אני צועק לבלייז "שוב גחלת בסיבוב ותנסה שהיא תהיה עוד יותר צפופה ועיסתית"
Printable View
אני צועק לבלייז "שוב גחלת בסיבוב ותנסה שהיא תהיה עוד יותר צפופה ועיסתית"
אנדי-פילז תצטט מה ביקשתי :(
בלייז מנסה שוב גחלת בסיבוב, הגחלים יוצאות כמו קודם ללא שינוי מיוחד, מינון אשר כבר מעט התעייף לא הצליח לחמוק משום אבן, לבסוף משגמר סינדקוויל את התקפתו נראה מינון מעולף על הארץ, פלאסל התקרב אליו באיטיות וניסה להעמיד את מינון, לבסוף הוא הצליח להעמיד את חברו.
[QUOTE=ttrrtte;1266579]אנדי-פילז תצטט מה ביקשתי :(
בלייז מנסה שוב גחלת בסיבוב, הגחלים יוצאות כמו קודם ללא שינוי מיוחד, מינון אשר כבר מעט התעייף לא הצליח לחמוק משום אבן, לבסוף משגמר סינדקוויל את התקפתו נראה מינון מעולף על הארץ, פלאסל התקרב אליו באיטיות וניסה להעמיד את מינון, לבסוף הוא הצליח להעמיד את חברו.[/QUOTE]
אני זורק שני פוקדורים ואומר לבלייז כל הכבוד
אנדי-אתה זורק פוקדור אחד על מינון, שמקיים את הבטחתו ונכנס ללא שום ניסיון לברוח או להאבק, פלאסל אשר ראה את חברו בתוך הפוקדור נכנס גם הוא בלי בעיה לשלו, בלייז מחייך אלייך ואתם ממשיכים בדרכם, אתם אוכלים והולכים זמן רב, ובלי לשים לב אתם עומדים בפתח העיר הראשונה לוטייג!
[QUOTE=ttrrtte;1266584]אנדי-אתה זורק פוקדור אחד על מינון, שמקיים את הבטחתו ונכנס ללא שום ניסיון לברוח או להאבק, פלאסל אשר ראה את חברו בתוך הפוקדור נכנס גם הוא בלי בעיה לשלו, בלייז מחייך אלייך ואתם ממשיכים בדרכם, אתם אוכלים והולכים זמן רב, ובלי לשים לב אתם עומדים בפתח העיר הראשונה לוטייג![/QUOTE]
אני נכנס לעיר בריצה ומחפש את מרכז הפוקימונים ושם אני מחיה את הפוקימונים ואז אני יוצא החוצה לאמן את הפוקימונים שלי לפני המכון
אנדי-אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיע חסר נשימה ומתיישב לנוח בזמן שהאחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי, בסוף היא חוזרת עם מיטה ועליה הפוקדור של בלייז, וגם של פלאסל ומינון רק שהם לא היו בתוך הפוקדור, האחות ג'וי התנצלה ואמרה ''אני חושבת שהזוג פה אינו אוהב פוקדורים'' היא מגישה לך את שלושת הפוקדורים, מיינון מטפס לך על הכתף השמאלתי ופלאסל על הימנית, אתה יוצא החוצה להתאמן והפוקימונים מחכים לפקודותייך.
[QUOTE=ttrrtte;1266591]אנדי-אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיע חסר נשימה ומתיישב לנוח בזמן שהאחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי, בסוף היא חוזרת עם מיטה ועליה הפוקדור של בלייז, וגם של פלאסל ומינון רק שהם לא היו בתוך הפוקדור, האחות ג'וי התנצלה ואמרה ''אני חושבת שהזוג פה אינו אוהב פוקדורים'' היא מגישה לך את שלושת הפוקדורים, מיינון מטפס לך על הכתף השמאלתי ופלאסל על הימנית, אתה יוצא החוצה להתאמן והפוקימונים מחכים לפקודותייך.[/QUOTE]
אני אומר למינון ולבלייז שהם ילחמו ותאר את זה כך:
בלייז ישתמש בגחלת ומינון ינסה להתחמק
מינון ישתמש במכת ברק על בלייז ובלייז ינסה להתחמק
שניהם ישתמשו בדחיפה ואז הכל מהתחלה
תרשמי שתפסתי מינון ופלסל ומה ההתקפות שלהם
אנדי- בלייז משתמש בגחלת חזקה על מינון קופץ הצידה באטלתיות מושלמת ומתחמק.
מינון משתמש במכת ברק חזקה ככל שיכול, בלייז מתכונן להחמק וכמעט מצליח אך נפגע בצד ימין של גופו.
בלייז שעט בדחיפה אל עבר מינון וכך גם מינון, פלאסל ישב ללידך והסתכל מן הצד, לפתע הוא התעטש, העיטוש גרם לזרם חשמל, כמו מיני מכת ברק לעוף אל עבר מינון ובלייז הנלחמים, בלייז ומינון שניהם קיבלו זרם קטן, הם נעצרו והחלו מעט לצחוק, פלאסל, אשר לא הבין מה קרה ונבהל רץ והתחבא בבהלה מאחוריי גבך.
[QUOTE=ttrrtte;1266598]אנדי- בלייז משתמש בגחלת חזקה על מינון קופץ הצידה באטלתיות מושלמת ומתחמק.
מינון משתמש במכת ברק חזקה ככל שיכול, בלייז מתכונן להחמק וכמעט מצליח אך נפגע בצד ימין של גופו.
בלייז שעט בדחיפה אל עבר מינון וכך גם מינון, פלאסל ישב ללידך והסתכל מן הצד, לפתע הוא התעטש, העיטוש גרם לזרם חשמל, כמו מיני מכת ברק לעוף אל עבר מינון ובלייז הנלחמים, בלייז ומינון שניהם קיבלו זרם קטן, הם נעצרו והחלו מעט לצחוק, פלאסל, אשר לא הבין מה קרה ונבהל רץ והתחבא בבהלה מאחוריי גבך.[/QUOTE]
"פלאסל לא קרה כלום" אומר לו ואמשיך "חברה, צריך להתאמן לפני המכון, תנסו שוב אותו הדבר רק שמינון,תחליף את מכת הבק לזנב ברזל, בסדר?"
עידכנתי אותם בדף הרשומים תוכל להסתכל בכל במתקפות שלהם
לפתע קפץ פלאסל אל מול בלייז וניתר מצד לצד בזמן יריית כמה ברקים לשמים
"נראה שפלאסל לא אוהב שפוגעים במינון" אחשוב לעצמי ואז אגיד בקול "בלייז תחזור לפוקדור, האימונים נגמרו כל הכבוד לשניכם, פלאסל תפסיק אם הרעמים הם עוד יפגעו בכולם"
אחזור למרכז פוקימונים ואחיה אותם ואז אלך למכון הראשון שלי
נ.ב.:
1. איזה מכון זה
2. מחר אני אמשיך להגיב
מרקוס- אוואשט ופרס הלכו לדך כאשר הם מתאוששים מהקרב וסוללים אוכל פוקימונים להנאתם, המשכת בדרכך תוך כדי אכילת כריך.
לפתע ראית את אורות העיר מלפנים, אך הם עדיין היו רחוקים, לפתע שמעתה את אוואשט מייבב, הסתובבת אליו וראיתה שידיו, היו גדושות אוכל עכשיו ריקות.
"מצטער שמנצ'יק אין עוד אוכל עכשו או שתהיה שמן כמו סנורלאקס חבר צריך לשמור אנרגיה" אומר ואחזיר אותו לפוכדור לנוח.
שם פרטי :שחר
שם במשחק:תומאס קרטר
תיאור מראה או תמונה:ילד בעל חולצה כחולה ארוכה,שיער בלונדיני,מכנסיים אפורים ארוכים
רקע: תומאס היה בן שמונה ששמע את הסיפור על צוות טי מים,על צוות אר אש ועל צוות טי אר חשמל.
הוא החליט שצריך לנצח את רון ואת מור כאשר התבגר והגיע לגיל 9 החליט אני יקח פוקימון אש שנה הבאה כאשר הגיע לגיל 10.
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים .
כסף:3000 ₪
הערות/הארות/בקשות:לתפוס פיקאצ'ו
שחר-רשום תגיב להתחלה
אנידי- ;( ציטוט דיברנו על זה
אתה מחזיר את בלייז ופלאסל ומיינון שוב מטפסים על כתפייך, אתה נכנס בחזרה אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את בלייז ומינון, לא עוברות כמה דקות והאחות ג'וי מחזירה לך אותם בריאים ושלמים, כמו קודם בלייז בפוקדור ומינון לא.
אתה מבקש מהאחות ג'וי הנחיות להגיע למכון, אתה הולך על פי ההוראות שלה ולבסוף מגיע, לפנייך עומד בית עצום בצבע חום-קרמל וסימן פוקדור על הגג, בכניסה אתה רואה שלט אבן שעליו כתוב ''ברוכים הבאים למכון האבן'', אתה נכנס דרך הדלתות הכפולות של המכון ורואה ישר זירת אבן, אתה נעמד בקצה הזירה ואומר ''אני מאתגר אותך'' מיד יוצא מנהיג המכון, איש שמן בבגדי עבודה מסורבלים כחולים, שיער חום ועיינים מימיותף ''אל תצפה לנצח ילד'' הוא אומר וללא כל מילים מיותרות זורק את הפוקדור שלו לאוויר וממנו יותא ג'יאודוד.
מרקוס- אוואש עושה בידיו תנועות ביטול ונצביע אל עבר השיחים, אתה רואה את השיח זז מעט ומסתקרן, אתה הולך לכיוון השיח ומסיט כמה מענפיו הצידה, אתה רואה פוקימון בצבעי ירוק-כחול ושמנת בעל אוזניים מחודדות ובטן גדולה יושב וזולל את האוכל שלפני שכמה דקות היה בידיו של אוואשט, הפוקימון מסתכל עלייך ואומר ''מאנ, מאנצ מאנצ'קלאס''
,
הפוקימון-
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/446.png[/IMG]
מרקוס- אוואש עושה בידיו תנועות ביטול ונצביע אל עבר השיחים, אתה רואה את השיח זז מעט ומסתקרן, אתה הולך לכיוון השיח ומסיט כמה מענפיו הצידה, אתה רואה פוקימון בצבעי ירוק-כחול ושמנת בעל אוזניים מחודדות ובטן גדולה יושב וזולל את האוכל שלפני שכמה דקות היה בידיו של אוואשט, הפוקימון מסתכל עלייך ואומר ''מאנ, מאנצ מאנצ'קלאס''
,
הפוקימון-
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/446.png[/IMG][/QUOTE]
"רק דיברתי עליו והנה הוא, תגיד אוושואט אתה חושב ששווה לתפוס אותו ואני אקנה עוד אוכל בסדר?" אומר כשידי על הפוקדור של פרס.