[quote=Tobi...;1351619]אולי נצחק עליך? ואני אפילו בפרק הרבה יותר גבוה ממך בנארוטו. הייתי חייב פשוט לאמר את זה.[/quote]
לצחוק עליך זה יותר טוב...
Printable View
[quote=Tobi...;1351619]אולי נצחק עליך? ואני אפילו בפרק הרבה יותר גבוה ממך בנארוטו. הייתי חייב פשוט לאמר את זה.[/quote]
לצחוק עליך זה יותר טוב...
[QUOTE=Salamander;1351621]לצחוק עליך זה יותר טוב...[/QUOTE]
לדעתי כיף לצחוק על מגל.
הדבר היחידי שאפשר לצחוק עליו זה שהוא פרק 3 בנארוטו המקורי,אני כבר צחקתי על זה,נגמר...
[QUOTE=Salamander;1351624]הדבר היחידי שאפשר לצחוק עליו זה שהוא פרק 3 בנארוטו המקורי,אני כבר צחקתי על זה,נגמר...[/QUOTE]
גם אני צחקתי עליו על זה
אבל לך אין פאנץ' ליין
[QUOTE=Tobi...;1351619]אולי נצחק עליך? ואני אפילו בפרק הרבה יותר גבוה ממך בנארוטו. הייתי חייב פשוט לאמר את זה.[/QUOTE]
יאללה צחק עליי, חופשי. למה שיהיה אכפת לי שאתה בפרק גבוה יותר ממני בנארוטו? הרי זאת האנימה היחידה שראית אי פעם חוץ מפוקימון.
אני סיימתי את כל נארוטו (בלי פילרים כולל המקורי) בחודש אחד...
אני במשך חודש וחצי בערך...
[QUOTE=Salamander;1351627]אבל לך אין פאנץ' ליין[/QUOTE]
צודק דווקא
[QUOTE=♣Trunks♣;1351628]יאללה צחק עליי, חופשי. למה שיהיה אכפת לי שאתה בפרק גבוה יותר ממני בנארוטו? הרי זאת האנימה היחידה שראית אי פעם חוץ מפוקימון.[/QUOTE]
ראיתי עוד הרבה אנימות.
[QUOTE=Flupy;1351605]בשביל דיון אני צריך לבקש אישור ????[/QUOTE]
פורום שלי-חוקים שלי.
בשביל דיון אני רק צריך את הרעיון של הדיון.
אני פשוט בודק אם זה דבר שדנו בו בפורום ואין שינוי או ספקות חדשות או דבר חדש-זה הכל.
[QUOTE=Tobi...;1351606]א.התבלבלתי אבל נראה לי הגיוני שאם עומר אמר אז גם אתה(שניכם שנאתם אותי)
ב.אני יודע[/QUOTE]
טוב.
[QUOTE=LordAbizi;1351611]לא, המטמורפוזות שלי הפסיקו. השרת עדכן אותי לצורה הסופית שלי.[/QUOTE]
מזל טוב?
[QUOTE]אני סיימתי את כל נארוטו (בלי פילרים כולל המקורי) בחודש אחד...
[/QUOTE]
אני סיימתי את נארוטו עם חלק מהפילרים בשנה.
הוא צודק,דיג'ימון אדוונסצ'ר 01,דיג'ימון אדוונסצ'ר 02,דיג'ימון טיימרס,דיג'ימון פרנוטייר,דיג'ימון סייברס,דיג'ימון קרוס וורס,דיג'ימוו האנטרס,פוקימון ונארוטו זה כל מה שהוא ראה
וליאון,מה הפאנץ' ליין שלך?
[QUOTE=Salamander;1351636]הוא צודק,דיג'ימון אדוונסצ'ר 01,דיג'ימון אדוונסצ'ר 02,דיג'ימון טיימרס,דיג'ימון פרנוטייר,דיג'ימון סייברס,דיג'ימון קרוס וורס,דיג'ימוו האנטרס,פוקימון ונארוטו זה כל מה שהוא ראה
וליאון,מה הפאנץ' ליין שלך?[/QUOTE]
ראיתי עוד אנימות. אמרתי לך שלא היה לי פאנץ'!
[QUOTE=Reborn;1351635]פורום שלי-חוקים שלי.
בשביל דיון אני רק צריך את הרעיון של הדיון.
אני פשוט בודק אם זה דבר שדנו בו בפורום ואין שינוי או ספקות חדשות או דבר חדש-זה הכל.
טוב.
מזל טוב?
אני סיימתי את נארוטו עם חלק מהפילרים בשנה.[/QUOTE]
:what:
רציני ?
חחחחחחחחחחחחח אישור על דיון Xddd
חחח תכלס לא חושב שאני אשקיע באנימה ומנגה בזמן הקרוב Xp