-
[quote=Virus;1069314][B][COLOR=green]קודק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יורד מהסיפון , ומתחיל לטייל לך באי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לאחר דקות של הליכה , שבו בזמן אתה וטראפינץ' מכירים זה את זה , אתה רואה עץ גדול מאוד ומסתורי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מתבונן ביופיו ופתאום מן העץ נופל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/10.png[/IMG]קטן וחמוד .[/COLOR][/B]
[/quote]
*אפשר לקרוא לו טראפ?
*מכת וולט
"היי זה קטרפי.." אומר בנעימות,ארים את הקטרפי הקטן בחזרה לעץ ואמשיך להסתובב הבאי.
-
[QUOTE=Virus;1069488][B][COLOR=purple]שאלה שנייה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גלגל המזל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]_ _ _ - ו ו _ _[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רמז : שם של מתקפה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מילים \ אותיות שלא נכונות : מכת קארטה , מכת אדמה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים [/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]ארווין
אתה מתהלך לך בין עצים , ושומע כל מיני רעשים מפחידים ואתה מתחיל לחשוש .
פתאום אתה שומע כמו בכי של תינוק שמגיע מאחד השיחים .
אתה מתקרב לראות מה זה או מיזה ואתה רואה ילד יושב על הרצפה ובוכה ולידו יש טרטוויג שנראה שכמעט ולא נושם .[/B][/COLOR][/QUOTE]
קרן על
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לעזאזל, מה קרה לטרטוויג שלך?!" אני אצעק בבהלה וארוץ ביחד עם ארון הישר אל הילד הבוכה
-
[QUOTE=Virus;1069491][COLOR="Magenta"][B]סיגל
מריל קופץ לו בחול כשפתאום המתקפה המהירה של איווי פוגעת בו ומעיפה אותו משום מקום .
מריל מתחיל לבכות ולאחר מכן קם ומשתמש באקדח מים לעבר איווי ופוגע .
איווי לא חטף ממש נזק אך הוא מחכה להוראות שלך .
בינתיים מריל נראה עצבני מאוד והוא מתחיל לצעוק : " מר...מרר...מרילל !!! "[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני נלחצת ורצה אל מריל "אוי סליחה מריל רציתי נורא לתפוס אותך! אני מצטערת שפגעתי בך! אם אתה רוצה אתה יכול להצתרף אלי" אני אומרת ומביאה לו קצת אוכל פוקימונים ומחייכת אליו ,בנסיון לפייס אותו
-
[COLOR="Purple"][B]שאלה שנייה :
גלגל המזל .
_ _ _ - ו ו _ _
רמז : שם של מתקפה .
מילים \ אותיות שלא נכונות : מכת קארטה , מכת אדמה .
מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים[/B][/COLOR]
[COLOR="Green"][B]קודק
תקרא לו איך שבאלך ...
אתה מבין שהוא רוצה להצטרף אלייך .[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ארווין
איך קרן על ?! חחחח ...
הילד יגיד בכל לא ממש מובן : " האיש ההוא .. ואז ... פוקימון .. אני .. טרטוויג ... תקף .. הוא לא הקשיב .. ואז אני ביקשתי שיפסיק ... הוא לא הפסיק ... ואז הוא ... טרטוויג ... וטרטוויג ככה ! " אומר ולא מפסיק לבכות .
אתה מסתכל על הילד בפרצוף של לא מבין .
ואז הוא מפסיק לבכות ואומר : " בבקשה תעזור לי ! "[/B][/COLOR]
[COLOR="Magenta"][B]מיילין
את רצה אל מריל ונותנת לו אוכל לפוקימונים , הוא אוכל ושולח אקדח מים עצבני שפוגע בפנייך ומפיל אותך .
לאחר מכן הוא רץ לעבר איווי ופוגע בו בשבירת לבנים .
איווי נבלם אחורה ומתחיל להתעצבן , הוא משתמש במתקפה מהירה ותוקף את מריל פעמיים .
את עדיין על הרצפה , וכשאת קמה איווי מנסה שוב לתקוף את מריל בדחיפה אך הוא פוגע בך בטעות .[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Virus;1069503][COLOR="Purple"][B]שאלה שנייה :
גלגל המזל .
_ _ _ - ו ו _ _
[COLOR="Blue"][B]ארווין
איך קרן על ?! חחחח ...
הילד יגיד בכל לא ממש מובן : " האיש ההוא .. ואז ... פוקימון .. אני .. טרטוויג ... תקף .. הוא לא הקשיב .. ואז אני ביקשתי שיפסיק ... הוא לא הפסיק ... ואז הוא ... טרטוויג ... וטרטוויג ככה ! " אומר ולא מפסיק לבכות .
אתה מסתכל על הילד בפרצוף של לא מבין .
ואז הוא מפסיק לבכות ואומר : " בבקשה תעזור לי ! "[/B][/COLOR]
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
לא ראיתי את הוווים. זה מכת וולט!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לו ברוגע:" תרגע ילד, אנחנו נלך עכשיו למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי תרפא את טרטוויג. בסדר?" אני אומר ולוקח את טרטוויג בידיים.
-
[quote=Virus;1069503][COLOR=purple][B]שאלה שנייה :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]_ _ _ - ו ו _ _[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מילים \ אותיות שלא נכונות : מכת קארטה , מכת אדמה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים[/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]קודק[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]תקרא לו איך שבאלך ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]_________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מרים את הקטרפי ומחזיר אותו לעץ והוא מחייך אלייך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ממשיך ללכת , ולאחר כמה שניות של הליכה אתה שומע מאחורייך : קאט קאט ... קאטרפי ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה רואה את קאטרפי מגיע מאחורייך ומטפס עלייך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מבין שהוא רוצה להצטרף אלייך .[/COLOR][/B]
[/quote]
מכת וולט,ושתדע..כתבתי את זה בתגובה הקודמת..ממקודם..פשוט לא ראיתי את האתגר הזה שלך...
"בסדר.." אומר ואשאל אותו
"אתה בטוח? אם כן..פוכדור צא!" וואזרוק עליו פוכדור.
-
[QUOTE=Virus;1069503][COLOR="Purple"][B]שאלה שנייה :
גלגל המזל .
_ _ _ - ו ו _ _
[COLOR="Magenta"][B]מיילין
את רצה אל מריל ונותנת לו אוכל לפוקימונים , הוא אוכל ושולח אקדח מים עצבני שפוגע בפנייך ומפיל אותך .
לאחר מכן הוא רץ לעבר איווי ופוגע בו בשבירת לבנים .
איווי נבלם אחורה ומתחיל להתעצבן , הוא משתמש במתקפה מהירה ותוקף את מריל פעמיים .
את עדיין על הרצפה , וכשאת קמה איווי מנסה שוב לתקוף את מריל בדחיפה אך הוא פוגע בך בטעות .[/B][/COLOR][/QUOTE]
איל לעזעזל שבירת לבנים?! הוא פוקימון מים לא לחימה!!
~~~~~~~~~~
"אווש.. זה כאב טוב לא נורא איווי תתקוף אותו במתקפה מהירה בשיא החוזקה!" אני אומרת וזזה ממריל קח שיוכל לפגוע בו יותר טוב "לאחר מכן סיים בנשיכה חזקה!" אני אומרת ומסתכלת בציפייה על מריל ואיווי
-
[COLOR=purple][B]שאלה שלישית :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]_ _ _ _ _ - _ _ _ _ _[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מילים \ אותיות שלא נכונות : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]ארווין[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה מרים את טרטוויג והילד הולך איתך , פתאום הטרטוויג מתעורר , גונב את הפוכדור שלך והטרטוויג והילד מתחילים לברוח לך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הם צוחקים והילד צועק : " לוזר !!! לך תמצא פוקימון חדש ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הם ממשיכים לרוץ במהירות לעבר הריסות המקדש .[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta][B]סיגל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מריל יכול ללמוד שבירת לבנים ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]__________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מריל נפגע ומתחיל לבכות שוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לאחר 3 שניות הוא שוב קם ומכוון אלייך שבירת לבנים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]איווי רואה את זה ומשתמש עליו במתקפה מהירה כדי להגן עלייך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מריל עף ונתקל באחד העצים ומתעלף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]איווי מתחיל לשמוח וגאה מאוד בעצמו על כך שהצליח לעלף את המריל ומחכה לתודך על כך שהציל אותך .[/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]קודק[/B][/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green][B]כשראיתי את ההודעה זה לא היה רשום , אתה ערכת .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]___________________________________[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מוציא פוכדור מאחד הכיסים שלך בכדי להכניס את קאטרפי אליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אך לפני שאתה מספיק לזרוק את הפוכדור , קאטרפי מתחיל לזהור ובסוף מתפתח ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/11.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מכניס אותו לפוכדור וממשיך ללכת .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]טראפינץ' מסתכל עלייך מחוייך ושמח על כך שיש לכם עוד חבר בצוות .[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Virus;1069513][COLOR=purple][B]שאלה שלישית :[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]ארווין[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה מרים את טרטוויג והילד הולך איתך , פתאום הטרטוויג מתעורר , גונב את הפוכדור שלך והטרטוויג והילד מתחילים לברוח לך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הם צוחקים והילד צועק : " לוזר !!! לך תמצא פוקימון חדש ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הם ממשיכים לרוץ במהירות לעבר הריסות המקדש .[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אגרוף ממוקד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי תחזור לכאן חתיכת גנב!" אני צועק בזעם ומתחיל לרוץ אחרי הילד תוך כדי שאני חושב בראש שלי מה אני אעשה לו כשאני אתפוס אותו
-
[QUOTE=Virus;1069513][COLOR=purple][B]שאלה שלישית :[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]סיגל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מריל יכול ללמוד שבירת לבנים ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]__________________________[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מריל נפגע ומתחיל לבכות שוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לאחר 3 שניות הוא שוב קם ומכוון אלייך שבירת לבנים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]איווי רואה את זה ומשתמש עליו במתקפה מהירה כדי להגן עלייך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מריל עף ונתקל באחד העצים ומתעלף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]איווי מתחיל לשמוח וגאה מאוד בעצמו על כך שהצליח לעלף את המריל ומחכה לתודך על כך שהציל אותך .[/COLOR][/B]
.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מעולה איווי! מעולה! לאחר מכן פוקדור צא!" אני אומרת וזורקת אליו פוקדור מחבקת את איווי ומסתכלת אל הפוקדור בציפייה
-
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=purple][B]שאלה שלישית :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]מילים \ אותיות שלא נכונות : אגרוף ממוקד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=#800080][/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]ארווין[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]אתה רודף אחרי הילד ופתאום הוא מגיע ליד האיש הזקן ונעצר .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]האיש הזקן אומר : " מה אתה עושה פה שון ? "[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]פתאום אתה מגיע אליהם ומרים את ידך כדי לחבוט בילד אך הזקן תופס את ידך ואומר : " חכה" .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]" מה עשית עכשיו ? " שואל הזקן .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]" שומדבר סבא ... ! "הילד אומר בפחד גדול .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]" מה הוא עשה ? " שואל אותך הסבא[/B] .[/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיגל[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=magenta][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]את זורקת את הפוכדור ומריל נכנס לתוכו .[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיבוב 1[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיבוב 2[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיבוב 3[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]והופ ! מריל יוצא מהפוכדור ומנסה לברוח ממך ![/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]איווי רץ אליו במהירות כדי לנסות לתפוס אותו .[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Virus;1069523][COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=purple][B]שאלה שלישית :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיגל[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=magenta][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]את זורקת את הפוכדור ומריל נכנס לתוכו .[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיבוב 1[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיבוב 2[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]סיבוב 3[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]והופ ! מריל יוצא מהפוכדור ומנסה לברוח ממך ![/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=magenta]איווי רץ אליו במהירות כדי לנסות לתפוס אותו .[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"איווי תשתמש במתקפה מהירה בשיא החוזקה! ולאחר מכן פוקדור צא!" אני אומרת לאחר שהוא תוקף וזורקת אל מריל פוקדור
-
[B][COLOR="Magenta"]מיילין
את מורה לאיווי לתקוף במתקפה מהירה אך הוא מחטיא , והפוכדור שאת זורקת פוגע באיווי ואיווי נכנס אליו .
איווי בתוך הפוכדור ומריל בורח .
עד שאת רצה ומרימה את הפוכדור של איווי מריל כבר נעלם .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Virus;1069523][COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=purple][B]שאלה שלישית :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים[/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][B][COLOR=#800080][/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]ארווין[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]אתה רודף אחרי הילד ופתאום הוא מגיע ליד האיש הזקן ונעצר .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]האיש הזקן אומר : " מה אתה עושה פה שון ? "[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]פתאום אתה מגיע אליהם ומרים את ידך כדי לחבוט בילד אך הזקן תופס את ידך ואומר : " חכה" .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]" מה עשית עכשיו ? " שואל הזקן .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]" שומדבר סבא ... ! "הילד אומר בפחד גדול .[/B][/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=blue][B]" מה הוא עשה ? " שואל אותך הסבא[/B] .[/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#5C5B5B][FONT=arial][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/FONT]/COLOR][/B][/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אגרוף דינמי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הוא לקח לי את הפוקדור שלי!" אני אומר בכעס רב ומחכה שהוא יחזיר אותו
-
[B][COLOR="Purple"]שאלה שלישית :
גלגל המזל .
_ _ _ _ _ - _ _ _ _ _
מילים \ אותיות שלא נכונות : אגרוף ממוקד , אגרוף דינמי .
מי שמגלה את התשובה , מקבל מצה - צפו בעמ' האיוונטים בשביל עוד פרטים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ארווין
אתה אומר לזקן שהילד לקח לך את הפוכדור והזקן חוטף את הפוכדור מידיו של הנער ונותן לך אותו .
" פעם אחרונה שזה קורה , שמעת ?! " האיש צועק עצבני על הילד .
" כן סבא ... אני מצטער ... " הילד מוריד את ראשו ומתבייש .
" אני מצטער מאוד ילד , הוא פשוט ... מאז מה שקרה .. עזוב לא משנה ! להתראות , בהצלחה בדרך ! "[/COLOR][/B]