-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לעקוף את החבל הראשון ונופל בחבל השני רשת צייד מחשמלת לוכדת אותך,אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה בבקתה קטנה עשויה מעץ,אתה רואה שחפיסת הכישוף שלך לא נמצאת איתך,אתה מרגיש שיש לך קלף בגרב,אתה שומע קול של אישה שאומרת:"לאיזו יסוד אתה שייך,אש,מים טבע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*קלף שאני בוחר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה מקבל את הקלף שרצית אתה משתמש בו ושובר את הקרב,מכשף החשמל אומר לך:"תודה על החילוץ,ראיתי מה שקרה,תתחדש על חרב הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184219][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לעקוף את החבל הראשון ונופל בחבל השני רשת צייד מחשמלת לוכדת אותך,אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה בבקתה קטנה עשויה מעץ,אתה רואה שחפיסת הכישוף שלך לא נמצאת איתך,אתה מרגיש שיש לך קלף בגרב,אתה שומע קול של אישה שאומרת:"לאיזו יסוד אתה שייך,אש,מים טבע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה מקבל את הקלף שרצית אתה משתמש בו ושובר את הקרב,מכשף החשמל אומר לך:"תודה על החילוץ,ראיתי מה שקרה,תתחדש על חרב הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה.. אני חושב.." אני אומר לו בבלבול.
"אז.. גם אתה חדש פה?" אני שואל אותו.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף החשמל צוחק ואומר:"אני מכשף חשמל ואני נמצא באזור טבע,אני באתי ממלכת העננים,הבנת,אתה רוצה להגיע לאגם הקפוא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184219][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה מקבל את הקלף שרצית אתה משתמש בו ושובר את הקרב,מכשף החשמל אומר לך:"תודה על החילוץ,ראיתי מה שקרה,תתחדש על חרב הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מיסוד הטבע...למה?" אני שואל בסקרנות ומסתכל בבקתה סביבי
-
[QUOTE=Primo;1184225][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף החשמל צוחק ואומר:"אני מכשף חשמל ואני נמצא באזור טבע,אני באתי ממלכת העננים,הבנת,אתה רוצה להגיע לאגם הקפוא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אם תוכל לקחת אותי לשם, אז כן, זה מקום מצוין לכשפי מים כמוני, תודה, בוא נצא לדרך" אני אומר לו בשמחה ומחכה שהוא יתחיל ללכת כדי לעקוב אחריו לשם.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הציידת מחייכת ואומרת לך:"יופי שאתה יסוד טבע כי זה היסוד האחרון שאני צריכה לשלוט בו כדאי להיות בעלת חמשת היסודות היחידה בעולם ואז אני אוכל להילחם נגד המכשף האפל ואחרי שאני אביס אותו אני אהיה שליטת היקום כולו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ומכשף החשמל ממשיכים בדרככם לכיוון צפון,מכשף החשמל אומר לך:"אנחנו בעיצומה של מלחמה אתה יודע?מסדר האור נגד מסדר האופל,למרות זאת מכשפים רבים רוצים לברוח מהקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184245][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הציידת מחייכת ואומרת לך:"יופי שאתה יסוד טבע כי זה היסוד האחרון שאני צריכה לשלוט בו כדאי להיות בעלת חמשת היסודות היחידה בעולם ואז אני אוכל להילחם נגד המכשף האפל ואחרי שאני אביס אותו אני אהיה שליטת היקום כולו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ומכשף החשמל ממשיכים בדרככם לכיוון צפון,מכשף החשמל אומר לך:"אנחנו בעיצומה של מלחמה אתה יודע?מסדר האור נגד מסדר האופל,למרות זאת מכשפים רבים רוצים לברוח מהקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ובאיזה צד אתה בדיוק..?" אני שואל בצחוק.
-
[QUOTE=Primo;1184245][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אתה גם יכול להרוג אותי וזהו...
"ואת חושבת שאני סתם אתן לך לשלוט בי? איפה החפיסה שלי?!" אני צורח עליה, וכאשר אני רואה אותה אני קופץ עליה ומנסה לקחת אותה.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לקום אך אתה נזכר שאתה קשור,הציידת אומרת לך:"החפיסה שלך בבדיקה,איה מה זה היה" אתה רואה שגופה מתחיל להתכסות בפצעים מוזרים,אתה מבין שהקלף שבגרב שלך הוא "קיסוס רעיל" והצלחת להפעילו,כבלי החשמל נעלמים,אתה תופס את החפיסה שלך ומוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הוא עוצר לשנייה שולף קלף ואומר:"במסדר האפל" אתה מרגיש כאב חד מאוד,אחרי זה אתה מתעורר ואתה רואה שאתה במרכז האגם הקפוא,אתה רואה חמישה שדי קרח מתאספים מולך,אתה מתבונן בעיניהם ואתה רואה שהם עיניים טובות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184253][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לקום אך אתה נזכר שאתה קשור,הציידת אומרת לך:"החפיסה שלך בבדיקה,איה מה זה היה" אתה רואה שגופה מתחיל להתכסות בפצעים מוזרים,אתה מבין שהקלף שבגרב שלך הוא "קיסוס רעיל" והצלחת להפעילו,כבלי החשמל נעלמים,אתה תופס את החפיסה שלך ומוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הוא עוצר לשנייה שולף קלף ואומר:"במסדר האפל" אתה מרגיש כאב חד מאוד,אחרי זה אתה מתעורר ואתה רואה שאתה במרכז האגם הקפוא,אתה רואה חמישה שדי קרח מתאספים מולך,אתה מתבונן בעיניהם ואתה רואה שהם עיניים טובות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה.. קרה..?" אני שואל בגמגום ומנסה לקום.
"רגע.. אתם שדים? חשבתי שכולכם רעים, הבסתי אחד, מה שונה עכשיו??" אני שואל בפתאומיות.
-
[QUOTE=Primo;1184253][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,בואי נלחם!" אני אומר בחיוך ושולף קלף מהחפיסה,מקווה שזה קלף טוב.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הקלף שקיבלת הוא קלף כבלי טבע שלוכדים את הציידת המרושעת,אתה רואה קלף עשב נוסף על הרצפה,אתה רואה שהציידת משחררת את הרגל שלה ומצליחה לתפוס את הקלף ההוא לפני שאתה לוקח אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הם לא עונים לך,אתה שומע קול של מישהו זקן שאומר לך:"לא כול השדים רעים,חלקם טובים וחלקם רעים זה שהם שדים לא אומר שהם מרושעים תזכור את זה,אל תשפוט נאמנות של מישהו על ידי מראה או שם,בטחת במכשף החשמל והוא בגד בך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR="Red"]Druddigon Man
אתה שולח כדור אש לכיוון אחד העצים,פוגע בו ומתחילה להיווצר שריפה קטנה,אתה מנסה להשתמש בלחש השתלטות על להבה אך אתה לא מצליח,אתה רואה מכשפה בעלת גלימה כחולה,כנראה מכשפת מים היא שולחת סילון מים על העץ שנשרף וגורמת לאש להיכבות.[/COLOR][/QUOTE]
"תודה.." אודה לה ואביט עליה. "אש נגד מים.. זה יכול להיות קרב טוב!" אומר ואוציא קלף אקראי מהחפיסת קסם. "רוצה קרב קטן?" אשאל אותה בנימה נחמדה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המכשפה משתמשת בלחש מים "חרב מים" החרב פוגעת בך אתה שולף את שליטה בלהבות אך הקסם הזה לא יעזור לך עכשיו,החרב שוב מונפת הפעם אתה שולף את "נחשול אש" שהודף את חרב המים ואת המכשפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]נכנסת לקרב מול מכשפת מים![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]הודעה:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]מי שפותח את ע''מ 5 מקבל קלף ביסוד שלו.[/COLOR][/SIZE][/B]
-
[QUOTE=Primo;1184300][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הקלף שקיבלת הוא קלף כבלי טבע שלוכדים את הציידת המרושעת,אתה רואה קלף עשב נוסף על הרצפה,אתה רואה שהציידת משחררת את הרגל שלה ומצליחה לתפוס את הקלף ההוא לפני שאתה לוקח אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הם לא עונים לך,אתה שומע קול של מישהו זקן שאומר לך:"לא כול השדים רעים,חלקם טובים וחלקם רעים זה שהם שדים לא אומר שהם מרושעים תזכור את זה,אל תשפוט נאמנות של מישהו על ידי מראה או שם,בטחת במכשף החשמל והוא בגד בך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.. כדאי שאני אתחיל להקשיב באמת.." אני אומר ומפאק בנחת.
"אז.. מי אתה? ויותר חשוב, איך הגעתי לפה?" אני שואל אותו.