-
לא הבנתי חלק אחד החלק של הצוות פלזמה מכה שנית יש את המגדל שלהם אם אני לא טועה ויש כאלה שער לייזרים שצריך להכניס לשם סיסמא כדי לעבור אותו ואני לא הצלחתי לעשות עשיתי את הסיסמאות שאמרת לנסות ולא הצלחתי ואמרת שאנשים של פלזמה רומזים את המספרים איזה אנשים לבדוק? והמספר כולו מישהו אחד נותן או כל אחד נותן מספר שונה?
אשמח לעזרה
-
האנשים שנלחמים בהם ייתנו רמזים. רמזים בסגנון כמה ספרות יש, מהן, ודברים דומים.
-
*אם אני עושה הקפצה לא במקום אני מתנצל על כך*
שני דברים:
א. בחלק של הסיסמה זה שונה במשחקים היפניים והאנגליים. לפי מה שהבנתי ביפנית זה איזה מספר אבל באנגלית זה השם של האגדי שGhestis משלב עם קיורם (לפחות ככה זה היה אצלי).
ב. זה קצת מפריע לי הקטע שהאגדיים (שאינם הרג'ים) משולבים במדריך לסיום המשחק. אני לדוגמה השתמשתי בזה רק בשביל לדעת איפה נמצאים החפצים של קרסליה והיטראן.
אבל בגדול כן יצא לי לעבור והוא מאוד מוצלח :)
המשך כך!
-
הדבר הראשון שאמרת לא מדוייק : שיחקתי בגרסא האנגלית והסיסמא הייתה קוד מספרי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419848]הדבר הראשון שאמרת לא מדוייק : שיחקתי בגרסא האנגלית והסיסמא הייתה קוד מספרי.[/QUOTE]
גם לי יצא ככה-9909.
-
[QUOTE=RealGamer;1419846]*אם אני עושה הקפצה לא במקום אני מתנצל על כך*
שני דברים:
א. בחלק של הסיסמה זה שונה במשחקים היפניים והאנגליים. לפי מה שהבנתי ביפנית זה איזה מספר אבל באנגלית זה השם של האגדי שGhestis משלב עם קיורם (לפחות ככה זה היה אצלי).
ב. זה קצת מפריע לי הקטע שהאגדיים (שאינם הרג'ים) משולבים במדריך לסיום המשחק. אני לדוגמה השתמשתי בזה רק בשביל לדעת איפה נמצאים החפצים של קרסליה והיטראן.
אבל בגדול כן יצא לי לעבור והוא מאוד מוצלח :)
המשך כך![/QUOTE]
ובאשר ל-ב', לא מצאתי לנכון לכתוב מדריך נוסף רק עבור מציאת האגדיים, והחלטתי לכלול אותם כחלק מהדברים שאפשר לעשות אחרי סיום הליגה. העיקר שעזר לך ואני שמח שכך :)
-
אגב, בחלקים של האגדיים אני מאוד ממליץ לך לכתוב המלצות לפוקימונים/סוגים שכדאי להצטייד בהם.
לדוגמה:
נגד אזלף אוקסי ומספריט אם תביא פוקימון דארק אתה בקושי תהיה פגיע ואם תביא נגד אזלף ואוקסי סייבלאיי (או ספיריטומב למרות שפחות עדיף) הם בכלל לא יוכלו לגרום לך נזק עד הסטראגל כי כל ההתקפות שלהם הם על חושי או רגילות. נגד מספריט זה קצת יותר מסובך.
אגב, זה נכון גם לגבי קרסליה.
נגד היטראן אם תביא פוקימון אש בעל היכולת flash fire (פליריאון או ארקניין שהיה בעל היכולת הזו כגרואולייט) תראה איך אתה יכול להחזיק עם אותו פוקימון כמעט כל הקרב.
זה רק משהו שאני חושב שכדאי להוסיף כי אם יש משהו שזה לא יכול לעשות, זה להזיק ;).