-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]דור
אתה יודע את הדרך, אך אני אסביר את תהליך ההתמצאות במשחק בכל מקרה:
--
אתה הולך מביתך ברחובות צרים שאתה מכיר היטב עד לכיכר המרכזית של העיר. שמה, אתה מסתכל על השלטים עד שאתה מוצא שלט של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. זהו הסמל המוסכם של כישוף אותו אתה מכיר. אתה הולך בכיוון השלט, וכעבור זמן קצר מגיע למבנה, שגם עליו יש את הסמל הזה.[/QUOTE]
"הכישופייה של אלבוס..." אני אומר לעצמי בשקט ובחיוך, ולאחר מכן אדפוק על הדלת. לאחר שהיא תיפתח, אני אכנס פנימה ואברך את המכשף אלבוס בברכת בוקר טוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]
מייק
זה בסדר גמור.
"מעבדת הפרופסור"??!!! חוצפה!!
--
אתה יצאת מהכישופייה של אוקוס.
[/QUOTE]
סורי ארכימדס, זה קצת מבלבל :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, צא נידוראן!" אני אומר בחיוך ומוציא את נידוראן מהפוקרשת. אחרי זה אני אומר לו:" שלום נידוראן. אני המאמן שלך מייק. עכשיו אנחנו הולכים ללמוד מתקפה חדשה שנקראת "עוקץ רעל". במתקפה הזאת אתה מוציא מפה בעצם קוצים סגולים זוהרים וחזקים שפוגעים ביריב. קדימה, תנסה!" אני אומר בחיוך לנידוראן ומחכה לראות מה ירקה
-
תומר
דרטיני זוחל לכיוון העץ, ואז מכה בו עם הזנב. הוא אינו מגיב יתר על המידה לפקודה לתקוף ב"זעם דרקון".
לי
מגבי מנסה ליצור את הגחלת, אך משהו משתבש וכל מה שיוצא מפיו הוא עשן.
דור
אתה דופק על הדלת, אך לא רב המכשפים אלבוס פותח אותה, אלא מכשף כלשהו אחר. המכשף לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"שלום לך, במה אפשר לעזור?" הוא שואל.
מייק
עוקצים סגולים בוהקים זה האיך, זה לא המה. לנידורן אין מושג מה הוא צריך להיות בעוקצים האלה.
--
נידורן מנסה להבין את פקודתך, אך כל מה שיוצא מפיו, הוא יריקה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]תומר
דרטיני זוחל לכיוון העץ, ואז מכה בו עם הזנב. הוא אינו מגיב יתר על המידה לפקודה לתקוף ב"זעם דרקון".
[/QUOTE]
"דרטיני תנסה לעשות בחניקה (Wrap) על העץ!" אפקוד על דרטיני בנחישות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]
מייק
עוקצים סגולים בוהקים זה האיך, זה לא המה. לנידורן אין מושג מה הוא צריך להיות בעוקצים האלה.
--
נידורן מנסה להבין את פקודתך, אך כל מה שיוצא מפיו, הוא יריקה.[/QUOTE]
בסדר, זאת פעם ראשונה שאני צריך לעשות את זה ואני לא כל כך מבין :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, בוא ננסה שוב. אתה צריך לרכז אנרגיית רעל בגוף שלך ואז לנסות לשחרר את זה ככקוצים בוהקים, בסדר? עכשיו תנסה." אני אומר בחיוך ומחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]
לי
מגבי מנסה ליצור את הגחלת, אך משהו משתבש וכל מה שיוצא מפיו הוא עשן.
.[/QUOTE]
אני אומר מגבי " יפה הצלחת להוציא עשן מהפה שלך.אז תוציא שוב עשן שיכסה את סנטרט.לאחר מכן תרכז גוש אש בתוך הפה שלך ואז תלפוט אותו לעבר סנטרט"
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]דור
אתה דופק על הדלת, אך לא רב המכשפים אלבוס פותח אותה, אלא מכשף כלשהו אחר. המכשף לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"שלום לך, במה אפשר לעזור?" הוא שואל. [/QUOTE]
"הגעתי על מנת לפגוש את המכשף אלבוס," אני אומר בנימוס למכשף. "הוא נמצא?"
-
תומר
דרטיני נע לעבר העץ, ואז כורך את עצמו סביב העץ.
מייק,
נכון, איני מאשים אותך בדבר.
--
נידורן מתאמץ, ומוציא מפיו איזשהו נוזל סגול. אין לך דרך לדעת האם זה רעל או לא, אך הנוזל יצא בצורת כדורים ולא קוצים.
לי
אגב, על התגובות שלך בסיפור שלי יש לך שתי מתקפות לא טריוואליות. אני ממליץ לך לנצל אותן כאן כי בjourney To The Past אתה כבר בשלב שבו הפוקימונים יוכלו ללמוד את רוב המתקפות. אבל אם תמשיך להגיב ככה בלי יותר מדי התייחסות לפרק, אני אפסיק לתת לך מתקפות לא טריוויאליות.
--
מגבי מוציא שוב את העשן ונושף לכיוון סנטרט. העשן מקיף את סנטרט. מגבי מנסה להוציא כדור אש מפיו ויוצא כדור, אך הוא אינו מגיע עד לאזור עם העשן. סנטרט יוצא מהעשן, רץ אל מגבי ומכה בו עם הזנב.
דור
המכשף מגחך.
"ברור, רב המכשפים תמיד נמצא. שהרי, איזו סיבה יש לו לעזוב את המקום הזה?" הוא מסביר. "כעת עקוב אחריי, אוביל אותך אליו" הוא אומר ונכנס לכישופייה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]דור
המכשף מגחך.
"ברור, רב המכשפים תמיד נמצא. שהרי, איזו סיבה יש לו לעזוב את המקום הזה?" הוא מסביר. "כעת עקוב אחריי, אוביל אותך אליו" הוא אומר ונכנס לכישופייה.[/QUOTE]
אני מקשיב למכשף, ועוקב אחריו, מתרגש אך מסתיר זאת ושומר על איפוק. 'הפוקימון הראשון שלי....' אני חושב בראשי, מתאפק לא לרקוד מרוב אושר. 'והמסע!.. כמה שחיכיתי ליום הזה...'
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]
לי
אגב, על התגובות שלך בסיפור שלי יש לך שתי מתקפות לא טריוואליות. אני ממליץ לך לנצל אותן כאן כי בjourney To The Past אתה כבר בשלב שבו הפוקימונים יוכלו ללמוד את רוב המתקפות. אבל אם תמשיך להגיב ככה בלי יותר מדי התייחסות לפרק, אני אפסיק לתת לך מתקפות לא טריוויאליות.
--
מגבי מוציא שוב את העשן ונושף לכיוון סנטרט. העשן מקיף את סנטרט. מגבי מנסה להוציא כדור אש מפיו ויוצא כדור, אך הוא אינו מגיע עד לאזור עם העשן. סנטרט יוצא מהעשן, רץ אל מגבי ומכה בו עם הזנב.
[/QUOTE]
אז אני רוצה שמגבי ילמד גחלת
----------------------------
אני אומר למגבי ,אל תיאש על זה שאתה לא מצליח ליצור גחלת מושלמת.נסה שוב לאגור כוח אש בפה שלך ואז תפלוט את זה החוצה.נסה שמה שתפלוט מימך היה כמה שיותר זמן.נסה לפגוע אם זה את סנטרט"
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]תומר
מייק,
נכון, איני מאשים אותך בדבר.
--
נידורן מתאמץ, ומוציא מפיו איזשהו נוזל סגול. אין לך דרך לדעת האם זה רעל או לא, אך הנוזל יצא בצורת כדורים ולא קוצים.
[/QUOTE]
"לא נורא נידוראן, אתה תצליח בפעם הבאה." אני אומר לנידוראן בטון אוהד, מחזיר אותו לפוקרשת, וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]תומר
[/QUOTE]
"כול הכבוד דרטיני!" אגיד לדרטיני ואז אמשיך בדרכי עם דרטיני הקטן.
-
דור
אתם הולכים בכישופייה החשוכה המוארת רק באמצעות לפידים על הקירות. לבסוף, אתם מגיעים לכיסא הנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. עליו יושב איש, שגם הוא לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"רב המכשפים אלבוס, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה, זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל אותך
לי
באור סגול אלוהי מגבי לומד גחלת. הוא יורה ברצף כמה פיסות אש לעבר סנטרט. סנטרט נפגע, ולאחר מכן רץ אל מגבי ונושך אותו.
מייק
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה יוצא ממשיך ללכת בקו ישר ולבסוףנתקע בקיר של מבנה.
תומר
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה ממשיך ללכת בקו ישר, עד שאתה נתקע בקיר של מבנה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097915]תומר
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה ממשיך ללכת בקו ישר, עד שאתה נתקע בקיר של מבנה.[/QUOTE]
"צריך לחפש לך אימון דרטיני" אגיד לדרטיני ואז אחפש פוקימונים לאימון דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097915]
מייק
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה יוצא ממשיך ללכת בקו ישר ולבסוףנתקע בקיר של מבנה.
[/QUOTE]
"אוקיי, זה היה טיפה מטומטם, הא נידראן?" אני שואל את נידוראן בחיוך ונזכר שהוא בפוקרשת ואז מרגיש יותר מטומטם. אחרי זה אני הולך לאזורי הפרא ליד העיר כדי לחפש פוקימון לתפוס