[QUOTE=Machine X;1243762]חידות צריך לתכנן...? מה יש לתכנן בחידות? וכל התחרויות שהיו (שהיו ספורות) היו קשורות למת"ים.[/QUOTE]
היה טורני רשלא קשור לשום מ"ת וגם אם יש תחרות שהיא על כל המת"ים זה רע?
Printable View
[QUOTE=Machine X;1243762]חידות צריך לתכנן...? מה יש לתכנן בחידות? וכל התחרויות שהיו (שהיו ספורות) היו קשורות למת"ים.[/QUOTE]
היה טורני רשלא קשור לשום מ"ת וגם אם יש תחרות שהיא על כל המת"ים זה רע?
[QUOTE=Meganium;1243851]היה טורני רשלא קשור לשום מ"ת וגם אם יש תחרות שהיא על כל המת"ים זה רע?[/QUOTE]
כרגע ספרת שתי תחרויות. זה כלום.
לא אמורה להיות תחרות כל יום
[QUOTE=Conscript;1243855]לא אמורה להיות תחרות כל יום[/QUOTE]
אבל שתיים בכל התקופה שהייתי פה זה כלום.
[QUOTE=Machine X;1243856]אבל שתיים בכל התקופה שהייתי פה זה כלום.[/QUOTE]
זה מספיק, לא תמיד הייתה מספיק פעילות בפורום בשביל תחרויות
[QUOTE=Conscript;1243861]זה מספיק, לא תמיד הייתה מספיק פעילות בפורום בשביל תחרויות[/QUOTE]
מספיק? תסלח לי,אבל זה עלוב...
כל כך קל להגיד אתם לא בסדר אין תחרויות אין חידות בלהבלהבלהבלה
אתה כל כך רוצה אתה יכול להכין, זה שאתה לא מנהל לא אומר שאסור לך להכין תחרויות וכו'
[QUOTE=The Flupy;1243929]כל כך קל להגיד אתם לא בסדר אין תחרויות אין חידות בלהבלהבלהבלה
אתה כל כך רוצה אתה יכול להכין, זה שאתה לא מנהל לא אומר שאסור לך להכין תחרויות וכו'[/QUOTE]
רק אמרתי שבגלל שאין פעילות בדברים האלה כמעט בכלל, אז אפשר להחליף אותם במשהו שבטוח תהיה בו פעילות. ואני ממש לא רוצה להכין...
[QUOTE=Machine X;1243936]רק אמרתי שבגלל שאין פעילות בדברים האלה כמעט בכלל, אז אפשר להחליף אותם במשהו שבטוח תהיה בו פעילות. ואני ממש לא רוצה להכין...[/QUOTE]
למה נראלך שלשרשורים יהיה פעילות, אם אתה לא רוצה להכין אל תתלונן... תתבייש לך!
מיותר לגמרי..
אפשר לפתוח את זה בחת"ם...
מאוד בעד! בתור תת-פורום!
[QUOTE=Conscript;1244404]למה נראלך שלשרשורים יהיה פעילות, אם אתה לא רוצה להכין אל תתלונן... תתבייש לך![/QUOTE]
למה [B]נראה[/B] לי? זה לא שנראה לי, אני בטוח שתהיה בזה פעילות. אם זה הצליח לעבוד בכל כך הרבה מקומות אחרים-למה לא פה? ואני אל מתלונן,אני רק אומר שאם ממילא אין בזה פעילות כמעט בכלל,אז למה צריך את זה?
ואם אני לא טועה,אתה זה שהבעת בפורום הזה דעות גזעניות. אז שב בשקט ואל תגיד לאנשים להתבייש בעצמם.
באמת? משחק תפקידים בלי שה"מ?
זה לא יכול להיות בריא Xd
ננעל עקב הקפצה.