-
[QUOTE=Pizza;1252053]אני בכיתה י"א, והכיתה שלי כיתה טיפולית.
יש את החצי המטומטם של הכיתה, והחצי השפוי-למחצה של הכיתה, כאשר רק השפוי למחצה מכיר בשפיותו המחצאית.[/QUOTE]
אני בכיתת מופ"ת, זה יותר "חמור" כשיש אצלנו צחוקים מפגרים...
חוץ מזה שחלק מהכיתה שלנו ערסים והרוב בנות..(20 איש)
-
[quote=AmitBuscus;1252058]אני בכיתת מופ"ת, זה יותר "חמור" כשיש אצלנו צחוקים מפגרים...
חוץ מזה שחלק מהכיתה שלנו ערסים והרוב בנות..(20 איש)[/quote]
אצלנו זה כבר לא מצחיק
כאשר המחנכת מספרת שאנחנו הולכים ליום "כיף" ביפו
(אנחנו גרים בצפון)
בחורה שואלת
"בדרך לשם נעצור בכותל?"
-
לא הבנתי, זה נו"ד או [size="7"]נאד?[/size]
שלום לכולם ^_^
-
[quote=sandslash;1252060]לא הבנתי, זה נו"ד או [SIZE=7]נאד?[/SIZE]
שלום לכולם ^_^[/quote]
זה נו"ד, בשם נאדיה.
משמע- זה נו"ד ערבי.
חובה לדבר בו בערבית.
כיף חאלק יא חביבי?
-
[QUOTE=Pizza;1252059]אצלנו זה כבר לא מצחיק
כאשר המחנכת מספרת שאנחנו הולכים ליום "כיף" ביפו
(אנחנו גרים בצפון)
בחורה שואלת
"בדרך לשם נעצור בכותל?"[/QUOTE]
חחחח
זה באמת מצחיק :-)
המורה שלי למתמטיקה מלמד גם את מב"ר/אתגר(גם כיתה טיפולית), והוא כל הזמן צוחק עליהם בשיעורים XD
-
[QUOTE=Pizza;1252062]זה נו"ד, בשם נאדיה.
משמע- זה נו"ד ערבי.
חובה לדבר בו בערבית.
כיף חאלק יא חביבי?[/QUOTE]
אה, אז...
אהלן וסהלן! סבח אל חיר! כיף חאלק! מרחבא! אהלן פיק! וואחד! תניין! תלאתה!
זה בערך המילים שאני יודע בערבית, אוצר מילים עשיר ביותר
-
עמית עדין לא הבנתי מה זה מופ"ת?
-
מופ"ת זה גם מילה בערבית??
מי רוצה עוד פרק בסיפור שלי?
-
[quote=AmitBuscus;1252063]חחחח
זה באמת מצחיק :-)
המורה שלי למתמטיקה מלמד גם את מב"ר/אתגר(גם כיתה טיפולית), והוא כל הזמן צוחק עליהם בשיעורים XD[/quote]
איזה קטע! גם המורה שלנו להיסטוריה שלימד אותנו שנה שעברה כל הזמן צחק! (עלינו, ואני צחקתי איתו, ד"א).
ההבדל שעלינו הוא צחק מול העיניים, ובכל זאת הוא המורה האהוב עלינו. ממש נעלבנו שהוא לא רצה ללמד אותנו.
[quote=sandslash;1252064]אה, אז...
אהלן וסהלן! סבח אל חיר! כיף חאלק! מרחבא! אהלן פיק! וואחד! תניין! תלאתה!
זה בערך המילים שאני יודע בערבית, אוצר מילים עשיר ביותר[/quote]
חח אתה יכול לגשת לבגרות בערבית.
רציני, זה בערך אוצר המילים שאתה צריך לדעת.
כל השאר- ברוך בורא המילון הערבי-עברי.
-
[QUOTE=master chief;1252065]עמית עדין לא הבנתי מה זה מופ"ת?[/QUOTE]
כיתת מחוננים.
בד"כ מתחילים פיזיקה בכיתה ט', אבל במופ"ת מתחילים בז',מתמטיקה מסיימים בכיתה י"א(במקום בי"ב) ,אמורים ללמוד תואר(אצלנו לא כי אף אחד לא רצה) מביאים לנו מורים לפיזיקה ומתמטיקה מהתיכון(כשהיינו בחטיבה),נותנים לנו יותר טיולים(בד"כ למוזיאונים והצגות אבל זה לא משנה) ואנחנו לומדים אנגלית 5 יחידות(לא משנה ממש) וערבית חובה(אף אחד לא הודיע לנו על זה עד השנה).
-
-
[QUOTE]
חח אתה יכול לגשת לבגרות בערבית.
רציני, זה בערך אוצר המילים שאתה צריך לדעת.
כל השאר- ברוך בורא המילון הערבי-עברי.[/QUOTE]
איזה ברוך?! מקולל המוחמד הזה שהמציא את הערבית.
תגיד, אתה אוהב [SIZE="7"][COLOR="Red"][B][U]פוקימון?![/U][/B][/COLOR][/SIZE][QUOTE=Pizza;1252067]
מוחעחחע
-
-
-
היי גלעד ממצב?
שימו לב לזה:
[QUOTE=sandslash;1251446]באמת אני לא מבין מה אתה מתלונן(nightwalker), אתה הרי המנהל של הפורום(מחשבים) וכל מה שאתה עושה זה מציף את הפורום הזה בנושאים חוזרים על עצמם, כמו מיליון סוגים של מנקי זיכרון ומפני מקום ועוד.
את מי זה מעניין בדיוק? תתחיל לפתוח נושאים יצירתיים, שישלבו גם את המשתמשים האחרים, ולא רק לפרסם תלונות
יש בעיה בזה שלא מגיבים לך על הנושאים? זה כי אף אחד לא באמת צריך את זה! אתה עושה את זה לטובתך האישית, ואת אף אחד זה לא מעניין! מה זה יעזור אם תתן תמונה, כמה מילים וקישור? אף אחד לא רוצה את זה, תפרסם תוכנות כשירצו משהו בנושא שלך "בקשת תוכנות"
ואל תגיד לי ש"אף אחד לא מגיב גם בזה" בסדר? אם מישהו באמת ירצה תוכנה הוא יבקש, עצם זה שאתה מפרסם אין ספור תוכנות מיותרות ומתלונן על כך שלא מסתכלים על זה אפילו, זה כי הכל לא חשוב. אף אחד לא ביקש את זה.
זה כל מה שיש לי לומר לך.[/QUOTE]
[QUOTE=NightWalker;1252025]חוצפן! תרגיע את הטון שלך...אני עושה את זה בשביל הקהילה ויש כמה משתמשים שכן מעוניינים בפורום שאני מנהל.אל תגיד לי איך לנהל,אני יודע איך לנהל...בינתיים לא ראיתי ממך שום דבר בפורום בו אתה מנהל!
אני השקעתי יותר ממך,אם אתה לא רוצה להכנס לפורום מחשבים ואינטרנט אז אל תכנס!
אל תכליל את האחרים בזה שהם לא מעוניינים הבנת?![/QUOTE]
[QUOTE=sandslash;1252061]תסתכל יותר טוב על הפורום שאני מנהל.
אתה יכול לפרסם כמה תוכנות שבא לך, אבל מתוך 20 תכנות שאתה מפרסם מסתכלים על אחד וגם זה בהרף עין ולא יותר. תתחיל לעשות חידונים, תחרויות, ודברים שיעניינו את שאר המשתמשים. אתה מפרסם אין ספור תכנות שיש להם את אותה מטרה והם עושים בדיוק אותו דבר, אני לא יודע האם זה בשביל להעלות את המונה או "להראות השקעה", אבל בתכלס, כל דבר שאתה מפרסם זה תמונה, 3 שורות וקישור.
ואין פה טון, אתה קורא את זה. אולי אמרתי את זה בנחמדות ואתה לא יודע?[/QUOTE]
[QUOTE=NightWalker;1252070]אתה לא יודע כלום מהחיים שלך,פשוט אל תחטט בדרך ניהול שלי וזהו...[/QUOTE]
איזה ייבוש עשיתי כאן!