-
[quote=NivX10;1309613]
[COLOR=teal][U][B]אלון:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]התחלת לקרוא לו בשמו!!! גאה בך :)[/COLOR]
[COLOR=teal]--------[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מביט בפרילזארד ואומר לו מלא חמלה "פרילזארד.. זו רק ההתחלה, אל תדאג, זה לא חשוב אם נפסיד, אבל כדאי שניתן את ההכי טוב שלנו!"[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא בתגובה מהנהן בראשו שהו מוכן ומזומן למסקייפ, מסקייפ ולונדון לא מאבדים זמן.. הקופיף רץ אל פרילזארד עם צוות כפול. [/COLOR]
[COLOR=teal]פרילזארד וטען ואוגר אנרגיה הוא מתחמם ואתה מבחין שהלהבה הקטנה שלו גדלה במעט...[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הוא משחרר מטח גחלת חזק מתמיד ורחב אופקים שפוגע בכל השיכפולים ובמסקייפ האמיתי גם יחד![/COLOR]
[COLOR=teal]מסקייפ נראה חבוט ועשן של מעט שרוף עולה מפרוותו, הוא מגיב במתקפת זריזות (swift) וכוכבים רבים הוא מיירת בתגובה אל פרילזארד, הגחלת והזריזות מתנגשים זה בזה.[/COLOR]
[COLOR=teal]פיצוץ חזק נוצר ועשן ואבק עפים מעט... השניים מתנשפים.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B] [/COLOR]
[/quote]
בתוך תוכו הוא יודע שהוא לטאה.
כנס לסקייפ
אגב, התחלת לקרוא למסקייפ בשמו (קופיף), גאה בך :)
~~~~~
"זארד, תתקוף בגחלת על הרצפה!" אומר לו, בתקווה שהגחלים הלוהטים יפריעו לקופיף בהתקדמותו על הזירה.
לאחר מכן אומר לו "תתקוף בגחלת פעם אחת נוספת, על הקופיףףףףף!"
-
[quote=NivX10;1309613][COLOR=Orange][U][B]אנטוני:[/B][/U]
אתה לחוץ ועצבני מאוד, מנסה לחשוב על דרכים לצאת מהתסבוכת...
לונדון נראה מרוצה וקורא אליך "לזה אני קורא מטאור כוכבי... קליט, לא כך?" אך אינך מתייחס כל-כך כי אתה עסוק במחשבות.
לאחר מכן בקריאה נואשת אתה קורה "אינהוד, תשתמש בקליע זרעים!" ואינהוד אכן מצליח לעמוד על רגליו והוא יורה מטח קליע זרעים חזק שמתקדם במהירות אל מסקייפ.
למרבה הפלא אינהוד מצליח לפגוע ישירות בגופו של הקופיף במסכה שנופל ארצה, לונדון קורה בחיוך "וואוו.. פגיעה מדוייקת ממצב כל-כך קשה! אני מתרשם!"
מסקייפ קופץ במקומו נראה נרגז ופגוע "הרגע מסקייפ שלי, צא אל אינהוד עם צוות כפול (double team)" קורה לונדון.
מסקייפ רץ בפרעות אל אינהוד שכבר מכוון עליו קליע זרעים, אך מסקייפ לפתע מתפצל לעוד 5 ועכשיו הם 6!!!
הם רצים ומחליפים בניהם מקומות כל הדרך, אינהוד יורה בהם בזה אחר זה. אך 2 אחרונים מגיעים אליו, אחד היה שכפול ונעלם ואילו השני, האמיתי, חובט חבטה הגונה באינהוד ומעלף אותו.
אינהוד לא מסוגל להילחם עוד...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'אני לא מאמין!' אחשוב לעצמי ואפול ארצה 'איך הפסדתי לקופיף הזה?!' אתחיל להיות ממש עצבני ואשלוף את הפוכדור של אינהוד "תחזור עכשיו אינהוד!" אומר לו ואכוון אליו את הפוכדור כדי להחזיר את אינהוד לתוכו "ביצעת קרב נהדר,תודה רבה לך!" אומר לאינהוד עם קצת דמעות ואפנה ללונדון "תודה על קרב נהדר!" אומר לו עם חיוך קטן "עכשיו עליי לקחת את אינהוד למרכז הפוקימונים הקרוב!" אמשיך בדבריי ואתחיל ללכת משם לכיוון מרכז הפוקימונים בעיר שיין-וויל ואגיש שם את אינהוד לאחות ג'וי שתטפל בו
-
[COLOR=Plum][U][B]מאיה:[/B][/U]
הוא זכר הוא זכר :D
ואת מעוניינת להחליף שם ממאיה לאיקו?
-------
את לוקחת את הפוקדור ושואלת את הבחור עם הוא זכר או נקבה, הוא משיב שזכר ואת מחייכת מרוצה.
לאחר מכן את מציגה את עצמך בנחמדות והוא משיב "אני לונדון, סגן אלוף מחוז מלוטו לשעבר והעוזר הנוכחי של פרופסור אוליבר!" ושניכם מצחקקים.
לאחר מכן את נפרדת מלונדון הנחמד לשלום אך הוא אינו הולך "חכי רק רגע, אני רוצה לצפות בך מתחברת איתו"
"אוקיי. . ." את אומרת נבוכה אך זה מה שאת עושה, את מוציא החוצה מהפוקדור את לייטל[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/lynzanx5zmdj.bmp[/IMG][/URL].
הוא מביט בך בעיניו הקטנות וקורא בכולו המתוק והאדיש "לייי.."
את אומר לו ''שלום לייטל לי קוראים מאיה אני המאמנת החדשה שלך, אני בטוחה שנהיה חברים הכי טובים!'' הוא שוב מגיב באדישות, אך נראה שמח מנוכחותך.
"כזה הוא לייטל, פוקימון מעט אדיש ורגיש, אל תחששי..." קורא לונדון בנחמדות. לאחר מכן לונדון מציע לך קרב.
[B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
כן תחי איקו~
______
''אמ..בסדר מה דעתך לייטל?'' אטמר ואתכונן לקרב.
אני אתן ללונדון להוציא את הפוקימון שלו ואז אסרוק את הפוקימון שהוא הוציא בפוקדע שלי
-
פותח המשחק מקפיא את המשחק ל-9 ימים.