-
האדמי הנותר תוקף אותך, פוגע בך שוב, אתה תוקף אותו ופוגע בו, והוא מתפורר.
"כן, אבל כשאני תוקף, אני קודם צריך להכין את ההתקפה, וכשאני מפעיל אותה, אני כמעט ולא שולט בה, והשליטה שיש לי היא רק כי אני תוקף מספר קטן של פעמים, בערך שש. קשה לעצור את ההתקפה אחרי שאני משחרר אותה." הוא מסביר.
רומה
ההיגיון מרמז שכך אכן יהיה הדבר, לא? בכל מקרה, התייחסתי למבצר וודן גאף, ולאו דווקא למקדש הג'מוזה.
--
"בשביל זה מוקדם מעט עכשיו, רוב בני האדם באים ומתחילים להשתכר באמת רק לקראת הערב. עכשיו לא יהיו שם הרבה בני אדם." אומר רונלד.
גלעד
"המשימה הייתה לטפל באיזשהי בעיה של מישהו שגר מחוץ לביזנס צפונית. במהלך המשימה גיליתי שאני צריך איזשהו חפץ שאני יודע שאני יכול להשיג כאן. בעל העסק שאצלו החפץ רצה עזרה בתמורה לחפץ, אז עכשיו אני חוזר אליו כשיש לי את כל מה שהוא ביקש. אז ככה שעכשיו אני עומד לסיים את המשימה." הוא מספר לך. בכל אופן, אתם לא נתקלים באורעים חריגים במהלך שהותכם בביזנס דרומית, ולאחר מכן אתם יוצאים לדרך הקצרה שמובילה לביזנס צפונית. בדרך ג'וני לפתע עוצר אותך ומצביע על עץ. "יש שם כמה קופים מכונפים. מה דעתך שנבחן עליהם את הכישורים החדשים שלנו?" הוא מציע.
ACMilaneZi
זה כן משנה, כי אם אתה רוצה לנפנף אותה, אתה צריך לעשות את זה עם טיעון רלוונטי...
ואוהל וכל הדברים שקשורים לזה יותר נכנסים לדעתי בקטגוריה של "ציוד לחניית לילה."
--
"בסדר אני מניחה... אז נפגש בעוד שעתיים ביציאה המזרחית מן היער." היא אומרת, ויורדת מן השביל אל העצים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327787]
ACMilaneZi
זה כן משנה, כי אם אתה רוצה לנפנף אותה, אתה צריך לעשות את זה עם טיעון רלוונטי...
ואוהל וכל הדברים שקשורים לזה יותר נכנסים לדעתי בקטגוריה של "ציוד לחניית לילה."
--
"בסדר אני מניחה... אז נפגש בעוד שעתיים ביציאה המזרחית מן היער." היא אומרת, ויורדת מן השביל אל העצים.[/QUOTE]
הרבה פעמיים נפנפתי מישהי בלי טיעון >< אבל זה לפעם אחרת
----------
אחזור לבית ואארגן את הציוד וכל מה שדרוש.
אחליף בגדים ואתארגן לצאת מהעיר.
ואז אלך לכניסה ליער ואחכה לקארין.
-
[QUOTE=LordAbizi;1327787]גלעד
"המשימה הייתה לטפל באיזשהי בעיה של מישהו שגר מחוץ לביזנס צפונית. במהלך המשימה גיליתי שאני צריך איזשהו חפץ שאני יודע שאני יכול להשיג כאן. בעל העסק שאצלו החפץ רצה עזרה בתמורה לחפץ, אז עכשיו אני חוזר אליו כשיש לי את כל מה שהוא ביקש. אז ככה שעכשיו אני עומד לסיים את המשימה." הוא מספר לך. בכל אופן, אתם לא נתקלים באורעים חריגים במהלך שהותכם בביזנס דרומית, ולאחר מכן אתם יוצאים לדרך הקצרה שמובילה לביזנס צפונית. בדרך ג'וני לפתע עוצר אותך ומצביע על עץ. "יש שם כמה קופים מכונפים. מה דעתך שנבחן עליהם את הכישורים החדשים שלנו?" הוא מציע.
[/QUOTE]
מכיוון שלפי התיאור שלך, אני בעצמי לא הבחנתי בהם, אני אפעל לפי ההנחה הזאת.
~~~~~~~~~
אני מטיל כדור ברקים ומכוון אותו אל גוף העץ שאליו ג'וני הצביע, בניסיון להפיל (ואולי לפגוע) את הקופים המכונפים (האמת שיותר מתאים לך לקרוא ליצורים "מקורננים" מאשר מכונפים, אבל אני מניח שאם היית אומר "מקורננים" זה סתם היה נשמע כמו קללה) כדי שאני אוכל לראות אותם.
"איך ידעת שיהיו (אם הצלחתי להפיל אותם) / איך אתה יודע שיש (אם לא הצלחתי להפיל אותם) שם קופים מכונפים?" אני שואל אותו.
-
[quote=LordAbizi;1327787]גיל
האדמי הנותר תוקף אותך, פוגע בך שוב, אתה תוקף אותו ופוגע בו, והוא מתפורר.
"כן, אבל כשאני תוקף, אני קודם צריך להכין את ההתקפה, וכשאני מפעיל אותה, אני כמעט ולא שולט בה, והשליטה שיש לי היא רק כי אני תוקף מספר קטן של פעמים, בערך שש. קשה לעצור את ההתקפה אחרי שאני משחרר אותה." הוא מסביר.
[/quote]
"יכול להיות" אני אומר בכובד ראש "אבל אני מניח שאפשר לפתור את הבעיה אם נתאם מהלכים מראש. גם אני יתקשה לעצור מכה עם הגרזן שלי במקרה הצורך, מסיבות מובנות אני מקווה" אני אומר. "אם נחליט שמעכשיו, במידה ויש מולנו מס' יצורים בעלי חוזק דומה ובלי מתקפות ידועות לטווח רחוק, אנחנו מחסלים אותם אחד אחד, אני חושב שזה יפתור את הבעיה."
-
[quote=LordAbizi;1327787]
רומה
ההיגיון מרמז שכך אכן יהיה הדבר, לא? בכל מקרה, התייחסתי למבצר וודן גאף, ולאו דווקא למקדש הג'מוזה.
--
"בשביל זה מוקדם מעט עכשיו, רוב בני האדם באים ומתחילים להשתכר באמת רק לקראת הערב. עכשיו לא יהיו שם הרבה בני אדם." אומר רונלד.
[/quote]
ומה בדיוק יש לי לחפש שם? כאילו רוב האנשים ששמה הם בעלי נסיון וכאלה ואני רק סיימתי את הלימודים. ולגבי לקנות שם ציוד יוקרתי או משהו אין לי מספיק כסף.
~~~~~~~~~~~~~
"צודק" אענה לו בלת ברירה, "אין לי שמץ של מושג לגבי מה אנחנו הולכים לעשות, אולי לך יש רעיונות?"
-
ACMilaneZi
אולי זו אשמתי שלא הבהרתי את זה, אבל מקום הלימודים הוא סוג של בית. כלומר יש לך שם חדר (בדרך כלל אתה חולק אותו עם עוד תלמידים) ובו יש לך את כל הדברים, ואתה כבר ארגנת את הכל ואתה כבר היית מוכן לצאת. ככה שלמעשה לא עשית כלום בתגובה הזו.
--
יהיו הדברים שאתה עושה אשר יהיו, אחרי שעתיים אתה מגיע לנקודות המפגש, וכעבור כמה דקות גם קארין מגיעה לשם.
"טוב אז, לאן נלך?" היא שואלת.
גלעד
אתה שולח כדור ברקים, שפוגע בקופים, אך הם שורדים את ההתקפה, וטסים אל מחוץ לעץ. ג'וני מרים את הקשת שלו, שם עליה שני חצים, ושולח אותם אל אחד הקופים. החצים פוגעים בו והוא נופל מת על האדמה. השלושה האחרים צוללים לכיוון שלכם ומתכוונים לתקוף אתכם.
"בסדר. אבל כשאתה עושה את זה, השתדל לתקוף לא מהצד שלי. כדי שאני לא אפגע בך בטעות. אז שנמשיך?" אומר קאדר.
רומה
אף אחד לא דיבר על הציוד שיש שם. וחרף ההיגיון הרב שבדברים שלך, [I]איך אתה יכול להיות בטוח? ואיך אתה יודע מה הקריטריון שלפיו קובעים מי מספיק חזק כדי להיות שם?[/I]
--
"אני מניח שאנחנו יכולים פשוט להסתובב מחוץ לעיר. אנחנו תמיד הרי יכולים לחזור לכאן בערב. אנחנו גם יכולים להגיע לעיר אחרת ובה לחפש אנשים שיעסיקו אותנו." הוא מציע.
-
[quote=LordAbizi;1328117]
רומה
אף אחד לא דיבר על הציוד שיש שם. וחרף ההיגיון הרב שבדברים שלך, [I]איך אתה יכול להיות בטוח? ואיך אתה יודע מה הקריטריון שלפיו קובעים מי מספיק חזק כדי להיות שם?[/I]
--
"אני מניח שאנחנו יכולים פשוט להסתובב מחוץ לעיר. אנחנו תמיד הרי יכולים לחזור לכאן בערב. אנחנו גם יכולים להגיע לעיר אחרת ובה לחפש אנשים שיעסיקו אותנו." הוא מציע.[/quote]
אני פשוט חושב שאין טעם ללכת לשם עכשיו, תתחשב בזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נשמע הגיוני" אומר לו ואתחיל ללכת לכיוון היציאה המערבית מהעיר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328117]גלעד
אתה שולח כדור ברקים, שפוגע בקופים, אך הם שורדים את ההתקפה, וטסים אל מחוץ לעץ. ג'וני מרים את הקשת שלו, שם עליה שני חצים, ושולח אותם אל אחד הקופים. החצים פוגעים בו והוא נופל מת על האדמה. השלושה האחרים צוללים לכיוון שלכם ומתכוונים לתקוף אתכם.
[/QUOTE]
"מרשים" אני משבח את ג'וי.
אני מטיל כדור ברקים נוסף, מכוון אותם של שלושת הקופים שנותרו. (דרך אגב, לא ציינת כמה קופים יש שם בתגובה הקודמת).
אם חלק מהקופים שורדים את המכה אני מטיל התעתקות על מנת לעבור אל מאחורי הקופים ואני מרעיש המון כדי להסיח את דעתם ולתת לג'וני הזדמנות לירות בהם.
~~~~~~~~
נ.ב.
עכשיו הבנתי למה "קופים מכונפים" נשמעים לי מוכר, הם נשמעים לי כך בעקבות "הקוסם מארץ עוץ".
-
[QUOTE=LordAbizi;1328117]ACMilaneZi
אולי זו אשמתי שלא הבהרתי את זה, אבל מקום הלימודים הוא סוג של בית. כלומר יש לך שם חדר (בדרך כלל אתה חולק אותו עם עוד תלמידים) ובו יש לך את כל הדברים, ואתה כבר ארגנת את הכל ואתה כבר היית מוכן לצאת. ככה שלמעשה לא עשית כלום בתגובה הזו.
--
יהיו הדברים שאתה עושה אשר יהיו, אחרי שעתיים אתה מגיע לנקודות המפגש, וכעבור כמה דקות גם קארין מגיעה לשם.
"טוב אז, לאן נלך?" היא שואלת.[/QUOTE]
"אחריך." אגיד ואלך אחריה
אמשיך ללכת עד שיחשיך או שיקרה דבר מחשיד.
-
[quote=LordAbizi;1328117]גיל
"בסדר. אבל כשאתה עושה את זה, השתדל לתקוף לא מהצד שלי. כדי שאני לא אפגע בך בטעות. אז שנמשיך?" אומר קאדר.
[/quote]
"אין בעיה" אני אומר ומחזיר את החרב למקומה, ואז ממשיך בדרך.
-
רומה
זו כמובן ההחלטה שלך, אבל אני סבור שאם תדבוק בה, אתה צפוי להרגיש חוסר תכלית במשחק.
--
אתם יוצאים מזרחה מן העיר, והולכים בשביל. הדרך מעט מיוערת, יש עצים, אבל לא מאוד צפופים. אתם עוברים, ורונלד מסב את תשומת לבך לכמה צבאים עם ראש של חזיר שנמצאים מעט מחוץ לשביל. ידוע לך שאין להם שום יכולות מיוחדת.
"מה אתה אומר שנתקוף אותם?" מציע רונלד.
גלעד
לא קראתי את "הקוסם". אגב, הסיבה שמתקפת כדור ברקים פוגעת בהם חלש היא בגלל חוסר השליטה בה. כשהמומחיות שלך בה תגדל, היא תוכל להשמיד אויבים הרבה יותר מהר.
--
אתה מטיל את כדור הברקים, שפוגע בקופים, ובינתיים ג'וני שולח חץ אחד, שפוגע באחד הקופים, ואז החץ מתפוצץ, ומופיע כדור אש שמתרחב ונעלם במהירות. הקוף שנפגע ישירות מהחץ פגוע מאוד, והוא לא יכול לטוס והוא נוחת. אחד הקופים נע אליך והשני אל ג'וני. הקוף מתחיל לשרוט אותך, אך אתה מושיט את הידיים קדימה, מכריח את עצמך להתרכז, ואתה מתעתק הרחק משם. הקוף השני קרב אל ג'וני, והוא לא יכול לירות חץ מהמרחק הזה, אז הוא זורק את הקשת שלו, ושולף חרב קצרה, וחותך את הקוף שלידו, והוא מת. אתה משמיע את הקולות ובכך מושך את תשומת לב של הקוף שתקף אותך לפני ההתעתקות. הקוף הפגוע שלא יכול לעוף עומד במקום ומתלבט שמא עליו לעזור להלחם או לנוס על נפשו...
ACMilaneZi
אתה מנהיג הקבוצה. עליך לקבל את ההחלטה. אתה יכול כמובן לשאול לעצתה, אבל ההחלטה היא שלך. זה כתוב במפורש ב"הערות".
אתם ממשיכים ללכת זמן מה. אתם עוברים ליד עץ מקרי, שהוא קצת מרוחק מהשביל, ולפתע אתם שמים לב שחץ נתקע בעץ הזה. עקב המרחק של העץ מהשביל נובע שאו שזה קשת גרוע שניסה לפגוע בכם, או שהמטרה הייתה להפנות את תשומת הלב שלכם אל הקשת. אתם מבחינים אולי בדמות רחוקה מאוד בדרך שממנה הגעתם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328518]
ACMilaneZi
אתה מנהיג הקבוצה. עליך לקבל את ההחלטה. אתה יכול כמובן לשאול לעצתה, אבל ההחלטה היא שלך. זה כתוב במפורש ב"הערות".
[/QUOTE]
ומה הבעיה בתגובה? אולי לא ניסחתי את זה טוב
--
"כן,קדימה" אגיד ואתחיל לצעוד מערבה. לכיוון העיר טוקירו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328518]גלעד
לא קראתי את "הקוסם". אגב, הסיבה שמתקפת כדור ברקים פוגעת בהם חלש היא בגלל חוסר השליטה בה. כשהמומחיות שלך בה תגדל, היא תוכל להשמיד אויבים הרבה יותר מהר.
--
אתה מטיל את כדור הברקים, שפוגע בקופים, ובינתיים ג'וני שולח חץ אחד, שפוגע באחד הקופים, ואז החץ מתפוצץ, ומופיע כדור אש שמתרחב ונעלם במהירות. הקוף שנפגע ישירות מהחץ פגוע מאוד, והוא לא יכול לטוס והוא נוחת. אחד הקופים נע אליך והשני אל ג'וני. הקוף מתחיל לשרוט אותך, אך אתה מושיט את הידיים קדימה, מכריח את עצמך להתרכז, ואתה מתעתק הרחק משם. הקוף השני קרב אל ג'וני, והוא לא יכול לירות חץ מהמרחק הזה, אז הוא זורק את הקשת שלו, ושולף חרב קצרה, וחותך את הקוף שלידו, והוא מת. אתה משמיע את הקולות ובכך מושך את תשומת לב של הקוף שתקף אותך לפני ההתעתקות. הקוף הפגוע שלא יכול לעוף עומד במקום ומתלבט שמא עליו לעזור להלחם או לנוס על נפשו...
[/QUOTE]
אני מטיל פצצת קסם את עבר הקוף הנותר.
אני מחליט לקנות פיגיון ארוך איפה שהוא בביזנס צפונית (ההגנה האחרונה של כל קוסם).
אם בזה הקרב נגמר אני ממשיך ללכת עם ג'וני רק שאני מודיע לו לשים לב אם הוא רואה נשקיים באזור כדי שאני אוכל לקנות פגיון ארוך כי ראיתי שזה שימושי.
-
[quote=LordAbizi;1328518]גיל
אתם ממשיכים ללכת זמן מה. אתם עוברים ליד עץ מקרי, שהוא קצת מרוחק מהשביל, ולפתע אתם שמים לב שחץ נתקע בעץ הזה. עקב המרחק של העץ מהשביל נובע שאו שזה קשת גרוע שניסה לפגוע בכם, או שהמטרה הייתה להפנות את תשומת הלב שלכם אל הקשת. אתם מבחינים אולי בדמות רחוקה מאוד בדרך שממנה הגעתם.[/quote]
"מה אתה אומר, קאדר?" אני אומר בהיסח דעת בעת שאני מאמץ את עיניי בניסיון כושל לראות את הדמות הרחוקה "זה קשת גרוע שניסה לפגוע בנו, או מישהו שמנסה למשוך את תשומת ליבנו?" אני שואל ומתחיל להתקדם לכיוון הדמות בניסיון לזהות אותה.
-
[quote=LordAbizi;1328518]רומה
זו כמובן ההחלטה שלך, אבל אני סבור שאם תדבוק בה, אתה צפוי להרגיש חוסר תכלית במשחק.
--
אתם יוצאים מזרחה מן העיר, והולכים בשביל. הדרך מעט מיוערת, יש עצים, אבל לא מאוד צפופים. אתם עוברים, ורונלד מסב את תשומת לבך לכמה צבאים עם ראש של חזיר שנמצאים מעט מחוץ לשביל. ידוע לך שאין להם שום יכולות מיוחדת.
"מה אתה אומר שנתקוף אותם?" מציע רונלד.
[/quote]
*רשמתי מערבה, מזרחה זה לכיוון הים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קצת מזון לא יזיק" אומר לו ואז אטיל קסם "כדור ברקים" על הצבאים בעלי ראש החזיר.