-
[QUOTE=Chity;1342563][SIZE="1"]רועי, אם לא שמת לב ערכתי את ההודעה שלי.[/SIZE]
--------------------------------------------------------
[U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="Blue"]דניאל:[/COLOR]
סקוורטייל מעיף את אושאוט באוויר, אבל אושאוט מתאזן ונוחת ישר.
אתה לא מבין למה אושאוט לא תוקף כמו שאמרת לו לעשות, אבל אז אתה רואה מבט מפוחד בעיניים שלו.
"לנשיכה יש אפקט מיוחד, היא יכולה להרתיע את האויב כדי שלא יתקוף", הוא מתרברב. "עכשיו סקוורטיל, רוץ אליו ותינשך אותו שוב!"[/QUOTE]
"אושאוט תברח מסקווירטל ושתוכל שוב לתקוף תשתמש על סקווירטל באקדח מים מרחוק ! " אגיד לאושאוט ואז אגיד לקבוצה הירוקה " עצלנים... אתם חושבים שאתם גאונים שבעצם אתם טמבלים כי אתם לא יודעים לעשות משימה פשוטה... " אגיד להם.
-
[COLOR="Blue"]דניאל:[/COLOR]
[QUOTE=omer2012;1342565]"אושאוט תברח מסקווירטל ושתוכל שוב לתקוף תשתמש על סקווירטל באקדח מים מרחוק ! " אגיד לאושאוט ואז אגיד לקבוצה הירוקה " עצלנים... אתם חושבים שאתם גאונים שבעצם אתם טמבלים כי אתם לא יודעים לעשות משימה פשוטה... " אגיד להם.[/QUOTE]
אושאוט מתחמק בזריזות מסקווירטל. "איך קראת לנו?", אומר המאמן ברוגז. "סקווירטל, תשתמש ב- " אך לפתע אקדח המים של אושאוט העיף את סקווירטל.
"סקווירטל, לא!" צועק המאמן. הוא מביט אליך בשנאה ואומר:
"תראה מה זה באמת כח! סקווירטל, תשתמש בקרן קרח עכשיו!"
-
[QUOTE=Chity;1342569][COLOR="Blue"]דניאל:[/COLOR]
אושאוט מתחמק בזריזות מסקווירטל. "איך קראת לנו?", אומר המאמן ברוגז. "סקווירטל, תשתמש ב- " אך לפתע אקדח המים של אושאוט העיף את סקווירטל.
"סקווירטל, לא!" צועק המאמן. הוא מביט אליך בשנאה ואומר:
"תראה מה זה באמת כח! סקווירטל, תשתמש בקרן קרח עכשיו!"[/QUOTE]
" טמבל חחח " אצחק ואתגרה בו בכך שהוא יסתכל עליי בעצבים בזמן הקרב אם זה יעבוד וכך אסיח את דעתו ואגיד " אושאוט תשתמש באקדח מים על קרן הקרח מהר! " אגיד לאושאוט.
-
[QUOTE=Chity;1342563][SIZE="1"]רועי, אם לא שמת לב ערכתי את ההודעה שלי.[/SIZE]
--------------------------------------------------------
[COLOR="blue"]הארי:[/COLOR]
ציקוריטה נרתע ממתקפת המבט, ואז צימצאר תוקף אותה בגחלת לוהטת.
המאמן קורא: "ציקוריטה, תתחמק עכשיו!"
אבל ציקוריטה לא מספיק, והוא נפגע קשה מהגחלת.
"ציקוריטה, אבקת שינה עכשיו!" הוא קורא ביאוש.
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תתחמק מאבקת השינה ואז תרוץ לכיוון צ'יקוריטה , כשתהיה בתווך שלדעתך מספיק קרוב בשביל לפגוע תשתמש בגחלת." אומר ברצינות , "לא הבנתי למה אתם מחכים שאנחנו נמצא את מונה ואז אתם תקחו אותה... הבנתי , אתם יודעים שאתם יותר מדי חלשים בשביל לחסל את הטרנקוויל החלש של הזקן הזה." אומר בזלזול , "צ'ימצ'אר , תזכור מה שאמרתי לך , להגן על מונה." אומר ברצינות .
-
[U][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="blue"]דניאל:[/COLOR]
המאמן אכן מתעצבן וצועק "אני טמבל? האושאוט שלך כל כך חלש ש-" לפתע אקדח המים החזק של אושאוט גובר על קרן הקרח של סקווריטל, ומי קרח קפואים מעיפים אותו לקצה השני של החדר.
"אופס". אומר המאמן.
"סקווירטל חזור! ואל תחשוב שהפסדנו, החברים שלי עוד ינצחו אתכם!!!
[COLOR="Blue"]הארי:[/COLOR]
צימצאר מתחמק מאבקת השינה, והוא תוקף את ציקוריטה בגחלת.
ציקוריטה נופל מעולף, והמאמן צועק "ציקוריטה, תחזרי עכשיו! ואתה, אל תחשוב שניצחתם. טריקו של החבר שלי ינצח בקלות את טפיג של החבר שלך."
-
[QUOTE=Chity;1342553][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="blue"]אנדרו:[/COLOR]
טפיג מזנק על ציקוריטה, ותוקף אותו בגחלת. המאמן שלו שם לב לזה מהר וקורא: "ציקוריטה, תיזהרי!"
ציקוריטה מתחמק בזריזות, ונראה מאוד כועס.
"אה, שלוש על שתיים?", אומר אחד מהם. "טריקו, צא עכשיו!" הוא קורא.
טריקו יוצא מהפוקדור, מוכן לקרב מול טפיג.
"יופי, עכשיו הקרב שווה. טריקו, תטען קרן סולארית, צא!"[/QUOTE]
"טפיג אל תיתן לו לסיים, תשתמש בגחלת ואז בדחיפה כדי לעצור אותו" אגיד לטפיג בבהילות
-
[QUOTE=Chity;1342576][U][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="Blue"]הארי:[/COLOR]
צימצאר מתחמק מאבקת השינה, והוא תוקף את ציקוריטה בגחלת.
ציקוריטה נופל מעולף, והמאמן צועק "ציקוריטה, תחזרי עכשיו! ואתה, אל תחשוב שניצחתם. טריקו של החבר שלי ינצח בקלות את טפיג של החבר שלך."[/QUOTE]
"גם אם זה נכון , הוא לא יוכל לנצח גם את צ'ימצ'אר." אומר וארים את מונה , "צ'ימצ'אר , צריך לעזור לאנדרו ." אומר ברצינות וארוץ תוך כדי שאני מחזיק את מונה בידי ובודק כל כמה שניות אם צ'ימצ'אר מאחורי , כשאגיע אעמוד ליד אנדרו , "הצ'יקוריטה הזאת לא הייתה משהו." אומר , "צ'ימצ'אר תשתמש במבט על טריקו , לאחר מכן תשתמש בגחלת." אומר ברצינות .
-
[QUOTE=Chity;1342576][U][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[COLOR="blue"]דניאל:[/COLOR]
המאמן אכן מתעצבן וצועק "אני טמבל? האושאוט שלך כל כך חלש ש-" לפתע אקדח המים החזק של אושאוט גובר על קרן הקרח של סקווריטל, ונינ קרח קפואים מעיפים אותו לקצה השני של החדר.
"אופס". אומר המאמן.
"סקווירטל חזור! ואל תחשוב שהפסדנו, החברים שלי עוד ינצחו אתכם!!![/QUOTE]
"כן? פוקימון אש נגד עשב... תחשוב בהיגיון... " אגיד לו ואצפה בחבריי לקבוצה נלחמים בקבוצה הירוקה.
-
*שם במשחק: מייקל
*שם בפורום: מייקל100
*גיל(במשחק) - 14 עד 18: 15
*רקע(צריך לכלול: למה אני רוצה להצטרף לסוכנות): כשמייקל נולד הוא כמעט לא שרד, הוא נולד פג (זאת אומרת שהוא נולד לפני הזמן) והצ'ריזרד של אמא שלו עטף אותו באש חמה ונעימה כמו אינקובטור והציל לו את החיים מאז הוא ידע שהוא רוצה צ'ריזרד כבר בגיל חמש הוא פגש קטרפרי והתיידד איתו. יש לו אמא ואבא נחמדים ואחות גדולה ונודניקית שהיא מתאמת פוקימונים. היא תמיד מציקה לו שהוא יהיה מאמן גרוע והוא כבר רוצה להוכיח לה שהוא מאמן מצוין והיום הוא היום הגדול. הוא רוצה להתקבל לסוכנות ולהוכיח שהוא יודע יותר ממנה והוא מאמן מצוין.
*פוקימון התחלתי(חובה מהדוגמאות): צ'אריזרד
-
[COLOR="Blue"]אנדרו:[/COLOR]
[QUOTE=r03e;1342579]"טפיג אל תיתן לו לסיים, תשתמש בגחלת ואז בדחיפה כדי לעצור אותו" אגיד לטפיג בבהילות[/QUOTE]
טפיג רץ במהירות, ופוגע בטריקו בדחיפה. טריקו עף רחוק מאוד, אבל נוחת ישר, ונראה כאילו הוא סיים לטעון את הקרן הסולארית.
"מעולה טריקו", צועק המאמן שלו. "עכשיו תגמור אותו!"
קרן סולארית אדירה בוקעת מטריקו, אך למרבה המזל נראה שלטריקו קשה להסתדר עם מתקפה כזו חזקה, והוא מפספס את טפיג. לפתע אתה שם לב שהקרן הסולארית מתקרבת במהירות למונה!
מונה צורח, ולפתע בוקע זוהר סגול מגופו, עוצר את הקרן הסולארית ומפוצץ אותה על טריקו. טריקו נופל מעולף, והמאמן ההמום קורא "זאת היתה מתקפת על חושי! טריקו, חזור עכשיו. קדימה חבר'ה, בואו נסתלק מכאן!", ו[COLOR="Green"]הקבוצה הירוקה[/COLOR] בורחת ונעלמת.
-
[QUOTE=Chity;1342587][COLOR="Blue"]אנדרו:[/COLOR]
טפיג רץ במהירות, ופוגע בטריקו בדחיפה. טריקו עף רחוק מאוד, אבל נוחת ישר, ונראה כאילו הוא סיים לטעון את הקרן הסולארית.
קרן סולארית אדירה בוקעת מטריקו, אך למרבה המזל נראה שלטריקו קשה להסתדר עם מתקפה כזו חזקה, והוא מפספס את טפיג. לפתע אתה שם לב שהקרן הסולארית מתקרבת במהירות למונה!
מונה צורח, ולפתע בוקע זוהר סגול מגופו, עוצר את הקרן הסולארית ומפוצץ אותה על טריקו. טריקו נופל מעולף, והמאמן ההמום קורא "זאת היתה מתקפת על חושי! טריקו, חזור עכשיו. קדימה חבר'ה, בואו נסתלק מכאן!", ו[COLOR="Green"]הקבוצה הירוקה[/COLOR] בורחת ונעלמת.[/QUOTE]
"בדיוק , תברחו חבורת פחדנים." אומר בזלזול וארים את מונה , "טוב מאוד צ'ימצ'אר תחזור." אומר , אחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו ואשים את הפוקדור בכיס , "דניאל , אנדרו יש לנו דרך ארוכה לעשות צריכים ללכת למאמנת של מונה." אומר תוך כדי ריצה , "רק רגע , איפה נמצאת המאמנת." אשאל את דניאל ואת אנדרו תוך כדי שאני מחזיק את מונה .
-
[QUOTE=Chity;1342587][COLOR="Blue"]אנדרו:[/COLOR]
מונה צורח, ולפתע בוקע זוהר סגול מגופו, עוצר את הקרן הסולארית ומפוצץ אותה על טריקו. טריקו נופל מעולף, והמאמן ההמום קורא "זאת היתה מתקפת על חושי! טריקו, חזור עכשיו. קדימה חבר'ה, בואו נסתלק מכאן!", ו[COLOR="Green"]הקבוצה הירוקה[/COLOR] בורחת ונעלמת.[/QUOTE]
" יש! ניצחנו אותם! איזה לוזרים!" אגיד בהתרגשות ואחזור עם הצוות למאמנת ואחשוב ' רגע, איפה המאמנת ?' אחשוב ושאל את חברי הקבוצה " אתם יודעים איפה המאמנת?" אשאל.
-
[U][SIZE="1"][COLOR="Red"]מייקל, אתה רשום בקבוצה האדומה. והתכוונת לצרמנדר, לא צריזרד.[/COLOR][/SIZE][/U]
----------------------------------------------------------------------------
סיימתם את המשימה בהצלחה. הסוכנות תבוא לאסוף אתכם ותחזיר את המונה למאמנת שלו.
-
[QUOTE=Chity;1342598][U][SIZE="1"][COLOR="Red"]מייקל, אתה רשום בקבוצה האדומה. והתכוונת לצרמנדר, לא צריזרד.[/COLOR][/SIZE][/U]
----------------------------------------------------------------------------
סיימתם את המשימה בהצלחה. הסוכנות תבוא לאסוף אתכם ותחזיר את המונה למאמנת שלו.[/QUOTE]
"סוף סוף , אני רוצה לנוח , ובטוח שגם צ'ימצ'אר רוצה." אומר ואחכה שהסוכנות תאסוף אותי, 'אני מקווה שאצליח לשחרר את אבי בזמן.' אחשוב בלחץ .
-
[U][COLOR="Purple"]לכל השחקנים:[/COLOR][/U]
הסוכנות רוצה שהפוקימונים שלכם יהיו יותר חזקים למשימה הבאה, כמו שב[COLOR="Green"]קבוצה הירוקה[/COLOR] יש פוקימונים שלמדו מתקפות חזקות כמו קרן קרח וקרן סולרית.
כתבו איזה מתקפה אתם רוצים ללמד את הפוקימונים שלכם.
גם בתופס ההרשמה אני אוסיף: בקשה למתקפה.
לא כל מתקפה תתקבל.