-
[QUOTE=Ilan;1352536]יש לך תמונה של מה שאתה מקבל..[/QUOTE]
אז במקום שיהיה רשום לי מה זה אני אתחיל לחפש מה זה כל תמונה כל פעם?
לא משעמם לי עד כדי כך...אני משחק בזה,כי מעניין אותי לדעת מה משתנה בין המשחקים וכי שיחקתי בכל המשחקים במחשב....וגם ראיתי כבר את כל העונות...כל עוד זה היה בארץ או שמצאתי לראות באנגלית(מדובב או תרגום)...
אבל כשזה בכלל לא באנגלית וזה רק יפנית/סינית/מה שלא יהיה...זה לא מעניין ולא מובן ולא עוזר לי ללכת אחרי מדריך כשאני לא יודע מה המתקפה...ולשנות מתקפות לפי מספרים מסוימים ולבדוק את המתקפה אח"כ ולהבין שלקחתי סתם מתקפה שלא רציתי ולעשות ריסט...זה דבר מעצבן...אז רק ביקשתי עזרה איך לעשות שיהיה לי אנגלית,כי יש לי רק לרשום באנגלית שמות...ורשום לי באנגלית רק "BAG" FIGHT" RUN" ואולי גם פוקימון או משהו...שזה בלחימה...כל השאר בשפה הלא מובנת ולא עוזרת....
אם אתם יכולים לעזור,בבקשה.
אם אתם לא מבינים את מה שמבקשים אני אחפש לבד,אבל לפחות תענו על מה שמבקשים ואל תגידו לי מה יש ומה אין אם אני אומר לכם שהורדתי סינית עם EXP ואין לי אנגלית חוץ ממה שאמרתי לכם....ואני כבר עברתי את הקולנוע שם...אז זה ממש מעצבן ככה...
אודה מאוד לעוזרים...וסליחה על החפירה... :)
-
לדעתי כבר עדיף לחכות עוד איזה חודש, שיצאו הורדות יותר טובות ונקיות מבאגים..
-
[QUOTE=lior_revivo;1352538]אז במקום שיהיה רשום לי מה זה אני אתחיל לחפש מה זה כל תמונה כל פעם?
לא משעמם לי עד כדי כך...אני משחק בזה,כי מעניין אותי לדעת מה משתנה בין המשחקים וכי שיחקתי בכל המשחקים במחשב....וגם ראיתי כבר את כל העונות...כל עוד זה היה בארץ או שמצאתי לראות באנגלית(מדובב או תרגום)...
אבל כשזה בכלל לא באנגלית וזה רק יפנית/סינית/מה שלא יהיה...זה לא מעניין ולא מובן ולא עוזר לי ללכת אחרי מדריך כשאני לא יודע מה המתקפה...ולשנות מתקפות לפי מספרים מסוימים ולבדוק את המתקפה אח"כ ולהבין שלקחתי סתם מתקפה שלא רציתי ולעשות ריסט...זה דבר מעצבן...אז רק ביקשתי עזרה איך לעשות שיהיה לי אנגלית,כי יש לי רק לרשום באנגלית שמות...ורשום לי באנגלית רק "BAG" FIGHT" RUN" ואולי גם פוקימון או משהו...שזה בלחימה...כל השאר בשפה הלא מובנת ולא עוזרת....
אם אתם יכולים לעזור,בבקשה.
אם אתם לא מבינים את מה שמבקשים אני אחפש לבד,אבל לפחות תענו על מה שמבקשים ואל תגידו לי מה יש ומה אין אם אני אומר לכם שהורדתי סינית עם EXP ואין לי אנגלית חוץ ממה שאמרתי לכם....ואני כבר עברתי את הקולנוע שם...אז זה ממש מעצבן ככה...
אודה מאוד לעוזרים...וסליחה על החפירה... :)[/QUOTE]
יפנית***
אין אנגלית מה לעשות אם אין לך סבלנות בעיה שלך ולגבי המתקפות כל מתקפה יש בסרביי ואין 2 מתקפות עם אותה קטגורייה/סוג/כוח כלומר שעם קטגוריה/סוג/כוח תדע בדיוק מה כל מתקפה עושה ואם זה סטטוס תצטרך לבדוק בסרביי
לי לא רשום כלום באנגלית ואין לי בעיה..
ובתמונות רואים בדיוק את מה שצריך קל לראות מה זה הרי זה אותם תמונות כבר איזה 3 דורות מוזר שיחקת בכל המשחקים ולא ברור לך מה כל מתקפה בעיה שלך..
-
כל ההורדות חוץ מ1 (של שחור לא מתורגם ובלי בעיות exp) ואלה שיש להן בעיה בexp לא עובדות .
-
-
[quote=barhindi17;1361720]מתי יהיה באנגלית?[/quote]
מתוך הנושא [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48285"]לינקיית מדריכים ופרטים על המשחקים:[/URL]
[QUOTE]
[SIZE=2][B][U]תאריך יציאת המשחקים ביפן:[/U][/B] 23/06/2012
[U][B]תאריך יציאת המשחקים בארה"ב:[/B][/U] 07/10/2012 (באירופה ב-12/10/2012)[/SIZE]
[/QUOTE]
בנתיים יש הורדות לא רשמיות בהם המשחקים הם חלקית באנגלית (שמות של פוקימונים, מתקפות, חפצים וכדומה)
-
הורדתי את הכל וזה עשה לי סימן של אינטרנט וכל פעם שאני פותח את זה זה מראה לי סימן של אינטרנט תשובה דחוף
-
הורדת המשחקים
מה קורה אם אני לא מצליח להוריד את המשחקים
-
[QUOTE=beng909;1385265]מה קורה אם אני לא מצליח להוריד את המשחקים[/QUOTE]
תוכל לחכות ל-7 באוקטובר ואז יוצא באנגלית.
-
אני רוצה לשחק בשחור איזה הורדה הכי מומלצת להוריד ?
-
קוד לתיקון הexp NO$GBA
52004EA0 E8BD01F0
02004EA0 EAFFF25C
E2001800 0000005C
E92D4008 E3A00000
E3A0150E E2811A06
E5810B44 EA5FE9F2
E59F4034 E59F5034
E5845000 E59F4020
E5945000 E59F601C
E1550006 03A05001
05C4500A 03A05000
E1445DB4 E8BD01F0
EA000D95 021809E0
28AAFF1F 037FBFE0
EAA01606 00000000
D0000000 00000000
-
הורדתי את המשחק שכתבת שהוא מתורגם והכל ביפנית
אני רוצה לשחק באנגלית ביפנית זה לא שווה אני לא מבין כלום
-
[quote=Venusaur;1392228]הורדתי את המשחק שכתבת שהוא מתורגם והכל ביפנית
אני רוצה לשחק באנגלית ביפנית זה לא שווה אני לא מבין כלום[/quote]
משחק באנגלית מלאה ייצא עוד שבועיים-שלושה
כרגע צריך להסתפק במשחקים שרק אחוז מסוים בהם הוא באנגלית (פוקימונים, מתקפות, חפצים וכדומה)
ואלה ההורדות שיש פה
מעבר לזה אין כרגע
-
אז אתה יכול לשלוח לי בהודעה את המשחק שחור עם חצי אנגלית ? כי אני הורדתי את מה שכתבת שהוא חצי אנגלית והכל ביפנית גם המכות של הפוקימונים וגם הדיבורים וגם התיק
וזה חשוב שזה יהיה שחור כי את לבן אני רוצה לסיים באנגלית מלא
-