אני מעכשיו נוב!!!!!!!!:d :)
Printable View
אני מעכשיו נוב!!!!!!!!:d :)
222!!!! רק עוד קצת!! עוד טיפ טיפה..
עכשיו אני נזכר ביום שהלחטתי שאני מתחיל לראות נארוטו.. זה היה כזה מצחיק.. היו רגעים של ״היי!! אני זוכר אותו מהפעם ששידרו בארץ!״..
יש לי 2 שאלות:
עד איזה פרק שידרו נארוטו בארץ?
ואיזה פרק עכשיו יש בנארוטו שיפודן בדיבוב האנגלי?
[QUOTE=~prinny;1317710]222!!!! רק עוד קצת!! עוד טיפ טיפה..
עכשיו אני נזכר ביום שהלחטתי שאני מתחיל לראות נארוטו.. זה היה כזה מצחיק.. היו רגעים של ״היי!! אני זוכר אותו מהפעם ששידרו בארץ!״..
יש לי 2 שאלות:
ואיזה פרק עכשיו יש בנארוטו שיפודן בדיבוב האנגלי?[/QUOTE]
בארץ שידרו בסביבות ה60
משו כזה..
אני זוכר שהגיעו לקרב של השלישי ואורוצ'ימארו, כי עד היום אני זוכר את אורוצ'ימארו אומר:
"איבדת את זה, קשישא."
יש לי 2 שאלות:
שידרו את כל נארוטו.
דיבוב אנגל עד פרק 100 ומשהו.
דניס לא נראה לי שמדבוט בדיבוב יפני קיים ברשת .עברתי על כמה אתרים ובכולם היה דיבוב אנגלי,אפילו באתר רוסי אחד היה באנגלית.
יש לי 2 שאלות:
לא יודע.
זה מה שאמרתי לפני יומיים שאמרת שאני בן 11 אם אני לא יודע שיש את זה בארץ LOL
התכוונתי לזה שלא ידעתי ששידרו את כל האנימה בארץ..חשבתי שהפסיקו בשלב מסוים.
נראה לי שהם לא גמרו לשדר, בהתחלה זה היה כל יום, אחר כך רק בשבתות, ובסוף רק בלילה..
איזה מעצבן אבא שלי... התכוונתי להגיב במ"ת של רונאל אבל אז אבא שלי קרא לי ועכשיו אין לי כוח...
[QUOTE=geostri;1317691]עד כמה שגאנטז וברסרק הזויים אי אפשר להשוות למה שהלך שם וזה רק 20 קאפטצ'רים והם נורא קצרים...
אני באמת צריך להשלים גאנטז (I HATE TAE EVERY CHAPTER I JUST WISH SHE WILL SOMEHOW RANDOMLY DIE) וברסרק (שוב שחכתי איפה הפסקתי <.< )[/QUOTE]
אני גם שונא אותה.. חרא מטומטמת כל הפרק בוכה.. ובגללה גם קיי בוכה.. מעצבנים אותי..
אם אתה לא זוכר איפה אתה בברסרק פשוט תתחיל מההתחלה, זה מהמנגות האלה שגומרים תוך שנייה..
חחח.. מעניין איך הקולות שלהם נשמעו..
260-222=38!!
ליאור אז יש לפחות מדבוט עם כתוביות איפהשהו?
ליאור, בקשר לדיבוב האנגלי, אני התכוונתי איפה הם בשיפודן.. לדעת אם עברתי אותם או לא..
חרא לך מגל.. אני ואבא שלי כבר לא בקשר, לפני יומיים היינו בכסאח, ועכשיו החלטתי שנשבר לי ממנו ואני עושה מה שאני רוצה עם החיים שלי P:
ואז הוא החרים לי תפלייסטישן :punch:
סתם לא, אני עדיין עושה מה שאני רוצה עם החיים שלי, ככה זה שהוא מאיים עליי שהוא לא ירשה לי להביא חברים לבית שלי (את חבר הכי טוב שלי הוא כבר אמר לי שאסור יותר להביא לפני חודש, שזרקנו אבנים אחד על השני LOL)
[QUOTE=Chopper;1317718]ליאור אז יש לפחות מדבוט עם כתוביות איפהשהו?[/QUOTE]
חיפשתי יפנית עם כתוביות באנגלית ומצאתי רק דיבוב אנגלי.
עידן עברת את הדיבוב האנגלי.
[quote=הנואש לווינר;1317720]חרא לך מגל.. אני ואבא שלי כבר לא בקשר, לפני יומיים היינו בכסאח, ועכשיו החלטתי שנשבר לי ממנו ואני עושה מה שאני רוצה עם החיים שלי P:
ואז הוא החרים לי תפלייסטישן :punch:
סתם לא, אני עדיין עושה מה שאני רוצה עם החיים שלי, ככה זה שהוא מאיים עליי שהוא לא ירשה לי להביא חברים לבית שלי (את חבר הכי טוב שלי הוא כבר אמר לי שאסור יותר להביא לפני חודש, שזרקנו אבנים אחד על השני LOL)[/quote]
ואבא שלי הוא חוקר אוקיאנוסים בניז'ני נובגורוד שברוסיה. אני מעדיף לקרוא לו חייזר.
סעמק, רק עכשיו ראיתי תהודעה של יואב!
[b]יואב, כן![/b]
ראיתי בנחוץ את הפרקים האחרונים שלך לא מזמן, השארת אותי במתח!