-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097871][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור בירץ' מחייך ומוציא מכיסו פוכדור אדום-לבן הוא אומר לך:"הנה האיווי שלך,בעזרתו אתה תביס את הרטטה הזוהר שמאיים על האזור שלנו,ועכשיו,צא למסעך ידידי הצעיר"
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והמאמנת מתקדמים המעבדה של הפרופסור,אתה שומע שמישהו או משהו מתקדם מאחוריכם,אתה מסובב ואת רואה בידוף,אתה מבין שהוא אחד הבידופים ממקודם,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"בי,בידו,בידוף!" |אני רוצה להיות איתך!|.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ לכיוון המעבדה של פרופסור אוק, אתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שלושים רטטה רגילים,אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד,פלאש מהיר של שלוש שניות בערך,שבשלוש שניות האלה אתה לא רואה כלום,אחרי שלוש השניות,אתה רואה שהשלושים רטטה הרגילים מעולפים ורק הרטטה הזוהר נשאר עומד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]בהמשך להודעה הקודמת שלי,אני קודם אטפל במי שנרשם והוא במקומות הרשומים אחרי זה אם אני אראה שאין מספיק מקומות אני ארחיב את ארבעת המחוזות לעוד שני מאמנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ואחרי שאני אחזור מבית ספר הוסיף לכם את החפצים שכחתי מהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר'' ומרים אותו על הידים שלי ורץ למעבדה מהר כדי לקבל פוכדורים וגם אתההתחלתי שלי
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידוף קופץ מהידיים שלך והוא אומר לך:"בי,בידופו!" |אני רוצה להיות שלך,אבל רק אם תביס אותי בקרב פוקימונים!| אתה רואה שהמאמנת מתסכלת עליך ועל בידוף ומחייכת,היא אומרת לכם:"אני רואה שאתם תהיו חברים טובים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גאנחשנ''ד[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גרי אוק מתחיל לצחוק,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"אתה תיקח את הטפיג הסורר הזה,פעם אחת ניסיתי לאמן אותו הוא לא היה מוכן להשתמש בשום מתקפה בהחלט בהצלחה לך!" אתה רואה שפרופסור אוק נותן לך פוכדור והוא אומר לך:"באמת קשה מאוד יהיה לאמן את טפיג הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אין מקומות לסינו,הואן או קנטו ולכן תצטרך להחליף לג'וטו,תשלח לי ה''פ ברגע שתשנה,אוקיי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]יש אפשרות להירשם אך ורק לג'וטו![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097784][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמנצ'קלס עוצם עיניים ומסביבו זוהר כחול מוזר מאוד,הפרופסור אומר לך:"הוא השתמש במתקפת מנוחה,תחזיר אותו לפוכדור שלו,וברגע שתזדקק לו הוא יהיה כמו חדש".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, תודה רבה פרופסור. חזור מנצ'לקס!" אני אומר בחיוך וזורק את הפוקדור על מנצ'לקס. אחרי זה אני אומר לפרופסור:" תודה רבה פרופסור! אתה עוד תשמע עליי, זה בטוח." אני אומר בחיוך ויוצא ממעבדת הפרופסור
-
[quote]התחלה:
התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".[/quote]
"יש היום מתחילים את המסע הגדול!" אגיד בשמחה תוך כדי הנפת היד למעלה ואז לאחר מכן אצא מהבית כדי ללכת למעבדה ולקבל את הפוקימון התחלתי שלי, פיפלאפ.
-
[quote]התחלה:
התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור". [/quote]
'יש!!' אומר בליבי ואתחיל לצעוד אל הפרופסור.
בדרך אליו אסתכל על פוקימונים שעוברים ואתבונן בהם,לאורך כל הדרך אזמזם בליבי את השיר שאני אוהב ואחשוב על הפוקימון ההתחלתי שלי ומי הוא יהיה,'זה עומד להיות יום מושלם!' אחשוב לעצמי "פשוט מושלם!"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097871][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור בירץ' מחייך ומוציא מכיסו פוכדור אדום-לבן הוא אומר לך:"הנה האיווי שלך,בעזרתו אתה תביס את הרטטה הזוהר שמאיים על האזור שלנו,ועכשיו,צא למסעך ידידי הצעיר"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]בהמשך להודעה הקודמת שלי,אני קודם אטפל במי שנרשם והוא במקומות הרשומים אחרי זה אם אני אראה שאין מספיק מקומות אני ארחיב את ארבעת המחוזות לעוד שני מאמנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ואחרי שאני אחזור מבית ספר הוסיף לכם את החפצים שכחתי מהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה לך!" אודה לפרוספור ואחייך.
לאחר מכן אקרא "צא איווי!" ואחכה שיצא.
"שלום לך.." אומר לו ואחייך,לאחר מכן אלטף את ראשו ואומר "מה דעתך שנהיה החברים הכי טובים?"
-
[COLOR=black][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור תופח על הכתף שלך ואומר לך:"אם תביס את האליט פור בהחלט עוד אשמע עליך,בינתיים שמעתי שיש מדען צעיר שקוראים לו יוליוס ברגר שמחפש קרבות נגד מאמנים,אם אתה רוצה לפגוש אותו תצטרך ללכת לדרום העיירה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מסתכל עליך ואומר לך:"איווי,איווי!" |אני לא מחפש חברים,אבל תודה על ההצעה| אתה רואה שהוא משתמש עליך בכדור צל ובורח מין המקום במהירות רבה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][B][U][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מדלת ביתך,אתה מריח את ריח האוויר הקר,אתה רואה עננים שחורים מסביב לרקיע,אתה רואה דמות עטופה גלימה שחורה חוצה את העיר במהירות גבוהה מאוד,אבל הוא לא רוכב על שום דבר,והוא גם לא רץ,אתה מחליט להתעלם בינתיים מין הדמות ואתה יוצא לכיוון המעבדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]כשאתה מגיע למעבדה אתה רואה שלט שבו כתוב:"המעבדה סגורה לרגל שיפוצים,הפרופסור נמצא במרכז הפוקימונים של העיירה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בטוח שזהו היום המושלם בשבילך,אתה מתקרב אל מעבדת הפרופסור,אתה אוחז בידית המתכת הקרה של דלת המעבדה,אתה פותח את הדלת ואתה רואה מדען עם חלוק מעבדות לבן,הוא נראה די חשוד מחפש משהו בחדר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097951][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][B][U][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מדלת ביתך,אתה מריח את ריח האוויר הקר,אתה רואה עננים שחורים מסביב לרקיע,אתה רואה דמות עטופה גלימה שחורה חוצה את העיר במהירות גבוהה מאוד,אבל הוא לא רוכב על שום דבר,והוא גם לא רץ,אתה מחליט להתעלם בינתיים מין הדמות ואתה יוצא לכיוון המעבדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]כשאתה מגיע למעבדה אתה רואה שלט שבו כתוב:"המעבדה סגורה לרגל שיפוצים,הפרופסור נמצא במרכז הפוקימונים של העיירה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"איזה באסה..." אמלמל לעצמי ואז אלך למרכז הפוקימונים של העיירה כדי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097951][]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בטוח שזהו היום המושלם בשבילך,אתה מתקרב אל מעבדת הפרופסור,אתה אוחז בידית המתכת הקרה של דלת המעבדה,אתה פותח את הדלת ואתה רואה מדען עם חלוק מעבדות לבן,הוא נראה די חשוד מחפש משהו בחדר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"שלום," אומר ואתבונן עליו "אתה הפרופסור,נכון?
לאחר מכן אתקרב אליו יותר ואשאל אותו כשאני מתבונן בענייו באי הבנה "אתה מחפש משהו? אתה צריך עזרה?"
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט בעיירה מחפש את מרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך עומדת מולך היא אומרת לך:"מעבר מפה יש רק אחרי קרב!" היא שולפת פוכדור כחול-לבן עם פסים אדומים עבים על החלק הכחול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המדען המסתורי חושב מעט ואז אומר לך:"כן,אני הוא הפרופסור,אני צריך שתעזור לי,תמצא לי מחקר על 'תכשיט החיים' בסדר,אחרי זה אתן לך את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי איך אמרת שקוראים לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097967][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משוטט בעיירה מחפש את מרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך עומדת מולך היא אומרת לך:"מעבר מפה יש רק אחרי קרב!" היא שולפת פוכדור כחול-לבן עם פסים אדומים עבים על החלק הכחול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אין לי פוקימון אחד אפילו" אגיד לילדה בחשש, "אבל שאני אקבל את הפוקימון שלי אלחם נגדך, אז את באה איתי?" אוסיף ואמשיך בדרכי למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE]Druddigon man
המדען המסתורי חושב מעט ואז אומר לך:"כן,אני הוא הפרופסור,אני צריך שתעזור לי,תמצא לי מחקר על 'תכשיט החיים' בסדר,אחרי זה אתן לך את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי איך אמרת שקוראים לך?". [/QUOTE]
"תומאס" אענה לו "אמרת תכשיט החיים? אני אנסה לעזור לך" אומר ואסרוק מדף שיש בו ספרים ומחקרים,בתקווה למציאת המחקר האבוד של הפרופסור...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097951][COLOR=black][FONT=Arial]
[B][U][SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מסתכל עליך ואומר לך:"איווי,איווי!" |אני לא מחפש חברים,אבל תודה על ההצעה| אתה רואה שהוא משתמש עליך בכדור צל ובורח מין המקום במהירות רבה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/quote]
"חכה רגע!" אקרא לו וארוץ אחריו.
כשאשיג אותו אחזיר אותו לפוכדור ואחשוב 'אוף..מה לעשות?'.
לאחר מכן אסתובב בעיר,בניסיון לחפש רטטה וגם לחפש משהו שאני ואיווי נוכל להתחבר דרכו.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097784]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]Kayoger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקדם אל עבר המעבדה של פרופסור אוק כשאתה רואה שלושה ילדים בערך בגיל עשר,אתה רואה שני בנים ובת אחת,אתה שומע שהילדה אומרת לך:"עצור כאן!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"למה לעצור כאן?" אשאל בתמימות "מה קרה?למה אתם חוסמים את הדרך?אני רוצה לקבל כבר את הפוקימון הראשון שלי!" אתחיל להרים את הקול בעצבנות 'אוף,מה קורה כאן?למה הם לא נותנים לי להמשיך...' אחשוב לעצמי בעצבנות ואסתכל עליהם בכעס רב
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1097911][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידוף קופץ מהידיים שלך והוא אומר לך:"בי,בידופו!" |אני רוצה להיות שלך,אבל רק אם תביס אותי בקרב פוקימונים!| אתה רואה שהמאמנת מתסכלת עליך ועל בידוף ומחייכת,היא אומרת לכם:"אני רואה שאתם תהיו חברים טובים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גאנחשנ''ד[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]גרי אוק מתחיל לצחוק,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"אתה תיקח את הטפיג הסורר הזה,פעם אחת ניסיתי לאמן אותו הוא לא היה מוכן להשתמש בשום מתקפה בהחלט בהצלחה לך!" אתה רואה שפרופסור אוק נותן לך פוכדור והוא אומר לך:"באמת קשה מאוד יהיה לאמן את טפיג הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אין מקומות לסינו,הואן או קנטו ולכן תצטרך להחליף לג'וטו,תשלח לי ה''פ ברגע שתשנה,אוקיי?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]יש אפשרות להירשם אך ורק לג'וטו![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה ''גם לי נראה'' ואני אומר לו ''בוא נמשיך ואחרי זה אני ילחם נגדך'' ואני הולך למעבדה ולא משנה מה קורה בדרך