תעשו טייר Ou רגיל וזהו..
ותעשו שמותר מזג אוויר,בלי זה הורס רצח..
Printable View
תעשו טייר Ou רגיל וזהו..
ותעשו שמותר מזג אוויר,בלי זה הורס רצח..
[QUOTE=אלבזון;1343138]תעשו טייר Ou רגיל וזהו..
ותעשו שמותר מזג אוויר,בלי זה הורס רצח..[/QUOTE]
לא אמרנו את כל המזג אוויר... אמרנו rain dance ו-sunny day... אתה יכול לעשות hail ו- sandstorm ועוד דברים שמשפיעים על מזג אוויר פרט ל-rain dance ו-sunny day.
מותר ניינטלס ופוליטוד?
אם זה לא דרים וורלד אתה יכול למחוק אותי מהרשומים
בלי דריםוורלד זה חראאאאאא
ולכל המתלוננים, שישיות שמש וגשם זה פשוט חזק מידי. בא לכם שאני אכין אחת כדי שפשוט תתנו לי תאליפות וזהו? תגידו אם כן
אופיר, מה זה בכלל דרים וורלד? ואביב אלבזון, אתה יכול בתנאי שאתה משנה להם יכולת.
[QUOTE=omer2012;1343174]אופיר, מה זה בכלל דרים וורלד? ואביב אלבזון, אתה יכול בתנאי שאתה משנה להם יכולת.[/QUOTE]
FACEPALM
איך יצא שהוא מנהל הטורניר?
קיצר תעשה שהטייר הוא OU DW
[QUOTE=F|upy;1343187]FACEPALM
איך יצא שהוא מנהל הטורניר?
קיצר תעשה שהטייר הוא OU DW[/QUOTE]
זה שהוא לא יודע קצת דברים זה לא אומר שהוא לא יכול להיות המנהל של הטורניר.
ואופיר, אתה יודע איך לפתוח שרת?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עומר, דרים וורלד זה שאפשר להשתמש ביכולות נוספות, ולא רק ביכולת אחת כמו בדור הרביעי.
וגם אני לא מתבייש להודות שאני לא יודע מה הכוונה טייר ואלה, כי אני לא ממש בקיא במשחק פוקימון אונליין, רציתי לפתוח טורניר רק כדי להינות בו.
[QUOTE=Chity;1343220]זה שהוא לא יודע קצת דברים זה לא אומר שהוא לא יכול להיות המנהל של הטורניר.
ואופיר, אתה יודע איך לפתוח שרת?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עומר, דרים וורלד זה שאפשר להשתמש ביכולות נוספות, ולא רק ביכולת אחת כמו בדור הרביעי.
וגם אני לא מתבייש להודות שאני לא יודע מה הכוונה טייר ואלה, כי אני לא ממש בקיא במשחק פוקימון אונליין, רציתי לפתוח טורניר רק כדי להינות בו.[/QUOTE]
כן פתחתי כבר פעם ואני לא אפתח עוד אחד כי זה סתם השקעה ואין לי כוח
קיצר תרשום טייר OU DW תגיד להם בלי פוליטוד וניינטיילס וזהו
ולכל המתלוננים על הקטע השני, רוצים להילחם נגד שישיית מזג אוויר שלי או של אילן? תנו לנו תפרס וזהו.
[QUOTE=F|upy;1343222]כן פתחתי כבר פעם ואני לא אפתח עוד אחד כי זה סתם השקעה ואין לי כוח
קיצר תרשום טייר OU DW תגיד להם בלי פוליטוד וניינטיילס וזהו
ולכל המתלוננים על הקטע השני, רוצים להילחם נגד שישיית מזג אוויר שלי או של אילן? תנו לנו תפרס וזהו.[/QUOTE]
אבל לפוליטוד ניינטיילס יש גם יכולות אחרות, אז יש לי רעיון אחר.
עומר, תעשה חוק כזה:
אסורות היכולות:
Drought (מזמן מזג אוויר Sunny Day)
Drizzle (מזמן מזג אוויר Rain Dance)
[QUOTE=Chity;1343228]אבל לפוליטוד ניינטיילס יש גם יכולות אחרות, אז יש לי רעיון אחר.
עומר, תעשה חוק כזה:
אסורות היכולות:
Drought (מזמן מזג אוויר Sunny Day)
Drizzle (מזמן מזג אוויר Rain Dance)[/QUOTE]
הוספתי
או בלי שישיות שמש וגשם, אבל מה שכן אני גם לא מבין בזה ככה שאני יודע שאני לא יקח, יש פה את אלה שמרכיבים שישיות ברמה גבוהה
שם אמיתי: דביר
שם במשחק: Style
מה הדירוג שלי על השישייה שלי: לא נותן דירוג, לקח לי זמן לחשוב עליה ובגלל שהמשחק מעצבן אותי אני לא משתמש במתקפות שמורידות\מעלות סטטים, המתקפה היחידה שאצלי שונה היא Roost
[QUOTE=dvirbs;1343234]או בלי שישיות שמש וגשם, אבל מה שכן אני גם לא מבין בזה ככה שאני יודע שאני לא יקח, יש פה את אלה שמרכיבים שישיות ברמה גבוהה
שם אמיתי: דביר
שם במשחק: Style
מה הדירוג שלי על השישייה שלי: לא נותן דירוג, לקח לי זמן לחשוב עליה ובגלל שהמשחק מעצבן אותי אני לא משתמש במתקפות שמורידות\מעלות סטטים, המתקפה היחידה שאצלי שונה היא Roost[/QUOTE]
רשום, עוד אחד והטורניר מתחיל!!!
עומר, תוסיף שאם השחקן יעבור על החוקים באמצע הקרב, אז לא רק שהקרב ייפסק אלא גם השחקן יעוף מהטורניר.
[QUOTE=Chity;1346538]עומר, תוסיף שאם השחקן יעבור על החוקים באמצע הקרב, אז לא רק שהקרב ייפסק אלא גם השחקן יעוף מהטורניר.[/QUOTE]
לא צריך, פשוט שישים לב להבא... אם הוא יעוף אז זה יהיה בעיה...
אם לא ירשם עוד אחד יש לי רעיון...
נעשה 3 סיבובים:
סיבוב ראשון
1 נגד 2
3 נגד 4
5 נגד 6
סיבוב שני
2 נגד 3
4 נגד5
6 נגד 7
סיבוב שלישי
7 נגד 1
ככה לכל אחד יהיו 2 קרבות כאלה שינצחו בקרב ויפסידו יעברו לשובר שיוויון כאלה שהפסידו פעמיים יצאו כאלה שניצחו פעמיים יעלו שלב אוטומטי
אחרי השלב הראשון נבדוק מי יעבור שלב זה הכי בגיוני שלא נאבד גם אנשים שכבר נרשמו..
מה דעתכם?