-
[QUOTE=Imagine;1118090]הרבה חושבים (וגם אני) שמה שיקרה הוא שאש יחליף את בולדור עם הגורדור של טריפ, כדי שיתפתחו, ואז יחזירו אותם בחזרה אליהם. ככה שניהם יתפתחו.[/QUOTE]
מי זה גורדור? אין לו. יש לו טימבור, ונילייט, לאמפנט, סרווין, פריליש וטרנקוויל. מי זה גורדור?
-
[quote=cladino;1117765]מה כזה קשה לפתח אותו לאחרון? בטח יהיה איזה פרק שיהיה איזה קרב, ובו רוגנרולה יתפתח[/quote]
האחרון מתפתח בהחלפה -_-"
[quote=cladino;1118168]מי זה גורדור? אין לו. יש לו טימבור, ונילייט, לאמפנט, סרווין, פריליש וטרנקוויל. מי זה גורדור?[/quote]
ההתפתחות של טימבור
-
[QUOTE=DarKodak;1118173]האחרון מתפתח בהחלפה -_-"
ההתפתחות של טימבור[/QUOTE]
אז? קרה פעם שפוקימון בסדרה התפתח מהחלפה?
-
טוב, אני הכנתי תסריט למכון הבא:
עד עכשיו, הפוקימונים של מנהיגי המכון היו הפוקימונים שלהם בשחור ולבן, ואם זה ימשיך אז למנהיגת המכון יהיו 2 אמולגות וזבסטריקה.
אש יוציא את רוגרנולדה שינצח את שתי האמולגות ויפסיד לזבסטריקה. אש יוציא את סקראגי שיפסיד ואז את פאליפטואד שינצח וילמד מתקפה כלשהי. בקרב יצפה קרוקורוק, שיתפס על ידי מנהיג המכון החמישי
-
[QUOTE=espion123;1118636]טוב, אני הכנתי תסריט למכון הבא:
עד עכשיו, הפוקימונים של מנהיגי המכון היו הפוקימונים שלהם בשחור ולבן, ואם זה ימשיך אז למנהיגת המכון יהיו 2 אמולגות וזבסטריקה.
אש יוציא את רוגרנולדה שינצח את שתי האמולגות ויפסיד לזבסטריקה. אש יוציא את סקראגי שיפסיד ואז את פאליפטואד שינצח וילמד מתקפה כלשהי. בקרב יצפה קרוקורוק, שיתפס על ידי מנהיג המכון החמישי[/QUOTE]
צודק, זה נשמע כמו משהו שיכול לקרות בסדרה :)
-
[quote=buizel שולט;1118050]בקשר לקרוקורוק, נראלי שמנהיג מכון האדמה יתפוס אותו ואז יפתח אותו ואז אש יצטרך להתמודד מולו.... וזאת כאילו הפעם האחרונה שיפגשו....
כמובן שלפני הם יפגשו עוד כמה פעמים...[/quote]
אני לא חושב שמנהיג מכון האדמה יתפוס אותו, אני אומר שקרוקקרוק ישאר פראי, כמו שקרה עם ג'יגליפאף בעונות הראשונות.
ואחרי הליגה אש לא יראה אותו יותר.
-
זה בדיוק מה שקרה גם עם ההיפופוטס מהעונה הקודמת
-
אני בספק אם אש ישתמש בסקרגי במכון הזה. ואני גם בספק אם יהיה לה שני אמולגה. אבל אם כן, אש לא ינצח אותם בקלות, כי היא בטח תשתמש באסטרטגיה עם החלפת הוולט. אבל שוב, אני לא חושב שיהיה לא שני אמולגה, אולי אחד. כמובן יהיה לה זבסטריקה, ואולי גם אילקטריק.
-
[quote=cladino;1118186]אז? קרה פעם שפוקימון בסדרה התפתח מהחלפה?[/quote]
אף פעם לא הראו פוקימון מתפתח בסדרה,אם הוא לא התפתח בהחלפה.
כלומר מעולם לא הראו מצ'וק מתפתח למצ'מפ וכו'.
והנה דבר דומה:
לא תמיד הכל חייב להיות כפי שציפית.
כלומר עד עכשיו בקושי היו פעמים שהראו רעל,שיתוק ושריפה,ועכשיו בליגה של סאגת DP הראו פתאום שפוקימונים מורעלים.
מישהו ציפה על זה? מישהו חשב שזה יקרה? לא!
ולכן,גם זה יכול להיות.
כי זה שלא ראית את זה אף פעם לא אומר שזה לא יכול להיות הגיוני.
-
:doubt:הנה שאלה
איריס תפסיק(אם היא לא הפסיקה)לפחד מפוקימוני קרח:doubt:
-
[QUOTE=אמבואר;1119087]:doubt:הנה שאלה
איריס תפסיק(אם היא לא הפסיקה)לפחד מפוקימוני קרח:doubt:[/QUOTE]
אם מיסטי לא הפסיקה, כנראה שגם איריס לו כי הם מנסים לעשות את זה כמו העונות הראשונות של פוקימון.
-
[quote=Kakashi;1119407]אם מיסטי לא הפסיקה, כנראה שגם איריס לו כי הם מנסים לעשות את זה כמו העונות הראשונות של פוקימון.[/quote]
זה בדיוק מה שאמרתי,מנסים להצמיד את הסדרה לעונה הראשונה.
איריס פוחדת מקרח,ומיסטי פוחדת מחרק.
-
אייריס פוחדת מפוקימוני קרח בגלל סיבה הגיונית - היא מאמנת פוקימוני דרקון, והיות ופוקימוני דרקון חלשים נגד קרח, היא מפחדת. למרות שבניגוד למיסטי, יכול להיות שהעניין הזה יפתר, אם לא נפתר, אחרי שנלחמה בברטיק.
-
אותי מעניין לדעת כאשר תסתיים הסאגה הזאת של הדור החמישי
ואם יהיה דור שישי עם סאגה חדשה זה יהיה סדרה עם כל הדורות או רק 5 ו-6
-
לדעתי בכל מחוז אש תופס את לפחות התחלתי אחד, כפיצוי על זה שהוא לא התחיל עם התחלתי נורמלי במחוז שלו.