מה זההההההההה
מי מלכלך ככה על דרגון בול את כל קריית מלאכי אני מביא עליוווווווו
Printable View
מה זההההההההה
מי מלכלך ככה על דרגון בול את כל קריית מלאכי אני מביא עליוווווווו
דרגון בול זי[אנחנו לא מדברים על דרגון בול] בכלל לא הייתה מתוכננת, כמו לידה בטעות, מספיק לכם? Xddd וככה היא נראתה, אין עלילה, עומק, או שום דבר ם:
תרשמו לפה : [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50233[/url]
מי מלכלך על טלטביז?!?
ובכלל תמיד שווה לשמוע את קלינקס... למרות שבקושי שמעו את הקול שלך :-)
[QUOTE=X-Drake;1342219]דרגון בול זי[אנחנו לא מדברים על דרגון בול] בכלל לא הייתה מתוכננת, כמו לידה בטעות, מספיק לכם? Xddd וככה היא נראתה, אין עלילה, עומק, או שום דבר ם:[/QUOTE]
תודה שלא הבנת אותי ):
[QUOTE=X-Drake;1342219]דרגון בול זי[אנחנו לא מדברים על דרגון בול] בכלל לא הייתה מתוכננת, כמו לידה בטעות, מספיק לכם? Xddd וככה היא נראתה, אין עלילה, עומק, או שום דבר ם:[/QUOTE]
יש עלילה, יש עומק ויש הרבה דברים :RAGE:
תעשה REWATCH ותבין...
מה זה משנה יצא לי לצאת על בליץ' או לא, זה מרגיש טוב כמו לגמ... לגמ... לגמגמם... ם:
ואני כן קלינקס!
זתורמת, לא!!!
[QUOTE=X-Drake;1342225]מה זה משנה יצא לי לצאת על בליץ' או לא, זה מרגיש טוב כמו לגמ... לגמ... לגמגמם... ם:
ואני כן קלינקס!
זתורמת, לא!!![/QUOTE]
תהנה, להבא אבל תשתדל להבין אותי או לתת לי להסביר מה אני מתכוון לפני שאתה פותח בסרטונים עלי ):
לא יכלתי האינטרנט הלך לכן צילמתי! :(
[QUOTE=X-Drake;1342228]לא יכלתי האינטרנט הלך לכן צילמתי! :([/QUOTE]
דרך אגב, אני עם הרמקולים של הטלביזיה עכשיו מחוברים למחשב, הייתי צריך להגביר את העוצמה ל-30 כדי לשמוע נורמלי מה אמרת בסרטון, זה היה כל כך חלש O:
מה
לדרגון בול זי וחצי יש עלילה
ואחרי הסרט הראשון של פוקימון (אבל זה היה בגיל 6 אז לא'דע כמה זה נחשב) זאת האנימה הראשונה שגרמה לי באמת לבכות. פעמיים.
במוות של ווג'יטה בסאגת נאמק ובהתאבדות שלו בסאגת מג'ין בו
זאת פשוט הדמות הכי טובה שהייתה אי פעם
קיצר שתוק ):
תראה... לא היית בוכה אם היה לך משהו קצת יותר רציני מבוטן
צודק...
ובאיזה :rage: הייתי כשגוהן לא התאמן ורק למד בטיימסקיפ עם סל!!
ועוד יותר :rageeee: שהוא הפך לחנון משקפיים!!!
שתקו הקטע שאש הפך לאבן היה הדבר הכי מרגש שיש >:
[QUOTE=The Charmander;1342233]תראה... לא היית בוכה אם היה לך משהו קצת יותר רציני מבוטן[/QUOTE]
לצלם לך תמונות של הזין שלי וזהו?