[quote=נדודי שינה;1084968]אוי, אז זו התקפה נזק... ואם אני משתמש בה רק ל-battle Tower, החפץ יחזור אליי אחרי שאצא מסיבוב משחק שם [והשתמשתי בהתקפה לפחות פעם אחת]?[/quote]
החפץ יעלם אחרי שימוש במתקפה, לא משנה איפה אתה משתמש במתקפה.
Printable View
[quote=נדודי שינה;1084968]אוי, אז זו התקפה נזק... ואם אני משתמש בה רק ל-battle Tower, החפץ יחזור אליי אחרי שאצא מסיבוב משחק שם [והשתמשתי בהתקפה לפחות פעם אחת]?[/quote]
החפץ יעלם אחרי שימוש במתקפה, לא משנה איפה אתה משתמש במתקפה.
אם אחרי שהשתמשתי ב-fling עם חפץ מסויים, למשל Thick Club של קיובון ומרווק, ואחרי ההתקפה אני משתמש ב-recycle, האם החפץ יחזור, או שבגלל שלא השתמשתי בו פיסית אז הוא בכל זאת ייעלם לי?
זה נכון שאחוזי הדיוק של ההתקפה BLIZZARD בזמן ברד עולה ל-100%?
[quote=נדודי שינה;1085175]אם אחרי שהשתמשתי ב-fling עם חפץ מסויים, למשל Thick Club של קיובון ומרווק, ואחרי ההתקפה אני משתמש ב-recycle, האם החפץ יחזור, או שבגלל שלא השתמשתי בו פיסית אז הוא בכל זאת ייעלם לי?
זה נכון שאחוזי הדיוק של ההתקפה BLIZZARD בזמן ברד עולה ל-100%?[/quote]
[COLOR=dimgray]Recycle can recover items consumed by Bug Bite, Fling, Natural Gift, and Pluck, but not items lost by Covet, Knock Off, Switcheroo, Thief, or Trick.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]נראה לי שזה עונה לך על השאלה[/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]
[COLOR=#696969]כן[/COLOR]
[COLOR=#696969]למעשה, לפי מה שרשום ב-bulbagarden אי אפשר גם להוריד לזה דיוק (כמו אס אוירי) בזמן ברד[/COLOR]
[COLOR=#696969]שים לב שזה נכון רק במשחקי דור 4 ומעלה[/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]
סבבה. ברד גם מחזק התקפות קרח? Sandstorm עושה משהו מעבר להורדת חיים בכל תור? האם זה נכון שכשיש Rain Dance אז אחוזי הדיוק של המכה Thunder עולים ל-100, ואם כן, האם יש ל-rain Dance עוד השלכות על התקפות מסוג חשמל?
בתכלס - פוקימון עם מלא חיים ומעט משתי ההגנות, האם הוא זהה לפוקימון עם הגנות מטורפות ומעט חיים?במה עדיף להשקיע?
[quote=נדודי שינה;1085780]סבבה. ברד גם מחזק התקפות קרח? Sandstorm עושה משהו מעבר להורדת חיים בכל תור? האם זה נכון שכשיש Rain Dance אז אחוזי הדיוק של המכה Thunder עולים ל-100, ואם כן, האם יש ל-rain Dance עוד השלכות על התקפות מסוג חשמל?
בתכלס - פוקימון עם מלא חיים ומעט משתי ההגנות, האם הוא זהה לפוקימון עם הגנות מטורפות ומעט חיים?במה עדיף להשקיע?[/quote]
כמה שאלות במשפט אחד
ברד לא מחזק התקפות קרח
סופת חול מעלה את ההגנה המיוחדת של כל פוקימוני האבן ב-50%.
גורמת לקרן סולרית לעשות חצי מהנזק המקורי שלה.
ו- [COLOR=dimgray]Moonlight, Synthesis, Morning Sun יחז[/COLOR]ירו רבע מהחיים.
גשם (לא משנה מה הגורם שלו) מחזק מתקפות מים ב-50% ומחליש מתקפות אש באותו שיעור.
קרן סולרית תעשה חצי מהנזק שלה, Thunder ו-Hurricane יפגעו תמיד.
[COLOR=#696969]Moonlight, Synthesis, Morning Sun יחז[/COLOR]ירו רבע מהחיים.
וזה מפעיל יכולות מסוימות כמו Swift Swim.
בעיה להגיד.
ה-HP לא משפיע על הנזק שנגרם ממתקפה.
אבל זה כן קובע אחרי שהנזק נגרם אם ישארו לו מספיק חיים.
וההגנה תוריד את הנזק שיעשה.
אז הכל חשוב.
יש פה למטה נוסחה לחישוב נזק, אולי תעזור לך:
[URL]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Damage_modification[/URL]
[quote=stm;1086318]כמה שאלות במשפט אחד
ברד לא מחזק התקפות קרח
בעיה להגיד.
אז הכל חשוב.
[URL]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Damage_modification[/URL][/quote]
[B]יש משהו אחד שמפריע לי בניסוח שלך:[/B]
[quote]
[B]קרן סולרית תעשה חצי מהנזק שלה, Thunder ו[COLOR=red]-Hurricane [/COLOR]יפגעו תמיד.[/B]
[/quote]
[B]המתקפה שמודגשת באדום:[/B]
[B]זה פורום Hgss ! אין כאן את המתקפה הוריקן![/B] [B](Hurricane)[/B]
[quote=stm;1086318]כמה שאלות במשפט אחד
ברד לא מחזק התקפות קרח
בעיה להגיד.
אז הכל חשוב.
[URL]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Damage_modification[/URL][/quote]
חח סליחה... תודה!
ההתקפה THRASH בקרב זוגות תפגע בפוקימון אקראי בשדה הקרב, או שאני בוחר מי ייפגע? לפי האטאק דקס של DPPT כן. ברצוני לאשש\להפריח את מה שכתוב...
אתה לא תוכל לשלוט על זה..זה כמו Outrage
תודה!
איזה אפקטים של יכולות נחשבים לאפקט? אני שואל בגלל טוגקיס עם יכולת ה-serene Grace שלו. חשבתי שיכולות הן רק כאלה שמופיע בסרבי מספר אחוזים שהן יפעלו בצד העמודה בסרבי, אבל עכשיו אני כבר לא בטוח... האם Air Slash נקראת התקפה שסיכויי הנחתת Critical Hit יגדלו במידה וטוגקיס משתמש בה או שלא?
ו-brave Bird למשל, האם בעזרת Serene Grace טוגקיס יחטוף יותר נזק, או שזו לא נקראת יכולת של התקפה..?
[quote=The Kodak:);1086323][B]יש משהו אחד שמפריע לי בניסוח שלך:[/B]
[B]המתקפה שמודגשת באדום:[/B]
[B]זה פורום Hgss ! אין כאן את המתקפה הוריקן![/B] [B](Hurricane)[/B][/quote]
שיידע בכל מקרה, כי הוא שואל שאלות כלליות בעיקר
[quote=נדודי שינה;1086809]תודה!
איזה אפקטים של יכולות נחשבים לאפקט? אני שואל בגלל טוגקיס עם יכולת ה-serene Grace שלו. חשבתי שיכולות הן רק כאלה שמופיע בסרבי מספר אחוזים שהן יפעלו בצד העמודה בסרבי, אבל עכשיו אני כבר לא בטוח... האם Air Slash נקראת התקפה שסיכויי הנחתת Critical Hit יגדלו במידה וטוגקיס משתמש בה או שלא?
ו-brave Bird למשל, האם בעזרת Serene Grace טוגקיס יחטוף יותר נזק, או שזו לא נקראת יכולת של התקפה..?[/quote]
הכוונה ביכולת הזו שאם יש למתקפה מסויימת סיכוי מסויים להשפעה משנית, הסיכוי הזה יוכפל.
כלומר אם יש סיכוי של 10% שלהביור "תשרוף" את היריב, עם היכולת הזו הסיכוי הוא 20%.
לדעתי זה לא עובד במקרה של מכה קריטית, כי כל המתקפות יכולות לעשות מכה קריטית, פשוט יש מספר מתקפות שהסיכוי גבוהה יותר (לדעתי 12% לעומת 6% אצל שאר המתקפות).
אגב ל-Air Slash אין בכלל סיכוי גבוה לפגיעה קריטית.
במקרה שלה, במקרה והיא תוקפת ראשונה בתור, במקום שיהיה 30% סיכוי שהיריב לא יתקוף באותו תור, עכשיו הסיכוי הוא 60%.
ציפור אמיצה בטוח לא תעשה עוד נזק למשתמש, כי ההתייחסות היא לאחוזים בלבד של ההשפעה המשנית.
הא נכון, התבלבלתי עם Air Cutter!
היכולת Flinch תעבוד רק אם משתמש ההתקפה שיש לה האפקט Flinch תוקף קודם? לא ידעתי.
- Serene Grace משפיעה גם על בן הברית של הנושא אותה בקרב זוגות, או שרק על הנושא אותה?
- המכה Endeavor מורידה את החיים של היריב לאותו מספר חיים של הפוקימון שלך? האם יש להתקפה "שורות קטנות" כלשהן ששמות לה מסמרים ומהוות חיסרון?
- באפים כמו Sd, Curse וכאלה יכולים לפעול גם על בן ברית שלך בקרב זוגות, או שהן משפיעות רק על מי שהן נמצאות אצלו במוב-פול?
[quote=נדודי שינה;1087020]הא נכון, התבלבלתי עם Air Cutter!
היכולת Flinch תעבוד רק אם משתמש ההתקפה שיש לה האפקט Flinch תוקף קודם? לא ידעתי.
- Serene Grace משפיעה גם על בן הברית של הנושא אותה בקרב זוגות, או שרק על הנושא אותה?
- המכה Endeavor מורידה את החיים של היריב לאותו מספר חיים של הפוקימון שלך? האם יש להתקפה "שורות קטנות" כלשהן ששמות לה מסמרים ומהוות חיסרון?
- באפים כמו Sd, Curse וכאלה יכולים לפעול גם על בן ברית שלך בקרב זוגות, או שהן משפיעות רק על מי שהן נמצאות אצלו במוב-פול?[/quote]
מן הסתם, איך המתקפה תוכל להשפיע על מתקפת היריב באותו התור אם היא לא תתקוף ראשונה?
-לא, רק על הפוקימון עם היכולת.
-במידה והחיים של היריב גבוהיים מהחיים של המשתמש, ויש שימוש במתקפה, החיים של היריב ירדו לכמות החיים של המשתמש.
המתקפה תכשל אם למשתמש יש יותר חיים מהיריב.
אין עוד השפעות למתקפה.
-לא כ"כ הבנתי את השאלה. Curse לא משפיעה על שותף
[quote=stm;1087030]מן הסתם, איך המתקפה תוכל להשפיע על מתקפת היריב באותו התור אם היא לא תתקוף ראשונה?
-לא, רק על הפוקימון עם היכולת.
-במידה והחיים של היריב גבוהיים מהחיים של המשתמש, ויש שימוש במתקפה, החיים של היריב ירדו לכמות החיים של המשתמש.
המתקפה תכשל אם למשתמש יש יותר חיים מהיריב.
אין עוד השפעות למתקפה.
-לא כ"כ הבנתי את השאלה. Curse לא משפיעה על שותף[/quote]
ברור... אבל זה משנה האם הפוקימון [B]תוקף ראשון [/B]מתחילת הקרב כדי שהפלינצ'ים שלו יצליחו למשך הקרב נגד האוייב הספציפי, או שאם נניח [B]בתור השני [/B](היריב היה מהיר יותר ולכן תקף קודם, ואז טוגקיס תוקף...) אני משתמש ב-AIR SLASH, ההרתעה תוכל לעבוד?
SD זה באף עצמי?
[quote=נדודי שינה;1087239]ברור... אבל זה משנה האם הפוקימון [B]תוקף ראשון [/B]מתחילת הקרב כדי שהפלינצ'ים שלו יצליחו למשך הקרב נגד האוייב הספציפי, או שאם נניח [B]בתור השני [/B](היריב היה מהיר יותר ולכן תקף קודם, ואז טוגקיס תוקף...) אני משתמש ב-AIR SLASH, ההרתעה תוכל לעבוד?
SD זה באף עצמי?[/quote]
חייב באותו התור לתקוף ראשון, זה לא עובר לתור הבא
SD זה ראשי תיבות של..?
זה קיצור של ריקוד חרבות..ולא הבנתי את השאלה..