-
[COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
סקווירטל קופץ ומתחמק מהצלפת הגפן, ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה זורק את הפוכדור של סטארלי והוא יוצא החוצה מעולף על הקרקע. טופז מתגלגל מצחוק "מזה? אתה לא יודע שאם תופסים פוקימון צריך לטפל בו והוא לא יכול להילחם מיידית אחרי תפיסתו?" הוא אומר "בוא באלבאזור, הוא לא שווה את זה" אומר טופז ומחזיר אותו, נוקש באצבעותיו ופתאום משומקום מופיע רכב ובו שני אנשים, הוא עולה עליו ונוסע מהמקום.[/COLOR]
-
[QUOTE=Apachai;1315487][COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
סקווירטל קופץ ומתחמק מהצלפת הגפן, ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה זורק את הפוכדור של סטארלי והוא יוצא החוצה מעולף על הקרקע. טופז מתגלגל מצחוק "מזה? אתה לא יודע שאם תופסים פוקימון צריך לטפל בו והוא לא יכול להילחם מיידית אחרי תפיסתו?" הוא אומר "בוא באלבאזור, הוא לא שווה את זה" אומר טופז ומחזיר אותו, נוקש באצבעותיו ופתאום משומקום מופיע רכב ובו שני אנשים, הוא עולה עליו ונוסע מהמקום.[/COLOR][/QUOTE]
"מפגר." אני מסנן לעצמי."אוקיי סטארלי,חזור." אני אומר."שיחכה ויראה. בפעם הבאה שניפגש,אני עוד אתחזק.ושילך קיבינימט הוא והבאלבאזור המחורבן שלו." אני מסנן והולך לעבר העיר הקרובה. כשאני מגיע לשם,אני הולך אל מרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי.
~~~~
אני כיול לקבל שותף ושותפה?
-
תבחר אם אתה רוצה שותף או שותפה. אני כבר אחליט מי זה/זאת ת/יהיה
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סטארלי המעולף ומתחיל לצעוד בשביל, מקלל את טופז בשקט. אחרי כשעה של הליכה, אתה מבחין סוף סוף בעיר ורידיאן. אתה צועד אל תוך העיר ומחפש את מרכז הפוקימונים. כעבור מספר דקות אתה מבחין בבית גדול עם סימן של פוכדור אדום עליו. מרכז הפוקימונים!
אתה צועד אל עבר המרכז ונכנס פנימה. אתה רואה מאמנים רבים יושבים בלובי על ספות וליד שולחנות, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול. מאחורי הדלפק עומדת אישה בעלת כובע רפואי ולידה עומד פוקימון ורוד גדול. המאמן שעמד שם זז ואתה צועד קדימה "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים, מושיט לה את הפוכדורים של סקווירטל וסטארלי. היא לוקחת אותם ומוסרת אותם לפוקימון שלצידה, שלוקח את הפוכדורים לחדר סמוך. כעבור כמה דקות הוא חוזר והיא משיבה לך את הפוכדורים שלהם "הפוקימונים שלך מרגישים טוב כעת" היא אומרת לך "אז, שיהיה לך יום טוב!"[/COLOR]
-
[QUOTE=Apachai;1315497][COLOR="Blue"][B]ג'ון~[/B]
תבחר אם אתה רוצה שותף או שותפה. אני כבר אחליט מי זה/זאת ת/יהיה
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סטארלי המעולף ומתחיל לצעוד בשביל, מקלל את טופז בשקט. אחרי כשעה של הליכה, אתה מבחין סוף סוף בעיר ורידיאן. אתה צועד אל תוך העיר ומחפש את מרכז הפוקימונים. כעבור מספר דקות אתה מבחין בבית גדול עם סימן של פוכדור אדום עליו. מרכז הפוקימונים!
אתה צועד אל עבר המרכז ונכנס פנימה. אתה רואה מאמנים רבים יושבים בלובי על ספות וליד שולחנות, ובקצה החדר אתה מבחין בדלפק גדול. מאחורי הדלפק עומדת אישה בעלת כובע רפואי ולידה עומד פוקימון ורוד גדול. המאמן שעמד שם זז ואתה צועד קדימה "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואל אותך ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים, מושיט לה את הפוכדורים של סקווירטל וסטארלי. היא לוקחת אותם ומוסרת אותם לפוקימון שלצידה, שלוקח את הפוכדורים לחדר סמוך. כעבור כמה דקות הוא חוזר והיא משיבה לך את הפוכדורים שלהם "הפוקימונים שלך מרגישים טוב כעת" היא אומרת לך "אז, שיהיה לך יום טוב!"[/COLOR][/QUOTE]
אי אפשר שניהם ^^? אם לא,אז שותפה.
~~~~
"טוב." אני אורמ ומביט בשמש הגדולה שזורחת מעליי. אני נושם את האוויר הצח בחיוך גדול,ומשחרר אנחת רווחה."אוקיי,צאו." אני אורמ בחיוך ומוציא את סטארלי וסקווירטל."שלום סטארלי.אני המאמן החדש שלך." אני אומר לסטארלי בחביבות."עכשיו אנחנו הולכים להתאמן קצת." אני אורמ לשניהם."אני רוצה ללמד אתכם כמה טקטיקות ואולי גם מתקפות." אני אומר בחיוך.
-
[B]שימו לב - התווספו 3 מקומות למשחק, מתוכם 1 שמור!
כל מי שרוצה להירשם למשחק, שימלא את הטופס הרשמה, אבל ללא פוקימון לבחירה! הפוקימון יקבע על ידי ויהיה מדור 1.
[/B]
עדיף 1, אחרת אני סתם אתבלבל..
~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ומוציא את סקווירטל וסטארלי החוצה. סקווירטל נראה שמח ומחייך אליך, וסטארלי מסתכל מסביב ועליך, ושורק בחיוך. אתה מציג את עצמך והוא נראה מחייך.
אתה מסתכל במפה שברשותך בחיפוש אחר מקום טוב להתאמן, ואתה רואה שאתה יכול לצאת אל עבר יער ורידיאן שמוביל לעיר פיוטר, לחזור לדרך 1 או ללכת מערבה לעבר דרך 22.[/COLOR]
-
[quote=Apachai;1315204][COLOR=green][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=green]יש לך גם מפה, אז תשתמש בה[/COLOR]
[COLOR=green]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=green]אתה יוצא החוצה מתוך מרכז הפוקימונים ומחליט לצאת צפונה לכיוון דרך 2 ויער ורידיאן. אתה צועד לשם ונכנס אל תוך הדרך. אחרי כמה דקות של צעידה אתה מגיע לעיקול בשביל, ולפתע קופץ מולך פוקימון סגלגל עם קרן על ראשו, תוך כדי שהוא נלחם בצרמנד'ר. צרמנד'ר בינתיים מוביל בקרב.[/COLOR]
[COLOR=green]"קדימה, כל הזמן גחלת!" אתה שומע קול מוכר, וכעבור מספר שניות טופז רוק מופיע.[/COLOR]
[COLOR=green][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/4.png[/IMG] [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/32.png[/IMG] [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/210.png[/IMG][/COLOR][/quote]
לא שמתי לב שהגבת, סורי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתקרב אל טופז רוק ואתבונן בקרב.
"אתה יודע שלא תנצח אותו אם הפקודה שלך היא כל הזמן גחלת, תצטרך לחשוב על אסטרטגיה" אומר לו ואבחין בלהבתו של צ'ארמנדר.
"בוא נראה מי אתה בחור קטן.." אמלמל ואשלוף את הפוקידע.
-
שם מלא: ג'וני רייל
ספרייט: [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/tjov3yqjgoxd.png[/IMG][/URL]
רקע: ג'וני גדל בבית קטן בשולי העיר פאלט. הוריו לא עבדו בעבודות שמכניסות הרבה כסף ולכן הם חיו מין היד אל הפה. אביו של ג'וני עבד בתור מוכר בחנות קטנה שאף אחד כמעט לא נכנס אליה ואימו של ג'וני היתה מנקה במרכז הפוקימונים של העיר ורמיליאן. ג'וני לא אהב להיות בבית, הוא הרגיש ששם נמצא כל הרע שבעולם. הוא אבה לצאת לדרך אחד וליער שמקיף את העיר כדי לצפות בפוקימונים. בדרך זו הוא השיג הרבה חברים, פוקימונים, שהיו תחליף לחברים אנושיים שלא יכל להשיג, כי לא היה הולך לבית הספר. יום אחד ג'וני הסתובב בעיר וניסה למצוא משהו לעשות. הוא לא מצא את הפוקימונים שאהב לשחק איתם ביער ולא רצה לחזור הביתה. הוא עבר ליד בית שנכנס אליו איש בחלוק מעבדה לבן. לפתע היה פיצוץ וכל הבית התמלא עשן. מהבית יצאו שני אנשים עם האות R על החולצה שלהם, ג'וני שם לב שביד של אחד מהם היתה שקית. הם התחילו לרוץ ומהשקית נפל לפתע כדור לבן- אדום. ג'וני לקח את הכדור וראה שיש עליו כפתור לבן. הוא לחץ על הכפתור ומהכפתו יצא יצור כתום מוזר. לפתע האנשים שמו לב שנפל להם אחד הכדורים והם הסתובבו וראו את ג'וני עם היצור המוזר. הם החלו לרוץ לעבר ג'וני. לפתע עמד מולם הגבר שנכנס לבית וג'וני שם לב שיש לו גם שיער אפור קוצני. האיש אמר ליצור לתקוף את האנשים והצליח להבריח אותם. לאחר מיכן האיש הסתובב אל ג'וני ואמר שקוראים לו פרופסור אוק. הוא לקח את הכדור מהיד של ג'וני ואמר לו שאולי יום אחד הא יהיה מאמן פוקימונים מפורסם מאוד...
פוקימון התחלתי:
בקשות/הערות/הארות:רששמת שיש עוד שני מקומות נכון?. ואני אשמח עם הפוקימון שלי יהיה צ'ארמרנדר
-
[QUOTE=Apachai;1317317][B]שימו לב - התווספו 3 מקומות למשחק, מתוכם 1 שמור!
כל מי שרוצה להירשם למשחק, שימלא את הטופס הרשמה, אבל ללא פוקימון לבחירה! הפוקימון יקבע על ידי ויהיה מדור 1.
[/B]
עדיף 1, אחרת אני סתם אתבלבל..
~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים ומוציא את סקווירטל וסטארלי החוצה. סקווירטל נראה שמח ומחייך אליך, וסטארלי מסתכל מסביב ועליך, ושורק בחיוך. אתה מציג את עצמך והוא נראה מחייך.
אתה מסתכל במפה שברשותך בחיפוש אחר מקום טוב להתאמן, ואתה רואה שאתה יכול לצאת אל עבר יער ורידיאן שמוביל לעיר פיוטר, לחזור לדרך 1 או ללכת מערבה לעבר דרך 22.[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה,ליער ורידיאן." אני אומר בחיוך והולך אל היער. אני מחפש מקום יחסית פתוח שבו אפשר להתאמן,וכשאני מוצא אני אומר:"אוקיי סקווירטל,שב בצד טיפה.סטארלי,כדי להשתמש במתקפת כנף,אתה פשוט מרכז אנרגיה בכנפיים שלך,נכון?" אני שואל בחיוך."אז,עכשיו אנחנו הולכים לנסות מתקפה אחרת. היא נקראת 'ניקור'. כדי להשתמש בה,אתה קודם כל צריך לדעת לרכז אנרגיה במקום בכנפיים,במקור שלך." אני אורמ לו בחיוך.
-
[COLOR="DarkRed"][B]ג'וני~[/B]
רשום. ומצטער לאכזב אותך, הוא לא יהיה צרמנד'ר.
[U]התחלה~[/U]
[I]רינג רינג... רינג רינג..[/I] מצלצל השעון המעורר שלך, ואתה מתעורר, מכבה אותו וחוזר לישון. כעבור משהו שנראה לך כרגע, אתה קם בבהלה, נזכר שהיום זה בעצם יום חלוקת הפוקימונים! אתה קם במהירות, מתלבש ויורד למטה בריצה כשתיק המסע על כתפך. אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה עכשיו 8 וחצי, והיית אמור להיות במעבדה ב8!
אתה יוצא החוצה בריצה מהירה, מפתיע את אמך שצועקת לך משהו אבל אתה לא שומע וממשיך לרוץ לעבר המעבדה. כעבור כמה דקות אתה מבחין בה מרחוק, אבל לפתע אתה שומע קול לחש חלוש מאחד השיחים שלצידך. כעבור מספר שניות, יוצא ממנו שועל קטן ופצוע ברגלו הימנית. הוא מסתכל עליך ומיילל מכאב.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/133.png[/IMG][/COLOR]
אתה צועד אל עבר יער ורידיאן כשסטארלי וסקווירטל לצידך. אחרי כעשר דקות של הליכה אתה מגיע אל היציאה מהעיר ויוצא אל עבר דרך 2 המובילה ליער, ובמהרה אתה מגיע לפתחו של היער. קרני השמש נראים מעט חלשים כאשר אתם נכנסים פנימה. אחרי כמה מטרים אתה נעצר באמצע השביל בסמוך לעץ יחסית גדול ומסתובב לעבר סטארלי "אוקיי סטארלי,כדי להשתמש במתקפת כנף,אתה פשוט מרכז אנרגיה בכנפיים שלך,נכון?" אתה שואל אותו "אז,עכשיו אנחנו הולכים לנסות מתקפה אחרת. היא נקראת 'ניקור'. כדי להשתמש בה,אתה קודם כל צריך לדעת לרכז אנרגיה במקום בכנפיים,במקור שלך." אתה מסביר לו בחיוך. סטארלי מהנהן ומנסה לרכז אנרגיה במקורו. אנרגיה כסופה מתחילה להקיף את מקורו בזמן שהוא מתאמץ, אך כעבור כמה שניות נעלמת והוא נראה קצת עייף. הוא מנסה שוב, אך האור נעלם שוב תוך כמה שניות. הוא מסתכל עליך, מתנשף מעייפות. סקווירטל מעודד אותו מהצד.[/COLOR]
[COLOR="Green"][B]אלון~[/B]
תזכור שאתה והוא לא ממש סובלים אחד את השני
~~~~~~~~~~~~~~
"מה אתה אומר, לוזר?" אומר טופז ומציץ לכיוונך, ונראה שהוא מלגלג עליך. בעקבות דבריך. אתה מוציא את הפוקדע ובודק על צרמנד'ר מידע. הוא מספר לך שהוא פוקימון אש יחסית חזק, ובגלל זה נבחר להיות אחד מההתחלתיים של המחוז. צרמנד'ר ממשיך בינתיים עם גחלת לעבר נידורן שמתחמק מרובם בהצלחה, אולם לפתע הוא נתקל בעץ גדול ולא מסוגל לברוח ממטח הגחלת הבא שפוגע בו בפנים. כתוצאה מכך הוא נופל מעולף על הקרקע "מצויין" אומר טופז ומשליך פוכדור ריק לעברו. נידורן נשאב פנימה לתוך הפוכדור וכעבור כמה רגעים נתפס. "אתה שלי" אומר טופז ומרים את הפוכדור מהרצפה בזמן שצרמנד'ר חוגג "אז, גם אתה קיבלת פוקימון התחלתי? היום נותנים לכל לוזר פוקימון" הוא אומר בלגלוג. [/COLOR]
-
[QUOTE=Apachai;1317605][COLOR="DarkRed"][B]
אתה צועד אל עבר יער ורידיאן כשסטארלי וסקווירטל לצידך. אחרי כעשר דקות של הליכה אתה מגיע אל היציאה מהעיר ויוצא אל עבר דרך 2 המובילה ליער, ובמהרה אתה מגיע לפתחו של היער. קרני השמש נראים מעט חלשים כאשר אתם נכנסים פנימה. אחרי כמה מטרים אתה נעצר באמצע השביל בסמוך לעץ יחסית גדול ומסתובב לעבר סטארלי "אוקיי סטארלי,כדי להשתמש במתקפת כנף,אתה פשוט מרכז אנרגיה בכנפיים שלך,נכון?" אתה שואל אותו "אז,עכשיו אנחנו הולכים לנסות מתקפה אחרת. היא נקראת 'ניקור'. כדי להשתמש בה,אתה קודם כל צריך לדעת לרכז אנרגיה במקום בכנפיים,במקור שלך." אתה מסביר לו בחיוך. סטארלי מהנהן ומנסה לרכז אנרגיה במקורו. אנרגיה כסופה מתחילה להקיף את מקורו בזמן שהוא מתאמץ, אך כעבור כמה שניות נעלמת והוא נראה קצת עייף. הוא מנסה שוב, אך האור נעלם שוב תוך כמה שניות. הוא מסתכל עליך, מתנשף מעייפות. סקווירטל מעודד אותו מהצד.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי סטארלי,אתה יכול. אתה רק צריך להתרכז.עכשיו,תשתמש בניקור על העץ הזה!" אני אומר לסטארלי בחיוך ומצביע על אחד העצים.אם הוא מצליח אני משבח אותו בחיוך רחב.
-
[quote=Apachai;1317605][COLOR=green][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=green]תזכור שאתה והוא לא ממש סובלים אחד את השני[/COLOR]
[COLOR=green]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=green]"מה אתה אומר, לוזר?" אומר טופז ומציץ לכיוונך, ונראה שהוא מלגלג עליך. בעקבות דבריך. אתה מוציא את הפוקדע ובודק על צרמנד'ר מידע. הוא מספר לך שהוא פוקימון אש יחסית חזק, ובגלל זה נבחר להיות אחד מההתחלתיים של המחוז. צרמנד'ר ממשיך בינתיים עם גחלת לעבר נידורן שמתחמק מרובם בהצלחה, אולם לפתע הוא נתקל בעץ גדול ולא מסוגל לברוח ממטח הגחלת הבא שפוגע בו בפנים. כתוצאה מכך הוא נופל מעולף על הקרקע "מצויין" אומר טופז ומשליך פוכדור ריק לעברו. נידורן נשאב פנימה לתוך הפוכדור וכעבור כמה רגעים נתפס. "אתה שלי" אומר טופז ומרים את הפוכדור מהרצפה בזמן שצרמנד'ר חוגג "אז, גם אתה קיבלת פוקימון התחלתי? היום נותנים לכל לוזר פוקימון" הוא אומר בלגלוג. [/COLOR][/quote]
"כן, באמת מוזר שקיבלת אחד" אומר ואצביע עליו.
"אז מה? החלטת להמשיך למרות שאתה יודע שתיכשל?" אשאל אותו בזלזול.
"אני לא הולך לבזבז עליך יותר מדי זמן, אני בדרכי להיות מאסטר הפוקימון. שלא כמוך.." אומר ואסתכל עליו במבט משתחצן, לאחר מכן אחכה לראות את תגובתו.
-
[QUOTE=Apachai;1317605][COLOR="DarkRed"][B]ג'וני~[/B]
רשום. ומצטער לאכזב אותך, הוא לא יהיה צרמנד'ר.
[U]התחלה~[/U]
[I]רינג רינג... רינג רינג..[/I] מצלצל השעון המעורר שלך, ואתה מתעורר, מכבה אותו וחוזר לישון. כעבור משהו שנראה לך כרגע, אתה קם בבהלה, נזכר שהיום זה בעצם יום חלוקת הפוקימונים! אתה קם במהירות, מתלבש ויורד למטה בריצה כשתיק המסע על כתפך. אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה עכשיו 8 וחצי, והיית אמור להיות במעבדה ב8!
אתה יוצא החוצה בריצה מהירה, מפתיע את אמך שצועקת לך משהו אבל אתה לא שומע וממשיך לרוץ לעבר המעבדה. כעבור כמה דקות אתה מבחין בה מרחוק, אבל לפתע אתה שומע קול לחש חלוש מאחד השיחים שלצידך. כעבור מספר שניות, יוצא ממנו שועל קטן ופצוע ברגלו הימנית. הוא מסתכל עליך ומיילל מכאב.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/black-white/133.png[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אמור לדעת את השם שלו?
-----------------------------
"שלום בחור קטן" אומר לפוקימון ואחייך חיוך מרגיע, ארד על הבירכיים ואושיט את ידי לעברו בזמן שאני מנסה להרגיע את הנשימה שלי לאחר הריצה. "בוא אלי... אני לא אפגע בך, אני רק רוצה לעזור" אוסיף ואנסה להראות בטוח ומרגיע
-
מצטער שלא הגבתי הרבה... הייתי גם קצת חולה ולא היה לי כוח בגלל זה להמשיך... אני אנסה להגיב כמה שיותר בסופ"ש הזה וסופ"ש הבא.
יש 2 מקומות עדיין פנויים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[COLOR="Red"][B]ג'וני~[/B]
לא כל כך.
ויש לי הפתעה קטנה בשבילך... :P
~~~~~~~~~~~~
הפוקימון מסתכל עליך ונראה חושש מעט, אך לאט לאט הוא מתקרב אלייך, מיילל בכאב. אתה מרים אותו ומסתכל על הפצע שלו, נראה שזה קצת חמור. אתה נזכר לפתע שאתה בדרך למעבדה ומחליט לקחת אותו איתך לשם.
אתה הולך במהירות לשם כשהוא בידך, ואחרי כמה דקות אתה מגיע לפתח המעבדה ודופק בדלת. אחרי כמה שניות הדלת נפתחת, ומולך מופיע אדם בחלוק לבן. פרופסור אוק!
"באת לבחור פוקימון התחל - אוי, מה קרה לאיווי הזה?!" הוא קורא בבהלה ולוקח אותו ממך "נראה כאילו מישהו פצע אותו" הוא אומר ולוקח אותו פנימה במהירות, ואתה נכנס אחריו. אתה עוקב אחריו לחדר גדול בתוך המעבדה, שם הוא קורא במהירות לעוזרו שמביא תרופות והם מתחילים לטפל בו. העוזר לוקח אותו לחדר אחר בזמן שהפרופסור נשאר איתך "אז, איך אתה קשור לאיווי ההוא?" הוא שואל אותך ואתה מסביר לו שיצאת לכאן כדי לקבל פוקימון התחלתי ומצאת אותו פצוע בדרך "אני מבין" אומר פרופסור אוק "אז, שמך ג'וני נכון? צר לי לאכזב אותך, אבל..." מתחיל הפרופסור לומר "פרופסור, אחד המאמנים ההתחלתיים החזיר את הפוקימון שלו, בטענה שקיבל אחד אחר ממחוז אחר" נכנס לפתע עוזר אחר של הפרופסור ופוכדור בידו "באמת!? זה יום המזל שלך ג'וני! אם ככה, אתה תקבל את מי שהוא החזיר" הוא אומר ומביא לך את הפוכדור הזה ביחד עם 5 פוכדורים נוספים ופוקדע "אז, שיהיה לך בהצלחה! ותודה שעזרת עם איווי" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה, מאושר.[/COLOR]
[COLOR="Green"][B]אלון~[/B]
"אם אתה חושב שאתה מצליח לעצבן אותי, אתה טועה. בניגוד אלייך, אני לא נפגע מכל דבר שלוזר אומר כלפיי" הוא עונה לך בקור רוח "אם אתה חושב שתהיה המאסטר הבא, אתה טועה" הוא אומר ונעמד מולך "ואני מוכן להראות לך את זה עכשיו" הוא אומר ושולף פוכדור נוסף, בזמן שצרמנד'ר צועד קדימה ונעמד לידו "מה אתה אומר, לוזר?"[/COLOR]
סטארלי מסתכל עליך מתנשף עדיין, ואחרי כמה שניות מהנהן. הוא ממקד שוב אנרגיה וממריא לעבר עץ קרוב. הוא נכנס בענף גדול שם ואחרי כמה שניות הוא צולל לקרקע עם אור כסוף במקורו, ומתרסק על הקרקע מעולף. הענף נשבר מעט, וחלק קטן ממנו נופל ליד סטארלי, אבל חוץ מזה כלום.[/COLOR]
-
[QUOTE]
[COLOR=green][B]אלון~[/B]
"אם אתה חושב שאתה מצליח לעצבן אותי, אתה טועה. בניגוד אלייך, אני לא נפגע מכל דבר שלוזר אומר כלפיי" הוא עונה לך בקור רוח "אם אתה חושב שתהיה המאסטר הבא, אתה טועה" הוא אומר ונעמד מולך "ואני מוכן להראות לך את זה עכשיו" הוא אומר ושולף פוכדור נוסף, בזמן שצרמנד'ר צועד קדימה ונעמד לידו "מה אתה אומר, לוזר?"[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני אומר שכל עוד לא תבכה אחרי ההפסד, זה בסדר" אגחך.
"רטטה, בלבאזור, לקרב!" אקרא וזרוק את הפוכדורים שלהם, תוך כדי שאני מחכה לפוקימון של טופז. (ככה קוראים לו?)
לאחר שהפוקימון שלו יצא, אבדוק אותו בפוקידע ואחכה למהלכיו של יריבי.
-
[QUOTE=Wakashamo;1320486]מצטער שלא הגבתי הרבה... הייתי גם קצת חולה ולא היה לי כוח בגלל זה להמשיך... אני אנסה להגיב כמה שיותר בסופ"ש הזה וסופ"ש הבא.
יש 2 מקומות עדיין פנויים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטארלי מסתכל עליך מתנשף עדיין, ואחרי כמה שניות מהנהן. הוא ממקד שוב אנרגיה וממריא לעבר עץ קרוב. הוא נכנס בענף גדול שם ואחרי כמה שניות הוא צולל לקרקע עם אור כסוף במקורו, ומתרסק על הקרקע מעולף. הענף נשבר מעט, וחלק קטן ממנו נופל ליד סטארלי, אבל חוץ מזה כלום.[/COLOR][/QUOTE]
"לא נורא." אני אומר לסטארלי בחיוך ומחזיר אותו."טוב סקווירטל,בוא לפה." אני קרוא לסקווירטל."הגיע הזמן שתלמד לנפח בועות." אני אומר לו בחיוך.ומורה לו כיצד לנפח בועה.