-
[QUOTE=Dia;1260778]אני יודע, קראתי כבר את ההודעות. התכוונתי לזה שאתם פשוט מתייחסים לדעות קדומות, למרות שבין היתר יש על מה לבסס את הטענות, למרות שצריך להבין שזה לא ממש בשגרה שמשפיע כל כך.[/QUOTE]
האמת היא שמה שמשפיע זה המוזיקה וההתנהגות בעוד שמזרחיים נוטים לנבל את הפה (U MAD?)
האשכנזים (כמוני) מקפידים על נימוסים ושפה גבוה לפעמים נראית מתנשאת (ולפעמים היא כן)
יש גם את המוזיקה המזרחית שיחידים האשכנזים שמסוגלים לסבול אותה, בעוד שהמזרחיים לא סובלים רוק, גא'ז או מוזיקה קלאסית
מי שאוהב מזרחית יקרא למוזיקה שהיא לא מזרחית "מוזיקה באנגלית"
-
[QUOTE=Conscript;1260785]איזה רמה...[/QUOTE]
שאני יראה את ההודעות שאתה רשמת לי לפני זה ? :D
-
[quote=סאות' פארק;1260789]שאני יראה את ההודעות שאתה רשמת לי לפני זה ? :d[/quote]
בכיף ולמה אתה תוקע את הפרצוף המתרומם הזה בסוף כל משפט... זה רומז עלייך משהו...
-
עצוב ומצחיק בו זמנית, דבר כזה קורה פעם למאיות.
מצחיק זה איך אתם משקיעים בירידות שלכם אחד על השני ועצוב זה שאתם יורדים אחד על השני על רקע עדתי.
-
[QUOTE=Conscript;1260790]בכיף ולמה אתה תוקע את הפרצוף המתרומם הזה בסוף כל משפט... זה רומז עלייך משהו...[/QUOTE]
מתרומם?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק קוקסינלים אומרים מתרומם..
-
[quote=סאות' פארק;1260793]מתרומם?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק קוקסינלים אומרים מתרומם..[/quote]
>< אבוי
-
זה עצוב מאוד. עכשיו אתם סתם מחפשים לריב. זה נושא ספאם גזעני.
-
[IMG]http://www.youlikes.com/drawing-files/2011/Jun/7/internet-troll-information-1938395699921024518.png[/IMG]
זה די מסכם את הריב פה
קיצר מנסים לעשות פה דיון ויש מישהו שהורס אותו
מצידי כבר עדיף לנעול את הדיון או להעניש את מי שהורס אותו
-
אני מניח שזה מה שתרצה לעשות כשתהיה גדול [url]http://www.youtube.com/watch?v=S4heZn3Xevw[/url]
-
[QUOTE=Conscript;1260796]>< אבוי[/QUOTE]
חשבת ליהיות מורה לעברית?
יש לך שפה עתיקה ביותר..
-
[QUOTE=Ilan;1260788]האמת היא שמה שמשפיע זה המוזיקה וההתנהגות בעוד שמזרחיים נוטים לנבל את הפה (U MAD?)
האשכנזים (כמוני) מקפידים על נימוסים ושפה גבוה לפעמים נראית מתנשאת (ולפעמים היא כן)
יש גם את המוזיקה המזרחית שיחידים האשכנזים שמסוגלים לסבול אותה, בעוד שהמזרחיים לא סובלים רוק, גא'ז או מוזיקה קלאסית
מי שאוהב מזרחית יקרא למוזיקה שהיא לא מזרחית "מוזיקה באנגלית"[/QUOTE]
אתה מתכוון אליי ה-"U MAD"?
אילן, בחייך, אני לא מכיר אותך אישית, אבל ההתנהגות שאתה מראה פה לא מראה על נימוסים, זה יותר חפש את השלילי ותראה לכולם את הידע העצום שלך לעומת אחרים. אבל אילן, עזוב את זה, כשאתה אומר שהשפה שלך לפעמים כן מתנשאת, איך אתה יכול לבוא לאחרים בטענות על דעות של אחרים?
-
טוב די!!! כמה אפשר לרדת??
שימו לב, אני עכשיו עומד לשלוח על שניכם אזהרות, בבקשה לתת לכם [U]באן[/U], לא פחות ולא יותר. הגזמתם, יותר מדי.
סאות' פארק, conscript, אל תגיבו יותר בנושא הזה. אני עכשיו שולח בקשה לארווין שיעיף אתכם מכאן.
-
[QUOTE=Dia;1260805]אתה מתכוון אליי ה-"U MAD"?
אילן, בחייך, אני לא מכיר אותך אישית, אבל ההתנהגות שאתה מראה פה לא מראה על נימוסים, זה יותר חפש את השלילי ותראה לכולם את הידע העצום שלך לעומת אחרים. אבל אילן, עזוב את זה, כשאתה אומר שהשפה שלך לפעמים כן מתנשאת, איך אתה יכול לבוא לאחרים בטענות על דעות של אחרים?[/QUOTE]
לא אני פשוט אומר ב U MAD על השפה הגבוהה שהישתמשתי בה חחח
אליך לא התכוונתי
אף אחד לא מושלם ככה זה FEED THE TROLLS קוראים לזה ולפעמים יש טרולים שדורשים שיעשו להם את זה ככה שהם יפילו את עצמם יותר בבור שחפרו לעצמם.
האמת היא שהובילו את זה לגזענות מה לעשות ככה זה כששוקדים בלימודים השפה נהיית גבוהה יותר בשפה יום יום אני לא מדבר בשפה גבוהה למה? כי זאת שפה דבורה
בכתב אני חייב לכתוב בשפה גבוהה למה? כי את זה בודקים בבחינות אם אני אתבטא בשפה נמוכה זה 0 בתעודה
-
אני לא יכול לראות את כמות הריבים פה
מה אכפת לכם מהעדה? למה סתם להיות גזענים?
אני אשכנזי מלא, כמעט כל החברים שלי מעדות אחרות, ואני לא זוכר שרבנו על זה
כל מי שקילל עדה אחרת יצא גזען כאן, יותר מזה לא אגיד.
כל אחד שונה. לי יש משקפיים למשל, תצחקו על זה? אתיופי יעבור מולכם ברחוב תתחילו לרדת עליו?
כולנו בני אדם, לטוב ולרע. והתגובות כאן הן הוכחה שאתם לא משקפים את המציאות.
[b]הכל סטראוטיפים[/b]
-
אילן - היה מצחיק איתך,שמח שביליתי איתך את החצי שעה הזאתי.
Conscript - טוב תשמע,אני לא ידעתי שאתה קטין ואני גדול ממך בכמה שנים טובות עד שבדקתי את הפרטים שלך ב Agron אז אני מצטער אם פגעתי בך או משהו אחי,מקווה שתקבל ממני התנצלות.