-
"אל תשקר לי שאתה לא יודע", הוא אומר. "הוא באמת לא יודע" אומר האיש ששתה ומוציא אקדח. "ואתה לעולם לא תדע." הוא יורה בו בראש והוא נופל. "להשתלט על המקום!" הוא צועק, ועוד בערך 5 אנשים עם אקדח מגיעים. כל האנשים מתחילים לרוץ אקראית ומי שמנסה לצאת יורים בו.
'הממ.. אוקיי?' אחשוב ואקח את השוטגאן מהברמן כשלא יסתכלו עליי 'אוקיי, הגיע הזמן להשתמש בכשרון שלי בירייה'.
אחביא את השוטגאן בכיסי וכשלא יסתכלו עליי אזנק אל מאחוריי הבר.
''טוב, מי ראשון?'' אמלמל בלחש ואציץ מעל לבר, ארה בראשו של האדם שירה בברמן ואתחבא.
-
[QUOTE=master lion;1304818]
[b]רועי[/b]
הצוללות מתחילות לשים ניטרו כדי לברוח מהלוויתנים, אבל הלחץ גורם לצוללת אחת מלאה בחיילים (בערך70) לעשות תנועה חדה ולהתנגש בסלע. לאחר מכן הלוויתנים קופצים על החללית בזמן שהם רבים ביניהם, ואתם מספיקים לברוח. "צוללות הנשק עוד איתנו, למזלנו" אומר לך הקפטן ונוסע. עובר יום, ואתה מתעורר בשעת בוקר. "שעת הגעה לחוף, 12:36" הוא אומר את זה לקפטן כלשהו. אתה רואה כי השעה היא 12:13. "אדוני, איך אנחנו יכולים לעלות לחוף בלי שיבחינו בנו? הרי אנחנו 300 אנשים. ואיך ניקח נשק? הרי זה בצוללות אחרות" שואל אותך אחד האנשים.[/QUOTE]
חללית?!
-----------------
'הוא צודק' אחשוב לעצמי בזמן שאני משתדל לא לחשוב על הצוללת שאיבדנו לליויתנים. אנסה לחשוב מה נעשה, 'אולי רק אני אעלה לחוף ואנסה להגיע לבינין האו"ם' אחשוב לעצמי ואסביר את זה לאיש ששאל " אני חושב שרק אחד צריך לרדת, אולי אני אולי משהו אחר, אבל רק אחד. הוא יגיע לבינין האו"ם ויסביר להם את המצב" לאחר מיכן אלך על תא הפיקוד (איפה שההגה והקפטן בדרך כלל) ואסביר לקפטן את התוכנית "נראה לי שכדאי שאני אצא" אומר לו "אני לא רוצה לסכן אף אחד אחר.
-
[b]רועי[/b]
ערכתי בזמן שהגבת._.
--
"אין בעיות, אדוני. אומר לך האיש ואתה מתחיל ללכת לקפטן. "בסדר, אבל אני מצטער." הוא אומר לך.
..."למה?" אתה שואל, ואתה חוטף זריקה כואבת. הודבק עליך מכשיר קשר ומעקב.
הוא נותן לך אקדח קטן עם חגורה בעלת פתח עור, שבו אתה מכניס את האקדח. "בתא המים יש לנו אופנוע ים. תעלה לשם לשם, וביחד עם האופנוע ים תעלה לחוף. הוא אומר לך, ומתחיל לעצור את הצוללת. "שעת הגעה, 12:45" הוא אומר למיקרופון ומחכה.
[b]איתי[/b]
אז בשביל מה עשיתי חדר מוגן טילים שאתה יכול לא למות בו? ><"
--
אתה לוקח את השוטגן וטובח באיש הראשון. ואז פשוט מתחילים לזנק עליך אנשים במחשבה שאתה רוצח, והולכים איתך מכות. השתטלו על הבר, גונבים לך את השוטגן ויורים בעוד 3 אנשים. אתה שוכב מדמם מהאף מהמכות שקיבלת . מה תעשה?
-
[QUOTE=master lion;1303797][b]אייל[/b]
אם אתה לא הבנת, אתה באיראן ._.
--
בזמן שאתה הולך לקנות לך איזה בייגלה, קו 144 עובר. אתה רץ, אך הוא ממשיך לתחנה הבאה. המטוס של אל-על מגיע למגדל, ומתנגש בתוכו. יש קול פיצוץ אדיר והמטוס השני והשלישי גם מתפוצצים שם. הבניין קורס, נשאר ממנו עפר ורסיסים של אבנים עפות עליך. אתה נשרט קשות מאבנים שעפות אליך ורואה מהרחוב השני קבוצה של לוחמי צבא איראן רצים. "אנחנו לוחמי צבא הצדק!! ואנחנו נשמיד את כל אזרחי ישראל על מעשה זה! אללה וואכבר!" הם מתחילים לרוץ לעבר הרחוב השני ומתחילים לשמוע יריות.
.[/QUOTE]
אומר לעצמי "********************************* !!!!!!!"(הביפ הוא קללות) ואז ארוץ אל לוחמי צבא איראן, אעלף אחד מהחיילים בעזרת כמה מכות ואם זה לא יעבוד עם סכין שהושחזה לפני ליתר ביטחון ואגרום לי להיראות כמו חייל בצבא איראן.
*אני עסוק במשהו אחר כרגע
-
[QUOTE=master lion;1304850][b]רועי[/b]
ערכתי בזמן שהגבת._.
--
"אין בעיות, אדוני. אומר לך האיש ואתה מתחיל ללכת לקפטן. "בסדר, אבל אני מצטער." הוא אומר לך.
..."למה?" אתה שואל, ואתה חוטף זריקה כואבת. הודבק עליך מכשיר קשר ומעקב.
הוא נותן לך אקדח קטן עם חגורה בעלת פתח עור, שבו אתה מכניס את האקדח. "בתא המים יש לנו אופנוע ים. תעלה לשם לשם, וביחד עם האופנוע ים תעלה לחוף. הוא אומר לך, ומתחיל לעצור את הצוללת. "שעת הגעה, 12:45" הוא אומר למיקרופון ומחכה.
[/QUOTE]
עם לא אכפת לך אתה יכול להגיד לי מה אני צריך לומר לאו"ם. שתפסנו אסיר???
--------------------------------------
אלך לעבר תא המים ואשב ליד ההגה 'טוב' אחשוב לעצמי 'הינה אני יוצא' ואסתכל בשעון שעל ידיץ כשישגרו אותי אכוון את עצמי לכיוון החוף למקום שאין בו אנשים ואלחץ על דוושת הגז, אמשש את האקדח ואנסה להרגיע את עצמי. "תשלחו לי מפה של ניו יורק, אני לא מכיר את העיר" אומר למכשיר הקשר. כשאגיע לחוף ארד מהאופנוע ואסתכל במפה, 'בוא נראה לאן אני צריך ללכת' אחשוב לעצמי בזמן שאסקור את המפה. 'בינין האו"ם... אוקי מצאתי!!!' אחשוב בביטחון ואתחיל ללכת לכיוון הבינין
-
[b]אייל[/b]
אתה קופץ על חייל של צבא הצדק. הוא יורה בך. אתה מת. אל תגיב יותר.
[b]רועי[/b]
אתה הולך לחדר המים ומתחיל לעלות. הנסיעה לא כזאת קשה, מכיוון שזה רק אופנוע ים פשוט. אתה מגיע לחוף בסטייל, יוצא מהאופנוע ומתחיל ללכת. "השעון שלך הוא מפת מזל"ט" אומרים לך במכשיר הקשר. "בכפתור ימין ושמאל עליון, אתה יכול להזיז אותו. כשאתה לוחץ על כפתור האור, זה מצלם לך את המקום." משיב לך קפטן מצוללת A. "תחפש מקום עם הרבה יותר מדי שומרים. אני הייתי מציע לך להתגנב לתוך האום, זה בשיטות שלך. להת'." הקשר נכבה ואתה נשאר לבד באמצע חוף בנו-יורק.
-
[QUOTE=master lion;1304878][b][b]רועי[/b]
אתה הולך לחדר המים ומתחיל לעלות. הנסיעה לא כזאת קשה, מכיוון שזה רק אופנוע ים פשוט. אתה מגיע לחוף בסטייל, יוצא מהאופנוע ומתחיל ללכת. "השעון שלך הוא מפת מזל"ט" אומרים לך במכשיר הקשר. "בכפתור ימין ושמאל עליון, אתה יכול להזיז אותו. כשאתה לוחץ על כפתור האור, זה מצלם לך את המקום." משיב לך קפטן מצוללת A. "תחפש מקום עם הרבה יותר מדי שומרים. אני הייתי מציע לך להתגנב לתוך האום, זה בשיטות שלך. להת'." הקשר נכבה ואתה נשאר לבד באמצע חוף בנו-יורק.[/QUOTE]
"תודה קפטן" איד ואמשיך ללכת תוך כדי שאני משחק בשעון שלי ובודק את האפשרויות. 'בוא נראה איפה זה' אחשוב לעצמי ואעביר את המפה אל מעל לעיר. אחפש את המקום שאני נמצא בו ואז אחפש בינין עם שמירה כבדה
עם אמצא את הבינין: אתחיל ללכת לכיוון הבינין. כשאתחיל לראות אותו אשתלב עם האנשים שנמצאים באזור (קבוצת מטיילים למשל) ואחפש דרך להיכנס פנימה
עם לא אמצא: אלך לכביש הקרוב ואעצור מונית. "לבינין האו"ם בבקשה" אגיד לו ואחפש כסף בציוד שלי
-
[quote][b]"[/b]
האיש שלידך מבקש למברוסקו. כמובן שהברמן מוציא את הכוס האולי הכי מינאטורית שראית בחיים ומבקש על זה 5$, אבל זה לא הכוס שלך. הם מתחילים לדבר בזמן שאתה שותה לך את בקבוק הבירה, ואתה מקשיב להם. "מה זה הדלת שם?" שואל האיש את הברמן בזמן שהוא מדליק נרות. כשאתה רואה את זה, אתה שם לב שיש לו שוטגן בגב. הוא משיב לו: "הדלת שחסינה להכל. אם מישהו יפרוץ וירצה להרוג אחד מאיתנו, אני הולך לשם וחסין לפיצוצים ולעוד כמה דברים. הבעיה, שרק אני יודע לפתוח אותה." על הדלת יש 5 חורים מכוסים בד, לא ברור למה.
[b]"[/b]
[/quote]
אני מרים אט אט את המבט מין בקבוק הבירה ומביט בדלת המדוברת,אניח את כובעי השחור על דלפק הבר,ואוריד באטיות את החליפה שעל גופי כך שאשאר רק עם הגופיה הלבנה בעלת השרוולים הארוכים שלי,אשחרר רצת את העניבה ואומר "אז אתה אומר שהדלת הזו חזקה כול כך שהיא תשרוד פיצוץ?" אדבר בטון בטוח,אני אשלוף את הסיגר מין הכיס שעל החליפה אפתח את המצאת שלי,ואדליק את הסיגר.
את השאיפה הראשונה אשאף באטיות והרגע בעודי מחכה לתשובה.
-
[b]רועי[/b]
כמה דברים:
1) הרעיון לעקוב אחרי השה"ם זה לא כל כך מקורי.. תחשוב על דברים שמאפיינים מקומות... אל תלך תמיד אחרי השה"ם אלא אם הוא עושה אזהרת ענק.
2) תיירים לא יכולים להכנס לאולם הדיונים. אני מזכיר, אתה מייצג שטח מדיני.
--
אתה משחק עם השעון, קצת ימינה, קצת שמאלה, והמזל"ט מתנגש באנטנה. מזל טוב! כרגע יש לך שעון חסר שימוש.
אתה מסתכל קצת בכיסים, מגלה שם שטר של 200 דולר. זה גורם לך לעצור מונית ולבקש לנסוע לאו"ם.
הנהג מביט בך במבט כאילו אתה רוצח. "קנשוה לקריניאן האיום?" כן. אתה לא יודע אנגלית בצורה רשמית.
[b]דן[/b]
- כעיקרון לא אמור להיות לך סיגר וכאלה, אבל בגלל שאתה במקום שיש היגיון לזה אז פסדר..
--
"היא תשרוד כל דבר. הייתי מדגים לך אם לא היו פה לקחות ואם לא רציתי מקום כלכלי. הוא בנתיים לוחץ על כפתור שמביא חבית יין ממעל דלת הכניסה, ואתה מתחיל לעשן. "מצטער אדוני, אבל לא מעשנים כאן." הוא מגרש אותך לבחוץ, כאשר אתה רואה 2 אנשים חמושים שעומדים להכנס מהדלת הצדדית.
-
[QUOTE=master lion;1312227][b]רועי[/b]
כמה דברים:
1) הרעיון לעקוב אחרי השה"ם זה לא כל כך מקורי.. תחשוב על דברים שמאפיינים מקומות... אל תלך תמיד אחרי השה"ם אלא אם הוא עושה אזהרת ענק.
2) תיירים לא יכולים להכנס לאולם הדיונים. אני מזכיר, אתה מייצג שטח מדיני.
--
אתה משחק עם השעון, קצת ימינה, קצת שמאלה, והמזל"ט מתנגש באנטנה. מזל טוב! כרגע יש לך שעון חסר שימוש.
אתה מסתכל קצת בכיסים, מגלה שם שטר של 200 דולר. זה גורם לך לעצור מונית ולבקש לנסוע לאו"ם.
הנהג מביט בך במבט כאילו אתה רוצח. "קנשוה לקריניאן האיום?" כן. אתה לא יודע אנגלית בצורה רשמית..[/QUOTE]
"נו באמת" אמלמל לעצמי 'איך שחכתי שאני לא יודע אנגלית' אחשוב בתיסכול. 'טוב נראה שאצטרך ללכת ברגל' אחשוב ואסמן לנהג המונית בידי שימשיך לנסוע. אחר כך אתחיל ללכת לעבר העיר כשאני מחפש ביניין עם דגלים של הרבה מדינות לידו
-
[b]רועי[/b]
הגעת! אתה רואה בניין עם מלא דגלים מלא בכל הצבעים. אחד אדום צהוב ירוק, שחור אדום צהוב, וכחול אדום שחור. נכנס לתוכו?
-
שם משתמש:sire despair
שם בתחרות: ג'ו מקינלי
כמה אני חושב שאני יצליח: אני חושב שאני אצליח די טוב.
אני רוצה להתחיל בבית הלבן.
-
[QUOTE=master lion;1312776][b]רועי[/b]
הגעת! אתה רואה בניין עם מלא דגלים מלא בכל הצבעים. אחד אדום צהוב ירוק, שחור אדום צהוב, וכחול אדום שחור. נכנס לתוכו?[/QUOTE]
'מאצאתי' אחשוב לעצמי בסיפוק קל 'עכשיו איך אני נכנס?' אמשיך לחשוב. אסתכל על סידורי האבטחה ועל הבינין עצמו ואחשוב לעצמי 'עם אנחנו רוצים להקים מדינה על האי ההוא אני צריך להשאיר רושם טוב, אז אני נכנס מהכניסה הראשית ואז... רגע אני לא יכול סתם ככה להופיע בפני האו"ם. הם לא מכירים אותי ואת מי שאני מיצג' אבין בפתאומיות 'אני אצטרך להיכנס בחשאיות' אני חושב ומתחיל לבצע. אסתובב סביב הבינין כשאני מנסה לא לעורר חשד ואבדוק את האפשרויות שלי
-
יואב, חשבתי על זה ואין טעם.. מילא הפעילות תסגר מחר-מחרתייים.
[b]רועי[/b]
אין לך כל כך הרבה אופציות. יש את הכניסה הראשית, בקומה רביעית יש חלונות (אבל אתה לא כל כך מגיע אליה), ויש חלון בקומה הראשונה, כשאתה מסתכל לתוכו אתה רואה שחדר אחריו יש את "חדר הכשרה".
-
[QUOTE=master lion;1313045]יואב, חשבתי על זה ואין טעם.. מילא הפעילות תסגר מחר-מחרתייים.
[b]רועי[/b]
אין לך כל כך הרבה אופציות. יש את הכניסה הראשית, בקומה רביעית יש חלונות (אבל אתה לא כל כך מגיע אליה), ויש חלון בקומה הראשונה, כשאתה מסתכל לתוכו אתה רואה שחדר אחריו יש את "חדר הכשרה".[/QUOTE]
'חדר הכשרה' אני חושב לעצמי 'מעניין'. אלך אל החלון ואציץ, כאשר לא אראה אף אחד בחדר אכנס לתוכו ואביט מיסביב כדי לראות מה אפשר למצוא בחדר. כל כמה זמן אביט בזהירות מחוץ לדלת כדי לבדוק אם מגיע מישהו.