בסדר, מה איתך?
Printable View
בסדר, מה איתך?
[quote=הרוח המתמטקאית;1204196]היי ליאור. מה קורה.
וכן אביזי לפעמים נחמד קצת לשוטט בפרום ולראות מה התחדש.
תומר פעם כשתבתי לאט יכלתי לראות מה אני כותב ולתקן שאיגות כתיב גם שלפעמים אני לא בודק הכי טוב.[/quote]
אחלה יש לי משחק חת''ם חדש
זזתי לדקה שתיים
[quote=Tigraro;1204201]בסדר, מה איתך?[/quote]
לא כ כך טוב אני עובר דירה שבוע הבא ואני עובר לשכונה שכל הילדים המעצבנים מהשיכווה שלי שם ואין לי כוח אליהם
אלמוג!! הוא כאן!
בהצלחה לך
דניס תגיד מה התחדגש בפורום? ספרטנים עדיין חיים? ראיתי שיש לך הקדשה חדשה כבר מגיב.
מי ספרטני חוץ ממני Xd?
[quote=The Flupy;1204210]מי ספרטני חוץ ממני Xd?[/quote]
דניס? ואני הייתי או ששארתם אותי עדיין ספרטני וגם מתמטקאי מעורב.
[quote=הלכתי עד ששקד חוזר;1204207]אלמוג!! הוא כאן![/quote]
אם במקרה יהיה לך יובש בביקורות, ואני אהיה משוגע דיו כדי לכתוב איזשהו משחק לא-פוקימון (אם כי יש לי רעיון בראש, וב"משוגע" אני מתכוון שיהיה לי די זמן לעשות את זה, אני לא רומז שלכתוב משחקים שאינם על פוקימון מעיד על שגעון.), אך אני לא אפתח את המשחק (כי יש לי כבר שני משחקים), האם אתה תבקר את המשחק הזה חרף אי קיומו משחק "בשר ודם"?
הלכתי לאכול חטיף קל. כבר חוזר.
[QUOTE=LordAbizi;1204213]אם במקרה יהיה לך יובש בביקורות, ואני אהיה משוגע דיו כדי לכתוב איזשהו משחק לא-פוקימון (אם כי יש לי רעיון בראש, וב"משוגע" אני מתכוון שיהיה לי די זמן לעשות את זה, אני לא רומז שלכתוב משחקים שאינם על פוקימון מעיד על שגעון.), אך אני לא אפתח את המשחק (כי יש לי כבר שני משחקים), האם אתה תבקר את המשחק הזה חרף אי קיומו משחק "בשר ודם"?[/QUOTE]
ואז תוכל למסור אותו למשתמש. וכן אני אוכל לבקר אותו אם תרצה.
[quote=הלכתי עד ששקד חוזר;1204216]ואז תוכל למסור אותו למשתמש. וכן אני אוכל לבקר אותו אם תרצה.[/quote]
אינני מוסר משחקים שלי לאחרים. אף אחד חוץ ממני לא יבין מה קורה בראש שלי. בעצם, אפילו אני לא מבין כל כך טוב מה קורה בראש שלי. בכל מקרה אינני חושב שמשחק שלי יכול להצליח לא בידיים שלי.
המשחק הזה מבוסס בעיקרו על הסיפור שלי (שמת אי שם בפורום ספרות).
[quote=הרוח המתמטקאית;1204211]דניס? ואני הייתי או ששארתם אותי עדיין ספרטני וגם מתמטקאי מעורב.[/quote]
רגע אתה מדבר על הספרטנים של אביעד?xd
היי כולם.ניר,מתי תהיה הביקורת על המשחק שלי?