-
[quote=SasoriRedSands;1287390][B]אנטוני[/B]
סידצלין,יורה כודרים לעבר קפני,הם נכנסים לגופו של קפני, ואחרי קצת זמן קפני נחלש והכדורים יוצאים מגופו של קפני שהם ממולאים אנרגיה כחולה,הכדורים נכנסים לגופה של סידצלין והיא מתחזקת,לאחר מכן טריק המשיכה פועל וקפני מתאהב בסידצלין,מה תעשה?
[/quote]
"סידצלין עבודה יפה!" החמיא לסידצלין כדי להעלות לה את המורל "עכשיו עלי תער בכל הכח!"
'אני עומד ללכוד את הפוקימון הראשון שלי!!!!' אני חושב לעצמי בהתרגשות בלב
-
[b]איקו
[/b]את רואה שהם יוצאים מהקטטה,דריסט מעולף-נכנס לתוך הפוקדור,הפוקדור מתנדנד מתנדנד מתנדנד [spoiler]נתפס! תפסת דריסט[/spoiler] בימון לעומתו,לא מעולף והוא כמסתער על סטארטפ בשריטות קשות מאוד,סטארטפ מתעלפת גם היא,את שואלת את עצמך אם לרפות את סטארטפ או שבהמשך הדרך לנסות להסתדר רק עם דריסט (עוד מעט מוסיף מתקפות)
אגב,את צריכה לבחור 2 חפצים,לא שמתי לב שלא הוספת בטופס
[B]רועי[/B]
אתה בודק בפוקידע והפוקידע אומר "יאנקבאט,פוקימון העטלף סוגו של יאנקבאט הוא פוקימון בסוגים רעל מעופף והוא ידוע ביכולת שלו לנשוך פוקימונים ולהשתלט עליהם פוקימון זה הוא פוקימון אסור,לא חוקי להחזיק בפוקימון זה,אם אתה רוצה פוקימון מעופף טוב ראה טרטונל [IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa041.png[/IMG] (כמובן שאתה גם יכול לכוד אותו,זה רק אזהרה של הפוקידע.אבל זה פוקימון של צוות אפסילון בעיקרוןן..) אתה רואה [IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa041.png[/IMG] מופיע באויר ואתה רואה שהוא גדול במיוחד
[B]אנטוני[/B]
עלי הטער,שהם מתקפה חזקה על הסוג של קנפי,פוגעים בו ומעלפים אותו,אתה זורק פוקדור ולוכד אותו או אוכל אותתו לארוחת ערב,זה בחירה שלך
אגב,אתה צריך לבחור 2 חפצים,לא שמתי לב שלא הוספת בטופס
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287529][b]איקו
[/b]את רואה שהם יוצאים מהקטטה,דריסט מעולף-נכנס לתוך הפוקדור,הפוקדור מתנדנד מתנדנד מתנדנד [spoiler]נתפס! תפסת דריסט[/spoiler] בימון לעומתו,לא מעולף והוא כמסתער על סטארטפ בשריטות קשות מאוד,סטארטפ מתעלפת גם היא,את שואלת את עצמך אם לרפות את סטארטפ או שבהמשך הדרך לנסות להסתדר רק עם דריסט (עוד מעט מוסיף מתקפות)
אגב,את צריכה לבחור 2 חפצים,לא שמתי לב שלא הוספת בטופס
מפה ופוקצ'
אני אחליט לבסוף לאחר התלבטות ללכת ולראפות את הפוקימונים, לאחר שאסיים אקרא לדרייק ואומר ''אשמח שנהיה שותפים דרייק'' ואלך לכיוון העיר הבאה יחד איתו, תוך כדי שאנסה לפתוח איתו שיחת חולין ''אז...מאיפה באת?'' אשאל אותו
-
[b]איקו[/b]
מפה מקבלים במילא
[B]אנטוני[/B]
עלי הטער,שהם מתקפה חזקה על הסוג של קנפי,פוגעים בו ומעלפים אותו,אתה זורק פוקדור ולוכד אותו או אוכל אותתו לארוחת ערב,זה בחירה שלך
אגב,אתה צריך לבחור 2 חפצים,לא שמתי לב שלא הוספת בטופס[/quote]
אופס לא שמתי לב,אז מזון לי ולפוקימונים ואבן פיתוח מים
--------------------------------------------
"כל הכבוד סידצלין!" אגיד לסידצלין "עכשיו בוא נלכוד את הפוקימון הראשון שלנו!" אגיד
"צא פוקדור!" אצעק ואזרוק וקדור על קנפי 'תתפס,תתפס,תתפס!' אחשוב לעצמי בלחץ רב
-
[b]אנטוני[/b]
הפוקדור מתנדד מצד לצד,ברג מותח מאוד הנקודה באמצע מהבהבת מהבהבת ו..[SPOILER]מפסיקה להבהב! מזל טוב! נתפס![/SPOILER] אתם שמחים על התפיסה הראשונה שלכם,אבל אתם רואים שמתחיל להחשיך והעיר הבאה רחוקה,אתם רואים פונדק לא רחוק ממךף,מה תעשה?
-
[quote=SasoriRedSands;1287540][B]אנטוני[/B]
הפוקדור מתנדד מצד לצד,ברג מותח מאוד הנקודה באמצע מהבהבת מהבהבת ו..[spoiler]מפסיקה להבהב! מזל טוב! נתפס![/spoiler] אתם שמחים על התפיסה הראשונה שלכם,אבל אתם רואים שמתחיל להחשיך והעיר הבאה רחוקה,אתם רואים פונדק לא רחוק ממךף,מה תעשה?[/quote]
"יששששששששששששש!!!!" אצעק בקולי קולות תוך כדי קפיצות באוויר "עשינו את זהסידצלין לכדנו את הפוקימון הראשון שלנו,כל הכבוד לך ולי!" אגיד לסידצלין ואקח את הפוקדור.
"אני רואה פונדק לא רחוק,בואי נלך אליו" אגיד לסידצלין אחרי שכל ההתרגשות תרד והתחיל לצעוד איתה לעבר הפונדק
-
[b]אנטוני[/b]
אתה צועד לעבר הפונדק ופותח את הדלת,לעברך נפרש מקום ענק עם אוכל,שולחנות הימורים,ריקודים ועוד "היי ילד" אומר לך הקופאי שם "מעוני ללון פה?" שואל אותך ואחרי כמה שניות אומר "כן או לא בכל מקרה תראה מה יש לנו להצעי-יש לנו טורנירים שהמנצחים בהם מקבלים חפצים נדרים,יש לנו גם פינת החלפות פה בצד-אם יש לך פוקימון או חפץ נדיר תוכל להחליף אותו,ישלנו גם חנות שתוכל לקנות בה חפצים לקראת חירום וכל זה בסכום סמלי של 50 דולר,אז מה אתה אומר?" א
-
[quote=SasoriRedSands;1287545][B]אנטוני[/B]
אתה צועד לעבר הפונדק ופותח את הדלת,לעברך נפרש מקום ענק עם אוכל,שולחנות הימורים,ריקודים ועוד "היי ילד" אומר לך הקופאי שם "מעוני ללון פה?" שואל אותך ואחרי כמה שניות אומר "כן או לא בכל מקרה תראה מה יש לנו להצעי-יש לנו טורנירים שהמנצחים בהם מקבלים חפצים נדרים,יש לנו גם פינת החלפות פה בצד-אם יש לך פוקימון או חפץ נדיר תוכל להחליף אותו,ישלנו גם חנות שתוכל לקנות בה חפצים לקראת חירום וכל זה בסכום סמלי של 50 דולר,אז מה אתה אומר?" א[/quote]
"אני אשמח!" אגיד למוכר ואגיש לו את הכסף "תודה רבה" אגיד ואמשיך בדרכי 'אוממ' אתחיל לחשוב לעצמי "סידצלין אולי נלך להשתתף בתחרות,את והחבר החדש שלנו קנפי נוכל לשפר את היכולות שלנו וגם לקבל פרסים שווים!" אגיד לסידצלין ואחכה לתשובה 'מעניין אם יש כאן מאמנים חזקים' אחשוב בלבי
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287529][b][B]רועי[/B]
אתה בודק בפוקידע והפוקידע אומר "יאנקבאט,פוקימון העטלף סוגו של יאנקבאט הוא פוקימון בסוגים רעל מעופף והוא ידוע ביכולת שלו לנשוך פוקימונים ולהשתלט עליהם פוקימון זה הוא פוקימון אסור,לא חוקי להחזיק בפוקימון זה,אם אתה רוצה פוקימון מעופף טוב ראה טרטונל [IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa041.png[/IMG] (כמובן שאתה גם יכול לכוד אותו,זה רק אזהרה של הפוקידע.אבל זה פוקימון של צוות אפסילון בעיקרוןן..) אתה רואה [IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa041.png[/IMG] מופיע באויר ואתה רואה שהוא גדול במיוחד
'אבדוק את הפוקימון המעופף השני ואז אחליט' אומר לעצמי אוציא את פייראל "תהיה מוכן" אגיד לו בשקט
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1286750]כינוי בפורום :מאסטר ליאון
שם במשחק : אייס קיריהא
תמונה\תיאור:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/gy1jzjmaezmk.gif[/IMG][/URL] או [URL=http://www.siz.co.il/view/gy1jzjmaezmk.gif.htm][IMG]http://up353.siz.co.il/img3/gy1jzjmaezmk.gif[/IMG][/URL]
אופי : חכם, נחמד, אוהב להגן על אחרים, מצחיק, כועס בקלות.
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז, חכה , מחברת לחקר פוקימונים
רקע:אייס אהב כל פוקימון עד שהיה בן 8 ומאז שהוא פגש להקת וורמפים והם גרמו לו להיות בבית חולים שנתיים אז הוא נסע מסביב לעולם יחד עם משפחתו ופגש בכל פוקימון ולמד מהם משהו אבל אקווף הוא הפוקימון האהוב על אייס. החלום של אייס הוא ללמוד על כל הפוקימונים ויש לו מחברת שבה הוא אוסף מידע על הפוקימונים גם מהפוקדע וגם מהידע שהוא מתנסה במהלך המסע.
פוקימון התחלתי:אקווף
שותף :נער בלונדיני , חולצה כחולה שעליה מצויר פוקדור, ג'ינס כחול כהה,נעלי ספורט אדומות, עיניים תכולות, ג'קט ירוק.
השם שלו:מרקוס סאסוקו
הערות\הארות\בקשות:להתקבל ולהיות בצוות אפסילון[/QUOTE]
שיניתי אז אני יכול ושיניתי גם בחפצים
-
[b]אנטוני[/b]
אתה הולך לאזור התחרויות,אתה רואה ם שלו דוכנים,תחרות למתחילם,תחרות למתקדמים ותחרות למקצוענים, בכל אחד טופס הרשמה:
שם:
הפוקימון שיתתף בתחרות:
נא להגיש עשרה דולרים כדי להרשם.
אתה מחפש את סידצלין,אבל לא מוצא,פתאום אתה רואה משהו זז ממכונות השתיה,סידצלין נכנסה למכונה ולקחה לימונדה טעימה בשבילה ובשבילך.
[b]רועי[/b]
הפוקדע אומר:"טרטונל,פוקימון כנף הרעם טרטונל יודע להסתוותהיטב ושהוא עף הוא יכול לחתוך את העננים ולהתחבר בתוכם,הוא ידוע בכישורי התעופה שלו. פייראל מסתכל על שני הפוקימונים ומנסה להבין מי יההי חבר יותר טוב.
[b]אייס[/b]
רשום,תגיב להתחלה
-
רקע :
ביום בהיר וקסום הוריכם באים לחדרכם עם עוגה ובלונים , ומברכים אתכם ברכות . אינכם מבינים את פשר הדבר , ונזכרים שהיום יום הולדתכם ה15 !
ומשמעות הדבר הזה הוא שאתם יוצאים למסע ! אתם מתלבשים ויורדים למטה ורואים שעל השולחן מונחת חבילה : " לכבוד אייס " אתם קורעים את החבילה במהירות ומגלים בפנים פתק שבו כתוב : " ל אייס שלום ,
מזל טוב להגיעך לגיל 15 ! כפי שאתה יודע , מחר אתה תתחיל את המסע שלך , אני אפגוש אותך במעבדה הקרובה לביתך ושם תבחר את הפוקימון ההתחלתי שלך , ותצא למסע קסום ומיוחד , בו תתפוס פוקימונים חדשים , תפגוש אנשים חדשים , ועוד המון דברים .
אז מזל טוב , הפרופסור . " אתם ממש מופתעים ונלהבים , ורוצים כבר לצאת למסע של חייכם , שיתחיל בידיוק מחר .[/quote]
אשמח מאוד ואקום מהמיטה ואלך לצחצח שיניים אומר שלום למשפחתי אתלבש ואקח את המחברת שלי. אלך אל הפרופסור ובדרך אהרהר "רק אוקווף למרות שאשמח לפגוש עוד במסעי".
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1287573][b][b]רועי[/b]
הפוקדע אומר:"טרטונל,פוקימון כנף הרעם טרטונל יודע להסתוותהיטב ושהוא עף הוא יכול לחתוך את העננים ולהתחבר בתוכם,הוא ידוע בכישורי התעופה שלו. פייראל מסתכל על שני הפוקימונים ומנסה להבין מי יההי חבר יותר טוב.
[b]אייס[/b]
רשום,תגיב להתחלה[/QUOTE]
איזה סוג טרטונל חוץ מתעופה עם בכלל
-------------
"יודע מה פייראל בוא נלחם בשניהם ונראה מי יותר טוב ולפי זה נתפוס אחד מהם" אומר לפייראל ואחכה לתגובתו בציפיה
-
[b]רועי[/b]
ברק
פייראל מהנהנן בהסכם,לפתע אתה רואה חייל מצוות אפסילון מתקרב ושואל אותך "הי! אתה לוכד לנו פוקימונם חדשים,טוב מאוד!" אמור החייל,שחושב שגם אתה בצוות אפסילון.
[b]אייל[/b]
הגבת לרקע לא להתחלה.