-
[QUOTE=ttrrtte;1333964][B]דן[/B]
אתה סורק את הפוקדור של נידורן שמיד מזמזם ''נידורן יודעת: התקלה, קוצי רעל, נשיכה ושיני רעל''
אתה רץ אל עבר מקור הצעקה, אתה רואה פוקימון שנראה כמו שיח ועליו פרחים ורודים, הפרחים לפתע משחירים אט אט והפוקימון ''מתפוצץ'' שהעשנן מתפזר אתה רואה בברור את הפוקימון ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492-l.png[/IMG]) אתה רואה שהוא פצוע ומנסה לברוח מזוג מאמנים
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG]
שתוקפים את הפוקימון ללא הרף בעזרת פוקימונים שאתה מזהה כמורקרואים ([IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/198-m.png[/IMG])
ומנסים ללכוד אותו בעזרת פוקדור שחור[/QUOTE]
וואו אני לא מאמין שיימין! הוא סוג של אגדי!
---------------------------------------------------------------------
'מי אלה? שיעזבו אותו מסכן... ' אחשוב אקח את הקיפוד המוזר איתי ואברח לעיר למרכז הפוקימונים ואם האנשים האלה רודפים אחרינו נידורן תשתמש עליהם בקוצי רעל.
-
Xddd אתה לא הולך לקבל אותו עם זה מה שחשבת
___________________________________________-
[b]דן[/b]
אתה מרים את הפוקימון הקטן שמשתעל קלות, שני המאמנים רצים וחוסמים את דרכך ''אתה עוד תצטער שהפרעת לצוות הרס'' הם אומרים, ''מורקרו כדור צל!'' השניים אומרים בתיאום מושלם
שני המורקרואים פותחים את הפה שלהם ויוצרים שני כדורי צל גדולים ומכוונים אותם לעברך, ''נידורן צאי! קוצי רעל'' אתה אומר לנידורן, קוצי הרעל של נידורן מנפצים את כדורי צל של המורקרו ''אומ..לא רע..לא רע! אני לילי וזה אחי רשפור, ומי אתה.?'' שואלת האישה.
ביינתים רשפור אומר ''מורקרו חבטת כנף!'' ומורקרו יוצא בחבטת כנף על נידורן
-
[QUOTE=ttrrtte;1334000]Xddd אתה לא הולך לקבל אותו עם זה מה שחשבת
___________________________________________-
[b]דן[/b]
אתה מרים את הפוקימון הקטן שמשתעל קלות, שני המאמנים רצים וחוסמים את דרכך ''אתה עוד תצטער שהפרעת לצוות הרס'' הם אומרים, ''מורקרו כדור צל!'' השניים אומרים בתיאום מושלם
שני המורקרואים פותחים את הפה שלהם ויוצרים שני כדורי צל גדולים ומכוונים אותם לעברך, ''נידורן צאי! קוצי רעל'' אתה אומר לנידורן, קוצי הרעל של נידורן מנפצים את כדורי צל של המורקרו ''אומ..לא רע..לא רע! אני לילי וזה אחי רשפור, ומי אתה.?'' שואלת האישה.
ביינתים רשפור אומר ''מורקרו חבטת כנף!'' ומורקרו יוצא בחבטת כנף על נידורן[/QUOTE]
אוף!
------
״מי אלה צוות הרס?! ״ אשאל את לילי ואגיד ״ נידורן תתחמקי מזה בכך שתקפצי על הגב של מורקרו ותשתמשי בשיני רעל על הגב שלו ! ״ אגיד בפחד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1333934][b]רייי[/b]
סקווירטל משתמש שוב בבועות לעבר יאנמה שמתעלף מיד.
אתה מוציא את הפוקדור שלך מהתיק וזורק על יאנמה
הפוקדור מתנדנד מצד לצד כחמש פעמים, עד שלבסוף הפוקדור
[SPOILER]נעצר! מזל טוב תפסת יאנמה(אני יעדכן בערב)[/SPOILER]
[/QUOTE]
"יש תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!" אומר בשמחה ואקח את הפוקדור , "כל הכבוד סקווירטל , הייתה טוב." אומר , לאחר מכן אזרוק את הפוקדור של יאנמה ואבדוק את המתקפות שלו , "יאנמה , סקווירטל יעלה אליך ואז כולנו נתקדם לכיוון היציאה." אומר ואשים את סקווירטל על גבו של יאנמה , "בואו נצא." אומר ואלך לכיוון היציאה מן היער .
-
[b]ריי[/b]
עידכנתי לך את יאנמה 3:
[b]דן[/b]
''אתה לא יודע מי זה צוות הרס?!'' אומרת לילי בהפתעה בזמן שנידורן מתחמקת וקופצת על גבו של מורקרו, נידורן משתמשת בשיני רעל על גבו של מורקרו שמיילל בכאב.
''מורקרו! צלילה'' אומרת לילי ומורקרו החל לצנוח ארצה עם נידורן על גבו. ''מורקרו ניקור!'' צועק רשפור.
''צוות הרס הוא ארגון שנועד להשמיד את כל הפוקימונים שקיימים! רק האיווים והפוקימונים שלנו ישארו! עם אתה רוצה שהפוקימונים שלך ישרדו כדאי לך להיצטרף'' אמרה לילי בכעס.
''לילי! זה ס-ו-ד-י!'' כעס עליה רשפור
-
[QUOTE=ttrrtte;1334183][b]
[b]דן[/b]
''אתה לא יודע מי זה צוות הרס?!'' אומרת לילי בהפתעה בזמן שנידורן מתחמקת וקופצת על גבו של מורקרו, נידורן משתמשת בשיני רעל על גבו של מורקרו שמיילל בכאב.
''מורקרו! צלילה'' אומרת לילי ומורקרו החל לצנוח ארצה עם נידורן על גבו. ''מורקרו ניקור!'' צועק רשפור.
''צוות הרס הוא ארגון שנועד להשמיד את כל הפוקימונים שקיימים! רק האיווים והפוקימונים שלנו ישארו! עם אתה רוצה שהפוקימונים שלך ישרדו כדאי לך להיצטרף'' אמרה לילי בכעס.
''לילי! זה ס-ו-ד-י!'' כעס עליה רשפור[/QUOTE]
'איזה טמלים חחח ' אחשוב לעצמי ואגיד " נידורן תקפצי מהגב של מורקרו ואז תשתמשי בחצי רעל! " אגיד. " אתם לא חכמים במיוחד " אגיד להם ואגחך שהם גילו סוד שלהם ואשאל " למה אתם רוצים לרצוח את כל הפוקימונים? מה הם עשו לכם?! " אשאל בכעס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1334183][b]ריי[/b]
עידכנתי לך את יאנמה 3:
[/QUOTE]
"מה זה?" אומר , "אוקיי , יאנמה , סקווירטל , להתכונן לקרב." אומר וארוץ לכיוון הקול , 'אני חייב להציל את מי שסובל שם.' אחשוב לעצמי תוך כדי ספרינט .
-
[b]שימו לב! אולי מחר אני לא יגיב, והיום כמעט בטוח שלא אגיב עד מאוחר עם בכלל בגלל שב6.6 יש לי מיצ''ב ממש חשוב ואני חייבת ללמוד![/b]
[b]דן[/b]
אוך הם שני מורקרו מול נידורן אחת, לא חשבת ש..אני יודעת? תוציא עוד פוקימון P:
לילי ורשפור מתחילים להיות עצבניים ואומרים ''שהבוס שלנו היה קטן, הוא הותקף על ידי שנים-עשר פוקימונים, אחד מכל סוג ורק איווי אחד קטן עזר לו, מאז הוא רוצה להשמיד את כולם, אני אוהבת את הפוקימונים שלי ולא אתן שיקרה להם משהו!'' את החלק האחרון לילי אמרה כמעט בבכי.
''עכשיו עם סיימנו כאן'' קטע אותה רשפור, שמת לב שלרשפור יש מבטא אנגלי.
''אז ניקח את זה'' אמר ראשפור ולקח לידיו את שיימין במהירות והתחיל ללכת יחד עם אחותו לכיוון היער
[b]ריי[/b]
אתה רץ במהירות כאשר סקווירטל ויאנמה מאחורייך.
לפתע אתה רואה סוג של ריבוע מתכת בתוך האדמה, ועליו ידית.
אתה מבין שזאת כניסה למקום כלשהו
לפתע אתה שומע שוב את הזעקה, נראה כי היא באה מתוך הדלת! או ליתר דיוק מאיפה שהדלת מובילה אליה!
מה תעשה?
נידורן מעולפת
-
[QUOTE=ttrrtte;1334421][b]שימו לב! אולי מחר אני לא יגיב, והיום כמעט בטוח שלא אגיב עד מאוחר עם בכלל בגלל שב6.6 יש לי מיצ''ב ממש חשוב ואני חייבת ללמוד![/b]
[b]דן[/b]
אוך הם שני מורקרו מול נידורן אחת, לא חשבת ש..אני יודעת? תוציא עוד פוקימון P:
לילי ורשפור מתחילים להיות עצבניים ואומרים ''שהבוס שלנו היה קטן, הוא הותקף על ידי שנים-עשר פוקימונים, אחד מכל סוג ורק איווי אחד קטן עזר לו, מאז הוא רוצה להשמיד את כולם, אני אוהבת את הפוקימונים שלי ולא אתן שיקרה להם משהו!'' את החלק האחרון לילי אמרה כמעט בבכי.
''עכשיו עם סיימנו כאן'' קטע אותה רשפור, שמת לב שלרשפור יש מבטא אנגלי.
''אז ניקח את זה'' אמר ראשפור ולקח לידיו את שיימין במהירות והתחיל ללכת יחד עם אחותו לכיוון היער[/QUOTE]
'או לא אתם ממש לא! ' אחשוב לעצמי ואגיד " טורצ'יק תשתמש בגחלת על לילי ורשפור רק תיזהר על הקיפוד שהם מחזיקים ונידורן תשתמשי בקוצי רעל על לילי ורשפור גם ותיזהרי על הקיפוד גם " אגיד בפחד שיקרה משהו לפוקימון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1334421][b]שימו לב! אולי מחר אני לא יגיב, והיום כמעט בטוח שלא אגיב עד מאוחר עם בכלל בגלל שב6.6 יש לי מיצ''ב ממש חשוב ואני חייבת ללמוד![/b]
[b]ריי[/b]
אתה רץ במהירות כאשר סקווירטל ויאנמה מאחורייך.
לפתע אתה רואה סוג של ריבוע מתכת בתוך האדמה, ועליו ידית.
אתה מבין שזאת כניסה למקום כלשהו
לפתע אתה שומע שוב את הזעקה, נראה כי היא באה מתוך הדלת! או ליתר דיוק מאיפה שהדלת מובילה אליה!
מה תעשה?
[/QUOTE]
"בואו , מהר." אומר ברצינות לסקווירטל ויאנמה , לאחר מכן אפתח את הדלת וארוץ לכיוון הקול , 'אני מקווה שהדבר שזועק שם בסדר.' אחשוב בדאגה ואמשיך לרוץ .
-
[B]דן[/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת על לילי, שנשרפת בכתפה(חלק מהכתף שלה חשוף ואתה רואה כוויה אדומה מסולסלת)
רשפור קופץ הצידה ומצליח להתחמק מן הגחלת.
הוא זורק אבן לאחור שפוגעת לך בלחי ושורטת אותה, אתה מרגיש דם יורד בלחי שלך.
נידורן משתמשת בקוצי רעל והפעם רשפור רואה כי לילי לא מספיקה להתחמק ולכן חוסם את הקוצים בגבו בכדי שלא ייפגעו בא.
לילי רואה זאת ובאה מהר לעזור לאחיה.
''זה לא שווה את זה נשיג אותו בפעם אחרת'' אומרת לילי, היא מניחה בעדינות את הפוקימון הקטן על הדשא ונעלמת עם אחיה אל בין העצים.
אתה מבחין מזווית העין שלך ילד אשר יוצא מסבך העצים
[B]ריי[/B]
אתה רץ במהירות אל בין השיחים ורואה נער בערך בן-גילך בוהה בין עצי היער.
במקום בו הוא בוהה אתה רואה פוקימון קטן וירוק ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492-l.png[/IMG]) שנראה מאוד פגוע
הנער נראה מאוד מודאג לגבי הפוקימון ופוקימוניו מותשים מחוץ לפוקדור, ולילד שריטה ארוכה ודקה על הלחי אשר נוטפת דם
מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1335371][B]דן[/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת על לילי, שנשרפת בכתפה(חלק מהכתף שלה חשוף ואתה רואה כוויה אדומה מסולסלת)
רשפור קופץ הצידה ומצליח להתחמק מן הגחלת.
הוא זורק אבן לאחור שפוגעת לך בלחי ושורטת אותה, אתה מרגיש דם יורד בלחי שלך.
נידורן משתמשת בקוצי רעל והפעם רשפור רואה כי לילי לא מספיקה להתחמק ולכן חוסם את הקוצים בגבו בכדי שלא ייפגעו בא.
לילי רואה זאת ובאה מהר לעזור לאחיה.
''זה לא שווה את זה נשיג אותו בפעם אחרת'' אומרת לילי, היא מניחה בעדינות את הפוקימון הקטן על הדשא ונעלמת עם אחיה אל בין העצים.
אתה מבחין מזווית העין שלך ילד אשר יוצא מסבך העצים[/QUOTE]
שיימין לא טלפט? ( מדבר בטלפטיה )
---------------------
'וואו מגיע להם ' אחשוב לעצמי וארים את הקיפוד הקטן וכשאבחין בילד אשאל אותו " מי אתה? אתה קשור איכשהו לקיפוד הזה? " אשאל אותו ואחר כך אבדוק את הקיפוד בפוקדע.
-
[QUOTE=ttrrtte;1331144]אז זהו שלאD: אני לא אתן לך יחס מיוחד
_________________________________________________-
אתה מתגנב אל מאחוריי המעבדה כאשר צ'יקוריטה, עצוב משתרך מאחורייך, לפתע אתה שומע רחש בשיחים, אתה מסתובב ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa057.png[/IMG]
מתנפל עלייך, ידעת שהלך עלייך אך לפתע משהו ירוק חסם את ההתקפה ועף הצידה-זה היה ציקוריטה!
הפוקימון המסתורי שתקף אותך הלך עצבני אל מחוץ ליער, צ'יקוריטה שוכבת פצועה מאוד על יד רגלייך ואומרת ''צ'רו,,צ'יקורי...''[/QUOTE]
'אפס אחד' אחשוב לעצמי בזמן שאני מתקרב לציקו שלי 'מי הוא חושב שהוא איך הוא מעז לגעת בציקו!' אחשוב בכעס "בואי ציקו אני אקח אותך למעבדה אני לא ראוי לך" אגיד ועעסה את זה
-
[QUOTE=ttrrtte;1335371][B]
[B]ריי[/B]
אתה רץ במהירות אל בין השיחים ורואה נער בערך בן-גילך בוהה בין עצי היער.
במקום בו הוא בוהה אתה רואה פוקימון קטן וירוק ([IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/492-l.png[/IMG]) שנראה מאוד פגוע
הנער נראה מאוד מודאג לגבי הפוקימון ופוקימוניו מותשים מחוץ לפוקדור, ולילד שריטה ארוכה ודקה על הלחי אשר נוטפת דם
מה תעשה?[/QUOTE]
אבדוק את הפוקימון בפוקדע ואז ארוץ אליהם. "היי , אתה בסדר?" אשאל את הילד , "אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי." אומר , "מה קרה לפוקימון הזה." אשאל בבהלה .
-
[b]דן וריי, נתתי לכם תגובות טיפה תקועות, אבל תנסו לענות כי אחרי זה למה זמן אני ישלב את התגובות שלכם, התגובות האלו היו חייבות להיות ככה אחרת אי אפשר היה לשלב[/b]
[b]דן[/b]
סבלנותxd
אתה מרים את פוקימון הקיפוד וסורק אותו בפוקדע, ''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' לאחר מכן, אתה רואה שהנער רץ אלייך ואומר במהירות ''"היי , אתה בסדר? אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי,מה קרה לפוקימון הזה." הוא שואל בבהלה.
אתה מספר לריי שהותקפת על ידי צוות הרס בזמן שניסית להציל את שיימין ואומר כי שמך דן.
[b]עמיטליב[/b]
אין לי כח לבדור מה השם שלך במשחק בטופס ההרשמהp: אני אבדור בתגובה הבאה
______________________________________________--
אתה הולך למעבדה אך מגלה שהיא סגורה ומסוגרת מכל הכיוונים ונכנע.
אתה הולך לכיוון דרך 1, מעט עצבני.
אתה נכנס כאשר צ'יקוריטה משתרכת מאחורייך ומדלגת מעט בכדי להדביק את הקצב שלך.
משני צידך נמצא יער ובמרכזו שביל.
[b]ריי[/b]
אתה סורק את הפוקימון ורואה שגם הנער השני עושה כך, אך אתה לא שומע את הפוקדע שלו, אתה רואה שהילד רץ אל הפוקימו ומרים אותו בדאגה.
''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' מזמזם הפוקדע שלך.
אתה רץ אל הילד ושואל
''היי , אתה בסדר?אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי מה קרה לפוקימון הזה." אתה שואל בבהלה .
הילד מביט בך מעט בשוק מהדיבור המהיר שלך, ומספר לך כי הותקף על ידי צוות הרס בזמן שניסה להציל את שיימין.
הילד אומר ששמו דן.