-
[QUOTE=Chopper;1103833]ניסים
אתה לוקח את אחת האבנים עם הזנב שלך ועולה למעלה, בהתחלה זה קל אך עם כל מטר ומטר זה ניהיה קשה יותר ויותר, אתה מרגיש שאתה מגיע לגבול שלך ושאתה לא יכול לעלות עוד. לאחר מכן אתה מתחיל לירות על הסלעים קרני ליזר על הסלעים, רובם נהרסים אך חלקם עומדים ניצבים עם סדקים. אתה הופך לרזה ועושה סלטה באוויר, אך אתה לא מצליח, אתה חלש מידי, הזנב מפיל את האבן בדיוק שהיא מעליך ופוגעת בגבך, יחד איתה אתה נופל עד לאדמה, כאב עז מפלח את כל חלקי גופך ואתה מרגיש משותק.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי 'אבן אבן אבן , אבן הפילה אותי ?! ' הינני מנסה לחשוב על טקטיקה חיונית להעפת האבן, ואסתווני . ארים את הקוצים, ואנסה איתם להרים את האבן בעזרה של היידים שלי. אם זה לא יצליח, אהפוך להיות שמן ביותר כדי שהאבן תחשב קטנה ולא פוגעת לידי. אתפוס אותה, אחזור להיות רזה ואפוצצני אותה .
אני אעוף במהירות אל התחרות ואקווה שלא פספסתי את הקרב השני . אני רץ לתוך המקום ומחפש את השעון, עוד כמה מתחיל הקרב ואם הזמן מועט ארוץ לזירה .
-
[quote=Chopper;1103814]
מלפיאן
אנשי העיר מנידים לך בשלילה.
[/quote]
'טוב, אז מכאן לא תבוא הישועה' אחשוב, ואתרחק מהמקום הומה האדם. לאחר שאראה שההמולה התפזרה, אחזור ואנסה שוב לקנות עיתון כדי ללמוד קצת על כדור הארץ.
-
[QUOTE=Chopper;1103814]דור
אתה הולך אל חדר ההמתנה, האיש מאחורי הדלפק שם אומר לך שאתה יכול להסתובב בעיר אם אתה רוצה.
[/QUOTE]
'לעיר?! אני אנדרואיד חסר בית! מה יש לי לעשות בעיר!' אחשוב לעצמי ואחליט לצאת במטרה לנשוף אוויר צח ולהתאוורר.
אראה עיר עומדת מולי ואתחיל לחשוב שזה לא כל כך נורא להיכנס לתוכה ולטייל, 'אולי ככה הזמן יעבור מהר יותר' אחשוב.
-
[quote=Chopper;1103731]אדם
אתה הוספת מתקפות כשאמרתי לא להוסיף, המתקפות שיש לך זה תעופה, כדור אנרגיה וקרן אנרגיה. [B]וזהו[/B] (לבינתיים)[/quote]
אוקיי מצטער
-----------------
"אוקיי בוא נתחיל" אגיד בחיוך ואסתכל על הבנאדם
'טוב לפי ממדיו אני רואה שהאיש הזה איטי אך חזק, אני צריך להמנע ממגע איתו' אחשוב בבטחון תוך כדי שאני עך לכיוון האיש ומתחיל להכות אותו במהירות
-
ניסים
לאחר 50 דקות של ניסיונות כושלים של לצאת מהאבן, אתה מצליח סוף סוף. אתה מנסה להרים את האבן עם הידיים שלך ואתה מצליח, בקושי. לאחר מכן אתה טס במהירות לזירה בשביל לגלות שיש לך עדיין עוד 5 דקות.
מלפיאן
אתה הולך משם אל אחת הפיצוציות, המוכר, שכבר הספיק להגיע לשם, נותן לך עיתון בחינם מחשש שתפגע בו. אתה לוקח את העיתון ואתה רואה על דף השער בכיתוב ענק. "מחפשים אקשן? מחפשים קרבות? מחפשים אנשים מעניינים? תחרות אומנויות הלחימה החצי שנתית של מר שטן - האיש החזק בעולם - נפתחת! ההרשמות עדיין פתוחות!"
"היי" אומר המוכר בחשש "אם אתה מחפש מישהו, כמעט בטוח שאתה תמצא אותו שם" הוא אומר ולאחר מכן הוא מסתתר.
דור
אתה יוצא החוצה אל העיר ומתחיל לטייל, אתה רואה פארק ירוק ויפה באמצע העיר.
אדם
אתה עף אל האיש במהירות ומכה בו במהירות, אך הוא עדיין לא נופל.
-
[quote=Chopper;1103926]אדם
אתה עף אל האיש במהירות ומכה בו במהירות, אך הוא עדיין לא נופל.[/quote]
'מה?! איך הוא שרד את זה?' אחשוב בלחץ שוב
"בואו נראה אותך!" אצעק ואעוף שוב למאחוריו ואכה בו שוב
-
[quote]ניסים
לאחר 50 דקות של ניסיונות כושלים של לצאת מהאבן, אתה מצליח סוף סוף. אתה מנסה להרים את האבן עם הידיים שלך ואתה מצליח, בקושי. לאחר מכן אתה טס במהירות לזירה בשביל לגלות שיש לך עדיין עוד 5 דקות.[/quote]
במשך ה-5 דקות הללו אני נח לקרב, נהיה כמה שיותר רזה ושותה . אני מנסה לאגור אנרגיה רבה לקרב ואנשים שמעצבנים אותי אני הורג ומנסה לשאוב מהם אנרגיה . לאחר ה5 דקות האלה, אני עולה לזירה נחוש ולא מוכן , מחכה לרע מכל . אני עומד במקום מחכה להתקפה של היריב, שבעודי רזה אני מנסה להתחמק ממנה .
-
[quote=Chopper;1103926]
מלפיאן
אתה הולך משם אל אחת הפיצוציות, המוכר, שכבר הספיק להגיע לשם, נותן לך עיתון בחינם מחשש שתפגע בו. אתה לוקח את העיתון ואתה רואה על דף השער בכיתוב ענק. "מחפשים אקשן? מחפשים קרבות? מחפשים אנשים מעניינים? תחרות אומנויות הלחימה החצי שנתית של מר שטן - האיש החזק בעולם - נפתחת! ההרשמות עדיין פתוחות!"
"היי" אומר המוכר בחשש "אם אתה מחפש מישהו, כמעט בטוח שאתה תמצא אותו שם" הוא אומר ולאחר מכן הוא מסתתר.
[/quote]
"תודה לך על המידע" אומר לו, ואז אוסיף "אל תפחד ממני. איני תוקף את אלו שאינם מוכנים להיות מותקפים." לאחר מכן אקרא את הפרטים בעיתון ואבדוק היכן זה. אם אני אצליח להבין איך להגיע לשם מההסבר בעיתון, אתחיל לעוף לשם. אם לא, אשאל את המוכר האם הוא יכול לעזור לי להבין איך להגיע לשם.
-
אדם
אתה עף ומכה בו שוב, הפעם מאחורה, האיש עף מחוץ לזירה מהכוח של המכה. "אדם פרץ הוא המנצח!" מכריז השופט "יש לך שעה עד לקרב הבא שלך, בינתיים תוכל לעשות כל מה שתרצה בעיר, חוץ מדברים לא חוקיים כמובן" צוחק השופט.
ניסים
"עכשיו ילחמו ניסים בלוני וג'ון הימה..." אומר הכרוז, כבר לא מתלהב כמו מקודם. אתה עולה לזירה ומולך עומד איש קטן ונמוך קומה, אך אתה יודע שהוא חייב להיות יותר חזק ממה שהוא נראה. הוא לובש חולצה חומה עם הכיתוב "DAMNNN" ומכנסיים מבד טריקו עליהם כתוב "Surfing". האיש נראה לא מפוחד כלל והוא זורק כמה אגרופים ובעיטות לאוויר. לאחר הכרזת השופט להתחיל את הקרב, האיש הקטן רץ אליך במהירות, קופץ עם הרגל קדימה ופוגע בבטן שלך, מה שגורם לך להתקפל מרוב כאב. לאחר מכן הוא קופץ ובועט בפנים שלך, אתה עף גבוה למעלה. אך האיש ללא פחד קופץ לאותו גובה ומתחיל להרביץ לך, זה האיש הכי חזק שאי פעם נלחמת נגדו. אתה שם לב למשהו, אתם לא צוללים למטה, האיש הזה יודע לעף בדיוק כמוך! כל אגרוף שאתה סופג בגוף שלך זו מכה מהגהנום, אך לא קרוב למה שקרה לך לפני שעה.
מלפיאן
"אוקיי, היית צריך לומר את זה קודם" הוא אומר וצוחק, הוא עומד, מזדקף, ומגרד את ראשו מבושה. לפי מה שכתוב בעיתון, עליך פשוט לעוף מזרחה זמן מה ואתה תגיע לשם, אתה יחסית קרוב לשם. "אל תשכח שזה לא העמוד היחידי בעיתון" אומר המוכר "יש עוד דברים שכדאי שתדע אם אתה לא מעודכן. למען האמת, אני כבר הרבה זמן רוצה לצאת מהעיירה הזאת, יש סיכוי כלשהו שאני אוכל לבוא איתך לאי? או שאולי אפילו תלמד אותי איך להיות כלכך חזק?" שואל המוכר בבושה, אתה מסתכל עליו ואתה רואה שהוא מזיע. "אל תצחק עלי בבקשה, זה היה החלום שלי, להיות חזק" הוא ממשיך. אתה בוחן אותו יותר טוב, אתה רואה שיש לו שיער קצת קוצני שחור, חולצה אדומה, מכנסיים חומים ונעליים שחורות, הוא לא נראה שרירי במיוחד אך הוא גם לא רק עצמות. הוא נראה בערך בשנות ה20 לחייו.
אצטרך שכולכם, חוץ מניר ומור, תגידו לי איך אתם נראים ומה הלבוש שלכם.
-
[quote=Chopper;1103970]אדם
אתה עף ומכה בו שוב, הפעם מאחורה, האיש עף מחוץ לזירה מהכוח של המכה. "אדם פרץ הוא המנצח!" מכריז השופט "יש לך שעה עד לקרב הבא שלך, בינתיים תוכל לעשות כל מה שתרצה בעיר, חוץ מדברים לא חוקיים כמובן" צוחק השופט.
.[/quote]
אני גבוה, בנוי טוב, עיניים בהירות ושיער חום,
ויש לו גופייה שחורה ומכנס לבן
--------------------
'חח זה היה קל' אחשוב בזלזול ואצעד אל מחוץ לזירה
'מה אני יעשה עכשיו? אני חושב שאני ילך לישון בחדר המנוחה עד שהקרב שלי יתחיל' אחשוב בזמן שאלך לחדר המנוחה
-
אדם - אצטרך תיאור קצת יותר מדוייק, אני צריך לדעת ה-כ-ל.
אתה הולך אל חדר ההמתנה, שם יש כיסאות נוחים, אתה מבקש מהאיש בדלפק שיעיר אותך עוד 55 דקות ואז הולך לישון על הכיסאות. "אדוני, תקום, עברו ה55 דקות" אתה שומע את קולו של האיש מאחורי הדלפק שמעיר אותך.
-
[quote=Chopper;1103985]אדם - אצטרך תיאור קצת יותר מדוייק, אני צריך לדעת ה-כ-ל.
אתה הולך אל חדר ההמתנה, שם יש כיסאות נוחים, אתה מבקש מהאיש בדלפק שיעיר אותך עוד 55 דקות ואז הולך לישון על הכיסאות. "אדוני, תקום, עברו ה55 דקות" אתה שומע את קולו של האיש מאחורי הדלפק שמעיר אותך.[/quote]
מה עוד אתה רוצה לדעת?
גבוה,בנוי טוב, עם גופיה בצבע שחור ומכנס לבן וקפוצ'ון קצר ופתוח בצבע לבן, נעליים לבנות
ומזכיר טיפה את גוקו, יש לו עיניים חומות בהירות והוא בעל שיער חום בהיר.
------------
"מה כבר?" אגיד בזמן שאתמתח ואקום מהכיסא
"הקרב שלי צריך להיות עכשיו, אני צריך להיות ערני" אגיד בחיוך וארוץ לשתוף פנים במים קרים
'אוקיי אני מוכן הוא נתחיל' אגיד לעצמי בלב בזמן שאסתכל על עצמי במראה ואתחיל לצעוד לכיוון הזירה
'מעניין מי יהיה היריב שלי עכשיו?' אחשוב בתמיהה
-
אדם - זה יותר טוב, אבל אין שום כיתוב על הבגדים שלו? הם רק צבע אחיד?
אתה מהלך לך באיטיות אל הזירות, בזמן שאתה הולך לשם אתה שומע את הכרוז. "אדם פרץ נגד ג'ין קאזאמה!" צועק הכרוז, מרחוק אתה רואה כבר מישהו עומד מול אף אחד על הזירה, זה כנראה ג'ין, אתה רץ לשם במהירות ועולה גם אתה. ג'ין נראה בחור גבוה, אך לא משאית שרירים כמו היריב הקודם. יש לו שיער שמסורק אחורה קוצני וחולצה שכתוב עליה "fuck You". יש לו מכנסיים קצרים בצבע שחור במסגרת לבנה.
-
[quote=Chopper;1104010]אדם - זה יותר טוב, אבל אין שום כיתוב על הבגדים שלו? הם רק צבע אחיד?
אתה מהלך לך באיטיות אל הזירות, בזמן שאתה הולך לשם אתה שומע את הכרוז. "אדם פרץ נגד ג'ין קאזאמה!" צועק הכרוז, מרחוק אתה רואה כבר מישהו עומד מול אף אחד על הזירה, זה כנראה ג'ין, אתה רץ לשם במהירות ועולה גם אתה. ג'ין נראה בחור גבוה, אך לא משאית שרירים כמו היריב הקודם. יש לו שיער שמסורק אחורה קוצני וחולצה שכתוב עליה "fuck You". יש לו מכנסיים קצרים בצבע שחור במסגרת לבנה.[/quote]
לא הם חלקים
-----------------
"נחמד, אז אתה יריב יותר רציני אני מבין, אני מצפה לקרב טוב" אגיד בחיוך
'הבחור הזה נראה קשוח, אני יצטרך להזהר איתו...סוף סוף קצת ריגוש' אחשוב בשמחה
-
[QUOTE=Chopper;1103926]דור
אני מציע לך לערוך, הדבר האחרון שאתה רוצה זה שאנשים יחשבו שאתה אנדרואיד, מבחינתם אתה דרייק היברינייטו.
[/QUOTE]
הסימן ' מסמל מחשבה
הסימן " מסמל דיבור
ככה יוצא שהאיש לא יודע שאני אנדרואיד.
תערוך את התגובה שלך ואני יערוך את זאת..