-
[QUOTE=may-chan;1162574]כל הילדים שעדין לא בבצפר XD :
" ביי ^ ^ " הימג'י אומרת ללי. " אמ.. נראה לי ש-שצריך ללכת ברגל .. " אומרת הימג'י בבישנות.
~~~~
[SIZE="6"]לוח הכיתות :[/SIZE]
הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .
[COLOR="SeaGreen"]כיתה י''ב A : אלפיון לגולאס, סאסקה אוצ'יהא, לי סאייו, קים צ'ארל.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]כיתה י''ב B : סת' קינגלר, , וינצ'יטה בל, יוקאי לארנור, רין קאגמינה.[/COLOR]
[COLOR="Red"]כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.[/COLOR][/QUOTE]
אם זה היה מבחן על ידע זה ממש מעליב ששמת אותי בB. אני עם ממוצע מצויין מעל ל90... :um_face:
אני מתחיל ללכת לכיוון הבית ספר (בטח שאני יודע איפה הוא).
אני:"טוב אז נתחיל ללכת. זה רחוק?" אני אומר את זה בלי להסתובב אחורה כל כך.
אני טיפה מאט ומסתובב לראות אם הם באים איתי.
-
[QUOTE=may-chan;1162574]
סאסאקה ואלפיון ~
אתם נכנסים לבית הספר והמוני ילדים דוחפים אתכם, ואתם כמעט נמעכים, אבל מצליחים להגיע ללוח
של הכיתות .
( הלוח למטה )
הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .
[COLOR="SeaGreen"]כיתה י''ב A : אלפיון לגולאס, סאסקה אוצ'יהא, לי סאייו, קים צ'ארל.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]כיתה י''ב B : סת' קינגלר, , וינצ'יטה בל, יוקאי לארנור, דוד אדלר.[/COLOR]
[COLOR="Red"]כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.[/COLOR][/QUOTE]
מתאים לי אני במופ"ת..XD
-----------------------------------
"יש!קיבלתי 90+!ווהוו!" אומר לעצמי בשמחה ובהתלהבות שקיבלתי ציון גבוה ולאחר מכן אפנה לאלפיון ואומר לו:"תסתכל אנחנו באותה כיתה!איזה כיף זה הא?" ואלך איתו אל הכיתה שלנו.
-
[QUOTE=may-chan;1162574]דויד :
הילד מפהק, ונדחף בין כל הילדים ומנסה להיכנס לבית הספר. כנראה כדי לבדוק באיזה כיתה הוא.
~~~~
[COLOR="DarkOrange"]כיתה י''ב B : סת' קינגלר, , וינצ'יטה בל, יוקאי לארנור, דוד אדלר.[/COLOR]
[COLOR="Red"]כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.[/COLOR]
~~~
כמובן שיש עוד תלמידים בכיתות, כתבתי רק את השמות של התלמידים שכבר פגשתם.[/QUOTE]
"כצפוי, לא חשבתי שאקבל במבחן הזה יותר מ90 אחרי שציירתי במקום ללמוד..." אני אומר לעצמי. אני מושך בכתפי והולך לכיתה י"בB, מסתכל סביבי בשעמום.
-
[QUOTE=may-chan;1162574]ג'ייק :
" האמת שאין לי מושג " אמי אומרת " אני הולכת לבדוק. אתה בא?" היא שואלת אותך ונכנסת לתוך
בית הספר .
( הלוח של הכיתות למטה )
סאסאקה ואלפיון ~
אתם נכנסים לבית הספר והמוני ילדים דוחפים אתכם, ואתם כמעט נמעכים, אבל מצליחים להגיע ללוח
של הכיתות .
( הלוח למטה )
דויד :
הילד מפהק, ונדחף בין כל הילדים ומנסה להיכנס לבית הספר. כנראה כדי לבדוק באיזה כיתה הוא.
( הלוח למטה )
כל הילדים שעדין לא בבצפר XD :
" ביי ^ ^ " הימג'י אומרת ללי. " אמ.. נראה לי ש-שצריך ללכת ברגל .. " אומרת הימג'י בבישנות.
לי :
ההסעה כבר הגיעה > <
~
אתה מגיע לבית הספר ושומע קול זקן מתוך הרמקול של בית הספר :
" רשימת הכיתות ותלמידהם נמצאת בתוך בית הספר, בחדר המזכירות .. " הוא אומר.
אתה רואה המון ילדים נכנסים לפנים בית הספר.
~~~~
[COLOR="Red"]כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו.[/COLOR]
~~~
"יש אנחנו ביחד בכיתת המצטינים!"אומר לו ואחייך "יאלה בוא נלך לכיתה שלנו מענין מי המורה שלנו אני מקוה שטוב"
-
[QUOTE=may-chan;1162574]
לי :
ההסעה כבר הגיעה > <
~
אתה מגיע לבית הספר ושומע קול זקן מתוך הרמקול של בית הספר :
" רשימת הכיתות ותלמידהם נמצאת בתוך בית הספר, בחדר המזכירות .. " הוא אומר.
אתה רואה המון ילדים נכנסים לפנים בית הספר.
~~~~
~~~
אני חושב לעצמי'איזה ביאוס נדפקתי בכיתת החננות של השכבה.טוב לפחות אוכל לכסח חננות' .אני מתחיל ללכת לעבר הכיתה שלי כדי לפגוש את ילדי הכיתה שלי
-
שם משתמש: danger
שם הדמות + שם משפחה: רוסטר בקין
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [url]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin%255C28469_(1176).jpg&imgrefurl=http://www.2all.co.il/Web/Sites/reilin/PAGE79.asp&usg=__LqhIeeMXufNtvyYQkzd325Mkb_I=&h=571&w=406&sz=55&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=N13qPqsu4ASXSM:&tbnh=152&tbnw=110&ei=y8UiToulBM2N-waFoM24Aw&prev=/search%3Fq%3D%25D7%2590%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259E%25D7%2594%2B%25D7%2591%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259D%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D649%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=341&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=72&ty=74&biw=1280&bih=649[/url]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [url]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://api.ning.com/files/5CvA9jT-Z8YThK9bqtdm2gNpjnt2v0*EtqKuzPBJFNSHBVzdfMgyRBbV1bVsizmFQEJ-srtmEEWHjvJP2DjAcgjGP3JdKnRx/AnimeVampire.jpg&imgrefurl=http://thetwilightsaga.com/xn/detail/2570916:BlogPost:2478752&usg=__z2r6kY5MH5oOHKKNARsiPKA5_lI=&h=800&w=669&sz=256&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=Okc3eMuwTV6K0M:&tbnh=190&tbnw=142&ei=ncYiTs3-ApDm-gapiMikAw&prev=/search%3Fq%3D%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%25A4%25D7%2593%2B%25D7%2590%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259E%25D7%2594%26um%3D1%26hl%3Diw%26biw%3D1280%26bih%3D685%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=359&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:16,s:0&tx=43&ty=55&biw=1280&bih=685[/url]
אופי: יש ניגודים...... כי אי אפשר מבן אדם להיות מושלם ;)
טוב: מצחיק ויפה, רע: שחצן ומעצבן
הכוח המיוחד: שליטה במים
גזע: ערפד.
רקע: לא חובה.
קשרים: לא לגעת.
רומנטיקה: אני לא רוצה לעבור את הנשיקות
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: הייתי רוצה הפוך אם אפשר?
-
[QUOTE]לוקאס :
וואלה לסבית. Xd
----
" היי ^^ כ-כן.. איזה באסה.. " היא אומרת בתמימות. לפתע ילד בעל שער שחור ניגש אל הילדה עם השער הוורוד, ואומר לה :
" היי, שמי סאי. מה שמך? אני מבין שגם את פספת את הסעה לבית הספר. גם אני פיספסתי. את יודעת מתי תיהיה הסעה הבאה?"
והילדה עונה לו : " א-אני הימג'י, " היא אומרת כשידיה מאחורי גבה .[/QUOTE]
"אני לא נשארת לחכות להסעה, אני הולכת" אומר ואלך לבית הספר במהירות כשאגיע למרחק מסויים מהם ושאין אף אחד בסביבה שלי אפעיל את הכוחות שלי ואעוף לבית הספר! כמובן בגובה שאף אחד לא יוכל לראות אותי
אם אני צריך להגיב לתגובה של הכיתות
"טוב נו לפחות קיבלתי יותר מ60" אומר ואלך לכיתה שלי "מעניין מי יהיו איתי בכיתה"
-
[QUOTE=danger;1162603]שם משתמש: danger
שם הדמות + שם משפחה: רוסטר בקין
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [url]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin%255C28469_(1176).jpg&imgrefurl=http://www.2all.co.il/Web/Sites/reilin/PAGE79.asp&usg=__LqhIeeMXufNtvyYQkzd325Mkb_I=&h=571&w=406&sz=55&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=N13qPqsu4ASXSM:&tbnh=152&tbnw=110&ei=y8UiToulBM2N-waFoM24Aw&prev=/search%3Fq%3D%25D7%2590%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259E%25D7%2594%2B%25D7%2591%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259D%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D649%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=341&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=72&ty=74&biw=1280&bih=649[/url]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [url]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://api.ning.com/files/5CvA9jT-Z8YThK9bqtdm2gNpjnt2v0*EtqKuzPBJFNSHBVzdfMgyRBbV1bVsizmFQEJ-srtmEEWHjvJP2DjAcgjGP3JdKnRx/AnimeVampire.jpg&imgrefurl=http://thetwilightsaga.com/xn/detail/2570916:BlogPost:2478752&usg=__z2r6kY5MH5oOHKKNARsiPKA5_lI=&h=800&w=669&sz=256&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=Okc3eMuwTV6K0M:&tbnh=190&tbnw=142&ei=ncYiTs3-ApDm-gapiMikAw&prev=/search%3Fq%3D%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%25A4%25D7%2593%2B%25D7%2590%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259E%25D7%2594%26um%3D1%26hl%3Diw%26biw%3D1280%26bih%3D685%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=359&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:16,s:0&tx=43&ty=55&biw=1280&bih=685[/url]
אופי: יש ניגודים...... כי אי אפשר מבן אדם להיות מושלם ;)
טוב: מצחיק ויפה, רע: שחצן ומעצבן
הכוח המיוחד: שליטה במים
גזע: ערפד.
רקע: לא חובה.
קשרים: לא לגעת.
רומנטיקה: אני לא רוצה לעבור את הנשיקות
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: הייתי רוצה הפוך אם אפשר?[/QUOTE]
נגמר הפוך, נשאר רק אייס D:
חח רשום ^^
תגיב להתחלה.
~~~~~~~~
לי :
אתה נכנס לכיתה שלך, ורואה כיתה גדולה מאוד ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,
במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם''( אתה יודע מה זה נכון? ) תלוי על הקיר.
סאסקה ואלפיון ~
אתם נכנסים לכיתה, ורואים כיתה גדולה מאוד ומפוארת , חלונות גדולים מזכוכית עם וילונות בצבע אדום, על הרצפה שטיח אדום, במקום כיסאותיש ספות מרופדות בצבע אדום, ושולחנות לבנים מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו' לוח חכם ' ( יודעים מזה ? ) תלוי על הקיר.
סת' :
חח יכול להיות שקיבלת 89.9 אפילו. זה מדובר על הדמות , לא עליך ^^ סליחה עם נפגעת.
~
אתה מתחיל ללכת ומגיע אל הבית ספר בעייפות ובחום. אתה נזכר שיש לך בקבוק בתיק,
ואז רואה שכל הילדים נמצאים בתוך הבית ספר, משהו מענין בטח קרה.
דויד :
אתה מגיע לכיתה שלך ורואה כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. אתה רואה כמה תלמידים יושבים בכיתה.
ג'יק :
" שונאת את הבית ספר הזה~ " היא אומרת ואתם נכנסים לכיתה שלכם:
כיתה עם חלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, הקיר מתקלף, לוח גירים ישן, במקום כיסאות יש סדינים,
ועכברים מטילים בכל מקום.
לוקאס:
את מתחילה ללכת ולפתע נער בעל שער זהוב
[SPOILER][IMG]http://i1099.photobucket.com/albums/g396/lovely-devil-princess/Anime%20Boys/365148.jpg?t=1309345189[/IMG][/SPOILER]
בא ומצמיד אותך לקיר של ביניין. " היי ~" הוא אומר ומתקרב.
~
נו, איך זה להיות בת? XD
-
[QUOTE=may-chan;1162635]נגמר הפוך, נשאר רק אייס D:
חח רשום ^^
תגיב להתחלה.
~~~~~~~~
לי :
אתה נכנס לכיתה שלך, ורואה כיתה גדולה מאוד ומפוארת, עם חלונות גדולים מזכוכית, הרצפה עם שטיח אדום,
במקום כיסאות יש ספות, ושולחנות מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו''לוח חכם''( אתה יודע מה זה נכון? ) תלוי על הקיר.
סאסקה ואלפיון ~
אתם נכנסים לכיתה, ורואים כיתה גדולה מאוד ומפוארת , חלונות גדולים מזכוכית עם וילונות בצבע אדום, על הרצפה שטיח אדום, במקום כיסאותיש ספות מרופדות בצבע אדום, ושולחנות לבנים מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו' לוח חכם ' ( יודעים מזה ? ) תלוי על הקיר.
סת' :
חח יכול להיות שקיבלת 89.9 אפילו. זה מדובר על הדמות , לא עליך ^^ סליחה עם נפגעת.
~
אתה מתחיל ללכת ומגיע אל הבית ספר בעייפות ובחום. אתה נזכר שיש לך בקבוק בתיק,
ואז רואה שכל הילדים נמצאים בתוך הבית ספר, משהו מענין בטח קרה.
דויד :
אתה מגיע לכיתה שלך ורואה כיתה בינונית, עם חלונות בינונים, קירות מבטון צבוע בתכלת, ווילונות כחולים,
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. אתה רואה כמה תלמידים יושבים בכיתה.
ג'יק :
כיתה עם חלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, הקיר מתקלף, לוח גירים ישן, במקום כיסאות יש סדינים,
ועכברים מטילים בכל מקום.
לוקאס:
[SPOILER][IMG]http://i1099.photobucket.com/albums/g396/lovely-devil-princess/Anime%20Boys/365148.jpg?t=1309345189[/IMG][/SPOILER]
~
נו, איך זה להיות בת? XD[/QUOTE]
"יוו איזה מגניב!"אני אומר ושואל אותו איפה אתה רוצה לשבת ולאחר מכן כשאנחנו מתישבים אני מתחיל לשחק בלפטופ עד תחילת השיעור
-----------------------
אם קידמה לא יכולת לתת לנו אייפדים??חחח סתם זה אדיר!!ורגע אם זה ההתחלה יהיה משחק המשך??ואם כן שמרי לי מקום1 :)
-
[QUOTE]לוקאס:
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
~
נו, איך זה להיות בת? XD[/QUOTE]
וואוו אולי אני לא אהיה לסבית אחרי הכל XD סתם
------------------------------------------
"היי?" אומר לבחור החתיך :puke: שעומד מולי "מה המצב?"
-
[QUOTE=may-chan;1162635]
ג'יק :
ועכברים מטילים בכל מקום.
[/QUOTE]
''יאי הכיתה המתפרקת'' אגיד בציניות ובהתלהבות מזוייפת ואסנן לאמי ''טוב הייתרון הוא שנוכל לברוח מהכיתה דרך החלון השבור.''
'חטיפים' אתלהב בתוך ראשי כשאבחין בעכברים.
-
[QUOTE=may-chan;1162635]דויד :
לוח מחיק, כיסאות נוחים ושולחנות רגילים. אתה רואה כמה תלמידים יושבים בכיתה.[/QUOTE]
אני מושך בכתפי, מחפש מקום פנוי, ולאחר שאני מתיישב אני מוציא פנקס ועט מכיסי ומתחיל לצייר, משתדל לא להפעיל את הקסם שגורם לציורים להפוך לאמיתיים.
-
[QUOTE=may-chan;1162635]
לי :
[/QUOTE]
אני אומר לכול מי שנמצא באותו רגע בכיתה " הי אני לי ואני שטן אז אל תעסקו איתי עדיף שלא תדברו איתי בכלל.אני מקוה הבנתם אותי?". אני ניגש אל אחד הלפטופים וממתחיל לשחק בלטפופ בהנאה רבה
-
[QUOTE=may-chan;1162378]
[size="5"]התחלה :[/size]
אני לא אוהב אייס אני רוצה הפוך P:
-------------------------------------------------
בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.[/QUOTE]
אני פותח את הארון,מתלבש,מצחצח,לוקח שקית קטנה של אוכל, אומר שלום למשפחה והולך להסעה
-
[quote]סאסקה ואלפיון ~
אתם נכנסים לכיתה, ורואים כיתה גדולה מאוד ומפוארת , חלונות גדולים מזכוכית עם וילונות בצבע אדום, על הרצפה שטיח אדום, במקום כיסאותיש ספות מרופדות בצבע אדום, ושולחנות לבנים מבריקים וגדולים. יש לפטופ על כל שולחן, ו' לוח חכם ' ( יודעים מזה ? ) תלוי על הקיר. [/quote]
מאאגניב!
-------------
"יואו זה ממש מגניב!" אומר לאלפיון ואניח את התיק שלי לידו.לאחר מכן עד תחילת השיעור אנסה להתחבר עם שאר התלמידים בכיתה.