[quote=Druddigon man;1156728]הלו גיל, מה קורה..?[/quote]
הכל סבבה.
קצת התבאסתי מהשישייה בטורניר הקרבות, אבל נסתדר.
עם החילוף שלי אני מקווה שיהיה טוב.
Printable View
[quote=Druddigon man;1156728]הלו גיל, מה קורה..?[/quote]
הכל סבבה.
עם החילוף שלי אני מקווה שיהיה טוב.
ביי הלכתי
להתראות
[quote=~!~Judas~!~;1156721]לי יש PSP GO וזה פי אלף מי הPSP הרגיל...
אביזי- יש לי אישור?[/quote]
אני אבדוק את זה מאוחר יותר אני מקווה. היום יש לי מועד ב' באנגלית, אבל זה סתם בזבוז זמן, מה שיותר דחוף לי זה ללמוד למבחן באינפי3 שבממוצע אני עומד לקבל בו 50 (כי הצלחתי בממוצע לפתור 2 שאלות מתוך 4 שצריך לפתור ברוב המבחנים עד כה), שיש עוד יומיים. אולי אחרי המבחן באנגלית אני אסתכל על המשחק שלך.
@Real Pizza
אם זה ינחם אותך, נראה לי שכולם יתבאסו. חשוב לזכור שלי לא הייתה כלל נגיעה בשישיות, אני הלכתי לRandom.org וביקשתי 5 מספרים שונים בין 1 ל-14. הוא הדפיס לי אותם. אז התחלתי לספור מימין לשמאל (אם כתבתם בעברית) או משמאל לימין (אם כתבתם באנגלית) ומצאתי את הפוקימונים שהמחשב בחר.
נראה לי שהאתר Random.org הרגיש קצת שטני ביום ההגרלות.
Strength and thrown off reason and reality cut myself and scream for their insanity Wake up to this nightmare that will never end ...Main attraction of this twisted master plan, I will be your Deadman with nothing but this blood on my hands Stuck in your Wonderland I wanna make you bleed just like me So make me your Deadman with only poison in my veins Stuck in your Wonderland Stagnated by the passivity I'm gonna make you bleed like me!
זה ממכר..
ראיתי ליאור.. O:
חזרתי.
[QUOTE=Real Pizza;1156731]הכל סבבה.
עם החילוף שלי אני מקווה שיהיה טוב.[/QUOTE]
מה אתה מחליף..? איזה פוקימון?
ליאור לדדמן יש רק 12 פרקים?
[QUOTE=CrashRide;1156739]חזרתי.[/QUOTE]
היי יואב, מה קורה..? D:
[QUOTE=Druddigon man;1156744]היי יואב, מה קורה..? D:[/QUOTE]
היי אחות :)
אני סבבה איך איתך?
בוקר טוב
[QUOTE=ErWiN;1156751]בוקר טוב[/QUOTE]
היי ארווין מה קורה?
[quote=LordAbizi;1156734]
@Real Pizza
אם זה ינחם אותך, נראה לי שכולם יתבאסו. חשוב לזכור שלי לא הייתה כלל נגיעה בשישיות, אני הלכתי לRandom.org וביקשתי 5 מספרים שונים בין 1 ל-14. הוא הדפיס לי אותם. אז התחלתי לספור מימין לשמאל (אם כתבתם בעברית) או משמאל לימין (אם כתבתם באנגלית) ומצאתי את הפוקימונים שהמחשב בחר.
נראה לי שהאתר Random.org הרגיש קצת שטני ביום ההגרלות.[/quote]
אני לא מאשים את random, הוא עשה את התפקיד שלו.
אני מאשים את האידיוט שמאחורי random, מה הרעיון? =S
[QUOTE]מה אתה מחליף..? איזה פוקימון? [/QUOTE]
TOP SECRET =/
לא תוציא ממני מילה!
[quote=Real Pizza;1156753]אני לא מאשים את random, הוא עשה את התפקיד שלו.
אני מאשים את האידיוט שמאחורי random, מה הרעיון? =S
TOP SECRET =/
לא תוציא ממני מילה![/quote]
אתה מתכוון למי שכתב את האתר, או למי שבחר להשתמש בו בטורניר? (ואז אתה רומז בצורה עקיפה אליי)
[QUOTE=LordAbizi;1156755]אתה מתכוון למי שכתב את האתר, או למי שבחר להשתמש בו בטורניר? (ואז אתה רומז בצורה עקיפה אליי)[/QUOTE]
איזה שישה סבבה!!