה אמור להיות" צעקתי על הבידרל...
"צ'ארמנדר בוא ללמד אותו לקח, צ'ארמנדר צא!"
הבידרל הזה תקף אותי סתם ואני אחזיר לו"
-
אחי אני פורש, אין לי זמן ממש להגיב במשחק!
עדיף שתמצא שחקן יותר טוב שמגיב בצורה יותר עיקבית...
מצטער מאוד.