-
[B][COLOR=#ff0000][U]גרופלמדורהגסיוהן החמישי:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה מחליט להתעלם מהפיג'י שאתה רואה בגלל שאתה לא רוצה אותו. פיג'י רואה אותך מתקרב עליו כדי שתוכל ללכת בהמשך דרך 1 כדי לחפש פוקימון ברזל. פיג'י חושב שאתה רוצה לתפוס אותו ומתחיל ללכת עלייך לאחר שחלפת ממנו, אתה רואה את פיג'י כועס מאוד והוא מתחיל לתקוף אותך בעזרת מכת כנף חזקה מאוד שלך ואז הוא משתמש בדחיפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=seagreen]ברוס:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מודה לפרופסור ליסה על האושווט שהיא נתנה לך וגם את כל השאר הדברים שהיא נתנה לך. אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור שאתה עם חיוך גדול על זה שאתה מתחיל את המסע שלך. אתה מוציא את אושוויט כדי שתוכל להכיר אותו. לאחר שאתה מוציא אותו אתה מציג את עצמך, אושוויט שמח להכיר אותך והוא מציג את עצמו גם שהוא מחוייך מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue]תומר:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לילד שאתה מולו מתמודד שאתה לא תוותר לו בקלות ושאתה תנצח אותו. הילד אומר לך: "חחח, הצחקת אותי בחור, אבל בחיים לא תנצח אותי, אתה תחטוף!". צ'ארמנדר עושה את מה שאמרת לו לעשות. הוא מתחיל לרוץ עם הגחלת אל עבר אלקאזם ואז להשתמש בשריטה שתביס אותו סופית. אלקאזם משתמש בעל חושי על צ'ארמנדר שמצליחה לתפוס את צ'ארמנדר ומתחמק מהמתקפות שלו. לאחר מכן אלקאזם הוריד במהירות את צ'ארמנדר. אלקאזם משתמש שוב בעל חושי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkred]נאטסו:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג שלך להתחמק במהירות מהמכת כנף של ספירו, טאפיג לא הצליח להתחמק ונפגע קצת. טאפיג יוצא למתקפת דחיפה על הספירו שראית, ספירו מתחמק בקלות מהדחיפה של טאפיג, טאפיג לא מוותר ומשתמש בגחלת הכי חזקה שלו, ספירו הפעם לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד, ספירו כבר די תשוש, ספטירו משתמש שוב במתקפת כנף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkorchid]קודק:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#9932cc]אתה אומר לפרופסור בירץ' שאתה רוצה את סנייבי כפוקימון התחלתי שלך במחוז עשב. פרפסור בירץ' מחייך ואומר לך: "יפה מאוד, סנייבי הוא פוקימון טוב מאוד, אני חושב שהוא הפוקימון התחלתי העשב הכי טוב שיש, אני כבר יביא לך אותו עם עוד כמה דברים בשבילך". לאחר דקה הפרופסור ואומר לך: "הנה הפוכדור של סנייבי, עוד 5 פוכדורים לתפיסת פוקימונים ופוקידע שתדע על כל הפוקימונים", הפרופסור מביא לך את כל הדברים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס:
אתה מודה לפרופסור ליסה על האושווט שהיא נתנה לך וגם את כל השאר הדברים שהיא נתנה לך. אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור שאתה עם חיוך גדול על זה שאתה מתחיל את המסע שלך. אתה מוציא את אושוויט כדי שתוכל להכיר אותו. לאחר שאתה מוציא אותו אתה מציג את עצמך, אושוויט שמח להכיר אותך והוא מציג את עצמו גם שהוא מחוייך מאוד.
מה תעשה?.[/quote]
"בוא אושווט-עלה עליי!" אומר לאושווט, אקח אותו ושים אותו על כתפיי.לאחר מכן אלך איתו בדרך הראשונה במחוז ואתחיל במסע הפוקימונים שלי.
-
[quote]גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
אתה מחליט להתעלם מהפיג'י שאתה רואה בגלל שאתה לא רוצה אותו. פיג'י רואה אותך מתקרב עליו כדי שתוכל ללכת בהמשך דרך 1 כדי לחפש פוקימון ברזל. פיג'י חושב שאתה רוצה לתפוס אותו ומתחיל ללכת עלייך לאחר שחלפת ממנו, אתה רואה את פיג'י כועס מאוד והוא מתחיל לתקוף אותך בעזרת מכת כנף חזקה מאוד שלך ואז הוא משתמש בדחיפה.
מה תעשה?.[/quote]
אני מוציא את האקדח במהירות ויורה בפיג'י ברפלקסים להגנה עצמית. אני מוציא את מדקיפ ואומר לו: "אני מקווה שאתה קרוב לסוומפרט. שהיה לך רוח מלחמה כמוהו. טוב, שנינו נחפש פוקימון ברזל?, תחפש לי בבקשה סייטר או סיזור. אגיד ואתחיל לחפש גם חוץ ממה שהוא מחפש
-
[QUOTE=SportMan;1073568][B][COLOR=#ff0000][U]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג שלך להתחמק במהירות מהמכת כנף של ספירו, טאפיג לא הצליח להתחמק ונפגע קצת. טאפיג יוצא למתקפת דחיפה על הספירו שראית, ספירו מתחמק בקלות מהדחיפה של טאפיג, טאפיג לא מוותר ומשתמש בגחלת הכי חזקה שלו, ספירו הפעם לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד, ספירו כבר די תשוש, ספטירו משתמש שוב במתקפת כנף.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " טוב קדימה תביס את הספירו הזה במתקפת הגחלת הכי חזקה שלך. אני רוצה שתגמור את הקרב זה כבר"
-
[QUOTE=SportMan;1073568][B][U][COLOR=blue]תומר:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לילד שאתה מולו מתמודד שאתה לא תוותר לו בקלות ושאתה תנצח אותו. הילד אומר לך: "חחח, הצחקת אותי בחור, אבל בחיים לא תנצח אותי, אתה תחטוף!". צ'ארמנדר עושה את מה שאמרת לו לעשות. הוא מתחיל לרוץ עם הגחלת אל עבר אלקאזם ואז להשתמש בשריטה שתביס אותו סופית. אלקאזם משתמש בעל חושי על צ'ארמנדר שמצליחה לתפוס את צ'ארמנדר ומתחמק מהמתקפות שלו. לאחר מכן אלקאזם הוריד במהירות את צ'ארמנדר. אלקאזם משתמש שוב בעל חושי.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"צ'ראמנדר תלך לעץ הקרוב וכך תתחמק מהמתקפה! ולאחר מכן תרוץ לעבר אלקאזם בשריטה עם גחלת!" אצעק לעבר צ'ראמנדר.
-
[B][COLOR=#ff0000][U]גרופלמדורהגסיוהן החמישי:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה מוציא את האקדח שלך כדי להעיף ממך את הפיג'י הזה בעזרת ירי. אתה מוציא את מדקיפ ואומר לו להראות רוח לחימה כמו של פיג'י שאתה ראית, אז אתם ממשיכים לחפש פוקימון ברזל, אך פתאום אתם רואה את אותו פיג'י שירתה עליו משתמש במכת כנף עליך ועל מדקיפ שלך. אבל פתאום אתה רואה משהו שפוגע בפיג'י עד כדי שהוא מובס, אתה מביט ימינה ורואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/374.png[/IMG] ענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=seagreen]ברוס:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה אומר לאושוויט לעלות על הכתף שלך כדי להתחיל את המסע שלכם במחוז המים. אתה מתחיל ללכת בדרך 1 עם אושוויט ששניכם מחיוכים מאוד ורוצים כבר להלחם כבר מול פוקימון פראי או מול מאמן טוב שיכולים להאמן לך את הפוקימון. אתה ממשיך בדרך 1 עם אושוויט שלך, פתאום אתה רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/43.png[/IMG]אודיש קטנה וחמודה ששמחה נורא ורוצה לשחק עם מישהו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לצ'ארמנדר ללכת לעץ הקרוב כדי שאלקאזם לא יצליח ללכוד אותך בעזרת העל חושי שלו, וצ'ארמנדר מצליח להתחמק מהעל חושי בזמן בעזרת כניסה לעץ הקרוב שהוא ראה. אז צ'ארמנדר מתחיל לתקוף את האלקאזם של הילד בעזרת גחלת הכי חזקה שלו. אלקאזם משתמש שוב בעל חושי אבל זה לא הספיק לו והוא נפגע קצת. הילד אומר לאלקאזם בציחקוק: "תשתמש ברעידת האדמה שאני למדתי אותך". אלקאזם משתמש ברעידת אדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מבקש מהטאפיג שלך לסיים את הקרב הזה מול ספירו. טאפיג לא מצליח להתחמק מהמכת כנף של ספירו ונפגע קשה, אבל הוא לא וויתר על הקרב הזה והוא משתמש בגחלת הכי חזקה שלו בשביל לנצח את ספירו שאתה מקווה שתסיים את הקרב. ספירו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה שהוא מובס בקרב הזה. אתה מבין שאתה ניצחת בקרב הראשון שלך ואתה יכול ללכוד אותו.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SportMan;1074460][B][COLOR=#ff0000][U]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מבקש מהטאפיג שלך לסיים את הקרב הזה מול ספירו. טאפיג לא מצליח להתחמק מהמכת כנף של ספירו ונפגע קשה, אבל הוא לא וויתר על הקרב הזה והוא משתמש בגחלת הכי חזקה שלו בשביל לנצח את ספירו שאתה מקווה שתסיים את הקרב. ספירו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה שהוא מובס בקרב הזה. אתה מבין שאתה ניצחת בקרב הראשון שלך ואתה יכול ללכוד אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " הית מצוין ממש בקרב הזה. מגיעה לך מנוחה קטנה אחרי שנלחמת כול כך נגד ספירו " אני מחזיר את טאפיג לפוכדור שלו. אני מתעלם מן הספירו המעולף ומשיך ללכת לעבר העיר הקרובה
-
[QUOTE=SportMan;1074460][B][U][COLOR=seagreen]ברוס:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה אומר לאושוויט לעלות על הכתף שלך כדי להתחיל את המסע שלכם במחוז המים. אתה מתחיל ללכת בדרך 1 עם אושוויט ששניכם מחיוכים מאוד ורוצים כבר להלחם כבר מול פוקימון פראי או מול מאמן טוב שיכולים להאמן לך את הפוקימון. אתה ממשיך בדרך 1 עם אושוויט שלך, פתאום אתה רואה [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/43.png[/IMG]אודיש קטנה וחמודה ששמחה נורא ורוצה לשחק עם מישהו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אושווט, אתה רוצה לשחק עם אודיש?" אשאל את אושווט באדיבות.
-
[QUOTE=SportMan;1074460][B][U][COLOR=blue]תומר:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לצ'ארמנדר ללכת לעץ הקרוב כדי שאלקאזם לא יצליח ללכוד אותך בעזרת העל חושי שלו, וצ'ארמנדר מצליח להתחמק מהעל חושי בזמן בעזרת כניסה לעץ הקרוב שהוא ראה. אז צ'ארמנדר מתחיל לתקוף את האלקאזם של הילד בעזרת גחלת הכי חזקה שלו. אלקאזם משתמש שוב בעל חושי אבל זה לא הספיק לו והוא נפגע קצת. הילד אומר לאלקאזם בציחקוק: "תשתמש ברעידת האדמה שאני למדתי אותך". אלקאזם משתמש ברעידת אדמה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אסתכל על כול הסביביה במהירות ואז אגיד לצ'ראמנדר במהירות: "צ'ראמנדר תעלה על העץ הקרוב ואז תקופץ מימנו בדיוק שהרעידת האדמה מגיע לעץ ואז תנחת על אלקזם בגחלת ושריטה בכול הכוח!"
-
[B][COLOR=#2e8b57][U]ברוס:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]*בבקשה בלי הודעות כאלה קצרות, לפחות חצי שורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה שואל את אושוויט שלך אם הוא רוצה לשחק עם האודיש שפגשתם באמצע הדרך הראשונה. אושוויט עונה לך בכן ומתקרב לאודיש כדי להתחיל לשחק איתה במשחקי פוקימונים. אתה רואה פתאום את אודיש מתרחקת מהאושוויט שלך בשביל מטרה מסוימת. אתה מופתע מאוד וכך גם אושוויט שלך, אודיש אומרת לך שהיא רוצה להלחם מול האושוויט שלך וכך לשחק איתו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לצ'ארמנדר שלך לקפוץ לעץ הקרוב ואז שרעידת האדמה של אלקאזם תגיע לעץ הוא ילך לאלקאזם של הילד כדי לחמוק מהרעידת האדמה שלו. צ'ארמנדר מקשיב לך ועושה בדיוק מה שאתה אומר לו. הוא קפץ אל העץ הקרוב אליו אבל לא הספיק ללכת לאלקאזם ונפגע קשה מהרעידת האדמה, צ'ארמנדר לא וויתר והשתמש בגחלת על אלקאזם, אלקאזם לא מצליח להתחמק וגם הוא נפגע קשה. הילד אומר לאלקאזם: "אלקאזם תחסל כבר את הפוקימון שלו, תשתמש שוב ברעידת אדמה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג כל הכבוד על הקרב שהוא נתן מול הספירו שפגשתם בדרך ונותן לו לנוח בפוכדור שלו. אתה בחרת להתעלם מהספירו ולא לתפוס אותו. אתה ממשיך בדרך 1 במחוז האש כדי להגיע לעיר הראשונה של מחוז האש ולהמכון שנמצא בו. אתה רואה פתאום [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/58.png[/IMG] את האיש הזה אומר לך: "בוא ילד, יש לי משימת רוצחים ראשונה בשבילך".[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SportMan;1074833][B][U][COLOR=blue]תומר:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר לצ'ארמנדר שלך לקפוץ לעץ הקרוב ואז שרעידת האדמה של אלקאזם תגיע לעץ הוא ילך לאלקאזם של הילד כדי לחמוק מהרעידת האדמה שלו. צ'ארמנדר מקשיב לך ועושה בדיוק מה שאתה אומר לו. הוא קפץ אל העץ הקרוב אליו אבל לא הספיק ללכת לאלקאזם ונפגע קשה מהרעידת האדמה, צ'ארמנדר לא וויתר והשתמש בגחלת על אלקאזם, אלקאזם לא מצליח להתחמק וגם הוא נפגע קשה. הילד אומר לאלקאזם: "אלקאזם תחסל כבר את הפוקימון שלו, תשתמש שוב ברעידת אדמה".[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"צ'ראמנדר תנסה לעשות שוב עם העץ! אתה מסוגל צ'ראמנדר!" אגיד לצ'ראמנדר בחשש.
"לאחר מכן תקופץ בצהחרןת ותצלול במהירות לעבר אלקאזם בגחלת ובשריטה!" אוסיף לאחר מכן.
-
[quote=SportMan;1073568]
[B][U][COLOR=darkorchid]קודק:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#9932cc]אתה אומר לפרופסור בירץ' שאתה רוצה את סנייבי כפוקימון התחלתי שלך במחוז עשב. פרפסור בירץ' מחייך ואומר לך: "יפה מאוד, סנייבי הוא פוקימון טוב מאוד, אני חושב שהוא הפוקימון התחלתי העשב הכי טוב שיש, אני כבר יביא לך אותו עם עוד כמה דברים בשבילך". לאחר דקה הפרופסור ואומר לך: "הנה הפוכדור של סנייבי, עוד 5 פוכדורים לתפיסת פוקימונים ופוקידע שתדע על כל הפוקימונים", הפרופסור מביא לך את כל הדברים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/quote]
[I]תמזל"ט..עליתי לניהול![/I]
"תודה רבה,פרוםפסור בירץ'.." אודה לו ואצא מהמעבדה מאושר מתמיד.
"אוקיי..זה הרגע שתמיד חיכיתי לו..לא להילחץ..צא סנייבי!" אומר ואחכה בלחץ לפוקימון שלי,לאחר מכן אבדוק אותו בפוקדקס כדי לגלות עליו פרטים חשובים.
-
[QUOTE=SportMan;1074833][B][COLOR=#2e8b57][U]
[B][COLOR=#8b0000]אתה אומר לטאפיג כל הכבוד על הקרב שהוא נתן מול הספירו שפגשתם בדרך ונותן לו לנוח בפוכדור שלו. אתה בחרת להתעלם מהספירו ולא לתפוס אותו. אתה ממשיך בדרך 1 במחוז האש כדי להגיע לעיר הראשונה של מחוז האש ולהמכון שנמצא בו. אתה רואה פתאום [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/58.png[/IMG] את האיש הזה אומר לך: "בוא ילד, יש לי משימת רוצחים ראשונה בשבילך".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ניגש אל האי ואז אומר לו , כן מה המשימה שאתה רוצה להביא לי ?. איזה כיף סוף סוף אני עושה משימת רוצחים. אני אוכל לרצוח כרצני.טוב אז תיתן לי משימה קלה ולא קשה ?.אני רק רוצח מתחיל אם אתה לא יודע "
-
[quote]ברוס:
*בבקשה בלי הודעות כאלה קצרות, לפחות חצי שורה.
אתה שואל את אושוויט שלך אם הוא רוצה לשחק עם האודיש שפגשתם באמצע הדרך הראשונה. אושוויט עונה לך בכן ומתקרב לאודיש כדי להתחיל לשחק איתה במשחקי פוקימונים. אתה רואה פתאום את אודיש מתרחקת מהאושוויט שלך בשביל מטרה מסוימת. אתה מופתע מאוד וכך גם אושוויט שלך, אודיש אומרת לך שהיא רוצה להלחם מול האושוויט שלך וכך לשחק איתו.
מה תעשה?.[/quote]
*זה היה חד פעמי, כי לא ידעתי מה הוא יעשה..
"אז קדימה-בואו לקרב!" אומר ולאחר מכן אומר לאושווט:"תקוף את אודיש בדחיפה ולאחר מכן בבלימה!" בשמחה שזהו הקרב הראשון של אושווט.
-
[B][COLOR=#2e8b57][U]ברוס:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]לאחר שאתה רואה את אודיש רוצה קרב מול אושוויט שלך, החלטת לענות לאתגר שלה ולהתחיל את הקרב הראשון שלך כמאמן פוקימונים עם אושוויט שלך. אתה אומר לאושוויט שלך לתקוף את אודיש בדחיפה ואז לעבור לבלימה הכי חזקים שלו. אושוויט מקשיב לך ועושה בדיוק מה שאמרת לו, הוא מתחיל בדחיפה הכי חזקה שלו, אודיש לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, אושוויט ממשיך בבלימה אבל אודיש מצליחה להתחמק מהבלימה. אודיש משתמשת באבקת רעל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה אומר שוב לצ'ארמנדר שלך לקפוץ לעץ הקרוב ואז שרעידת האדמה של אלקאזם תגיע לעץ הוא ילך לאלקאזם של הילד כדי לחמוק מהרעידת האדמה שלו. צ'ארמנדר מקשיב לך ועושה בדיוק מה שאתה אומר לו. הוא קפץ אל העץ הקרוב אליו, והפעם מצליח לקפוץ על אלקאזם ולבצע את המהלך שלך. צ'ארמנדר משתמש בגחלת על אלקאזם, אלקאזם לא מצליח להתחמק והוא נפגע קשה, הוא כבר תשוש. צ'ארמנדר משתמש שוב בשריטה, אלקאזם הצליח להתחמק בקושי. אלקאזם משתמש בעל חושי ואז ישתמש ברעידת אדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]האיש אומר לך: "לפני המשימה, אני צריך להפגיש אותך עם שחור, המנהיג של השוק השחור, כדי שאתה תבין מה אנחנו עושים פה, לאחר מכן אני יתן לך את המשימה הראשונה שלך כרוצח, כמו ששאלת זו תהיה משימה קלה כי אתה רוצח מתחיל, אז בוא איתי שנייה" אתה מתקרב עוד ועוד לאיש ואז הוא לוקח אותך למקום שבו נמצא המנהיג של השוק השחור. לאחר כמה דקות אתה רואה שהוא נעצר במקום שחור כזה, אבל לאחר דקה אתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/88.png[/IMG] את המנהיג אומר לך: "שלום רוצח, נתחיל בשאלות שלך ואז נעבור על המידע, יש לך שאלות?".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][U]קודק:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]*מזל טוב בפעם מיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]אתה מודה לפרופסור בירץ' על כל הדברים שהביא לך כולל הסנייבי שלך. אתה יוצא מהמעבדה ורוצה להכיר כבר את סנייבי שלך, אתה מוציא את הסנייבי החדש שלך, אתה מציג את עצמך בפני סנייבי ואז אתה תרצה לראות מידע עליו בפוקידע. אתה מוציא את הפוקידע, לאחר שאתה פותח אותו הפוקידע אומר לך: "שלום קודק, אני הפוקידע שלך, אם תרצה מידע על פוקימון תפנה על הפוקימון ואני יגיד לך" אתה מפנה את הפוקידע לכיוון סנייבי ואז הוא אומר לך: "סנייבי, פוקימון הדרקון, הוא פוקימון המומלץ כפוקימון התחלתי במחוז העשב, יש לו 2 סוגים, עשב ולחימה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]מה תעשה?.[/COLOR][/B]