-
[quote=dvirbs;1316835]נראים קצת מוזרים ביחד חשבתי לעצמי, שני אוחצ'ות אחד ענק אחד נמוך..
"איך הכרתם אחד את השני?" שאלתי אותם, "אתם מכירים הרבה זמן או שהכרתם כאן?"
ובכל מקרה, אולי תספרו לי קצת על עצמכם, איך הוזמנתם ומה אתם מתכננים לעשות
אני יודע מה אני מתכנן להיות, המאסטר של הפוקימונים =]
תהנה, אם אלה יהיו השותפים שלי או שניים מהם אני אשמח קצת שתפרט עליהם שאני יכיר אותם[/quote]
לא הם לא יהיו השותפים. ואל תעשה יותר ככה אם אתה שואל משו אז תחכה לתשובה ואז תשאל משהו אחר.
-------------------
"אנחנו מכירים מהמילדות, גדלנו ביחד" אומר ריימונד כלפתע נשמע קול " דינג" ודלתות המעלית נפתחות, בתוך המעלית עומדות שתי נערות, השמאלית, נמוכה ממך כמעט בראש לובש גופיה ורודה, מכנס טייץ אדום ונעלי נייק לבנות עם עיטורים אדומים, שיערה בצבע ברונטי ועובר את כתפייה באורכו, עורה שזוף מעט, עיניה בצבע חום רגיל ועל פניה מעט איפור.
השנייה גבוהה מחברתה בקצת, לובשת חולצה כחולה עם ציורים, ג'ינס בצבע תכלת, נעלי אדידס פורשה דיסיין ורודות. שיערה הבלונדיני מסודר בתסרוקת קארה, עורה בהיר, עיניה כחולות ועל פניה גם כן מעט איפור, שתיהן מחייכות אליכם.
[quote=~Donphan~;1316879]"שלום גם לך" אומר ואתרגש, אגש לצידו ואשב על ברכיי, על מנת שיוכל להגיע אליי.
"מה שמך?" אומר ואנסה להיזכר ללא הצלחה, ואז אבדוק עליו בפוקידע. אוציא את הפוקידע ואסרוק את הפוקימון
"שלום לך גלום! אנחנו נהיה השותפים הכי טובים, מה אתה אומר?" אומר בהתרגשות.[/quote]
הפוקידע סורק את גלום, ולאחר מכן נשמע קול אלקטרוני אשר אומר:" גלום פוקימון הפרח, הפרח שעל ראשו מפיץ ניחוחות משכרי חושים , כאשר גלום נבהל הוא משחרר נבגי שיתוק אל האוויר ולכן צריך להיזהר מהם בטבע.
סוגיו הם עשב ורעל, והוא יודע את התקפות הבאות :
שאיבה, ניחוח מתוק, אקדח חומצה, אבקת רעל, נבגי שיתוק, אבקת שינה, עלה תער, סינתזה. "
גלום מסתכל עייך מספר שניות, מחייך תוך כדי שהוא מהנהן ומושיט את ידו לכיוונך.
[quote=Pooh;1316894]'פוקימון רנדומלי? זה מעניין...' אני חושב לעצמי בסקרנות ומביט שוב סביב על העיר, 'כדאי שאבדוק מי זה לפני שאתחיל...' אני מוסיף בראשי וניגש בזריזות אל הפארק הקרוב.
בפארק, אחפש איזו מדשאה או כל דבר דומה שיהיה נוח ושליו ואגש אליו על מנת לבדוק את הפוקימון המסתורי.
אני חוטף מבט לשני הצדדים ומיד זורק את הפוקדור לאוויר, "צא." אני פולט בשקט מפי, מחכה לראות מה יצא.[/quote]
אתה לוחץ על הכפתור שבמרכז הפוכדור, הוא נפתח ואור לבן מתפרץ מתוכו ומתחיל לגבש צורה על האדמה, לאט לאט האור נעלם וחושף פוקימון בעל מראה של אבן בעלת ארבע ידיים ושתי רגליים, גובהו הוא בערך מטר. ~[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/075.png[/IMG]~ הפוקימון מסתכל סביב ושם אלייך לב, הוא נבהל מעט ולוקח צעד אחורה.
-
[quote=The Sir;1316899]
הפוקידע סורק את גלום, ולאחר מכן נשמע קול אלקטרוני אשר אומר:" גלום פוקימון הפרח, הפרח שעל ראשו מפיץ ניחוחות משכרי חושים , כאשר גלום נבהל הוא משחרר נבגי שיתוק אל האוויר ולכן צריך להיזהר מהם בטבע.
שאיבה, ניחוח מתוק, אקדח חומצה, אבקת רעל, נבגי שיתוק, אבקת שינה, עלה תער, סינתזה. "
גלום מסתכל עייך מספר שניות, מחייך תוך כדי שהוא מהנהן ומושיט את ידו לכיוונך.[/quote]
אקדח חומצה זה Acid Gun באנגלית, לא? אני לא מכיר מתקפה כזו.
תוכל לרשום באנגלית?
"הנה" אמלמל ואושיט לעברו יד בחזרה, "רוצה נתחיל את המסע?" אשאל אותו בנחמדות, ואחכה לתשובתו. 'אנחנו הולכים להיות חזקים, אני כבר יודע את זה' אחשוב.
"קדימה" אומר ואחזיק את גלום בידיי, לאחר שהוא יתייצב בידיי אתחיל ללכת לעבר המשך המסע בנחישות.
-
[QUOTE=The Sir;1316899]לא הם לא יהיו השותפים. ואל תעשה יותר ככה אם אתה שואל משו אז תחכה לתשובה ואז תשאל משהו אחר.
-------------------
"אנחנו מכירים מהמילדות, גדלנו ביחד" אומר ריימונד כלפתע נשמע קול " דינג" ודלתות המעלית נפתחות, בתוך המעלית עומדות שתי נערות, השמאלית, נמוכה ממך כמעט בראש לובש גופיה ורודה, מכנס טייץ אדום ונעלי נייק לבנות עם עיטורים אדומים, שיערה בצבע ברונטי ועובר את כתפייה באורכו, עורה שזוף מעט, עיניה בצבע חום רגיל ועל פניה מעט איפור.
השנייה גבוהה מחברתה בקצת, לובשת חולצה כחולה עם ציורים, ג'ינס בצבע תכלת, נעלי אדידס פורשה דיסיין ורודות. שיערה הבלונדיני מסודר בתסרוקת קארה, עורה בהיר, עיניה כחולות ועל פניה גם כן מעט איפור, שתיהן מחייכות אליכם.
גלום מסתכל עייך מספר שניות, מחייך תוך כדי שהוא מהנהן ומושיט את ידו לכיוונך.[/QUOTE]
אחד הדברים הבסיסיים בהתרגשות הם לחץ, כשאתה נלחץ אתה עושה דברים בלי לשים לב, בד"כ מהתרגשות אתה שואל כמה שאלות בו זמנית, זו דרך עקיפה לבטא התרגשות, אתה מבין?..
"הם ממש יפות" חשבתי לעצמי
"שלום לכן" אמרתי, "איך קוראים לכן?"
לי קוראים קלינט, קלינט ברנטון, זה ריימונד, וזה ליאו
"שלום" כל אחד מהם אמר "נעים להכיר אתכן" אמרנו שלושתנו ביחד וצחקנו במן התפלאות שכזאת
אמ הפעם פשוט אמרתי שלום ואז שאלתי שאלה אחת, מכיוון ואני לא יכול לענות לעצמי זה שונה
בנוסף גם אין איך הרבה להמשיך מפה, אז עשיתי בקצרה
-
[QUOTE=The Sir;1316899]
אתה לוחץ על הכפתור שבמרכז הפוכדור, הוא נפתח ואור לבן מתפרץ מתוכו ומתחיל לגבש צורה על האדמה, לאט לאט האור נעלם וחושף פוקימון בעל מראה של אבן בעלת ארבע ידיים ושתי רגליים, גובהו הוא בערך מטר. ~[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/075.png[/IMG]~ הפוקימון מסתכל סביב ושם אלייך לב, הוא נבהל מעט ולוקח צעד אחורה.[/QUOTE]
'ממ.. זה נראה כמו פוקימון די חזק...' אני חושב לעצמי ומעלה חיוך קטן וסקרן, ואז מיד שולף את הפוקידע מכיסי וסורק בעזרתו את הפוקימון כדי לדעת עוד מידע.
"גרבלר אה?" אני אשאל אותו כשהחיוך הקטן עדיין מופיע על פניי לאחר שאדע את שמו בעזרת הפוקידע, "אתה נראה די חזק, בוא נראה מה אתה יודע לעשות." אני אומר לו ומביט בו בסקרנות, מחכה לראות דוגמא למתקפות שלו.
---
קיצרתי טיפה תהליכים, מצטער אם זה לא בסדר.
-
[quote=Pooh;1316910]'ממ.. זה נראה כמו פוקימון די חזק...' אני חושב לעצמי ומעלה חיוך קטן וסקרן, ואז מיד שולף את הפוקידע מכיסי וסורק בעזרתו את הפוקימון כדי לדעת עוד מידע.
"גרבלר אה?" אני אשאל אותו כשהחיוך הקטן עדיין מופיע על פניי לאחר שאדע את שמו בעזרת הפוקידע, "אתה נראה די חזק, בוא נראה מה אתה יודע לעשות." אני אומר לו ומביט בו בסקרנות, מחכה לראות דוגמא למתקפות שלו.
---
קיצרתי טיפה תהליכים, מצטער אם זה לא בסדר.[/quote]
כן אבל לא להגזים עם זה.
------------------------
אתה סורק את הפוקימון בעזרת הפוקידע ולאחר מספר רגעים נשמע קול אלקטרוני :" גרוובלר פוקימון הסלע, גר בעיקר בתוך מערות ועל הרים, גופו הקשיח עמיד כמעט בפני כל מתקפה פיזית,
גרוובלר הוא פוקימון מסוג אבן ואדמה והוא יודע את המתקפות הבאות :
קשיחות, התזת בוץ, ליטוש סלעי, הפצצת סלע, הרעדת אדמה, דירדור אבנים וזרוע פטיש.
[quote=dvirbs;1316906]אחד הדברים הבסיסיים בהתרגשות הם לחץ, כשאתה נלחץ אתה עושה דברים בלי לשים לב, בד"כ מהתרגשות אתה שואל כמה שאלות בו זמנית, זו דרך עקיפה לבטא התרגשות, אתה מבין?..
"הם ממש יפות" חשבתי לעצמי
"שלום לכן" אמרתי, "איך קוראים לכן?"
לי קוראים קלינט, קלינט ברנטון, זה ריימונד, וזה ליאו
"שלום" כל אחד מהם אמר "נעים להכיר אתכן" אמרנו שלושתנו ביחד וצחקנו במן התפלאות שכזאת
אמ הפעם פשוט אמרתי שלום ואז שאלתי שאלה אחת, מכיוון ואני לא יכול לענות לעצמי זה שונה
בנוסף גם אין איך הרבה להמשיך מפה, אז עשיתי בקצרה[/quote]
אז תעשה את זה בגרשיים אחת, ואתה לא יכול להחליט מה אנשים אחרים אומרים או עושים.
ותגיב מחדש אתה שוב לא נותן לדמויות אחרות לדבר.
[quote=~Donphan~;1316904]אקדח חומצה זה Acid Gun באנגלית, לא? אני לא מכיר מתקפה כזו.
תוכל לרשום באנגלית?
"הנה" אמלמל ואושיט לעברו יד בחזרה, "רוצה נתחיל את המסע?" אשאל אותו בנחמדות, ואחכה לתשובתו. 'אנחנו הולכים להיות חזקים, אני כבר יודע את זה' אחשוב.
"קדימה" אומר ואחזיק את גלום בידיי, לאחר שהוא יתייצב בידיי אתחיל ללכת לעבר המשך המסע בנחישות.[/quote]
ACID
----------
הוא מהנהן בעודך מרים אותו אתה מסתכל סביב ורואה שהמון פוקימונים פראיים התאספו באיזורך, זאת בכלל הניחוח שבלום משחרר לאוויר.
-
[QUOTE=The Sir;1316951]כן אבל לא להגזים עם זה.
------------------------
אתה סורק את הפוקימון בעזרת הפוקידע ולאחר מספר רגעים נשמע קול אלקטרוני :" גרוובלר פוקימון הסלע, גר בעיקר בתוך מערות ועל הרים, גופו הקשיח עמיד כמעט בפני כל מתקפה פיזית,
גרוובלר הוא פוקימון מסוג אבן ואדמה והוא יודע את המתקפות הבאות :
קשיחות, התזת בוץ, ליטוש סלעי, הפצצת סלע, הרעדת אדמה, דירדור אבנים וזרוע פטיש.
[/QUOTE]
"גרוולר, אתה נראה לי כמו פוקימון חזק למדי," אני פונה אל גרוולר, מביט סביב לרגע ואז מחזיר את מבטי לגרוולר, "אתה תרצה להצטרף למסע שלי? אבל אני מזהיר אותך, הוא לא הולך להיות פשוט ואנחנו נצטרך לעבוד כצוות," אני אומר לגרוולר, מנסה להחדיר בו נחישות אך שומר על קור רוח מתמיד בעודי מושיט לו יד כסמל לחברות, "נו, אז מה אתה אומר?"
-
[quote]"אנחנו מכירים מהמילדות, גדלנו ביחד" אומר ריימונד כלפתע נשמע קול " דינג" ודלתות המעלית נפתחות, בתוך המעלית עומדות שתי נערות, השמאלית, נמוכה ממך כמעט בראש לובש גופיה ורודה, מכנס טייץ אדום ונעלי נייק לבנות עם עיטורים אדומים, שיערה בצבע ברונטי ועובר את כתפייה באורכו, עורה שזוף מעט, עיניה בצבע חום רגיל ועל פניה מעט איפור.
השנייה גבוהה מחברתה בקצת, לובשת חולצה כחולה עם ציורים, ג'ינס בצבע תכלת, נעלי אדידס פורשה דיסיין ורודות. שיערה הבלונדיני מסודר בתסרוקת קארה, עורה בהיר, עיניה כחולות ועל פניה גם כן מעט איפור, שתיהן מחייכות אליכם.[/quote]
מוזר נראלי הגבתי שוב וזה נמחק או משהו:ס
"וואו, הם ממש יפות" חשבתי לעצמי
"שלום לכן, איך קוראים לכן?" שאלתי
לי קוראים קלינט, קלינט ברנטון, ואלו ריימונד וליאו, נעים להכיר =]
טוב יחסית אין לי הרבה איך לפתח תשיחה מכאן כשאני לא יכול לענות לעצמי
-
[quote=The Sir;1316951]
ACID
----------
הוא מהנהן בעודך מרים אותו אתה מסתכל סביב ורואה שהמון פוקימונים פראיים התאספו באיזורך, זאת בכלל הניחוח שבלום משחרר לאוויר.[/quote]
"בלום? אני חושב שכדאי שתחזור לפוכדור לעת עתה, אני אקרא לך כשיהיה משהו מעניין" אמלמל לעברו ואוציא את הפוכדור שלו, אחזיר אותו לפוכדור.
אסתכל על הפוקימונים הפראיים, 'וואו, כלכך הרבה..' אחשוב ואחכה שיסתלקו מהאיזור, לאחר מכן אמשיך ללכת, אחפש פוקימון פראי בודד.
-
[quote=Pooh;1316955]"גרוולר, אתה נראה לי כמו פוקימון חזק למדי," אני פונה אל גרוולר, מביט סביב לרגע ואז מחזיר את מבטי לגרוולר, "אתה תרצה להצטרף למסע שלי? אבל אני מזהיר אותך, הוא לא הולך להיות פשוט ואנחנו נצטרך לעבוד כצוות," אני אומר לגרוולר, מנסה להחדיר בו נחישות אך שומר על קור רוח מתמיד בעודי מושיט לו יד כסמל לחברות, "נו, אז מה אתה אומר?"[/quote]
גרוולר מביט בך במבט מסוקרן, הוא מסתכל עלייך מספר שניות ולאחר מכן מושיט את אחת מארבעת ידיו אל ידך בעודו שואג " גרוו-לר" וחיוך גדול מופיע על פניו מיד לאחר זאת.
[quote=dvirbs;1317189]מוזר נראלי הגבתי שוב וזה נמחק או משהו:ס
"וואו, הם ממש יפות" חשבתי לעצמי
"שלום לכן, איך קוראים לכן?" שאלתי
לי קוראים קלינט, קלינט ברנטון, ואלו ריימונד וליאו, נעים להכיר =]
טוב יחסית אין לי הרבה איך לפתח תשיחה מכאן כשאני לא יכול לענות לעצמי[/quote]
אתה לא צריך להעיר את ההערות המעצבנות האלה אני מבין דברים כאלה לבד.
ותדבר בגוף ראשון הווה, לא בעבר וכשאתה חושב אז תשים את המחשבות ב' לא ב".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי לכם, לי קוראים שנל ולה ג'ודי" אומרת הנערה השמאלית.
"נעים להכיר אותכם" אומרת ג'ודי מיד אחרי שנל, הן מחייכות חיוך קטן בזמן שריימונד וליאו נכנסים למעלית ומחייכים אליהן.
[quote=~Donphan~;1317219]"בלום? אני חושב שכדאי שתחזור לפוכדור לעת עתה, אני אקרא לך כשיהיה משהו מעניין" אמלמל לעברו ואוציא את הפוכדור שלו, אחזיר אותו לפוכדור.
אסתכל על הפוקימונים הפראיים, 'וואו, כלכך הרבה..' אחשוב ואחכה שיסתלקו מהאיזור, לאחר מכן אמשיך ללכת, אחפש פוקימון פראי בודד.[/quote]
אתה מוציא את הפוכדור ומכוון אותו על גלום, לוחץ על הכפתור שמרכזו ומיד הפוכדור נפתח ואור אדום יוצא ממנו אל כיוונו של גלום, עוטף אותו ולאט לאט נעלם אל תוך הפוכדור תוך כדי שהוא מכווץ את גלום, אתה מכניס את הפוכדור למקומו בחגורתך ומתחיל ללכת בשבילי הפרק עד שאתה פוגש בפוקימון דמוי עכבר שצבע פרוותו סגול, שיניו הקדמיות גדולות מאד וכך גם אוזניו. [IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/19_rattata_front_norm.png[/IMG]
-
[quote]אתה מוציא את הפוכדור ומכוון אותו על גלום, לוחץ על הכפתור שמרכזו ומיד הפוכדור נפתח ואור אדום יוצא ממנו אל כיוונו של גלום, עוטף אותו ולאט לאט נעלם אל תוך הפוכדור תוך כדי שהוא מכווץ את גלום, אתה מכניס את הפוכדור למקומו בחגורתך ומתחיל ללכת בשבילי הפרק עד שאתה פוגש בפוקימון דמוי עכבר שצבע פרוותו סגול, שיניו הקדמיות גדולות מאד וכך גם אוזניו. [IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/19_rattata_front_norm.png[/IMG] [/quote]
"רטיקייט? זה השם שלו?" אמלמל לעצמי, 'אני זוכר שהיו המון כאלה בסביבות וירידאן' אחשוב ואבדוק אותו בפוקידע שקיבלתי.
"הא, זה רטטה, איך שכחתי" אומר, "הוא פוקימון מעניין, אבל לא הסגנון שלי.." אמלמל ואסתכל על הרטטה. 'אולי.. טוב אני לא חייב לתפוס אותו, אני אתאמן עם גלום', ..אשלוף את הפוכדור של גלום מחגורתי, ואוציא אותו לזירה המאולתרת.
"גלום, אתה רואה את העכבר ששם? תתקוף אותו באקדח חומצה, תנסה להראות לי את הכי טוב שלך!" אקרא לעברו בתקווה שהוא חזק יותר ממה שהוא נראה.
-
[QUOTE=The Sir;1318679]גרוולר מביט בך במבט מסוקרן, הוא מסתכל עלייך מספר שניות ולאחר מכן מושיט את אחת מארבעת ידיו אל ידך בעודו שואג " גרוו-לר" וחיוך גדול מופיע על פניו מיד לאחר זאת.
[/QUOTE]
אני לוחץ את ידו כאות לחברות ומחייך חיוך קטן.
לאחר מכן, אני קם על רגליי, "כדאי שבינתיים תחזור לפוקדור." אני אומר לגרוולר ומחזיר אותו חזרה לתוך הפוקדור, 'כדאי שינוח עד הקרב הראשון שלי...'
אני מביט סביב, ומתחיל ללכת לכיוון מרכז העיר, בשביל שראיתי מקודם כשיצאתי מהמלון, 'אולי משם אני אוכל לצאת מהעיר ולהתחיל את המסע...' אני חושב לעצמי תוך כדי הסתכלות סביב וחיפוש אחר סימונים לדרכים או ליציאות.
-
[QUOTE=The Sir;1318679]גרוולר מביט בך במבט מסוקרן, הוא מסתכל עלייך מספר שניות ולאחר מכן מושיט את אחת מארבעת ידיו אל ידך בעודו שואג " גרוו-לר" וחיוך גדול מופיע על פניו מיד לאחר זאת.
אתה לא צריך להעיר את ההערות המעצבנות האלה אני מבין דברים כאלה לבד.
ותדבר בגוף ראשון הווה, לא בעבר וכשאתה חושב אז תשים את המחשבות ב' לא ב".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי לכם, לי קוראים שנל ולה ג'ודי" אומרת הנערה השמאלית.
"נעים להכיר אותכם" אומרת ג'ודי מיד אחרי שנל, הן מחייכות חיוך קטן בזמן שריימונד וליאו נכנסים למעלית ומחייכים אליהן.
אתה מוציא את הפוכדור ומכוון אותו על גלום, לוחץ על הכפתור שמרכזו ומיד הפוכדור נפתח ואור אדום יוצא ממנו אל כיוונו של גלום, עוטף אותו ולאט לאט נעלם אל תוך הפוכדור תוך כדי שהוא מכווץ את גלום, אתה מכניס את הפוכדור למקומו בחגורתך ומתחיל ללכת בשבילי הפרק עד שאתה פוגש בפוקימון דמוי עכבר שצבע פרוותו סגול, שיניו הקדמיות גדולות מאד וכך גם אוזניו. [IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/19_rattata_front_norm.png[/IMG][/QUOTE]
OK, קצת הרבה תנאים.. אני מוסיף הערות, בעיה אישית =]
"נעים להכיר ג'ודי ושנל, שמות מאוד יפים" אני מחייך ואומר
"יש לכן מושג מאיפה אני משיג לי פוקימון?, קצת מוזר לי להתחיל מסע בלי פוקימון..." אני שואל ואומר
בזמן שאני רואה שריימונד וליאו הולכים אל המעלית, אני מתחיל קצת להעביר מחשבות על איך לדבר עם שתי בנות כאלה לבד, אבל בטוח אני יסתדר..
-
[quote=Pooh;1319103]אני לוחץ את ידו כאות לחברות ומחייך חיוך קטן.
לאחר מכן, אני קם על רגליי, "כדאי שבינתיים תחזור לפוקדור." אני אומר לגרוולר ומחזיר אותו חזרה לתוך הפוקדור, 'כדאי שינוח עד הקרב הראשון שלי...'
אני מביט סביב, ומתחיל ללכת לכיוון מרכז העיר, בשביל שראיתי מקודם כשיצאתי מהמלון, 'אולי משם אני אוכל לצאת מהעיר ולהתחיל את המסע...' אני חושב לעצמי תוך כדי הסתכלות סביב וחיפוש אחר סימונים לדרכים או ליציאות.[/quote]
אתה הולך לכיוון העיר, בזמן ההליכה אתה מסתכל סביב על האזור, בין העצי-הברי אתה רואה פוקימונים פראיים משחקים, בשמיים אתה רואה להקות גדולות של פוקימונים מסוג מעופף עפים להם, אתה ממשיך ללכת ולפתע מרגיש בניחוח מתוק חזק המגיע מבין העצים, הניחוח כאילו מהפנט אותך ואתה מתחיל ללכת לכיוון ממנו מגיע הניחוח, אתה מתקרב עוד ועוד ומגלה יצור קטן שעומד על ארבע צבע עורו הוא ירוק בהיר, מסביב לצווארו יש מעיין "שרשרת ניצנים" ועל ראשו עלה ירוק וגדול, בקצות אצבעות יש ציפורניים קטנות יחסית. [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/152.png[/IMG]
[quote=~Donphan~;1318743]"רטיקייט? זה השם שלו?" אמלמל לעצמי, 'אני זוכר שהיו המון כאלה בסביבות וירידאן' אחשוב ואבדוק אותו בפוקידע שקיבלתי.
"הא, זה רטטה, איך שכחתי" אומר, "הוא פוקימון מעניין, אבל לא הסגנון שלי.." אמלמל ואסתכל על הרטטה. 'אולי.. טוב אני לא חייב לתפוס אותו, אני אתאמן עם גלום', ..אשלוף את הפוכדור של גלום מחגורתי, ואוציא אותו לזירה המאולתרת.
"גלום, אתה רואה את העכבר ששם? תתקוף אותו באקדח חומצה, תנסה להראות לי את הכי טוב שלך!" אקרא לעברו בתקווה שהוא חזק יותר ממה שהוא נראה.[/quote]
אתה לוחץ על הכפתור שמכרזו של הפוכדור, אור אדום יוצא ממנו ומתחיל לגבש את צורתו של גלום ליד הרטטה המבוהל, לאור דבריך גלום פותח את פיו ויורה על רטטה חומצה בעלת צבע סגול מבחיל מעט, החומצה כמעט פוגעת ברטטה אך הוא קופץ הצידה בשנייה האחרונה.
רטטה מביט בגלום עם מבט כועס על פניו, שניה לאחר מכן הוא נעלם ממקומו ומופיע מאחורי גלום (מתקפת מהירות) ולאחר מכן תוקף אותו בעזרת הציפורניים שעל ידו הקדמיות במתקפת שריטות, גלום נפגע מהמתקפה וזועק בכאב, פצעיו מדממים מעט.
[quote=dvirbs;1319415]OK, קצת הרבה תנאים.. אני מוסיף הערות, בעיה אישית =]
"נעים להכיר ג'ודי ושנל, שמות מאוד יפים" אני מחייך ואומר
"יש לכן מושג מאיפה אני משיג לי פוקימון?, קצת מוזר לי להתחיל מסע בלי פוקימון..." אני שואל ואומר
בזמן שאני רואה שריימונד וליאו הולכים אל המעלית, אני מתחיל קצת להעביר מחשבות על איך לדבר עם שתי בנות כאלה לבד, אבל בטוח אני יסתדר..[/quote]
אתה מחוץ למ"ת מצטער אבל אמרתי לך עוד עפם ואני מזהיר ואתה בחוץ, יש לך בעיה בהבנת הנקרא אתה קורא X ומבין F. אין לי כוח להסביר לך כל תגובה 10 פעמים.
-
[quote]
אתה לוחץ על הכפתור שמכרזו של הפוכדור, אור אדום יוצא ממנו ומתחיל לגבש את צורתו של גלום ליד הרטטה המבוהל, לאור דבריך גלום פותח את פיו ויורה על רטטה חומצה בעלת צבע סגול מבחיל מעט, החומצה כמעט פוגעת ברטטה אך הוא קופץ הצידה בשנייה האחרונה.
רטטה מביט בגלום עם מבט כועס על פניו, שניה לאחר מכן הוא נעלם ממקומו ומופיע מאחורי גלום (מתקפת מהירות) ולאחר מכן תוקף אותו בעזרת הציפורניים שעל ידו הקדמיות במתקפת שריטות, גלום נפגע מהמתקפה וזועק בכאב, פצעיו מדממים מעט.
[/quote]
שאיבה, ניחוח מתוק, אקדח חומצה, אבקת רעל, נבגי שיתוק, אבקת שינה, עלה תער, סינתזה.
אני רושם כדי לזכור
~~~~~~~
"אוקיי, תקוף בסינתזה! לאחר שתרגיש יותר טוב, תתקוף אותו באבקת שינה" אקרא לעברו.
"לאחר שיירדם, תנסה לתקוף אותו בעלי תער" אורה לו. 'אני מקווה שזה יצליח' אחשוב ואסתכל על גלום, "קדימה גלום, אתה מסוגל!" אורה לו, ואסתכל לראות מה מצב השמש לסינתזה שלו.
-
[QUOTE=The Sir;1320724]אתה הולך לכיוון העיר, בזמן ההליכה אתה מסתכל סביב על האזור, בין העצי-הברי אתה רואה פוקימונים פראיים משחקים, בשמיים אתה רואה להקות גדולות של פוקימונים מסוג מעופף עפים להם, אתה ממשיך ללכת ולפתע מרגיש בניחוח מתוק חזק המגיע מבין העצים, הניחוח כאילו מהפנט אותך ואתה מתחיל ללכת לכיוון ממנו מגיע הניחוח, אתה מתקרב עוד ועוד ומגלה יצור קטן שעומד על ארבע צבע עורו הוא ירוק בהיר, מסביב לצווארו יש מעיין "שרשרת ניצנים" ועל ראשו עלה ירוק וגדול, בקצות אצבעות יש ציפורניים קטנות יחסית. [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/152.png[/IMG]
[/QUOTE]
'אממ.. פוקימון מעניין..' אחשוב לעצמי, ואוציא את הפוקידע מכיסי, סקרן לגלות מידע נוסף על הפוקימון שבו נתקלתי. אני מכוון את הפוקידע אל הפוקימון וסורק אותו, מחכה לתשובתו של הפוקידע.
'הקרב הראשון של גרבלר... זה יהיה נחמד...' אני מהרהר לעצמי תוך כדי המתנה לתשובת הפוקידע.