-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה הולך לג'ונגל הקרוב לביתך, מצפה לפגוש את חברך הטיגריס.
"מה שלומך?" אתה שואל אותו בשמחה כאשר אתה מוצא אותו.
הוא מתקרב אליך, פרוותו הנעימה מתחככת בגופך.
לפתע אתה רואה אור לבן מתחיל להתפשט ברחבי הג'ונגל, עשרות בעלי חיים בורחים ממנו.
אתה לא מספיק לקלוט מה קורה סביב והעולם מחשיך, אתה מאבד את ההכרה.
אתה מתעורר בתוך ביקתה קטנה.
"אווו..." אתה שומע מישהו פונה אליך במבטע צרפתי "התעוררת? אתה מרגיש טוב? תענה לי דרייק הנרי.."[/quote]
"אני מרגיש בסדר..." אומר בחשש "מי אתה? מה אתה רוצה ממני? תענה לי מיד!"
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אין בעד מה" היא מחייכת, בתגובה לשאלות היא עונה "אני סאלי".
"אני ממוזגת עם טיגריס" היא ממשיכה וממלמלת "אני רואה שגם עליך השינויים מתחילים להשפיע".
"אתה מתכוון לבוא איתי לביסטיה או מה?" היא שואלת "ביסטיה זו העיר שלי, אתה תהיה מוגן שם".[/quote]
"כל עוד אני מוגן כך זה טוב.." אומר לסאלי בחיוך ואלך איתה אל העיר ביסטיה. "מה זאת אומרת ממוזגת?" אשאל את סאלי בדרכנו אל העיר.
-
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן~[/B] "תקפוץ כשאני אומר לך לתוך המערבולת" המאסטר אומר, הוא יוצר חור שחור ואומר "עכשיו!"[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה קופץ פנימה, שניכם מגיעים ביחד למקום מעט מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תכנס לבקתה הראשונה מימין" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אתה מתמזג עם קרוקודיל" הוא אומר "התהליך כבר התחיל".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם תפנה את המבט למטה, אתה תראה שמתחילים לצמוח לך קרומי שחייה" הוא ממשיך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט למטה וחולץ את נעליך הקרועות, באמת קרומי שחייה התחילו לצמוח על כפות ידייך ועל כפות רגלייך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]עורך נהיה ירקרק ואתה מרגיש כאב בגבך, בו בזמן שהגוון הירקרק נהפך לקשקשים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה מצמיח לוחיות עצם כנראה" אייס אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=black][B]תומר ועמית אני אגיב לכם בתגובה הבאה, מצטער שדילגתי עליכם[/B][/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1101179][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן~[/B] "תקפוץ כשאני אומר לך לתוך המערבולת" המאסטר אומר, הוא יוצר חור שחור ואומר "עכשיו!"[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה קופץ פנימה, שניכם מגיעים ביחד למקום מעט מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תכנס לבקתה הראשונה מימין" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.[/COLOR]
[/quote]
'בסדר..זה המקום הז שהוא דיבר עליו?' אחשוב בחשש ואתקדם לעבר הבקתה.
"אוקי קודק..תיכנס" אמלמל לעצמי ואכנס לתוך הבקתה הראשונה מימין.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי[/B]- " אני גר כאן" הוא עונה "אני חילצתי אותך מהג'ונגל לפני שהג'ונגלינג- האריה האנימלי ייתקוף אותך".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"קוראים לי הנריק" הוא מציג את עצמו "אני חוקר כאן את הג'ונגל".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"כשמצאתי אותך היית מחוסר הכרה" הנריק אומר "גררתי אותך לכאן".[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון- [/B]"ממוזגת..." היא עונה "אתה יודע...- מחוברת בדרך כלשהיא לטיגריס ובעלת איברים של טיגריס".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מגיעים לביסטיה, סאלי אומרת "אני אכיר לך את המקום, רוצה ללכת לשוק לפני שתפגוש את רסטאם?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כמובן..." היא אומרת "רק אם אתה רוצה להצטרף ל- AD, לקבוצה שנלחמת נגד דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"דינאקס[/COLOR][COLOR=red] הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" היא מסבירה "הוא רוצה להשיג את תשעת אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה נכנס לביקתה, בפנים מחכה לך אדם בלבוש מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני ספרטני" הוא אומר "שמי דניס, אני מנהיג את הספרטנים, הפועלים בשיתוף פעולה עם AD".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני אלמד אותך ללחום בחרב" הוא אומר "מילים אחרונות?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"סתם.." הוא מגחך לנוכח פרצופך "יש לך משהו להגיד לפני שאתה בוחר נשק ומתחיל?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]*וכן זה אני, ויש ספרטה במשחק, ובהמשך עוד הפתעות D=*[/COLOR]
[spoiler]תגיד לי אם רואים את התמונה
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1103/d22/1227/8828465.png[/IMG][/spoiler]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- " אני גר כאן" הוא עונה "אני חילצתי אותך מהג'ונגל לפני שהג'ונגלינג- האריה האנימלי ייתקוף אותך".
"קוראים לי הנריק" הוא מציג את עצמו "אני חוקר כאן את הג'ונגל".
"כשמצאתי אותך היית מחוסר הכרה" הנריק אומר "גררתי אותך לכאן".[/quote]
"למה לא הרמת אותי? בגללך בטח יש לי פצעים בגלל הגרירה" אגיד להנריק בקול מתנסה, "איפה הטיגריס שהיה איתי הנריק? תענה לי מיד!" אוסיף בקול חזק תוך כדי שאני קם.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "ממוזגת..." היא עונה "אתה יודע...- מחוברת בדרך כלשהיא לטיגריס ובעלת איברים של טיגריס".
אתם מגיעים לביסטיה, סאלי אומרת "אני אכיר לך את המקום, רוצה ללכת לשוק לפני שתפגוש את רסטאם?"
"כמובן..." היא אומרת "רק אם אתה רוצה להצטרף ל- Ad, לקבוצה שנלחמת נגד דינאקס".
"דינאקס הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" היא מסבירה "הוא רוצה להשיג את תשעת אבני הטיטאנים".[/quote]
"אם זה הכרחי כנראה שכן, אני אלחם נגד דינאקס!" אומר לסאלי "ובקשר למקום, תעשי איך שאת רוצה."
-
[quote=DarkTiger;1100686]
[B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] *יותר מתאים למשחק*
אתה מתחיל לטפס על ההר, מתעלם מן הכוויות הרבות שגופך סופג מהטיפוס.
אתה מגיע לאחר מאמץ ממושך לראש ההר, אתה רואה שם אישה צעירה, אלפית מוזרה, ניביה בוהקים לאור השמש.
''תצטרף אליי'' היא אומרת ''או שתמות!''
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d06/0436/b393321.png[/IMG][/spoiler][/quote]
"מי את?,ולמה שארצה להצטרף אליך?" אשאל בעודי מנסה לנוח
ולהתעלם מהכאב
'וואו אני לא מאמין שהצלחתי לשרוד את זה,אני חושב שכדאי לי ללכת איתה עכשיו ואח"כ
לשאול שאלות' אחשוב לעצמי
"אוקיי אני יבוא איתך" אגיד אחרי דקה של מחשבה
-
[quote=DarkTiger;1101252]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה נכנס לביקתה, בפנים מחכה לך אדם בלבוש מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני ספרטני" הוא אומר "שמי דניס, אני מנהיג את הספרטנים, הפועלים בשיתוף פעולה עם AD".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני אלמד אותך ללחום בחרב" הוא אומר "מילים אחרונות?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"סתם.." הוא מגחך לנוכח פרצופך "יש לך משהו להגיד לפני שאתה בוחר נשק ומתחיל?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]*וכן זה אני, ויש ספרטה במשחק, ובהמשך עוד הפתעות D=*[/COLOR]
[spoiler]תגיד לי אם רואים את התמונה
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1103/d22/1227/8828465.png[/IMG][/spoiler][/quote]
לא.
ו
שכחת את האהוו אהוו! XD
~~
"אממ..לא!" אומר מעט מבוהל ממה שעברתי בשלוש הדקות האחרונות.
"אוקי,מה לעשות?" אשאל את הספרטני שמולי.
-
[quote=DarkTiger;1101179]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אתה מתמזג עם קרוקודיל" הוא אומר "התהליך כבר התחיל".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם תפנה את המבט למטה, אתה תראה שמתחילים לצמוח לך קרומי שחייה" הוא ממשיך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט למטה וחולץ את נעליך הקרועות, באמת קרומי שחייה התחילו לצמוח על כפות ידייך ועל כפות רגלייך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]עורך נהיה ירקרק ואתה מרגיש כאב בגבך, בו בזמן שהגוון הירקרק נהפך לקשקשים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה מצמיח לוחיות עצם כנראה" אייס אומר לך.[/COLOR]
[/quote]
"היי, אני בקושי מבין על מה אתה מדבר, אבל אני רק יודע שכעת עם קיבלתי אפילו טיפה מכוחו של דנדי, אני אהיה חזק למדי" אומר לו במעט גאווה.
"אז...איפה המנהיג הזה שלך?" אשאל אותו.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי[/B]- "לצערי אני לא יכול להרים אותך" הוא אומר כאשר אתה מבחין שחסרה לו יד אחת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"איזה טיגריס?" הוא שואל מופתע "על איזה טיגריס אתה מדבר? לא ראיתי שום טיגריס איתך".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"דרך אגב" הוא אומר בטון מעט עצבני "אם אתה לא רוצה לחזור לג'ונגל ולהיטרף על ידי חיות פרא, כדאי לך להרגע".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתם הולכים לשוק, עוברים בין הדוכנים, יש דוכן כמעט לכל דבר אשר אתה יודע עליו, צמחי מרפא, אוכל, רשתות דיג וכו'... וכו'...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה הולך לפגוש את רסטאם" סאלי אומרת כשאתם נעמדים מול ביקתת עץ גדולה, היא נמצאת בצמרת העץ הגבוה במקום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"תתנהג יפה" סאלי אומרת והולכת לה בעוד היא אומרת לך "ולא, אין מעליות כאן".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל ללכת איתה, היא נראית עצבנית מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תבוא איתי לדרקניה" היא אומרת בעוד ארס נורה מפיה "העיר הכי חזקה בעולם הזה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תעצרי סיק!" אתה שומע צעקה ממאחוריכם "הפעם זה לא יעבוד לכם!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה אדם פרוע למראה, לבוש בבגדי נינג'ות ומכוון אל האלפית אקדח "תעזבי אותו נחש שכמותך!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"סס... סיא!" היא מלחששת בזעם, ויורקת ארס לכיוונו, הוא מתחמק בסלטה מהירה ויורה בחזקה, מן הקנה של האקדח יוצא כדור בוער הגורם לכוויה אצל סיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיא ממשיך לירות לעברה כדורים בוערים עד שזו בורחת משם, סיא אומר "בו איתי לביסטיה, לשם היא לא תעז לבוא".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/1205/e936149.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *לא שכחתי, זה לא מילה כמו "היי", "שלום" וכו'..." ובאמת לא רואים?*[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"לבחור נשק" הוא עונה, היא מוציא ממגירה נסתרת בקיר כמה נשקים ואומר "תבחר".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה סורק את הנשקים, אתה מוצא שם:[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=#006400]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=#006400]-סכין[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "תפוס אותי" הוא אומר ואתה מבצע כדבריו, הוא מנפנף בכנפיים שלו ועף איתך לביסטיה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מגיע לעיר, ועוזב את אייס.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"רוצה ללכת קודם לאנשהו?" אייס שואל אותך "או ישר לרטסאם?"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה מאכיל את הארמדיל שלך, לפתע אור לבן בוהק מתחיל להתפשט במקום.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אתה נופל מהאוויר על האדמה היבשה במקום נטוש למראה, אתה שומע צליל של פריט חלול מן קטע האדמה שנחתת עליו.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "לצערי אני לא יכול להרים אותך" הוא אומר כאשר אתה מבחין שחסרה לו יד אחת.
"איזה טיגריס?" הוא שואל מופתע "על איזה טיגריס אתה מדבר? לא ראיתי שום טיגריס איתך".
"דרך אגב" הוא אומר בטון מעט עצבני "אם אתה לא רוצה לחזור לג'ונגל ולהיטרף על ידי חיות פרא, כדאי לך להרגע".[/quote]
"אה אוקיי סליחה..." אגיד לבחור ואז אקום במהירות, "אני אלך לביתי אז... ביי!" אוסיף ואז אלך לדרך היער כדי לבדוק עם חברי הטוס הטיגריס שם.
-
[quote=DarkTiger;1102680]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *לא שכחתי, זה לא מילה כמו "היי", "שלום" וכו'..." ובאמת לא רואים?*[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"לבחור נשק" הוא עונה, היא מוציא ממגירה נסתרת בקיר כמה נשקים ואומר "תבחר".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה סורק את הנשקים, אתה מוצא שם:[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=#006400]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=#006400]-סכין[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[I]*צחקתי עם ה"אהוו אהוו!" ,ולא,לא רואים.[/I]
אסתכל על כולן במבט בוחן ואומר "בסדר! אני בוחר בחרס סייף!" ולאחר מכן אומר למאסטר "לקחת אותה? ואחרי זה מה לעשות?".
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתם הולכים לשוק, עוברים בין הדוכנים, יש דוכן כמעט לכל דבר אשר אתה יודע עליו, צמחי מרפא, אוכל, רשתות דיג וכו'... וכו'...
"אתה הולך לפגוש את רסטאם" סאלי אומרת כשאתם נעמדים מול ביקתת עץ גדולה, היא נמצאת בצמרת העץ הגבוה במקום.
"תתנהג יפה" סאלי אומרת והולכת לה בעוד היא אומרת לך "ולא, אין מעליות כאן".[/quote]
"בשביל לפגוש מנהיג צריך תמיד להתאמץ." אענה לסאלי "אז איך נעלה לשם?יש אולי מדרגות או מין גשר?"
-
[quote=DarkTiger;1102680][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל ללכת איתה, היא נראית עצבנית מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תבוא איתי לדרקניה" היא אומרת בעוד ארס נורה מפיה "העיר הכי חזקה בעולם הזה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תעצרי סיק!" אתה שומע צעקה ממאחוריכם "הפעם זה לא יעבוד לכם!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה אדם פרוע למראה, לבוש בבגדי נינג'ות ומכוון אל האלפית אקדח "תעזבי אותו נחש שכמותך!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"סס... סיא!" היא מלחששת בזעם, ויורקת ארס לכיוונו, הוא מתחמק בסלטה מהירה ויורה בחזקה, מן הקנה של האקדח יוצא כדור בוער הגורם לכוויה אצל סיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיא ממשיך לירות לעברה כדורים בוערים עד שזו בורחת משם, סיא אומר "בו איתי לביסטיה, לשם היא לא תעז לבוא".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/1205/e936149.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"וואו עצור! מי אתה ולמה לי לבוא איתך? ואני רוצה שתסביר לי מה זה המקום הזה ומה קרה לי, ולמה לעזאזל הברחת אותה? מי זאת הייתה?" אשאל את הבחור
'אני לא מבין מה קורה פה? כל הזמן מלחמות,אני לא יודע במי לבטוח ובמי לא'