דניאל רק שתדע שאני קיבלתי אזהרה בגלל שבסמל אישי שלי הייתה בחורה בביקיני אז שלא תגיד שלא מטפלים
Printable View
דניאל רק שתדע שאני קיבלתי אזהרה בגלל שבסמל אישי שלי הייתה בחורה בביקיני אז שלא תגיד שלא מטפלים
[quote=7;1195349]דניאל רק שתדע שאני קיבלתי אזהרה בגלל שבסמל אישי שלי הייתה בחורה בביקיני אז שלא תגיד שלא מטפלים[/quote]
לא אמרתי שלא מטפלים...
ד"א אני הולך לישון נמשיך מחר
המנהלים לא עוברים פורום פורום נושא נושא עמוד עמוד תגובה תגובה ומחפשים טעויות של אנשים הם מטפלים במה שהם רואים ואם לא יש כפתור קטן בצד שמאל שקוראים לו דווח
בשביל זה פותחים נושא פה בפורום משוב.
תגיד איפה יש תמונות שמציקות לך ונשתדל לטפל בזה.
פלאפי, עדיף שיפתחו נושא במשוב במקום 'דווח'
כי דיווח מגיע אלי למייל ושאני לא בבית, מה הטעם?
[quote]אלון אתה רואה שזה גם יעזור לך... [/quote]
במה זה יעזור לי בדיוק?
אני בהתחלה הייתי נגד חלק מהדעות שלך, אבל זה אף פעם לא אמר שאני נגדך, לעומת זאת ניתן לומר שאותן דעות בהתחלה היו ממש מטופשות.
עכשיו לדעתי זה משהו שאפשר כן לשנות, לי זה לא משנה כלכך אבל אני יודע שיש קהילה בפורום שזה חשוב לה.
[QUOTE=YoRt3m;1195354]בשביל זה פותחים נושא פה בפורום משוב.
תגיד איפה יש תמונות שמציקות לך ונשתדל לטפל בזה.
פלאפי, עדיף שיפתחו נושא במשוב במקום 'דווח'
כי דיווח מגיע אלי למייל ושאני לא בבית, מה הטעם?[/QUOTE]
פלופי :@
באמת םם?
זה הפורום הראשון שאני רואה את זה ~
בדרך כלל זה הולך למנהל הפורום בהודעה פרטית.
אני מציע לך לשקול את זה ימנע סתם ספאם וגם אלמוני ^^
[QUOTE=The Flupy;1195358]פלופי :@
באמת םם?
זה הפורום הראשון שאני רואה את זה ~
בדרך כלל זה הולך למנהל הפורום בהודעה פרטית.
אני מציע לך לשקול את זה ימנע סתם ספאם וגם אלמוני ^^[/QUOTE]
אין לי מושג איך ואין לי באמת את הזמן לעשות את זה כרגע ><
[QUOTE=YoRt3m;1195359]אין לי מושג איך ואין לי באמת את הזמן לעשות את זה כרגע ><[/QUOTE]
חחח בלי מתכנת זה בעייתי הא XP?
לא הבנתי מה אתה רוצה...
אתה יודע מה זה פורנוגרפיה?
מה שיש לי ולאחרים בחתימה זה לא פורנוגרפיה.
יש לך בעיה עם זה?
קודם תתלונן לרשות השידור על זה שבטלוויזיה יש תמונות של בחורות בבגד ים והם נגישות גם לילדים קטנים.
אפילו בערוץ הילדים אתה תמצא בטלנובלות תמונות של בחורות בביקיני...
[quote]דניאל רק שתדע שאני קיבלתי אזהרה בגלל שבסמל אישי שלי הייתה בחורה בביקיני אז שלא תגיד שלא מטפלים[/quote]
איזה תמונה שמת?
שתדע שזה לא מה שסוכם איתי בזמנו.
[QUOTE=Light Storm;1195355]במה זה יעזור לי בדיוק?
אני בהתחלה הייתי נגד חלק מהדעות שלך, אבל זה אף פעם לא אמר שאני נגדך, לעומת זאת ניתן לומר שאותן דעות בהתחלה היו ממש מטופשות.
עכשיו לדעתי זה משהו שאפשר כן לשנות, לי זה לא משנה כלכך אבל אני יודע שיש קהילה בפורום שזה חשוב לה.[/QUOTE]
אתה אמרת שזה מפריע לך ><
[QUOTE=SexStyle;1195444]לא הבנתי מה אתה רוצה...
אתה יודע מה זה פורנוגרפיה?
מה שיש לי ולאחרים בחתימה זה לא פורנוגרפיה.
יש לך בעיה עם זה?
קודם תתלונן לרשות השידור על זה שבטלוויזיה יש תמונות של בחורות בבגד ים והם נגישות גם לילדים קטנים.
אפילו בערוץ הילדים אתה תמצא בטלנובלות תמונות של בחורות בביקיני...
איזה תמונה שמת?
שתדע שזה לא מה שסוכם איתי בזמנו.[/QUOTE]
אתה רציני?! קודם כל אני לא רואה הרבה טלויזיה וגם שאני רואה אני משתדל לא לצפות בתכנים כאלה
[QUOTE=the robot;1195461]אתה אמרת שזה מפריע לך ><
אתה רציני?! קודם כל אני לא רואה הרבה טלויזיה וגם שאני רואה אני משתדל לא לצפות בתכנים כאלה[/QUOTE]
אז תמנע מהתכנים האלה גם פה.
על החתימה שלך מדברים בעיקר.
אולי היא לא פורנוגרפית, אבל היא בהחלט משדרת תוכן לא חייובי.
ועכשיו לדעתי, אולי כדאי לשים אפשרות למשתמשים שלא לראות חתימות, לחליפין אפשר לעשות אפשרות חסימת חתימות לאנשים ספציפים באופן אישי (כך שכל משתמש יוכל שלא לראות חתימות שמפריעות לו).
אז כשאתה רואה את הדבר הזה תעצום עיניים! לא יעשו חוק כזה מפגר בשביל שני משתמשים
[QUOTE=Conscript;1195548]אז כשאתה רואה את הדבר הזה תעצום עיניים! לא יעשו חוק כזה מפגר בשביל שני משתמשים[/QUOTE]
זאת הייתה התגובה הכי מוזרה שמישהו אמר כאן. חשבת בכלל על מה שכתבת לפני שכתבת את זה?
זאת תגובה של ילדים קטנים שמציקים לאנשים ואומרים להם "אבל אתה לא חייב להתעצבן אם אתה לא רוצה..."
[QUOTE=RabbiKingler;1195559]זאת הייתה התגובה הכי מוזרה שמישהו אמר כאן. חשבת בכלל על מה שכתבת לפני שכתבת את זה?
זאת תגובה של ילדים קטנים שמציקים לאנשים ואומרים להם "אבל אתה לא חייב להתעצבן אם אתה לא רוצה..."[/QUOTE]
אם אתה לא רוצה לראות את זה זה בעיה שלך אין חוק נגד זה וזה עוד לא פורונוגרפי