[QUOTE=ttrrtte;1265223]אני יודעת!! ישר כח לי!!!
אז שוב ש-לום לכולללללללללללםםםםםםםםםםם!![/QUOTE]
אל תהפכי לי אוהדית....
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1265223]אני יודעת!! ישר כח לי!!!
אז שוב ש-לום לכולללללללללללםםםםםםםםםםם!![/QUOTE]
אל תהפכי לי אוהדית....
משפט לחיים:
נמר לא יהפוך חברבורותיו, אלא אם הוא הולך לקוסמטיקאית מתחת פלסטית מומחית :)
מה קורה אנשים ודברים אחרים? (אתם מרשים לי לגנוב את המשפט מאח שלי?)
[QUOTE=ttrrtte;1265219]ש-לום אוהד המבולבל (הידוע גם בשם יובל המבולבל)
ש-לום לכל השאר[/QUOTE]
ממתי אני ידוע בכינוי הזה...? בוא'נה, דופקים לי פה כינויים בנאדים האלה בלי להפסיק ואני אפילו לא מודע לזה?? :punch::punch::punch::punch::punch:
חזקי ואמצי על התגובה הראשונה בנו"ד. ושיסתיים כבר מייפל סטורי!!! השחקן האדיר שלי ברמה 89 מחכה ש'החברה' שלו תגיע לאליניה חח
[QUOTE=Z.J.H;1265225]אל תהפכי לי אוהדית....[/QUOTE]
אני לא, אל תדאג אני ארסן את עצמי מעתה והלאה:wink:
אוהד-א.אני מבקשת ידיה לא חברה, ידידה חחח
ב.אל תדאג רק עוד שעתיים וחצי!
ג.תיקון זה קפץ ל.....שבע שעות
ד.תיקון זה ירק לשלוש שעות
ה.תיקון זה קפץ לעשר שעות
ו.תיקון....אוקיי נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד אשבור ת'מחשב הזה.....
ז. ........נשבר לי! נתראה בעוד[B] יומיים[/B] באיניה
[QUOTE=ttrrtte;1265228]אני לא, אל תדאג אני ארסן את עצמי מעתה והלאה:wink:[/QUOTE]
[22:26] מגל ויינברגר: "אוהדית" זה אומר "ישר כוח"
זה מה שהוא כתב לי בסקייפ
אז את מרסנת את עמן מישר כוח... טוב, בעיה שלך
[QUOTE=sandslash;1265227]ממתי אני ידוע בכינוי הזה...? בוא'נה, דופקים לי פה כינויים בנאדים האלה בלי להפסיק ואני אפילו לא מודע לזה?? :punch::punch::punch::punch::punch:
חזקי ואמצי על התגובה הראשונה בנו"ד. ושיסתיים כבר מייפל סטורי!!! השחקן האדיר שלי ברמה 89 מחכה ש'החברה' שלו תגיע לאליניה חח[/QUOTE]
לי היה night walker רמה 120, mechanic או איך שלו כותבים את זה רמה 100 בערך, קלריק רמה 200 וקשת בלי עבודה רמה 9 :) הוא עמד להיות קשת, אבל פרשתי. עכשיו אני לא זוכר את השם משתמש והסיסמא שלי.
רגע, מגל וינברגר?!?!! אני מכיר משפחה ששמה המשפחתי הוא וינברגר! יש לך אחות שקוראים לה עינבר?
ד"א אוהד, שלחתי לך ה"פ.
[QUOTE=ttrrtte;1265228]אני לא, אל תדאג אני ארסן את עצמי מעתה והלאה:wink:
אוהד-א.אני מבקשת ידיה לא חברה, ידידה חחח
ב.אל תדאג רק עוד שעתיים וחצי!
ג.תיקון זה קפץ ל.....שבע שעות
ד.תיקון זה ירק לשלוש שעות
ה.תיקון זה קפץ לעשר שעות
ו.תיקון....אוקיי נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד אשבור ת'מחשב הזה.....
ז. ........נשבר לי! נתראה בעוד[B] יומיים[/B] באיניה[/QUOTE]
אז ערכת, אה? שובבה חח
במשחק מייפל סטורי זה חברה, אני חוזר,, ח-ב-ר-ה, שלא יעלה לך לראש יותר מדי שרמה 89 יוצא איתך, אבל אמרתי לך למה. זה חשוב לגילדה שלי! לעתיד שלי! לעתיד שלך! תחשבי על זה להתמודד מול פטריות כחולות ברמה 20 לבדך, כשאין מישהו ברמה 89 לצידך? מבינה ת'כוונה?
בקשר לתיקונים: את ממש מצחיקה.
[QUOTE=sandslash;1265229][22:26] מגל ויינברגר: "אוהדית" זה אומר "ישר כוח"
זה מה שהוא כתב לי בסקייפ
אז את מרסנת את עמן מישר כוח... טוב, בעיה שלך[/QUOTE]
התכוונתי להגיד ישר כח....
[QUOTE=PizzaBlaster;1265230]לי היה night walker רמה 120, mechanic או איך שלו כותבים את זה רמה 100 בערך, קלריק רמה 200 וקשת בלי עבודה רמה 9 :) הוא עמד להיות קשת, אבל פרשתי. עכשיו אני לא זוכר את השם משתמש והסיסמא שלי.
רגע, מגל וינברגר?!?!! אני מכיר משפחה ששמה המשפחתי הוא וינברגר! יש לך אחות שקוראים לה עינבר?
ד"א אוהד, שלחתי לך ה"פ.[/QUOTE]
לא :O
וזה וי[B]י[/B]נברגר, עם 2 יודים
אוהד, רמה 89 זה כלום... כשאני הייתי רמה 20 הורדתי מפלצות רמות 40 בערך בלי כלום... טוב, אבל זה כי חבר שלי נתן לי טונות של בגדים +10 luk כך אחד בערך... וגם ל-dex ועוד כמה דברים :)
יכול להיות שאני מוריד ומתחיל מחדש, ואני אבקש מחבר שלי שיביא לי כמה דברים, אולי פחות טובים... יכול להיות שהוא גם יביא לי את השחקן שלו (די עלוב... night walker רמה 65 בערך...)
[QUOTE=sandslash;1265231]אז ערכת, אה? שובבה חח
במשחק מייפל סטורי זה חברה, אני חוזר,, ח-ב-ר-ה, שלא יעלה לך לראש יותר מדי שרמה 89 יוצא איתך, אבל אמרתי לך למה. זה חשוב לגילדה שלי! לעתיד שלי! לעתיד שלך! תחשבי על זה להתמודד מול פטריות כחולות ברמה 20 לבדך, כשאין מישהו ברמה 89 לצידך? מבינה ת'כוונה?
בקשר לתיקונים: את ממש מצחיקה.[/QUOTE]
אני אסתדר מעולה, קשה לומר את האמת בפרצוף אבל האמת....
[SPOILER]לא אכפת לי מהגילדה שלך!:sorry:[/SPOILER]
קוסמת קרח זו המומחיות שלי אני מכירה ת'משחק כמו את כף ידי! אחרי שאסיים להוריד ת'משחק במחשב השני תן לי כמה ימים ואני אהיה פי אלף חזקה יותר ממך, ואני לא מבינה ת'כוונה, אני אתמודד אני מצטערת אך...
אני נפרדת ממך במייפל...
[QUOTE=PizzaBlaster;1265233]אוהד, רמה 89 זה כלום... כשאני הייתי רמה 20 הורדתי פטריות כחולות בלי כלום... טוב, אבל זה כי חבר שלי נתן לי טונות של בגדים +10 luk כך אחד בערך... וגם ל-dex ועוד כמה דברים :)
יכול להיות שאני מוריד ומתחיל מחדש, ואני אבקש מחבר שלי שיביא לי כמה דברים, אולי פחות טובים... יכול להיות שהוא גם יביא לי את השחקן שלו (די עלוב... night walker רמה 65 בערך...)[/QUOTE]
אני לא מצליח להוריד!
[quote=z.j.h;1265235]אני לא מצליח להוריד![/quote]
דבר תי בסקייפ אני יעזור לך!
[QUOTE=ttrrtte;1265236]דבר תי בסקייפ אני יעזור לך![/QUOTE]
הצלחתי!
[QUOTE=ttrrtte;1265234]אני אסתדר מעולה, קשה לומר את האמת בפרצוף אבל האמת....
[SPOILER]לא אכפת לי מהגילדה שלך!:sorry:[/SPOILER]
קוסמת קרח זו המומחיות שלי אני מכירה ת'משחק כמו את כף ידי! אחרי שאסיים להוריד ת'משחק במחשב השני תן לי כמה ימים ואני אהיה פי אלף חזקה יותר ממך, ואני לא מבינה ת'כוונה, אני אתמודד אני מצטערת אך...
אני נפרדת ממך במייפל...[/QUOTE]
לאאא!!!!!!! עולמי חרב עליי!!!!!
גם לי לא אכפת מהגילדה שלי -_-
ותאמיני לי, נכון לשנת 2011 או יותר נכון כבר תחילת 2012, אני מכיר את המשחק פי מאה יותר טוב ממך
את לא תהיי פי 1000 חזקה ממני, המקסימום זה פי 2.247191011235955, ובהתחשב בעובדה שאני פעיל בזמן שאת, בזמן שאת תגיעי לרמה 60 בערך אני כבר אהיה גבוה ממאה ושלושים, ולכן-
תחלמי שתהיי.
1[QUOTE=sandslash;1265238]לאאא!!!!!!! עולמי חרב עליי!!!!!
גם לי לא אכפת מהגילדה שלי -_-
ותאמיני לי, נכון לשנת 2011 או יותר נכון כבר תחילת 2012, אני מכיר את המשחק פי מאה יותר טוב ממך
את לא תהיי פי 1000 חזקה ממני, המקסימום זה פי 2.247191011235955, ובהתחשב בעובדה שאני פעיל בזמן שאת, בזמן שאת תגיעי לרמה 60 בערך אני כבר אהיה גבוה ממאה ועשר, ולכן-
תחלמי שתהיי.[/QUOTE]
חה! פורגט איט!!!
אני יעקוף אותך! תן לי שלושה ימים ואני כבר יעקוף אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה יכאב לך אבל-
לא התרשמתי במשחק מהמכונה ההיא שלך בכללללללל!!!!
תגיד לי... עם אתה מכיר את המייפל כל כך טוב (מה שאתה לא יש מלאאא קיצורי דרך שאתה בטוח לא מכיר ואני כה!) אז...אמ............................... איפה היו פעם המפלצות והחלזונות של הקולה?????????
[SPOILER]לא!!!!!!!! שוב קפץ לעשר שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![SPOILER]או...חזר לשעה[/SPOILER][/SPOILER]