-
אז ככה, בוא אני אתן לך ביקורת.
דבר ראשון, לא כללת את כל המתמשים שרצו להשתתף. כל משתמש שרוצה אמורה להיות סיבה לקבל אותו.
דבר שני, שהכי הפריע לי, זה שאתה מכליל את עצמך בתור שחקן זהב. כאילו שאתה הכי טוב בפורום, וכמעט כל איש טוב עם רמה קורע אותך. לא הבנתי את הרעיון שלשים לך עליונות בצורה לא הכי פיריית.
הדבר השלישי, שליר לא חייב להיות מחליף, במידה ואני אהיה בטורניר הוא יוכל להשתתף נגדי.
-
[quote=מה קורה איתי?;1228260]אז ככה, בוא אני אתן לך ביקורת.[/quote]
לא זכור לי שביקשתי ביקורות ;)
תודה בכ"מ אבל אני לא הולך לבזבז שניה על קריאת ביקורות.
[u][b][size="3"]בכ"מ,כל המשתתפים:[/size][/b][/u]
כפי שראיתם יש כבר שיבוצים,מחר המשתתפים בסיבוב הראשון של הטורניר,הטורניר לכם מתחיל.
למחרת יהיה הסיבוב השני.
כל מי ששאל איזה שעה בהודעה פרטית ושאלות מהסוג הזה,אם יש לכם שעה להציע,תציעו אותה לי וגם למי שנגדכם בקרב בהודעה פרטית ואנחנו נקבע שעה מדוייקת יותר.
אם אין לכם שעה להציע ונוח לכם כל שעה שאני אציע,מחר בשעה 15:30,אני אחזור הביתה ואני יתחיל לשלוח הודעות פרטיות לכל המשתתפים עם שעות לקרבות שלכם ובמידה ולא יהיה לכם נוח תתנו שעה אחרת ואנסה לשנות לכם אותה שיהיה לכם שעה יותר נגישה :)
-
[quote=הקפסולוקאי]
מעולה,שמח שאתה מאשר את ההשתתפות :)[/quote]
ד"א אני מעדיף לעשות מחר את הקרב שלי כי יום שלישי טיפה עמוס ומחר אני גם מסיים בצפר ב1 אז זה טוב לי.
-
איך נדע מי זה כל משתמש ?יש אלפי משתמשים במשחק זה
-
[QUOTE=The BIG BANG;1228321]ד"א אני מעדיף לעשות מחר את הקרב שלי כי יום שלישי טיפה עמוס ומחר אני גם מסיים בצפר ב1 אז זה טוב לי.[/QUOTE]
מחר זה הקרבות של סיבוב הראשון,אתה בסיבוב השני שהוא ביום שלישי,אין אפשרות לשנות אלא אם כן יש לך סיבה נורמלית..
ו1 זה מאד מוקדם,והקרבות הם לא בשעות כאלו מוקדמות,הקרבות מתחילות ב15:30 או 16:00 והם נגמרות שכל הקרבות של סיבוב 1 נגמרות.. :S
אז אני לא מבין מה הבעיה..
-
ליאם
אני מעדיף לעשות את הקרב ביום שלישי כי יש לי חופש אז...(לפרטים תשלח הודעה פרטית חח)
-
[quote=טוביאיתי1;1228476]ליאם
אני מעדיף לעשות את הקרב ביום שלישי כי יש לי חופש אז...(לפרטים תשלח הודעה פרטית חח)[/quote]
שלחתי לך הודעה פרטית..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
דרך אגב לכל המשתתפים בטורניר,חוץ מtomerrrr וdarktal שקבעו שעה,בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית עם השעה שקבעתם עם המשתתף שנגדכם בקרב..
במידה ולא קבעתם,תנסו לשלוח הודעה פרטית/ליצור קשר עם מי שנגדכם ותתאמו איתו שעה(לא בין 18:40 ל20:15)
ואם אתם לא תופסים אותו,צרו איתי קשר..(שוב,לא בין 18:40 ל20:15 כי אני במכון כושר בשעה הזאתי)
-
אני אגיד לך שהיריב שלי יתחבר...
בכל מקרה אני מאשר.
-
[quote=טוביאיתי1;1228491]אני אגיד לך שהיריב שלי יתחבר...
בכל מקרה אני מאשר.[/quote]
אוקיי מעולה,והוא התחבר הרגע ;)
-
עכשו הקרב שלי! לאן להיכנס? איזה סרבר?
-
[QUOTE=talkadosh;1228535]עכשו הקרב שלי! לאן להיכנס? איזה סרבר?[/QUOTE]
תקרא הודעה פרטית קיבלת את כל הפרטים ;)
כשאיגמר הקרב אני אפרסם פה את הסירטון של הקרב =D
בהצלחה לשניכם!
-
אני לא מאמין אני הפסדתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה באסה לא נורא בטורניר הבא אני אשתדל.
-
[QUOTE=talkadosh;1228553]אני לא מאמין אני הפסדתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה באסה לא נורא בטורניר הבא אני אשתדל.[/QUOTE]
לא נורא,תתאמן בנתיים בשביל הטורניר מס' 2 ואולי בפעם הבאה תנצח ;)
בכל מקרה,סיכום לקרב:
[U][B]קרב ראשון[/B][/U] - בקרב הראשון tomerrr(תומר) ניצח את darktal(טל).
[U][B]קרב שני[/B][/U] - כנ"ל כמו בקרב הראשון,תומר הצליח לנצח אותו פעמיים ברצף!
וכפי שאתם יודעים מי שמנצח בשתי קרבות מתוך השלוש קרבות,הוא המנצח בקרב.
ומהסיבה הזאתי תומר עולה לסיבוב השני בטורניר,ולצערינו טל יורד מרשימת המשתתפים!
היה קרב מעולה,ואני מניח שבזמן הקרוב יהיה הקרב הבא של הזוג הבא :)
[U][B]עידכון חשוב:[/B][/U]
[B]את הקרב הזה אני לא מעלה את התיעוד כי טל לא שם את המקסימום בקרב ואני לא רוצה שיחשבו שהוא משחק גרוע ומהסיבה הזאתי אני לא שם,אבל מעכשיו לא משנה מה יקרה אני יעלה סירטון של כל קרב שהולך ליהיות ;)[/B]
-
-
[quote=טוביאיתי1;1228595]ניצחתי קרב טוב ששי.[/quote]
כן,פעם הבאה אני אשחק טוב יותר^^
תודה על הקרב D: