[quote=גרסררה;1254602]סלאם עליכום[/quote]
עליכום סלאם
Printable View
[quote=גרסררה;1254602]סלאם עליכום[/quote]
עליכום סלאם
היי גיל
יש לי רק 25 אגורות באי-ריפובליק, ואני צריך כסף כדי לקנות אוכל כדי להילחם ולהתאמן ולעבוד. איך משיגים כסף?
אהלן P:
[QUOTE=nairo908;1254604]היי גיל
יש לי רק 25 אגורות באי-ריפובליק, ואני צריך כסף כדי לקנות אוכל כדי להילחם ולהתאמן ולעבוד. איך משיגים כסף?[/QUOTE]
לי יש כסף אך אני אינני מצליח לקנות אוכל ולאכול אותו, אני לא מבין שכתוב "סטוק" ויש שם למשל 600 אבל זה רק 1
אהלן מאי
[quote=nairo908;1254604]היי גיל
יש לי רק 25 אגורות באי-ריפובליק, ואני צריך כסף כדי לקנות אוכל כדי להילחם ולהתאמן ולעבוד. איך משיגים כסף?[/quote]
עובדים.
צריך כסף לעבוד?
תיקח את העבודה עם הכי הרבה כסף, אם אתה רוצה אני מוכן לתרום לך קצת. רק תזכור לעבוד ולהתאמן כל יום כדי לקבל מדליות שנותנות כל אחת 5 גולד.
אתה צריך לרשום ב"1" הזה את המספר שאתה רוצה לקנות. למשל אתה רוצה לקנות 10 אוכל? אתה רושם במקום ה1 10.
וכדי לאכול אוכל צריך ללחוץ על "לאכול אוכל", אבל אם אני לא טועה אפשר רק בערך 100 חיים לשעה ברמות שלכם.
היי מאי(שהיא-לא-גיא-שהדביקה-אותי-במחלת-הסמיילים) 3: :) (: (:3 O:) (שטן ומלאך)
והסמיילים הכי טובים:
~(-.-)~ (של אוהד)
(-)> (פינגווין ישן)
|[-.-]| (רובוט)
[QUOTE=Pizza;1254607]עובדים.
צריך כסף לעבוד?
תיקח את העבודה עם הכי הרבה כסף, אם אתה רוצה אני מוכן לתרום לך קצת. רק תזכור לעבוד ולהתאמן כל יום כדי לקבל מדליות שנותנות כל אחת 5 גולד.
אתה צריך לרשום ב"1" הזה את המספר שאתה רוצה לקנות. למשל אתה רוצה לקנות 10 אוכל? אתה רושם במקום ה1 10.
וכדי לאכול אוכל צריך ללחוץ על "לאכול אוכל", אבל אם אני לא טועה אפשר רק בערך 100 חיים לשעה ברמות שלכם.[/QUOTE]
אני לא יוכל לעבוד, כי יש לי רק 2 חיים ואני לא יכול לקנות אוכל כי אין לי כסף... אני תקוע.
סליחה לא שמתי לב לדאבל... תמחקו בבקשה
לכול אלה שמתלוננים על הכותרת בנו''ד,אין מה לעשות,אני פתחתי,מין הסתם אני אבחר את הכותרת
[QUOTE=nairo908;1254608]היי מאי(שהיא-לא-גיא-שהדביקה-אותי-במחלת-הסמיילים) 3: :) (: (:3 O:) (שטן ומלאך)
והסמיילים הכי טובים:
~(-.-)~ (של אוהד)
(-)> (פינגווין ישן)
|[-.-]| (רובוט)
אני לא יוכל לעבוד, כי יש לי רק 2 חיים ואני לא יכול לקנות אוכל כי אין לי כסף... אני תקוע.[/QUOTE]
מגניב D: והיי 3:
אגב, עשית דבאל פוסט D:
[QUOTE=גרסררה;1254606]לי יש כסף אך אני אינני מצליח לקנות אוכל ולאכול אותו, אני לא מבין שכתוב "סטוק" ויש שם למשל 600 אבל זה רק 1
אהלן מאי[/QUOTE]
אהלן גם לך D: מה קורה? ~
[QUOTE=nairo908;1254608]היי מאי(שהיא-לא-גיא-שהדביקה-אותי-במחלת-הסמיילים) 3: :) (: (:3 O:) (שטן ומלאך)
והסמיילים הכי טובים:
~(-.-)~ (של אוהד)
(-)> (פינגווין ישן)
|[-.-]| (רובוט)[/QUOTE]
אהבתי 3: :) (: (: (:3 O:) ~(-.-)~ (-)> |[-.-]|
עריכה-
QUOTE=Rin Kagamine;125611]
אהלן גם לך D: מה קורה? ~[/QUOTE]
הכול סבבה, הציטוט נהרס
אנילא מגיב יותר אד שלא משנים את הכותרת
איזה כיף לשגע את אחותי הקטנה Xd
[QUOTE=Rin Kagamine;1254611]מגניב D: והיי 3:
אגב, עשית דבאל פוסט D:
אהלן גם לך D: מה קורה? ~[/QUOTE]
שמתי לב שעשיתי... ערכתי את ההודעה להודעה הקודמת שלי וביקשתי שיימחקו את ההודעה המדובללת והמגובבת
[quote=Amitlv;1254614]אנילא מגיב יותר אד שלא משנים את הכותרת[/quote]
אז הקיצר אתה לא מגיב בכלל בנו''ד בזה?
[quote=nairo908;1254608]
אני לא יוכל לעבוד, כי יש לי רק 2 חיים ואני לא יכול לקנות אוכל כי אין לי כסף... אני תקוע.[/quote]
חח צריך ממש כישרון בשביל להגיע למצב כזה.
בכל אופן, אני אשלח לך קצת אוכל, אבל צריך בגלל זה לתכנן לפני שנלחמים כמה אוכל אתה מבזבז ואם יש לך מספיק שלא תתקע ככה.