-
[quote=scizor-x;1233398]שם משתמש: scizor-x
כינוי במשחק: 2099364009
חפיסה:חפיסת מכונות או בלקווינג או elemental hero מתלבט
הערות: אין.[/quote]
כך את הזמן אם החשיבה, חסר דיי הרבה אנשים ויש לך זמן עד הקרב הראשון להחליט, אתה יכול להחליף חפיסה בנתיים 1000 פעם!
לך תגיב בבקשה בהודעה לגביי הטורניר ותגיד לי אם אתה מוכן להיות בשמונה הראשון שיחשקו בסיבוב הראשון.
-
שם משתמש:red dd
כינוי במשחק:redded
חפיסה: רימובים (כאיוס)
הערות: סוף שבועה בבקשה
-
[size=6]יאללה עוד שתיים, עומר, אלון מור בר... אנשים תעזרו לי לסגור עוד 4!!!
[u][b]בבקשה!!!:)[/b][/u][/size]
-
[QUOTE=NivX10;1220292][COLOR=Red][U][SIZE=4]הקשיבו הקשיבו:[/SIZE][/U][/COLOR]
היות ולכולנו (או לפחות ל-90% מאיתנו) מציקות בעיות הלוסט קונקשיין שיש לאחרונה במשחק. בין אם הן חריפות או בין אם דלות.
החלטתי שהכי כדי יהיה לערוך את הטורניר מיד לאחר יום הכיפורים, כלומר סוכות, חופשה של 12 יום נעימה וטובה!
זה גם ירוויח לטורניר הרבה זמן לסגור 16 משתתפים. כי כרגע אנחנו עומדים על 10 (יש אחד ששלח לפרטי ואני צריך לעדכן)
בקיצור זה יהיה הזמן לסגור עוד 6. תעשו מאמץ להביא אנשים וככה סוף סוף נעשה טורניר אגדי! :)
[SIZE=2][I][B]מה אתם אומרים?[/B][/I][/SIZE][/QUOTE]
אני יכול לשחק [B]רק[/B] בבוקר אבל בבוקר המשחק פועל לי פיקס ואני יכול לעשות אפילו 10 קרבות.
-
-
[quote=Blackbeard;1235116]אני לא רשום?[/quote]
לא יודע... חחחח שלחת טופס???
-
1. [B]שם משתמש:[/B] Blackbeard
[COLOR=black][B]כינוי במשחק:[/B] Aviv[/COLOR]
[COLOR=black][B]חפיסה:[/B] אני אכבד את כל אלו שרשמו ואגיד[באמת בגלל שאני לא סגור] שזה הג'וראק שלי בגלל היותי מאסטר ג'וראק[/COLOR]
[COLOR=black][B]הערות:[/B] יש לי את היום הזה פנוי, שישי שבת אני בבסיס כך גם שני ושלישי[כאשר בראשון לא יודע אם יהיה לי זמן], אבל משם אמור להיות לי זמן זה רק כמה ימים קשים כנראה![/COLOR]
אה... ובחיאת ניב... תעזוב תדרגוניטי, שחקן לעולם לא טוב אם הוא טוב בדק אחד, תצטרך להוכיח את עצמך במשהו אחר, אני חושב שזו ההזדמנות
-
סורי על הדאבל אבל פשוט אני מחר סוגר שבת בבסיס וכו' אז אולי לסדר לי מאטץ' מהיר להיום?
-
[quote=Blackbeard;1235472]1. [B]שם משתמש:[/B] Blackbeard
[COLOR=black][B]כינוי במשחק:[/B] Aviv[/COLOR]
[COLOR=black][B]חפיסה:[/B] אני אכבד את כל אלו שרשמו ואגיד[באמת בגלל שאני לא סגור] שזה הג'וראק שלי בגלל היותי מאסטר ג'וראק[/COLOR]
[COLOR=black][B]הערות:[/B] יש לי את היום הזה פנוי, שישי שבת אני בבסיס כך גם שני ושלישי[כאשר בראשון לא יודע אם יהיה לי זמן], אבל משם אמור להיות לי זמן זה רק כמה ימים קשים כנראה![/COLOR]
אה... ובחיאת ניב... תעזוב תדרגוניטי, שחקן לעולם לא טוב אם הוא טוב בדק אחד, תצטרך להוכיח את עצמך במשהו אחר, אני חושב שזו ההזדמנות[/quote]
מי אמר לך שאני נשאר איתם??? אני עוד מתלבט.
כפי שאתה רוצה אין סגירה של הרשמה וכולם פה עצלנים אפילו לא רוצים לסגור את ה-8 הראשונים.
לאף אחד לא איכפת כאן מהטורניר.
-
הייתי נכנס לשמונה אם לא הייתי נעדר בראשון שני שלישי בשבוע הבא..
-
כי כתבת דרגוניטי אולי ם0
יש 12 איש רשומים לא? למה 8? ודניס תירשם[היי דניס מה קורה] גם אני נעדר בכמה ימים האלה יהיה אפשר למשוך תטורנירל אחרי סוכות זה במילא לא יסתיים לפני. אם אביא עוד בן אדם זה יעזור?
-
[quote=Blackbeard;1235912]כי כתבת דרגוניטי אולי ם0
יש 12 איש רשומים לא? למה 8? ודניס תירשם[היי דניס מה קורה] גם אני נעדר בכמה ימים האלה יהיה אפשר למשוך תטורנירל אחרי סוכות זה במילא לא יסתיים לפני. אם אביא עוד בן אדם זה יעזור?[/quote]
לא יודע... באמת שכבר אין לי כוח לרדוף אחריי אנשים. כי בתכלס' באמת לפי מה שאני רואה זה לא מעניין אף אחד!
כמה שרציתי להאמין שזה לא יהיה כמו הפורומים שילדים מבקשים ולא משתמשים... הוא ניהיה כזה.
-
-
-
שאלה אני ודניס מנהלים,במידה ואחד מאיתנו ינצח,איך נקבל בדיוק את הווינר?