[QUOTE=Diamondes;1294659]אני יודע שזאת לא הכוונה שלך, אבל זה היה קודם וזהו פשוט.[/QUOTE]
זהו זה! ככה בדיוק אתה צריך לכתוב.. D:
Printable View
[QUOTE=Diamondes;1294659]אני יודע שזאת לא הכוונה שלך, אבל זה היה קודם וזהו פשוט.[/QUOTE]
זהו זה! ככה בדיוק אתה צריך לכתוב.. D:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1294662]פעם ראשונה שהבנתי מה כתבת..[/QUOTE]
מה קורה מלך? XD
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1294660]כי מה שעכשיו כתבתי זה מה שכתבתי לו לפני שבוע והוא כתב "אני יעשה את זה" והוא לא עשה עם זה כלום...
[url]http://fun.vgames.co.il/game/1328.html[/url] משחק ששינו היה אוהב...[/QUOTE]
איך אהבתי את זה, אני זוכר כששיחקתי בזה פעם.(רואה אני מקשיב לך)
[QUOTE=Master Po;1294661]הקניידלעך ניצחו, להם היה בזוקות RPG ורוח קרב, אבל לשניצלים היה רק קלצ'ניקוב ותותחנים(למרות שהם הגיעו בסוף בכמויות אבל הקניידלעך גילו שאפשר לכוון את החום שבתנור וכל השניצלים נשרפו XDDD)
עריכה: עידן אני מת על המשחק הזה! סיימתי את כולו ואפילו פרסמתי עליו נושא בפורום[/QUOTE]
[SIZE="1"]שקט, אתה חושף את הסוד הכי גדול של השניצלים, נקודת התורפה שלהם.. [/SIZE]
אני חושב אולי לעשות סיפור קומדיה-אקשן על הקרב בין השניצלים לפורום XD (אני רציני חח)
פאק הנו''ד הזה ממש נרצח!עשר דקות 4 עמודים
[QUOTE=Diamondes;1294665]איך אהבתי את זה, אני זוכר כששיחקתי בזה פעם.(רואה אני מקשיב לך)[/QUOTE]
אני גאה בך! ^^
גם אני שיחקתי במשחק כשהייתי קטן וסיימתי אותו..
[QUOTE=Angelamon;1294667]פאק הנו''ד הזה ממש נרצח!עשר דקות 4 עמודים[/QUOTE]
כי זה נו"ד נובי D:
[COLOR="White"][/COLOR][QUOTE=Cool Nick;1294666][SIZE="1"]שקט, אתה חושף את הסוד הכי גדול של השניצלים, נקודת התורפה שלהם.. [/SIZE]
אני חושב אולי לעשות סיפור קומדיה-אקשן על הקרב בין השניצלים לפורום XD (אני רציני חח)[/QUOTE]
[COLOR="White"] שאהיה שם ובבקשה לא דמות מעצבנת[/COLOR]
והבטחת לי משהו
אחרי הנו''ד הזה הנו''ד שלי,יאללה לחסל את הנו''ד הזה כמה שיותר מהר
אל תרצחו את הנו"ד
[QUOTE=Diamondes;1294670][COLOR="White"][/COLOR]
והבטחת לי משהו
[COLOR="White"] שאהיה שם ובבקשה לא דמות מעצבנת[/COLOR][/QUOTE]
לא הבטחתי לך כלום.. ><"
אבל אני יכול להפוך אותך לדמות מעצבנת, ולאט-לאט, תהיה שומר מסדר הסוד של השניצלים D:
[QUOTE=Master Po;1294664]מה קורה מלך? XD[/QUOTE]
סבבה, מה איתך?
[quote=Diamondes;1294672]אל תרצחו את הנו"ד[/quote]
שב בשקט,אם הם רוצים לרצוח את הנו''ד,הם יעשו את זה
[QUOTE=Cool Nick;1294673]לא הבטחתי לך כלום.. ><"
אבל אני יכול להפוך אותך לדמות מעצבנת, ולאט-לאט, תהיה שומר מסדר הסוד של השניצלים D:[/QUOTE]
תנסה להפוך אותי לשומר מסדר הסוד ותנסה שאהיה.
[b]תיזהרו, יש לי ספאם ואני לא פוחד להשתמש בו! אני ירצח את הנו"ד הזה![/b]