-
[COLOR="Red"][B]דן~[/B][/COLOR]
אתה משבח את סינדיקוועיל על הקרב הטוב ואז שולף פוכדור ריק מהתיק. אתה משליך אותו אל עבר סידוט המעולף והפוכדור נוגע בו, וסידוט נשאב פנימה. אתה מביט בפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע מצד לצד, מתפלל שהוא יעצור. כעבור מספר רגעים, נשמע רעש קטן מהפוכדור והוא מפסיק לנוע.
[B]סידוט נלכד![/B]
סינדיקוויל מביט בפוכדור ובכך, מחייך. לאחר מכן הוא מתיישב מתנשף כתוצאה מהקרב.
[COLOR="Blue"][B]פיטר~[/B][/COLOR]
אתה לוקח את הפוכדור מהרצפה ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלך, לאחר מכן אתה מרים את טוטודייל אל כתפך ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אחרי הליכה של כשעה, אתה מבחין בעץ גדול ועליו כמה פירות. אתה מרגיש שהבטן שלך מקרקעת וגם בטנו של טוטודייל כך.
-
[quote=Al Bundy;1352640]
[COLOR=red][B]אלון~[/B][/COLOR]
אתה מתרחק מהמעבדה ומגיע אל פתח דרך 29, הנמצא ביציאה מהעיר. אתה עוצר שם, ומוציא את סינדיקוויל החוצה מהפוכדור שלו, והוא מגיח החוצה בשמחה. מכיוון שאתה מבולבל ולא יודע את שמו, אתה בודק עליו מידע ומכיר את פרטיו. סינדיקוויל מחייך אלייך בשמחה ונראה מוכן להתחיל במסע שלהם.
לפתע, אתה שומע רעש קרוב אליכם, ואחרי כמה שניות עובר שם בריצה איזה ילד עם שיער אדום. הוא מסתכל עליך לרגע, וממשיך בריצה.
[/quote]
יעצלן למה אין מידע
~~~~~~~~~~
"טוב.. כנראה הוא ממהר לאנשהוא" אמלמל לעצמי ואמשיך ללכת עם סינדקוויל.
כשאראה פוקימון נחמד להתאמן נגדו, אקרא "מסך עשן!".
-
[
[COLOR="Green"][B]טל~[/B][/COLOR]
את משבחת את ציקוריטה על הקרב ואז שולפת פוכדור ריק מכיסך, ומשליכה לעבר סנטרט. הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה והפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע ומתחיל להנועע. את מתפללת שזה יצליח, ואחרי כמה שניות הפוכדור נודם ולא זז יותר.
[B]לכדת סנטרט![/B]
ציקוריטה מקפצת לה בשמחה כתוצאה מהתפיסה, מרגישה גאה במה שהיא עשתה
''כל הכבוד חמודה!'' אומר לה בשמחה.
אני אקח את הפוקדור של סנטרנט ואוציא אותו ''שלום סנטרט, אני המאמנת החדשה שלך טל, בוא שב על הכתף שלי שלא תטרך להיות בפוקדור'' אומר לסנטרט בשמחה.
אמשיך ללכת בדרכי לעיר הבאה.
-
[quote]פיטר~
אתה לוקח את הפוכדור מהרצפה ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלך, לאחר מכן אתה מרים את טוטודייל אל כתפך ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אחרי הליכה של כשעה, אתה מבחין בעץ גדול ועליו כמה פירות. אתה מרגיש שהבטן שלך מקרקעת וגם בטנו של טוטודייל כך.[/quote]
*מקרקרת..
"טוב טוטודייל, מה אתה אומר שניקח איזה פרי לאכילה?" אומר לטוטודייל ואקח שני פירות.אחד מהפירות אוכל ואת השני אתן לטוטודייל.
-
[quote]השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים "כן? איך אני יכול לעזור לך?" שואל אותך הבחור "באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי" אתה אומר "פ'סדר, כנס מהר! אני קצת עסוק" הוא אומר ומכניס אותך פנימה. אתה עוקב אחריו עד לחדר יחסית גדול, שבמרכזו עומדת מכונה ועליה 3 פוכדורים, כאשר על אחד יש סימן של טיפה, על האחר של להבה ועל האחרון של עלה "תבחר אחד ומהר" הוא אומר וממשיך להתעסק עם משהו בצד. מעל כל אחד מהפוכדורים מוקרנת תמונתו של הפוקימון ההתחלתי.
במי תבחרו?[/quote]
[i]אני רוצה את הספרייט הראשון משמאל בשורה הראשונה.
נ.ב:סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיב...[/i]
"אני רוצה את צ'יקוריטה!" אומר ואוציא אותו/אותה מהפוקדור. "היי,צ'יקוריטה!אני מקס ואני המאמן שלך!אתה חושב שכדי למצוא לנו קרב?" ואז אני אקח את צ'יקוריטה על הכתפיים שלי,ואלך לחפש קרב.
-
[QUOTE=Al Bundy;1352548][COLOR="Red"][B]דן~[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]אנדרו~[/B][/COLOR]
אתה עם טוטודייל בכלל...
[/QUOTE]
לא אמרת לי עם מי אני מתחיל אז חשבתי שזה סינדקוויל (אמרתי בטופס שאני רוצה את סינדקוויל או טוטודייל)
---------------------------------------------------------
[COLOR="MediumTurquoise"][U][B]התחלה:[/B][/U][/COLOR]
השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20081009235459/fantendo/images/6/69/Proffesor_Elm.PNG[/IMG] "כן? איך אני יכול לעזור לך?" שואל אותך הבחור "באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי" אתה אומר "פ'סדר, כנס מהר! אני קצת עסוק" הוא אומר ומכניס אותך פנימה. אתה עוקב אחריו עד לחדר יחסית גדול, שבמרכזו עומדת מכונה ועליה 3 פוכדורים, כאשר על אחד יש סימן של טיפה, על האחר של להבה ועל האחרון של עלה "תבחר אחד ומהר" הוא אומר וממשיך להתעסק עם משהו בצד. מעל כל אחד מהפוכדורים מוקרנת תמונתו של הפוקימון ההתחלתי.
במי תבחרו?[/QUOTE]
"אני בוחר בטוטודייל" אומר בביטחון ואושיט את היד שלי לעבר הפוכדור עם סימן הטיפה 'מה הוא עושה שם שכלכך חשוב' אחשוב לעצמי בזמן שארים את הפוכדור ואז אשאל "אני לא אמור לקבל גם פוקדע ופוכדורים?"
-
[QUOTE=Al Bundy;1352649][COLOR="Red"][B]דן~[/B][/COLOR]
אתה משבח את סינדיקוועיל על הקרב הטוב ואז שולף פוכדור ריק מהתיק. אתה משליך אותו אל עבר סידוט המעולף והפוכדור נוגע בו, וסידוט נשאב פנימה. אתה מביט בפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע מצד לצד, מתפלל שהוא יעצור. כעבור מספר רגעים, נשמע רעש קטן מהפוכדור והוא מפסיק לנוע.
[B]סידוט נלכד![/B]
סינדיקוויל מביט בפוכדור ובכך, מחייך. לאחר מכן הוא מתיישב מתנשף כתוצאה מהקרב.
[COLOR="Blue"][B]פיטר~[/B][/COLOR]
אתה לוקח את הפוכדור מהרצפה ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלך, לאחר מכן אתה מרים את טוטודייל אל כתפך ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אחרי הליכה של כשעה, אתה מבחין בעץ גדול ועליו כמה פירות. אתה מרגיש שהבטן שלך מקרקעת וגם בטנו של טוטודייל כך.[/QUOTE]
״יש סידוט נלכד! כל הכבוד סינדקוויל !״ אני אגיד בהתרגשות ואז אשבח את סינדקוויל ואלך לעיר הבאה.
-
מצטער שלא הגבתי השבוע, היו לי כמה בעיות גם באפטר מהצבא ואתמול שכבר הכנתי תגובה מלאה נסגר לי הדפדפן בטעות והכל נמחק ><
[B]דן~[/B]
אתה משבח את סינדיקוויל על הקרב הטוב ולאחר מכן אתה מרים אותו בידך עד שיתאושש מהקרב. אתם ממשיכים לצעוד בדרך אל עבר העיירה הבאה, שלפי המפה שבידך קוראים לה צארינגרו'ב. אחרי הליכה של חצי שעה בערך, אתם מבחינים במין אגם קטנטן באמצע הדרך, שלא נראה עמוק במיוחד. אתה מבחין שם בכמה פוקימונים פראיים ששותים מים.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/010.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/013.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/043.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/187.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/179.gif[/IMG]
[B]אנדרו~[/B]
אתה מרים את הפוכדור של טוטודייל מהמתקן ומסתכל עליו "פרופסור, היכן הציוד שלי?" אתה שואל אותו "הציוד שלך נמצא על השולחן שבפינה" הוא אומר בקצרה ומצביע לשם. אתה מבחין בשולחן "שיהיה לך בהצלחה במסע" הוא אומר לך בקצרה ואתה יוצא החוצה ומסתכל לצדדים, עדיין נרגש מקבלת הפוקימון ההתחלתי שלך. אתה חש בתזוזה בפוכדור של טוטודייל אשר בידך.
[B]מקס~[/B]
"אני אבחר בציקוריטה!" אתה קורא ומרים את הפוכדור שלה, אתה משליך אותו קדימה ומתוך הפוכדור מגיחה החוצה ציקוריטה "ציקו!" היא קוראת ומחייכת אלייך ואתה מציג את עצמך בפניה והיא קופצת משמחה. אתה מרים אותה ומתכונן לעזוב, כשלפתע אתה נזכר שלא קיבלת את הציוד. אתה שואל את הפרופסור איפה הוא והוא בלי לומר מילה מסמן לעבר שולחן בצד, שם אתה מבחין ב6 פוכדורים, פוקדע, מפה וקופסאת תגים. אתה לוקח את הציוד ויוצא החוצה, מתחיל לחפש אחר קרב מעניין לציקוריטה. אחרי הליכה של עשר דקות אתה לא מוצא אף מאמן, אבל אתה שם לב שאתה נמצא ביציאה מהעיר ואתה בפםתחה של דרך 29. מחייך אתה נכנס פנימה ומתחיל לצעוד בה. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין במשהו שהולך על השביל לפניך. אתה מזהה שזה פוקימון!
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/270.gif[/IMG]
[B]פיטר~[/B]
אתה מציע לטוטודייל מפירות העץ והוא קופץ בשמחה. אתה מושיט את ידך כלפי מעלה ומצליח לקטוף 2 פירות, אחת לך ואחד לו. אתה חוצה לשניים את הראשון ונותן לטוטודייל שמיד מתחיל לאכול בשמחה. אתה לוקח ביס מהשני והוא מרגיש לך מעט חמצמץ, אבל עדיין טעים. נראה ששניכם נהנים מהפירות.
לפתע, 3 זאבים קופצים מאחד השיחים הסמוכים והם נוהמים לעברכם. נראה שחדרתם לשטח המחייה שלהם.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/261.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/261.gif[/IMG] [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/261.gif[/IMG]
[B]טל~[/B]
את שמחה בתפיסה יחד עם ציקוריטה, ואת מרימה את הפוכדור של סנטרט מהרצפה. את משליכה אותו קדימה ומתוך הפוכדור סנטרט מגיח החוצה עייף מהקרב, והוא מסתכל עלייך. את מברכת אותו על הצטרפותו לצוות והוא מסתכל עלייך בחיוך. את מרימה אותו ומניחה על כתפיך הימנית, ואת ממשיכה לצעוד איתו ועם ציקוריטה בדרך.
אחרי הליכה של שעה בערך, אתם עוצרים למנוחה מתחת לעץ גדול בצד הדרך.
לפתע, אתם מבחינים במאמן שחולף במקום "היי, אולי את רוצה קרב 1-1?" הוא שואל אותך, מכין פוכדור בידו.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/097.gif[/IMG]
[B]אלון~[/B]
ענית כבר תשובה בעצמך :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים אל תוך דרך 29 ואחרי הליכה של כמה דקות אתה שומע רחש מתוך אחד השיחים הסמוך. מתוך השיחים קופץ לפתע זחל ורוד שמתחיל לזחול לו "וורמפל?" הוא אומר ומבחין בכם פתאום. אתם מסתכלים אחד על השני ואז הוא ממשיך לזחול לו.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/265.gif[/IMG]
-
[quote=Al Bundy;1356881]
[B]אלון~[/B]
ענית כבר תשובה בעצמך :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם ממשיכים אל תוך דרך 29 ואחרי הליכה של כמה דקות אתה שומע רחש מתוך אחד השיחים הסמוך. מתוך השיחים קופץ לפתע זחל ורוד שמתחיל לזחול לו "וורמפל?" הוא אומר ומבחין בכם פתאום. אתם מסתכלים אחד על השני ואז הוא ממשיך לזחול לו.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/265.gif[/IMG][/quote]
אבל למה אני תמיד מקבל את הזחלים והציפורים הרקובותתת
~~~~~~~~~~
"סינדקוויל מסך עשן! ואז תתקוף אותו בהתקפה אחרת!" אשאל, תוך כדי שאזכר בעצם זה שפוקימוני אש יכולים ללמוד "מסך עשן", אם כי אני לא יודע את שאר התקפותיו של סינדקוויל, ורוצה שיראה לי אותן.
-
[quote]פיטר~
אתה מציע לטוטודייל מפירות העץ והוא קופץ בשמחה. אתה מושיט את ידך כלפי מעלה ומצליח לקטוף 2 פירות, אחת לך ואחד לו. אתה חוצה לשניים את הראשון ונותן לטוטודייל שמיד מתחיל לאכול בשמחה. אתה לוקח ביס מהשני והוא מרגיש לך מעט חמצמץ, אבל עדיין טעים. נראה ששניכם נהנים מהפירות.
לפתע, 3 זאבים קופצים מאחד השיחים הסמוכים והם נוהמים לעברכם. נראה שחדרתם לשטח המחייה שלהם.[/quote]
"קדימה טוטודייל, בוא נזוז!" אומר לטוטודייל.לאחר מכן אגיד:"הינה תגבורת!" ואוציא את טיילו מהפוכדור שלו.אח"כ אגיד לטוטודייל:"קדימה-השתמש בשריטה על שנים מהזאבים!" ולטיילו:"השתמש בהתקפה מהירה על השלישי ולאחר מכן בניקור!" ובינתיים אסתכל בפוקידע מי הפוקימונים האלה שהיינו בשטח שלהם.
-
~
[b]פיטר~[/b]
אתה קופץ על רגליך ושולף מיד את הפוכדור של טיילו, מוציא אותו החוצה והוא מגיח החוצה מוכן לקרב. אתה שולף את הפוקדע ובודק מידע על שלישיית הזאבים. מתברר לך מהפוקדע שאלה פ'וציאנות, ומקורם במחוז הואן. הם בעלי מהירות גדולה וקצת מפחידים.
אתה מורה על טוטודייל לתקוף עם שריטה ועל טיילו לתקוף אחר עם מתקפה מהירה. טוטודייל מזנק על הראשון והשני ושורט אותם, והראשון מגיב עם בלימה ומעיף אותו אחורנית. בינתיים, טיילו תוקף במתקפה מהירה ומעיף אחורנית בחוזקה את הפ'וציאנה השלישי, שנשכב על הקרקע כתוצאה מהמכה. הפ'וציאנה השני מתעצבן ותוקף עם נשיכה שפוגעת בטיילו ומפילה אותו על הקרקע, אולם הוא מצליח לחזור לעצמו די מהר ולהמריא שוב למעלה.
שלושת הפ'וציאנות מתאוששים יחדיו ויוצאים למתקפת נשיכה משולשת!
[b]אלון~[/b]
:()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סינדיקוויל תוקף עם מסך עשן שיוצא בעוצמה גדולה ומקיפה את הפוקימון, הוא משתעל ולא מצליח לראות כלום. אתה מבקש מסינדיקוויל שיתקוף לבד, ואתה רואה שהוא רץ מהר לעברו של הפוקימון ומעיף אותו הצידה. אתה מגלה שהוא יודע בלימה!
הפוקימון מתאושש לאט לאט, ויורה לפתע פקעת חוטים קטנה מפיו שתופסת את סינדיקוויל ברגל, שלא מצליח להשתחרר, ונמשך אל עבר הזחל הורוד.
-
[quote=Al Bundy;1356930]
[B]אלון~[/B]
:()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סינדיקוויל תוקף עם מסך עשן שיוצא בעוצמה גדולה ומקיפה את הפוקימון, הוא משתעל ולא מצליח לראות כלום. אתה מבקש מסינדיקוויל שיתקוף לבד, ואתה רואה שהוא רץ מהר לעברו של הפוקימון ומעיף אותו הצידה. אתה מגלה שהוא יודע בלימה!
הפוקימון מתאושש לאט לאט, ויורה לפתע פקעת חוטים קטנה מפיו שתופסת את סינדיקוויל ברגל, שלא מצליח להשתחרר, ונמשך אל עבר הזחל הורוד.[/quote]
"סינדקוויל! תשתמש בבלימה לצד השני! ותתחיל לרוץ כמו מטורף בסיבובים על מנת שהתקפתו שלו תפגע בו!" אורה לסינקוויל.
לאחר מכן תתקוף אותו בעוד בלימה חזקה ותסיים את זה!" אורה לו.
-
[b]אלון~[/b]
סינדיקוויל נאבק בחוט ומתחיל לרוץ מסביב לוורמפל, שנאבק לעמוד במקומו אבל אחרי סיבוב אחד או שניים מסתובב ביחד איתו, וורמפל כעת קשור בחוט שלו, בלי יכולת לנוע! סינדיקוויל משתחרר בינתיים מהחוט שקשור אליו, והוא רץ במהירות אל עבר וורמפל ופוגע בו עם בלימה חזקה מאוד וקטלנית. וורמפל עף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.
-
[quote=Al Bundy;1356942][B]אלון~[/B]
סינדיקוויל נאבק בחוט ומתחיל לרוץ מסביב לוורמפל, שנאבק לעמוד במקומו אבל אחרי סיבוב אחד או שניים מסתובב ביחד איתו, וורמפל כעת קשור בחוט שלו, בלי יכולת לנוע! סינדיקוויל משתחרר בינתיים מהחוט שקשור אליו, והוא רץ במהירות אל עבר וורמפל ופוגע בו עם בלימה חזקה מאוד וקטלנית. וורמפל עף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.[/quote]
הוו אתה מגיב רק בשבילי? ((:
אני אתפוס אותו אבל תן לי ביוטיפליי O:
---------
"צא פוכדור!" אקרא ואוציא פוכדור, ואז כשאהיה בטוח שזה לא הפוכדור של סינדקוויל, אזרוק אותו על ווארמפל.
'מה עכשיו..' אחשוב לעצמי, ואסתכל על סינדקוויל בלחץ.
-
[quote]פיטר~
אתה קופץ על רגליך ושולף מיד את הפוכדור של טיילו, מוציא אותו החוצה והוא מגיח החוצה מוכן לקרב. אתה שולף את הפוקדע ובודק מידע על שלישיית הזאבים. מתברר לך מהפוקדע שאלה פ'וציאנות, ומקורם במחוז הואן. הם בעלי מהירות גדולה וקצת מפחידים.
אתה מורה על טוטודייל לתקוף עם שריטה ועל טיילו לתקוף אחר עם מתקפה מהירה. טוטודייל מזנק על הראשון והשני ושורט אותם, והראשון מגיב עם בלימה ומעיף אותו אחורנית. בינתיים, טיילו תוקף במתקפה מהירה ומעיף אחורנית בחוזקה את הפ'וציאנה השלישי, שנשכב על הקרקע כתוצאה מהמכה. הפ'וציאנה השני מתעצבן ותוקף עם נשיכה שפוגעת בטיילו ומפילה אותו על הקרקע, אולם הוא מצליח לחזור לעצמו די מהר ולהמריא שוב למעלה.
שלושת הפ'וציאנות מתאוששים יחדיו ויוצאים למתקפת נשיכה משולשת![/quote]
"שניכם!תתחמקו עכשיו!" אומר לטוטודייל וטיילו "טיילו-תרד אל שלושת הפוצ'יאנות בהתקפה מהירה מהאוויר!אח"כ תשתמש בניקור!טוטודייל-אחרי שתתחמק תשתמש בשריטה על אחד מהפוצ'יאנות!" בתקווה שזה יצליח.