[url]http://i1.mangareader.net/naruto/288/naruto-1568209.jpg[/url]
אני שונא את סאי, פריק אומנות, אדיש, מתנשא וחסר טאקט.
האופי הכי גרוע שיכול ליהיות לבן אדם.
Printable View
[url]http://i1.mangareader.net/naruto/288/naruto-1568209.jpg[/url]
האופי הכי גרוע שיכול ליהיות לבן אדם.
מה זה הזי* הזה? משחק בביקאם לג'נד 2011, ובמשחק ראשון אימון נגד זניט מבקיע תשער היחיד במשחק והמאמן אומר שהייתי מחריד ואין דבר אחד טובל הגיד עליי. באמת...
[QUOTE=The Sir;1320430][url]http://i1.mangareader.net/naruto/288/naruto-1568209.jpg[/url]
האופי הכי גרוע שיכול ליהיות לבן אדם.[/QUOTE]
האמת היא שאתה יכול להיות מנהל חת"ם מצוין,יודע? אולי תבקש מרותם.
ותבין את זה ככה:
אם תצליח לגרום למ"ת שלי לקבל אישור מאביזי על הפעם הראשונה,שנייה,שלישית אתה צריך להיות מנהל חת"ם.
אני יכול לראות את זה "רומה קיבל ניהול על כך שעזר לליאון לפתוח את המ''ת ה-20 שלו בחודשיים האחרונים"
[QUOTE=Death The Kid;1320436]אני יכול לראות את זה "רומה קיבל ניהול על כך שעזר לליאון לפתוח את המ''ת ה-20 שלו בחודשיים האחרונים"[/QUOTE]
התכוונתי,אם מ"ת מרעיון [B]שלי[/B] ולא מאומץ,מגיע לו
לא מגיע לאף אחד ניהול בגלל דבר כזה,ניהול צריך מהשקעה,לא מעזרה לפתיחת מ''ת שלא ישרוד חודש-חודשיים
[QUOTE=Blackbeard;1320433]מה זה הזי* הזה? משחק בביקאם לג'נד 2011, ובמשחק ראשון אימון נגד זניט מבקיע תשער היחיד במשחק והמאמן אומר שהייתי מחריד ואין דבר אחד טובל הגיד עליי. באמת...[/QUOTE]
חחחח בפרו ?, גם אני עשיתי את כל המשחק נתתי בישולים בעטתי הכי הרבה לשער ובכל זאת קיבלתי 6.5 ניקוד !!
[QUOTE=Death The Kid;1320440]לא מגיע לאף אחד ניהול בגלל דבר כזה,ניהול צריך מהשקעה,לא מעזרה לפתיחת מ''ת שלא ישרוד חודש-חודשיים[/QUOTE]
אני יודע כבר שהוא משקיע,כל בן אדם שיכנס למ"תים שלו(מי שיש לו סבלנות לראות מ"תים שלו) יראה כמה השקעה, ובכל מקרה זה [B]הצעה![/B]
[QUOTE=The Sir;1320430][url]http://i1.mangareader.net/naruto/288/naruto-1568209.jpg[/url]
האופי הכי גרוע שיכול ליהיות לבן אדם.[/QUOTE]
אתה צוחק? סאי הוא אחד הדמויות האהובים עליי.. החוסר טאקט שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם.. ותראה אחרי זה איך הוא לומד להתנהג בעזרת ספרים זה קורע.. ואל תדאג, הוא ישתנה..
[QUOTE=~prinny;1320445]אתה צוחק? סאי הוא אחד הדמויות האהובים עליי.. החוסר טאקט שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם.. ותראה אחרי זה איך הוא לומד להתנהג בעזרת ספרים זה קורע.. ואל תדאג, הוא ישתנה..[/QUOTE]
הוא מצחיק רק בגלל שהוא דמות גרועה, דמות מגעילה שאין לה מקום, תחליף גרוע לכל דבר אחר שהיה יכול להיות
הוא דפוק, ולעולם לא משתנה..
[quote=Death The Kid;1320440]לא מגיע לאף אחד ניהול בגלל דבר כזה,ניהול צריך מהשקעה,לא מעזרה לפתיחת מ''ת שלא ישרוד חודש-חודשיים[/quote]
אני לא עומד לעשות 4976 מדריכים כי עשיתי אחד לא מזמן והיה שם רק תגובה אחת. זה לא ממש מעודד אותי להמשיך ולהשקיע.
[quote=מאסטר ליאון;1320442]אני יודע כבר שהוא משקיע,כל בן אדם שיכנס למ"תים שלו(מי שיש לו סבלנות לראות מ"תים שלו) יראה כמה השקעה, ובכל מקרה זה [B]הצעה![/B][/quote]
המ"ת שלי לא הכי מושקעים. אלא צריך להגזים.
[quote=~prinny;1320445]אתה צוחק? סאי הוא אחד הדמויות האהובים עליי.. החוסר טאקט שלו זה הדבר הכי מצחיק בעולם.. ותראה אחרי זה איך הוא לומד להתנהג בעזרת ספרים זה קורע.. ואל תדאג, הוא ישתנה..[/quote]
בינתיים הוא רק גורם לי להיתעצבן אבל באמת שהקטע במעיינות החמים שהוא דיבר על המשמו של נארוטו הרג אותי.
[quote=ワンピース;1320446]הוא מצחיק רק בגלל שהוא דמות גרועה, דמות מגעילה שאין לה מקום, תחליף גרוע לכל דבר אחר שהיה יכול להיות
הוא דפוק, ולעולם לא משתנה..[/quote]
הוא מהסוג הזה שבחיים האמיתיים מקבלים מכות כל יום ולא מבינים למה.
ואני אשם בזה כי...?
[quote=Death The Kid;1320448]ואני אשם בזה כי...?[/quote]
אתה יכול ללכת ולקרוא את הנושא עם הטיפים ולהגיב .. כן זה יעזור.
[QUOTE=The Sir;1320447]אני לא עומד לעשות 4976 מדריכים כי עשיתי אחד לא מזמן והיה שם רק תגובה אחת. זה לא ממש מעודד אותי להמשיך ולהשקיע.
המ"ת שלי לא הכי מושקעים. אלא צריך להגזים.
בינתיים הוא רק גורם לי להיתעצבן אבל באמת שהקטע במעיינות החמים שהוא דיבר על המשמו של נארוטו הרג אותי.
הוא מהסוג הזה שבחיים האמיתיים מקבלים מכות כל יום ולא מבינים למה.[/QUOTE]
מסכים, פשוט אידיוט לדעתי S:
מה שעידן אמר לך שהוא משתנה זה חרטא בלבן..
אל תדבר ככה על סאיוש!
חח הוא ממש מצחיק.. אני ממש אוהב את האופי שלו..