[quote=Vanguard;1233264]ומה אחרי זה?[/quote]
אתה יכול להילחם נגד האריה והקוסם הזה מסאגת הדארק סינגרס,רגולוס ועוד אחד,אחרי שאתה נכנס פעם אחת אתה לא צריך יותר לעשות את הקטע הזה של המצפן
Printable View
[quote=Vanguard;1233264]ומה אחרי זה?[/quote]
אתה יכול להילחם נגד האריה והקוסם הזה מסאגת הדארק סינגרס,רגולוס ועוד אחד,אחרי שאתה נכנס פעם אחת אתה לא צריך יותר לעשות את הקטע הזה של המצפן
הלינק שנתת ממש עזר אבל אין שם את כלללללללללל הקלפים, ניסיתי ליצור חפיסה וחסרים לי בה איזה 3 קלפים
אין שמה את כול הקלפים,את כול הקלפים שאפשר למצוא ב-wc 2011 זה הכול,איזה קלפים חסרים לך?
[QUOTE=Astral;1233922]אין שמה את כול הקלפים,את כול הקלפים שאפשר למצוא ב-wc 2011 זה הכול,איזה קלפים חסרים לך?[/QUOTE]
רק לדוגמא : gusto falco
אתה יודע באיזה סט הוא יצא?
בסט שיצא רק ביפן ואחרי שה-wc 2011 יצא,אז ברור שאין את הקלף הזה,זה כמו שבטאג פורס 5 יהיה מפלצות Xyz שאפשר למצוא רק ב-tf6
זה הקטע, שהוא בא בחפיסה שנקראת גוסטו וכאילו יש המון קלפים מגוסטו אבל דווקא אותו אין
כי רוב הגוסטו יצאו לפני שהמשחק יצא והגוסטו הזה ועוד כמה יצא אחרי מה לא ברור?
אה לא ידעתי שעושים את זה, אני לא כל כך מבין בסטים וכו אז אני לא יכול לברר אבל כנראה שזו הבעיה, תודה
נגיד אחד הארצ'טייפים המפורסמים בלאק ווינג נמצא רובו בשינינג דרקנס שהוא סט שיצא לפני המשחק אבל חלק מהבלאק ווינגים יצאו לפני כמו השיווקו,בורה,גייל וארמור מאסטר
לא כול קלפי ארצ'טייפ יוצאים באותו זמן\סט
עומר-אני יודע שאמרת שאפשר להשיג את נובה אחרי סיום המשחק, אז איפה אפשר?
אתה צריך להשיג את הבוסטר:
Starstrike Blast
[QUOTE=Astral;1235380]אתה צריך להשיג את הבוסטר:
Starstrike Blast[/QUOTE]
ואיך משיגים את זה?
אתה צריך להביס 3 פעמים את:
יוסיי,ג'ק וקרו ברגיל ובטורבו [כול אחד וכול סוג 3 פעמים 18 קרבות סה''כ] ו-3 פעמים את יוסיי וג'ק בתור צוות ברגיל וטורבו [6 קרבות] בסה''כ 24 קרבות
משהו יכול להביא לי את הפרינד קוד שלו ומדריך איך לדעת מה הפרינד קוד שלי??
בשביל לדעת מה הפרינד קוד שלך אתה צריך ללכת לתפריט,לאייקון של הדיאס,לView/Enter Friend Code והקוד שכתוב שם הוא שלך.
שאלה-איך משיגים את מג'סטיק דרגון ואת מג'סטיק סטאר דרגון?