-
[quote=Alfasi;1109230][COLOR=sienna]אפס[/COLOR]
אתה מתאושש מעטות וקם מהמיטה, הרופאות מחכות בלי להגיד מילה בעוד אתה מנסה ללכת לבחוץ וקולו של ג'סטין ביבר כמעט הורג אותך, לפני שאתה יוצא אתה רואה איש עם רובה גדול עם כוונת וכוונת ליזר מונע ממך ללכת . הוא פותח עמדה לרובה ושם מניח את רובה הצלפים.
"למי היה העונג, לי או לך להרוג את ג'סטין ביבר ? " הוא שואל אותך
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
[COLOR=sienna]טום רידל [/COLOR]
אתה נכנס לביוב אך זה לא באמת ביוב, אלא חדר עם שטיח אדום . סלבר ממשיך במסדרון ואתה אחריו , לאחר 10 דקות הליכה אתה מגיע לחדר ענק מלא מחשבים ואנשים, ובצד מעלית .
"קומה 9 זה הבית שלך . " אומר סלברו
"אתה שם ! " אומר אחד האנשים ורץ אליך .
"אתה רוצה להשיג אבן ? יופי . תקשיב, יש שמועות שבתחנת הרכבת באנגליה, ששם יש לנו בנק אבנים יתבצע שוד . קח 100 דולר, תשיג מה שתשיג ותהיה לך רכבת בעוד חצי שעה לאנגליה, רכבת של המוסד שתיקח אותך תוך חצי שעה . אם תגן מפני השוד, אתה תקבל אבן וגם עוד 100 נוספים . הרכבת יוצאת מקומה 6 בעוד חצי שעה, בהצלחה-טום רידל .
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]בלי לחשוב פעמיים על הכסף או על האבן אני לוקח את הכסף לוחץ על הכפתור במעלית שמוביל לקומה השישית וחושב לעצמי:'כמעט בדיוק כמו שקיוויתי,אנגליה אני בא!'.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
עם קלע לעצור שוד ? אני נותן לך צ'אנס
--
אתה לוחץ על כפתור המעלית אך היא מקולקלת, לאחר 20 שניות של המתנה אתה מחליט שאינך מחכה עוד ועוזב את המעלית .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1109361][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
עם קלע לעצור שוד ? אני נותן לך צ'אנס
--
אתה לוחץ על כפתור המעלית אך היא מקולקלת, לאחר 20 שניות של המתנה אתה מחליט שאינך מחכה עוד ועוזב את המעלית .
[SIZE=2][COLOR=black]אני מחפש את האיש שנתן לי את המשימה ואומר לו:"סלח לי אבל המעלית מקולקלת וחשבתי על משהו,יש לי רק קלע מסכן עם זה אני אעצור שוד,אתה בטוח צוחק אליי או איתי נכון?".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Alfasi;1109230][COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אתה מתאושש מעטות וקם מהמיטה, הרופאות מחכות בלי להגיד מילה בעוד אתה מנסה ללכת לבחוץ וקולו של ג'סטין ביבר כמעט הורג אותך, לפני שאתה יוצא אתה רואה איש עם רובה גדול עם כוונת וכוונת ליזר מונע ממך ללכת . הוא פותח עמדה לרובה ושם מניח את רובה הצלפים.
"למי היה העונג, לי או לך להרוג את ג'סטין ביבר ? " הוא שואל אותך
[COLOR="Sienna"]טום רידל [/COLOR]
אתה נכנס לביוב אך זה לא באמת ביוב, אלא חדר עם שטיח אדום . סלבר ממשיך במסדרון ואתה אחריו , לאחר 10 דקות הליכה אתה מגיע לחדר ענק מלא מחשבים ואנשים, ובצד מעלית .
"קומה 9 זה הבית שלך . " אומר סלברו
"אתה שם ! " אומר אחד האנשים ורץ אליך .
"אתה רוצה להשיג אבן ? יופי . תקשיב, יש שמועות שבתחנת הרכבת באנגליה, ששם יש לנו בנק אבנים יתבצע שוד . קח 100 דולר, תשיג מה שתשיג ותהיה לך רכבת בעוד חצי שעה לאנגליה, רכבת של המוסד שתיקח אותך תוך חצי שעה . אם תגן מפני השוד, אתה תקבל אבן וגם עוד 100 נוספים . הרכבת יוצאת מקומה 6 בעוד חצי שעה, בהצלחה-טום רידל .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/QUOTE]
אגיד לו "לי יהיה העונג" ובעזרת האבן אקח לו את הרובע.
-
לפתע המעלית נפתחת ועומדים שם מספר אנשים . אתה מתחיל לרחף באוויר וכוח חזק מעיף אותך למעלית .
"קומה 2 " אתה שומע בראשך, המעלית נפתחת לקומה ה-1, ואחרי זה עולה ל-2 ששם אותו כוח דוחף אותך שוב לקדימה, אתה עף מהמעלית ורואה 100 דולר נוספים על הרצפה שכנראה נפלו, שהם עפים לכיס שלך . הקומה השנייה היא קומת שוק נשקים . "אקדח 2011 בחצי מחיר ! רק ב200 דולר ! " איך שאתה שומע את זה, 200 הדולר שלך מתחילים לעופף לעבר השוק, ותוך חצי דקה אקדח 2011 מגיע אליך בריחוף, עליו יש שעיון יד דיגיטלי .
[COLOR="Sienna"]אפס[/COLOR]
אתה מזיז את האיש ותופס עמדה על הרובה, ג'סטין בפזמון של שיר שר
"בייבי בייבי בייבי אווו, לייק בייבי בייבי בייבי" הזקן דורך לך את הרובה אבל אז אתה רואה את האחיות מתחילות להיות מהופנטות ולקפוץ עליכם . "לא תיגעו בג'סטין שלנו ! אני אתחתן איתו ! " אחת מהם קופצת על הזקן אך הוא חוסם אותה
"נשברה לי ציפורן ! " היא משיבה ונראת זועמת ביותר, בעוד עוד אחות נועלת את הדלת ואחת האחרות לוקחת את הקליר כדי לחשמל אתכם .
"מהר, תעיף משהו נגדן לפני שהם הורגות אותנו ! "
אני מזכיר, זה חדר בבית חולים ותנסה לחשוב איזה דבר גדול יש שם שאתה יכול להעיף.
-
[QUOTE=Alfasi;1109394][COLOR="Sienna"]טום רידל [/COLOR]
לפתע המעלית נפתחת ועומדים שם מספר אנשים . אתה מתחיל לרחף באוויר וכוח חזק מעיף אותך למעלית .
"קומה 2 " אתה שומע בראשך, המעלית נפתחת לקומה ה-1, ואחרי זה עולה ל-2 ששם אותו כוח דוחף אותך שוב לקדימה, אתה עף מהמעלית ורואה 100 דולר נוספים על הרצפה שכנראה נפלו, שהם עפים לכיס שלך . הקומה השנייה היא קומת שוק נשקים . "אקדח 2011 בחצי מחיר ! רק ב200 דולר ! " איך שאתה שומע את זה, 200 הדולר שלך מתחילים לעופף לעבר השוק, ותוך חצי דקה אקדח 2011 מגיע אליך בריחוף, עליו יש שעיון יד דיגיטלי .
אתה מזיז את האיש ותופס עמדה על הרובה, ג'סטין בפזמון של שיר שר
"בייבי בייבי בייבי אווו, לייק בייבי בייבי בייבי" הזקן דורך לך את הרובה אבל אז אתה רואה את האחיות מתחילות להיות מהופנטות ולקפוץ עליכם . "לא תיגעו בג'סטין שלנו ! אני אתחתן איתו ! " אחת מהם קופצת על הזקן אך הוא חוסם אותה
"נשברה לי ציפורן ! " היא משיבה ונראת זועמת ביותר, בעוד עוד אחות נועלת את הדלת ואחת האחרות לוקחת את הקליר כדי לחשמל אתכם .
"מהר, תעיף משהו נגדן לפני שהם הורגות אותנו ! "
אני מזכיר, זה חדר בבית חולים ותנסה לחשוב איזה דבר גדול יש שם שאתה יכול להעיף.[/QUOTE]
אקח את המיטה והזריקות ואזרוק אותם אל עבר האחיות,
אפתח את הדלת ואתחיל לרוץ ולחפש אותו (ביבר)
-
[quote=Alfasi;1109394][COLOR=sienna]טום רידל [/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני עונד את השעון היד הדיגיטלי על ידי השמאלית מכניס את האקדח תוצרת שנת אלפיים ואחד עשרה לנרתיק האקדח שבחגורה שלי,אני חוזר שוב אל האיש ששלח אותי למשימה הזו ואני אומר לו:"המעלית מתוקנת נכון,אני מוכן עכשיו לצאת לאנגליה" תוך כדי השיחה אני מסתיר את האקדח שלי כדי שאנשים שלא צריכים לדעת ידעו שאני סוכן.[/COLOR][/SIZE]
-
אני נותן לך הזדמנות נוספת, אתה פשוט יכול לירות בו עם הרובה צלפים הרי זה מכוון לראש שלו .
--
אתה מעיף את המיטות והמזרקים נגד האחיות כך שהם נפצעות ולא יכולות לזוז, השיר 'בייבי ' צורב בראשך ואתה מנסה לצאת (למרות שאתה פשוט יכול להעיף אותה ולנפץ אותה ) אבל אז הזקן אומר : "הייתי פעם ארכיאולוג, יש לך מזל . ההופעה נגמרה וג'סטין נסע, אבל אל תדאג . " הוא תופס אותך ומפעיל אבן חזרה בזמן, כך שהכל חזר למה שקרה בסוף התגובה הקודמת .
אתה לוקח את השעון ומגלה שהוא לא סתם שעון, אלא שעון מיוחד- גם שעון, גם רדאר לזיהוי מטוסי אויב, גם רדאר שיוכלו לדעת איפה אתה, גם GPS וגם מכשיר הקלטה .
אתה לוחץ על כפתור המעלית והיא נפתחת לאחר חצי דקה, במקום לעלות לקומה 0 היא עולה לקומה 6 ושם רכבת של קרון אחד, אבל עוד 15 רכבות מאחוריה . 3 הרכבות האחרונות תפוסות והשעון מכוון לך ללכת לקרון הראשון .
-
[quote=Alfasi;1109413]
[COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
אתה לוקח את השעון ומגלה שהוא לא סתם שעון, אלא שעון מיוחד- גם שעון, גם רדאר לזיהוי מטוסי אויב, גם רדאר שיוכלו לדעת איפה אתה, גם GPS וגם מכשיר הקלטה .
אתה לוחץ על כפתור המעלית והיא נפתחת לאחר חצי דקה, במקום לעלות לקומה 0 היא עולה לקומה 6 ושם רכבת של קרון אחד, אבל עוד 15 רכבות מאחוריה . 3 הרכבות האחרונות תפוסות והשעון מכוון לך ללכת לקרון הראשון .
[SIZE=2][COLOR=black]אני הולך בעקבות השעון לרכבת הראשונה,אני מחפש מקום לשבת ומדמיין לעצמי כמה אנגליה השתנתה מאז שהייתי נער צעיר ועזבתי את הארץ המופלא הזו למשך שניים עשר שנים שלמות. [/COLOR][/SIZE]
-
אתה עולה על הקרון הראשון ורואה שהקרון הוא בדיוק כמו השעון, יש לו 2 נהגים ומקום ל4 אנשים אך אתה נשאר לבד והדלת נסגרת, יש שם מפות של אזורים מסוכנים, יש שם רדאר וגם טילי ירוט (השקעה של גברת ג'פטרה ! ) והדבר הכי (פחות) מרהיב שיש שם זה מכשיר קשר .
לאחר 5 דקות של התנעה הקרון יוצא לדרך במהירות עצומה, ואתה לא רואה שום קרון אחר יוצא לדרך, הקרון נע על מהירות של 1000 קמ"ש ונוסע מתחת לאדמה ככה שלא רואים אותו, הקרון טס במהירות מטאור ואחרי כמה זמן כבר מגיע ל2000 קמ"ש , אחרי חצי שעה של נסיעה אתה עוצר בתחנת רכבת שבאנגליה . הדלתות לא נפתחות וקברניט אומר לך : "כל הרעיון שיש לנו פה אבן חזרה בזמן , אנחנו נחזור עכשיו 35 דקות ו14 שניות אחורה בזמן ונופיע כאן בדיוק מתי שיצאנו, אחרי שתצא אחנו נחזור אחורה בזמן כך שאנחנו נהיה שוב בתחנה, הפעם בלעדיך ונעביר את האבן- ככה שהאנשים מחכים רק כמה שניות . אתה מרגיש מערבולת ורואה שהשעה בדיוק כמו שיצאת מהתחנה, הדלתות נפתחות ואתה ראשי לצאת .
-
[quote=Alfasi;1109433][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
אתה עולה על הקרון הראשון ורואה שהקרון הוא בדיוק כמו השעון, יש לו 2 נהגים ומקום ל4 אנשים אך אתה נשאר לבד והדלת נסגרת, יש שם מפות של אזורים מסוכנים, יש שם רדאר וגם טילי ירוט (השקעה של גברת ג'פטרה ! ) והדבר הכי (פחות) מרהיב שיש שם זה מכשיר קשר .
לאחר 5 דקות של התנעה הקרון יוצא לדרך במהירות עצומה, ואתה לא רואה שום קרון אחר יוצא לדרך, הקרון נע על מהירות של 1000 קמ"ש ונוסע מתחת לאדמה ככה שלא רואים אותו, הקרון טס במהירות מטאור ואחרי כמה זמן כבר מגיע ל2000 קמ"ש , אחרי חצי שעה של נסיעה אתה עוצר בתחנת רכבת שבאנגליה . הדלתות לא נפתחות וקברניט אומר לך : "כל הרעיון שיש לנו פה אבן חזרה בזמן , אנחנו נחזור עכשיו 35 דקות ו14 שניות אחורה בזמן ונופיע כאן בדיוק מתי שיצאנו, אחרי שתצא אחנו נחזור אחורה בזמן כך שאנחנו נהיה שוב בתחנה, הפעם בלעדיך ונעביר את האבן- ככה שהאנשים מחכים רק כמה שניות . אתה מרגיש מערבולת ורואה שהשעה בדיוק כמו שיצאת מהתחנה, הדלתות נפתחות ואתה ראשי לצאת .
[SIZE=2][COLOR=black]אני יוצא מהרכבת,יוצא מהתחנה ומחפש את הבנק הקרוב בשביל להגן עליו מפני השודדים,בשביל שהמאבטחי הבנק לא יחשדו שאני הוא הפושע אני מחכה מחוץ לבנק ואורב לשודדים.[/COLOR][/SIZE]
-
אתה יוצא מן הקרון והוא נעלם, ככה שאתה מחפש את הבנק וזה פשוט מאוד . אחרי הליכה פשוטה מאוד אתה רואה מקום שכתוב בו "חנות פאלפל " שהשעון מצביע לכיוונו ושם אתה עומד ליד בעודך מתכונן למארב אתה שולף את האקדח ודורך אותו, אתה רואה שהחנות היא חנות סגורה ובתוכה מנורה אחת יחידה מעץ, אתה מחכה בעודך מתקופף כדי שהשודדים לא יראו אותך - ואז ? שני אנשים אחד עם רובה ואחד עם אקדח 1950 רצים ונכנסים במהירות אל החנות "זה שוד, תביא את כל הכסף והאבנים ! " ברגע שאתה שומע את המילה אבנים אתה נכנס לחנות
[B]אני שם פה פריז, כדי שתוכל לעשות תגובה .[/B]
-
[quote=Alfasi;1109493][COLOR=sienna]טום רידל [/COLOR]
אתה יוצא מן הקרון והוא נעלם, ככה שאתה מחפש את הבנק וזה פשוט מאוד . אחרי הליכה פשוטה מאוד אתה רואה מקום שכתוב בו "חנות פאלפל " שהשעון מצביע לכיוונו ושם אתה עומד ליד בעודך מתכונן למארב אתה שולף את האקדח ודורך אותו, אתה רואה שהחנות היא חנות סגורה ובתוכה מנורה אחת יחידה מעץ, אתה מחכה בעודך מתקופף כדי שהשודדים לא יראו אותך - ואז ? שני אנשים אחד עם רובה ואחד עם אקדח 1950 רצים ונכנסים במהירות אל החנות "זה שוד, תביא את כל הכסף והאבנים ! " ברגע שאתה שומע את המילה אבנים אתה נכנס לחנות
[B]אני שם פה פריז, כדי שתוכל לעשות תגובה .[/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מכוון על המנורה את האקדח תוצרת אלפיים ואחד עשרה שלי יורה כדור אחד,מפעיל את אבן ראיית הלילה שלי נותן מכה בעורף של אחד השודדים כדי שהוא יתעלף את השני אני חונק מאחוריו ולוחש לו:"מי אתה?".[/COLOR][/SIZE]
-
אתה יורה במנורה וחושך בחנות, הדלת נסגרת מאחוריך . מכיוון שיש לך מגע עם אבן 'ראיית חושך ' אתה רואה במושלמות את החדר, אך גם האיש עם הרובה . אתה נותן מכה לאיש בעל האקדח והוא מתעלף, האיש מתסכל ורואה אותך בעוד שאתה מכוון נגדו את האקדח לראש (משום מה אם הוא הסתובב ... )
[B]שוב אני שם בפריז, תגובה שלך .[/B]
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב?[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1109508][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
אתה יורה במנורה וחושך בחנות, הדלת נסגרת מאחוריך . מכיוון שיש לך מגע עם אבן 'ראיית חושך ' אתה רואה במושלמות את החדר, אך גם האיש עם הרובה . אתה נותן מכה לאיש בעל האקדח והוא מתעלף, האיש מתסכל ורואה אותך בעוד שאתה מכוון נגדו את האקדח לראש (משום מה אם הוא הסתובב ... )
[B]שוב אני שם בפריז, תגובה שלך .[/B]
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב?[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לאיש הזה:"תקשיב לי ותקשיב לי טוב,אני רוצה לדעת בדיוק מי אתה,איזו אבן יש לך,מי הוא חברך,איזו אבן יש לו,והאם אתם מעוניינים לחיות?".[/COLOR][/SIZE]