פרק ממש טוב
Printable View
פרק ממש טוב
תודה רבה לכולם^^
ויאיר דונט וורי Lol
מתי פרק הבא?
אני בדיוק כותבת אותו^^
הצצה לפרק הבא-
[spoiler]''אני חושב שאקרא לך... מילקי!'' אמר לי בחיוך, ''מילקי?! איזה מן שם זה מלקי?!'' הזדעקתי, ''קוראים לי ג'ייס! ג-י-י-ס!'' קראתי בקול, אך נראה כי מה שהיה צעקה אצלי, החשיב לי כהתרגשות מהשם החדש, אוי יופי מילקי האיווי החלש, מושלם.[/spoiler]
מגניב ומותח. משאיר טעם של עוד. אולי תעשי שג'ייס לא רוצה להקשיב למאמן כי הוא לא קורא לו בשמו האמיתי.
סיימתי את הפרק! ואריאל אתה טוב בניחושים אתה קרוב אבל לא בדיוק
[size="5"]פרק 3-מעשה במילקי[/size]
[spoiler]התרכזתי ברנדי בחוזקה, ניסיתי לחשוב על איפה היא נמצאת, עם היא בסדר אך כלום לא קרה, אני חושב שזה משתנה רק שמכניסים אותי מחדש.
בפעם הבאה שיוציאו אותי מהפוקדור אני חייב להיות מוכן, לחשוב על רנדי בכל רגע ודקה, לא לשכוח, לא לחשוב על שום דבר אחר.
הייתי עייף, לא שמתי לב עד כמה אני מותש ונתתי לעצמי לנוח קצת, התכרבלתי על רצפת הפוקדור ושקעתי בשינה עמוקה.
קמתי לתחושה מוזרה, התעוותי וכך גם החדר, זה הרגע מוציאים אותי לחשוב על רנדי, לחשוב על רנדי.
לקח לי כמה דקות למקד את הראייה שלי, עמדתי באמצע מקום מוזר, הוא היה מוקף קירות אך לא כמו קירות מערה או מחילה, הן היו בנויות מאבנים לבנות] בקושי נראו סימני החיבור בניהן.
המוני בני אנוש בכל צבעי הקשת הסתובבו בכל האזור ודיברו על הפוקימונים שלהם, בקדמת המערה המוזרה עמד דוכן גדול ומאחוריו בת-אנוש בעלת פרוות ראש ורוד אסוף בשתי לולאות, פרוות גופה הייתה לבנה ולראשה חבשה כובע מלבני עם איקס ורוד ישר עליו.
מאמנים קראו לה ''האחות ג'וי'' לא האמנתי כמה אחים ואחיות יש לה, המונים קראו לה כך, אני חושב שיותר מעשר או עשרים, זאת חתיכת משפחה גדולה חשבתי לעצמי.
''וואוו תראו את האיווי הזה! איזה חמוד! זה איווי זוהר!'' שמעתי לפתע קול מאחוריי, הסתובבתי, מלפני עמדה קבוצה של בני אנוש גורים, שניים מהם נראו זהים אחד לשני לחלוטין, הם היו בעלי פרוות ראש שחורה ופרוות גוף כחולה עם דוגמאות משולשים גם בחלק העליון של גופם וגם בתחתון, כנראה שהם תאומים.
גורת בת האנוש הנוספת שהייתה איתם הייתה בעלת פרוות ראש צהובה, חלק העליון של גופה היה כחול והתחתון ירוק, היו לה עיניים ירוקות בעלות עומק.
כל השלושה התנפלו עליי והחלו ללטף את פרוותי, ולבחון אותי בתדהמה ''אויש גורים...'' נאנחתי ונתתי להם, הם רק גורים הם לא מבינים מה הם עושים.
''איווי זוהר...אז ככה הם קוראים לאיווי בעל צבע שונה'' מלמלתי לעצמי תוך כדי שהשתדלתי לא לצרוח כאשר אחד התאומים משך בזנבי בכח.
''ילדים, תעזבו אותו, מסכן'' שמעתי את קולו של לי, לי עמד מעל קבוצת הגורים, הוא היה נראה ענק בהשוואה להם, ''ילדים, אז ככה נקראים גורי בני אנוש?'' הרהרתי בקול.
לי התכופף אליי ואמר ''טוב חמוד, עכשיו אחרי שהאחות ג'וי ריפאה אותך כדאי שאתן לך שם לא?'' אמר לי לי בחיוך, 'האחות ג'וי, גם הוא אח שלה?' חשבתי, שחושבים על זה באמת הרגשתי חזק יותר, אבל למה התכוון לי בלתת לי שם? כבר יש לי שם, קוראים לי ג'ייס.
''אני חושב שאקרא לך... מילקי!'' אמר לי בחיוך, ''מילקי?! איזה מן שם זה מלקי?!'' הזדעקתי, ''קוראים לי ג'ייס! ג-י-י-ס!'' קראתי בקול, אך נראה כי מה שהיה צעקה אצלי, החשיב לי כהתרגשות מהשם החדש, אוי יופי מילקי האיווי החלש, מושלם.
''טוב מילקי, זה הזמן לאימונים בוא'' קרא לי לי, כמובן שהלכתי אחריו אחרי הכל הפוקדור היה אצלו.
עקבתי אחרי לי אל קרחת יער, המקום גרם לי להרגיש נוחות, כמו בבית נכון שזה לא היה היער שלי אבל הוא היה דומה.
''אוקיי מילקי בוא תראה לי מה אתה יודע'' ביקש לי, כמובן שהראיתי לו אני צריך לשתף פעולה עם בן האנוש לכמה זמן.
התקלתי את אחד העצים ותקפתי בכדור צל חלוש את האוויר, התיישבתי והבטתי בלי.
''זה הכל מה..? טוב לא נורא! קצת אימונים ותהיה חזק כמו פאלקיה!'' אמר לי לי בחיוך וצחק.
'פאלקיה? מה זה פאלקיה?' הרהרתי, אבל העניין של להיות חזק יותר עניין אותי מעט.
''טוב בו תילחם בויני, כך תוכל להתחזק'' אמר לי, ''ויני?! שיט אתה לא מתכוון לוניפד ההוא נכון?!'' צעקתי מיד, טוב עכשיו זה ברור בפיענוח הבעות- לי ממש גרוע, מסתבר שהוא חשב שאני להוט לקרב, טוב אין לי בררה, נגעת-הורעלת, אסור לי לגעת בו, אתקוף בכדורי צל או משהו אני כבר אסתדר, אני מקווה.
לי הוציא מהפוקדור שלו את ויני, הבטתי בו בכעס והוא הביט בי באותו מבט.
''ויני עכשיו דחיפה! מילקי עכשיו תתחמק ודחיפה!'' צעק לי בתקווה.
'רגע אחד..הוא אמר לי כרגע מה לעשות? מי הוא חושב שהוא? נתחיל מזה שאני לא מילקי אני ג'ייס. אין מצב שאני הולך להקשיב לילד הזה...' חשבתי בתדהמה.
התחמקתי מהדחיפה, אך זה היה חלק מהתוכנית שלי, לדחוף ממש לא היה בתוכנית, אין מצב שאני הולך להסתכן בהרעלה שוב, תקפתי בכדור צל.
''לא מילקי! דחיפה לא כדור צל'' כעס לי, גלגלתי עיניים והוצאתי לו לשון, 'טוב לשתף פעולה ירד מהפרק' חשבתי במוחי.
תקפתי בכמה כדורי צל, ויני התחמק מרובם אך נפגע משניים, 'ויני.. אני בחיים לא הולך להתרגל לשם הזה ולמילקי בכלל' חשבתי בציניות במוחי.
ידעתי שאין לי סיכוי לנצח בקרב הזה, אחרי הכל פגיעה ישירה אחת שלו והלך עליי, אולי כדאי שאתחיל להקשיב ללי? זה ייתן לי אצלו כמה נקודות קרדיט.
''לא מילקי! התקלה עכשיו!'' צעק לי.
אויש נו טוב.. זה הולך לכאוב.
התקלתי במהירות את וניפד, הוא עף לאחור בכח, זה לא היה כמובן מכמות הכח שלי, פשוט מתנופת המהירות זה הכל, או לפחות כך חשבתי.
''כל הכבוד מילקי!'' הריעה לי לי.
כן.. הנה זה מגיע אותו כאב חד במקום בו באתי במגע עם גופו של ויני, הראש שלי כל כך כאב אך נשארתי עומד, כבר עברתי את זה פעם וזה עלה לי ביוקר.
אך לא, לא הפעם.
קפצתי בצידה בהתחמקות מחצי הרעל של ויני, נראה שאני טוב יותר בלברוח מאשר לתקוף.
''זהו, תפסיקו את הקרב זה יספיק להיום'' אמר לי במפתיע, 'זהו? בלי שום מנצח?' חשבתי בתהייה.
לי עמד להחזיר אותי לפוקדור, זהו זה הרגע!
לחשוב על רנדי, לחשוב על איפה היא נמצאת.
נשאבתי במערבולת של צבעים אל תוך הפוקדור.
הבטתי סביבי במטח, הפוקדור שוב השתנה, משהו הוקרן אי שם על הקיר, הסתכלתי ונאנחתי אנחת רווחה.
זאת הייתה רנדי! היא שכבה מצונפת על מצע מוזר בתוך חדר, לידה התהלך אותו אחד אשר לכד אותה, ניסיתי להיזכר בשמו.. דור זה היה?
היא נראת בריאה ושלמה, ראיתי את הנוף מחור עם כיסוי שקוף שהיה בצד הקיר, ראיתי דרכו שלט גדול וזוהר ''ברוכה הבאה לעיר ג'ובילייף!''.
''העיר ג'ובלייף.. אז שם היא נמצאת'' הרהרתי בקול, הבטתי עוד קצת בחדר, מפה! מפה הייתה תלויה על הקיר.
חיפשתי על המפה את קרחת היער בא היינו קודם, זה לא היה קשה כל כך, קרחת היער הייתה קרובה מאוד למערה המוזרה עם בת האנוש בשם ג'וי, אחותו של לי.
פניי נפלו שראיתי את המרחק, זה היה במרחק של יותר משלוש ערים!
מדדתי את המרחק בכפות, שלוש כפות בסוך הכל, זה היה רחוק ועד שאגיע לשם סביר להניח שהם כבר יתקדמו הלאה.
לקחתי את המפה בפי בכדי שיוציאו אותי מהפוקדור היא תהיה איתי, סיננתי במוחי את הדרך, בפעם הבאה שיוציאו אותי אתחיל לרוץ לכיוון הדרך, לי לא יוכל לעצור אותי.
[/spoiler]
וואו כל פרק יותר טוב מהאחר.
את ממש טובה בלכתוב סיפורים!!!
פרק מעולה, עשית את איווי לא חכם בשיט אבל זה עדיין סיפור ממש מעולה!
[quote]וואו כל פרק יותר טוב מהאחר.
את ממש טובה בלכתוב סיפורים!!!
[/quote]
+1
אומ
למה לא חכם?
[QUOTE=Wendy;1367387]אומ
למה לא חכם?[/QUOTE]
הוא חכם, אבל הוא פשוט חושב יותר מידי והוא גם מפחד
Lol כי הוא פחדן זאת האישיות שלו Xd
אוי ווי זמיר נכנסתי חשבתי שזה ראיון של אנשים הומואים או משהו..
תחליפי כותרת השם ישמור, אולי מסע בעקבות הגבורה?
זה די תגובת ספאם-_-
וזה השם כי זה בעקבות גאווה ולא גבורה><'
מתי הפרק הבא?
היום ב10-11 או מחר